Pastă de dinți pentru copii biorepair

Pastă de dinți pentru copii biorepair

Cariile au 98% din populație. Începe să se dezvolte din cauza unei igiene orale greșite. Organizația Mondială a Sănătății recomandă curățarea dinților de 2 ori pe zi timp de 2 minute. Dar, din păcate, nu toți oamenii aderă la această regulă. Mulți neglijează curățarea dinților de lapte, dar sănătatea dinților constanți depinde de starea de lapte. Trebuie să începeți să vă spălați dinții cât mai curând pe primul și înainte de a fi necesar să se purifică cavitatea orală dintr-o muscă moale, normalizând microflora.

Piața pastelor moderne de dinți este reprezentată de o selecție imensă pentru copii și adulți de diferite vârste. Instrumentele sunt diferite de la ele însele gradul de substanțe active. În acest caz, va fi luată în considerare pasta de dinți pentru copii biorepair.

Avantaje și dezavantaje

BioRepair de dinți este o companie italiană, care sa dezvoltat împreună cu dentiștii, o formulă anticipabilă inovatoare. Particulele active afectează cu atenție dentina și smalțul, păstrând albul. Direcția principală de pastă de dinți este o albirea amănunțită a dinților.

Compoziția biorepairului este un complex activ care conține substanțe sintetizate de tehnologii inovatoare. Avantajul este compoziția cristalină, care este similară cu țesuturile solide ale dinților umani. Consolidarea smalțului se datorează înlocuirii ionilor în țesuturile dintelui la particule mai active de microrepir.

Cu o îngrijire igienică adecvată pentru cavitatea orală, efectul nu va aștepta mult timp. Funcționarea particulelor microrepar este asociată cu formarea stratului de ioni, din care ionii se încadrează în adâncurile smalțului prin microcracuri.

Procesul de remineralizare are loc, ca urmare a cărora dinții copiilor devin mai puternici.

Calitățile pozitive ale pastei de dinți ale copiilor biorepari includ:

  • Detectarea sensibilității smalțului dentar+
  • Formarea unui film anti-corporativ de protecție+
  • Compoziție calitativă în care substanțele abrazive, antiseptice, arome chimice, componente agresive de spumare, parabeni.
Citește mai mult  Totul despre pastele de dinți indiene

Nu fără defecte:

  • Vânzarea este efectuată în fiecare supermarket+
  • Produsele nu sunt adecvate pentru regiunile cu conținut ridicat de fluor în apă.

Soiuri

Pastele de dinți ale copiilor biorepar sunt destinate îmbunătățirii igienei orale și protecției împotriva cariilor, din momentul în care există o cauciucare a primului dinte și înainte de formarea unei mușcături constante. Producătorul prezintă un copil pentru copii „mouse-ul vesel” (de la lapte la un dinte constantă), care este reprezentat de trei soiuri de diverse gusturi. La schimbarea mușcăturii de lapte, stomatologii recomandă utilizarea liniei de pastă de dinți junior (datorită ionilor suplimentari).

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani pasta de dinti recomandate Biorepair pentru copii cu aromă de piersici. curăță perfect smalțul dentar de urcare moale și are o acțiune remineralizant. Fluorina în cantitatea minimă, astfel încât pasta este sigură în caz de înghițire. Ingredientele sunt alese respectiv vârsta.

Extractul de piersici natural contine vitaminele C, E, și grupuri în elemente vitale – magneziu, fosfor, calciu. În complex, aceste elemente contribuie la protecția activă împotriva cariilor, prevenirea bolilor mucoasei orale. Un gust plăcut provoacă copii dorința de a peria dinții de mai multe ori pe zi.

Volumul tubului este de 50 ml, este suficient pentru utilizare timp de câteva luni, cu calculul unui copil.

A doua opțiune a gustului liniei este strugurii. Compoziția diferă numai de arome. Ulei de ulei de struguri – depozit de nutrienți. Componentele contribuie la normalizarea echilibrului acid-alcalin în cavitatea orală, normalizează microflora cavității bucale, are efect antiinflamator, efect antiinflamator, antifungic. Datorită substanțelor absorbante, mirosul plăcut al cavității orale este păstrat pentru o lungă perioadă de timp. Pasta de dinți Biorepair Copii cu gustul de struguri sunt disponibile în tuburi 50 ml.

Citește mai mult  Pastă de dinți AquaFresh

A treia opțiune – cu gust de căpșuni. Cel mai frecvent și mai iubit gust dintre copiii de la 0 la 6 ani. Pastele promovează protecția smalțului și consolidarea acestuia, protejarea aderenței, are un efect anestezic. Potrivit copiilor cu risc crescut de dezvoltare a coroziunii, deoarece compoziția este substanțe care accelerează penetrarea ionilor de calciu în smalț. Pe rafturile de pastă de dinți vândute în volum 50 ml.

Pentru copiii din perioada de schimbare, dentiștii pentru copii recomandă utilizarea pastă de dinți biorepair junior. Potrivit pentru copiii de la 7 la 14 ani. PASTE Componentele Îndepărtați perfect raidurile moi de la lapte și dinții constanți. Formula vizează combaterea microbilor care cauzează carii și boli ale mucoasei orale. Albirea naturală este asigurată din cauza substanțelor abrazive moi care nu distrug structura smalțului.

Pasta de dinți cu gust de menta ca copii și adolescenți. Din cauza popularității dintre stomatologi-ortodontiști, este prescris în timpul tratamentului ortodontic, deoarece particulele active penetrează într-o parte din ce în ce mai mare. Oferă un efect de lungă de conservare proaspete orale orale. Pasta este vândut în magazine online și farmacii + Tuburi în 75 ml cu utilizare continuă este proiectat pentru mai multe luni.

Examinați recenzii

Printre comentariile clienților sunt pozitive. După ce a încercat pasta de dinti Biorepair copii, copiii sunt încântați cu gust – acum curatarea dintilor aduce o mare placere. Adulții sunt notate cu un declin de utilizare îndelungată în leziunile carioase, care a redus numărul de vizite la medicul stomatolog pentru copii. Aceasta este motivația copiilor lui principale.

La schimbarea mușcătura de lactate în copil, părinții dobândite Biorepair Junior. Consumatorii indică o scădere în bolile inflamatorii ale mucoasei orale în adolescență. Plăcut contribuie gust de menta la conservarea pe termen lung a respirației proaspete – a constatat toți cumpărătorii de paste făinoase. În prezența structurilor ortodontice, pasta de dinți se confruntă perfect cu curățarea în locuri greu accesibile. Utilizatorii au remarcat că sensibilitatea dinților dispare după primele aplicații și rămâne de mult timp.

De asemenea, un plus pentru copii este o albirea atentă datorită particulelor abrazive mici care nu vă rănesc smalțul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: