Irigatoarele de la compania B.Bine

Irigatoarele de la compania B.Bine

Pentru mulți locuitori moderni, dusul bucal este un dispozitiv cu adevărat nefamiliare, scopul pe care acestea sunt, în general, de neînțeles. Principiul de funcționare al acestui dispozitiv este, de fapt încheiat în crearea unui flux subtil de apa sau orice alt fluid sub presiune semnificativă, cu care se poate elimina aproape întregul raid neplăcut din dinți problemă.

Particularități

Irigatoarele B. firmă. Ei bine, dacă le compara cu marci similare, În continuare vor fi alocate între ele printr-un întreg set de caracteristici excelente de performanță.

 • puterea bateriei excelenta. Acesta va reîncărca rapid și nu va „stai jos“, chiar și cu un simplu prelungit, in afara de aceasta, are o perioadă lungă de muncă.
 • Încărcător are un tip fără contact de inducție.
 • Durată de funcționare fără reîncărcare și fără întreruperi – până la 60 de minute.
 • Duză se învârte în jurul axei sale.
 • Sistemul de alimentare cu apă convenabil sau orice alt lichid.
 • Complet cu acest dispozitiv există mai multe duze înlocuibile de.
 • ergonomia Dusul bucal vă permite să dinți și gingii foarte sensibile absolut curate. In primele zile de utilizare, pot exista sangerari usoare, cu toate acestea, în câteva săptămâni, se va ajunge la „nu“.
 • Dacă este necesar, acest produs util poate profita Toți membrii familiei, Doar înlocuind duze care sunt incluse sau achiziționate suplimentar.
 • Aparatul este anulat pentru a rezolva tot felul de probleme din cauza bretele si coroane, va fi util Pentru îngrijirea pentru orice tipuri de implanturi.
 • Dusul bucal este diferit compactitatea.
 • Funcționarea dispozitivului apare liniște maximă.
 • Proiecta Dispozitivele ergonomice: modelul de minciuni perfect în mână, atunci când se lucrează nu va aluneca.

Adesea, medicii dentari experimentați sfătuiesc să aplice acest tip de produse numai atunci, Când pacienții au una sau mai multe dintre următoarele probleme.

 • Disponibilitatea plăcii pe smalțul dentar.
 • Formarea constantă a pietrei pe dinți.
 • Prezența parantezelor în cavitatea bucală sau protezele fixe grave, sub care un număr mare de bacterii patogene începe adesea să se acumuleze.
 • Miros neplăcut de gură.
 • Sângerarea gingiilor ușor sau moderate.
 • Prezența unei mușcături sau a unei curburi incorecte, precum și o răsucire dentară diagnosticată cu un specialist.
 • Nasophak Boli de organe, ei pot duce, de asemenea, adesea la probleme dentare.
 • Distrugerea smalțului datorită impactului cariilor pentru a încetini sau a încerca să-și oprească dezvoltarea.
 • Prezența bolilor cum ar fi gingivita sau parodontită, diabet sau similar.
 • Femeile gravide sau mamele care alăptează Acest dispozitiv va ajuta la salvarea pe deplin a dinților lor, protejându-le de distrugerea distructivă, mai ales dacă în organism lipsesc cronic calciu.
 • Irigatorul va permite eliminarea poluării din zonele cele mai greu accesibile din cavitatea orală.

Consumatorii cumpără adesea acest dispozitiv pentru prevenirea cea mai înaltă calitate a bolilor dentare.

Experții identifică, de asemenea, o serie de contraindicații de bază asociate cu aplicarea dispozitivului:

 • Perioada de recuperare după tot felul de operațiuni+
 • Disponibilitatea ex+
 • Gingii puternice de sângerare+
 • Cancer Mucosa orală+
 • Orice boală de sânge+
 • Primele luni după instalarea de bretele.

Caracteristicile modelelor portabile

Dispozitive B. Bine prezentate cu 2 serii:

 • Tipul de produs portabil: B. Wi-911, b. Bine wi-912+
 • Modelul stilului staționar: B. Wi-922, b. WI-933.

WI-911

Irigator B. Modelul WI-911 poate fi considerat unul dintre cei mai izbitoare reprezentanți ai dispozitivelor portabile (rutiere). Se va curăța destul de eficient spațiul dintre dinți și cel mai rapid elimină problema flacără dentară. Dispozitivul se distinge printr-un design elegant, realizat în culori violet, în exterior poate reaminti peria electrică.

Citește mai mult  Prezentare generală a irigatorilor Xiaomi

Butonul de alimentare este marcat pe marcajul ON / OFF, butonul MODE este amplasat sub el – pentru ao face convenabil să alegeți unul dintre modurile de alimentare cu jet de apă. Mai jos va fi indicarea cu care puteți desemna modul de funcționare. Folosind acest comutator, se vor produce modificările modului:

 • Normal – pentru curățarea tipului obișnuit+
 • Moale – modul moale și delicat care este utilizat pentru curățarea dinților cu sensibilitate ridicată+
 • Puls – modul de tip pulsatoriu pentru un masaj eficient de gumă.

Irigatorul Wi-911 are mai multe tipuri de duze, care pare a fi mult mai diferite, Dar fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici principale. În fiecare set există 2 duze cu etichetare multi-colorată.

 • Standard. Cel mai eficient curăță zonele dintre dinți, dacă există alimente rămășițe acolo sau o flare ușoară, ei vor masca pur și simplu gingiile. Este posibil să le aplicați pentru a curăța diferite proteze și bretele. Trebuie să înlocuim duza de lucru doar o dată în șase luni.
 • Ortodonția. Va elimina calitativ poluarea de la sistemele ortodontice. Înlocuirea trebuie efectuată la fiecare 3 luni.
 • Curățarea limbii – are o formă vopotistică originală. Potrivit pentru curățarea zilnică a limbii de la Lumina Fly.

Înlocuirea trebuie făcută la 6 luni de la începerea operațiunii.

În 2019, pe piață a apărut o modificare a dispozitivului B. BINE WI-911 – cu un rezervor de rezervor de apă a crescut (330 ml), Ce procedură de irigare permite fără o umplere constantă a rezervorului de lichid.

Aparatul va fi alimentat de la bateria încorporată Li-Ion. Încărcător are caracteristici standard de intrare. Acest adaptor vă permite să încărcați complet bateria irigator timp de aproximativ 8 ore.

Wi-912

Aceasta este una dintre cele mai Modele portabile supraviețuiseră, Ceea ce i se alocă în mod semnificativ, printre alte instrumente populare pentru cavitatea bucală eficientă. Dispozitivul este caracterizat prin creșterea caracteristicilor operaționale, este cu ajutorul lor și este posibil să se obțină cea mai mare de ingrijire de calitate a dintilor sau a gingiilor, și, desigur, reduce costurile dentare. Modelul este mare pentru a fi utilizat în fiecare zi. dispozitiv ruleaza pe baza bateriei încorporate, Ce va păstra o taxă pentru o oră întreagă și aceasta este de aproximativ o lună de lucru fără reîncărcare. Conform datelor sale externe, irigatorul seamănă cu periuța de dinți electronică familiară, este întocmită în tonuri albe gri pentru a fi atractive și non-comerciale.

Dispozitivul este, de asemenea, diferit Compactitate, Din acest motiv, poate fi ușor preocupat de ea chiar și pe o călătorie lungă. Din partea din față există un buton de alimentare, există o altă cheie 1, care este responsabilă pentru modul de alimentare cu jet. Dispozitivul are 4 moduri de funcționare: normal, moale (pentru cele mai sensibile, gingii slabe sau dinți), armate și pulsate (pentru masaj).

Completați cu acest dispozitiv sunt 5 duze ergonomice eficiente și maxime. Dacă le folosiți în mod regulat, va fi posibil fără efort de îmbunătățire a stării cavității, dinților și gingiilor orale în special.

Revizuirea dispozitivelor staționare

În primul rând este în valoare de având în vedere că Dusul bucal nu va fi capabil să înlocuiască toate tratamentele disponibile pentru dinți problemă. Funcționarea acestui produs medicamentos nu va fi capabil să înlocuiască curățarea constantă a periuței de dinți. Dar, pe de altă parte, chiar și cea mai perfectă perie pentru curățarea dinților nu va fi în măsură să garanteze o puritate absolută.

Citește mai mult  Totul despre Irwardiile Jetpik

raid bacteriene in mod constant se acumulează în cavitatea bucală, în acele zone care sunt inaccesibile pentru perii perii lungi. Dusul bucal este necesară pentru a finaliza operațiunea periuță de succes, oferind o puritate de 100% în zonele cele mai problematice.

Wi-922

B. BINE WI-922 este caracterizat prin compactitatea, aspect frumos și elegant, fără probleme plasate pe orice chiuvetă în baie. În partea inferioară a produsului există o unitate principală solidă a produsului pe care este montat un rezervor de lichid mare, este construit aici un regulator special de presiune jet, există un furtun, montat pentru mâner. Stabilitatea serioasă a întregului bloc descrisă adaugă fraieri din cauciuc specializat.

Corpul din plastic de culoare albă se distinge prin creșterea rezistenței. Rezervorul pentru lichid din material plastic special are o scară de măsurare special aplicată – pentru a vedea consumul lichid. În interiorul capacului există un compartiment vrac pentru stocarea tuturor duzelor înlocuibile disponibile. Staționar Hydrofloss B. Ei bine, Wi-922 este destinat unei adevărate îngrijiri profesionale și de înaltă calitate a ultingului problematic al gurii în casa nonideală. Unitatea principală a produsului este atașată la rezervorul de apă cu un volum de 600 ml, care este strâns închis cu un capac de plastic alimentar.

Inclus 7 duze: 3 piese ale standardului, One – pentru a curăța rapid limba, unul – ortodontic, o – parodontală și unul – pentru curățarea atentă a implanturilor disponibile. Pe unitatea principală plasat un mâner cu un furtun la care sunt atașate duze. Pe corpul mânerului există un comutator pentru a reglementa aprovizionarea cu jet acvatice. Neîntreruptibilă timp de lucru de model – până la 30 de minute.

Pen în B. BINE WI-922 ergonomic, a avut loc perfect. Acesta are un buton de reglare a presiunii cu jet de apă. Pentru a elimina duzele de pe partea există o cheie mică albastră. articole de curățare trebuie să inserați în gaura din partea de sus a mânerului. În cazul există un opritor special pentru ea. Furtunul poate fi pus în orificiul de pe corpul principal. Contra: o mulțime de zgomot, cordon scurt, dispozitivul nu este potrivit pentru curățarea smalțului dentar sensibil.

Wi-933

B. BINE WI-933 – una dintre cele mai populare produse fixe pentru o familie mare și prietenos. Acesta este aproape singurul dispozitiv de acest tip care poate fi operat din rețea și offline. Cu dispozitivul WI-933, puteți selecta cu ușurință nivelul corespunzător al jetului de apă pentru orice membru al familiei – dispozitivul se distinge cu 10 moduri de alimentare. Reglarea electrică netedă vă va permite să ajustați cu atenție presiunea care poate depinde de preferințe.

În plus, produsul B. Ei bine, Wi-933 are, de asemenea, un regim pentru copiii care vor face posibilă să se asigure că aveți grijă de dinți și gingii blânde. Duză poate fi rotită într-un cerc pentru a elimina zonele cele mai greu accesibile fără probleme speciale.

Irigatorul va fi indispensabil și în timpul purtării structurilor ortodontice (sisteme de consolidare).

Inclus 8 duze originale: 3 obișnuite, potrivite pentru toți membrii familiei, precum și speciile separate destinate curățării limbii și problemelor problemelor, a bretelor de curățare și a altor structuri dentare și o altă perie de duză interesantă. Duzele sunt destul de convenabil stocate într-un coleg special de cameră sub capacul dispozitivului. De asemenea, incluse în pachet pentru transportul și stocarea dispozitivului.

Citește mai mult  Totul despre fluidele lui Irv

Rezervorul sub forma unui balon de apă găzduiește aproape 0,8 litri. Un design competent cu grijă al dispozitivului Amazes: Există un suport durabil pentru mânerul produsului, picioarele din material cauciuc, furtunul de fluid alungit. Toate acestea fac dispozitivul b. Bine unul dintre cele mai convenabile în funcționare. Ar trebui să știți că utilizarea apei obișnuite din alimentarea cu apă poate duce la aspectul varului și scalei, care va fi foarte rău pentru a afecta funcționarea dispozitivului. Din acest motiv Este demn de luat numai apa filtrata sau un lichid fiert.

Cum se utilizează?

Alegerea unui irigator depinde de sfera de aplicare a acesteia, precum și numărul de persoane care îl va folosi. Pentru uz casnic și de familie cele mai bune aparate de staționare potrivite mari, cu un rezervor mare. Ei au un număr semnificativ de duze și regimuri, inclusiv copii. Astfel de produse pot fi operate de la rețea și de lucru offline,. Irigatoarele de la B. BINE este destul de simplu și ușor de lucru – chiar și copilul va putea face față cu ușurință cu ei.

În conformitate cu instrucțiunile de utilizare, atunci când se utilizează dispozitivul, trebuie urmat o serie de reguli.

 • Formând apă în rezervor, acesta este în valoare de aducere aminte – temperatura nu trebuie să depășească 40 s. O dată în 7 zile este în valoare de a aplica apa rece – pentru tonifierea gingiilor. În plus, puteți turna soluții speciale de vindecare pentru dusul bucal.
 • Alegeți duza dorită și Ușor fixați pe mânerul produsului.
 • Se pune duza în gură.
 • Apoi, trebuie să porniți dispozitivul – Blocul se rotește regulatorul pentru a stabili presiunea apei.
 • Urmatorul pas – Activați tasta de alimentare cu lichid pe mânerul.
 • Ridica nivelul adecvat de presiune. Pentru utilizatorii novice, puteți începe cu regimul pentru copii sau regimul slab.

Puteți opri fluxul de lichid în orice moment aveți nevoie de pe mânerul. Aparatul se va opri automat dacă timpul procedurii va depăși 3 minute.

Examinați recenzii

Mulți utilizatori lasă feedback pozitiv doar pe irrigaters ale acestui producător, notând-le Compactitatea și ușurința de operare, modele portabile sunt destul de convenabil pentru a transporta într-un caz mic. Instrumentul de încărcare este suficient timp de câteva săptămâni. Multe modele funcționează liniștit, puterea lor este ridicată, o presiune bună cu jet, dar cu volumul rezervorului, uneori apar probleme – pentru mulți utilizatori este prea mic. Ca avantaje, multe notează o mulțime de seturi suplimentare în set, capacitatea de apă mai mare și firul lung al modelelor staționare – totul este gândit pentru o utilizare convenabilă.

Piatră de dinți se dizolvă treptat sub influența unui flux puternic de apă, protezele sunt curățate cu atenție. Adunarea dispozitivului este bună, nimic nu scad nimic oriunde, funcționează bine. Cu toate acestea, există recenzii negative – sunt, de asemenea, multe. Unii utilizatori au probleme legate de activitatea irigatorului: Bateria a încetat să se încarce, apa cade în motor și îl încurajează, după aceea dispozitivul să nu mai pornească. Se pare că unele modele au o problemă cu etanșeitatea și prezența pieselor de schimb în centrele de service. Uneori rezervorul nu furnizează apă sub presiunea necesară. Prin urmare, trebuie să verificați cu atenție irigatorul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: