Pasta dentară Vivax Descriere

Pasta dentară Vivax Descriere

Sănătatea și igiena cavității orale sunt una dintre cele mai importante sarcini în urmărirea unui corp sănătos. Primul lucru care vă va cere un dentist este ceea ce fel de pastă de dinți utilizați. Gama acestor fonduri este uriașă, este foarte ușor să te pierzi. Vivax Brand a creat un produs care poate răspunde cu ușurință solicitărilor nu numai pentru profesioniști, ci și consumatorilor. Timp de 35 de ani, Corporația „Academia Științifică” și Institutul de Bioreagulare și Gerontologia Szo RAM a lucrat la unicitatea bunurilor pentru îngrijirea corpului, inclusiv a celor responsabili pentru sănătatea cavității bucale.

Particularități

Rezultatul acestei forțe perene este crearea și dezvoltarea complexelor peptidice care contribuie la longevitate și viața sănătoasă. Exclusivitatea acestei tehnologii este că lanțurile de aminoacizi care utilizează nanotehnologia sunt sintetizate din pancreas, glandele furtului, cartilajul, navele și sunt programate pe funcționarea corectă a unui anumit organ. Un conducător responsabil pentru sănătatea dinților și gingiilor dvs. este numit Vivax Dent. Trei grupuri principale pot fi distinse în ea:

  • Vindecare – Serviți urgență+

  • Preventiv – Potrivit pentru utilizare zilnică+

  • remineralizarea – ajută la restabilirea țesăturii după deteriorarea lor.

Privire de ansamblu de sortimente

Cucerit o mare popularitate este pasta de vindecare „Ajutor cu exacerbare”. Este capabil să elimine inflamația și edemul membranelor mucoase, să promoveze regenerarea și restaurarea funcțiilor parodontale. Poate face față sângerării și a durerii gingiilor. Indicații pentru utilizare pot fi stomatită, gingivită, parodontită. Stomatologii numesc acest produs complet terapeutic. Acesta poate fi folosit ca un rând pe țesături inflamate și deteriorate. Datorită compoziției sale, după câteva minute, durerea a apărut.

Citește mai mult  Totul despre periuțele de dinți cu ultrasunete

O astfel de eficacitate este realizată prin prezența complexelor AK 1 și AK 7, care sunt responsabile pentru restabilirea rapidă a țesuturilor moi deteriorate și consolidarea imunității locale. Betulavit (extractul de bere) este efectul antiinflamator și antibacterian. Prezența unei astfel de substanțe ca dihidrat de fosfat diculic (abraziv abraziv) ajută să nu spargă structura smalțului, să o curățească din toamnă și menținând în același timp sensibilitatea normală.

Cu toate acestea, dacă sunteți un angajament față de consumul de produse naturale, această pastă poate fi considerată necesară din cauza celor care fac parte din Paraben și Paulov. Costul unui tub variază de la 650 la 750 de ruble.

Pentru curățarea zilnică, „prevenirea proceselor inflamatorii” este perfectă cu un complex de peptide active și bisabolol. Îndepărtează perfect pigmentarea emailului, îl luminează pe mai multe tonuri, lupte efectiv cu o floare bacteriană. Unul dintre avantajele este alocat prevenirea dezvoltării cariilor. Ca și în cazul asistenței de urgență, VIVAX pentru îngrijirea de zi cu zi conține complexe de peptide AK 1 și AK 7, care dau un agent de curățare pronunțat efect anti-inflamator. elemente separate din compoziția pot fi alocate:

  • Dioxid de titan – Albirea Element+

  • silicați amorfi – împiedică formarea tartrului+

  • Bisabolol – Calmează, inflamația previne.

Este frumos că acest agent care vizează păstrarea igienei orale are un gust plăcut și împrospătează respirație. Pret pentru 95 de grame Paste începe de la 660 de ruble.

Vivax Dent „remineralizarea” Cel mai versatil produs în linia de pasta dentara de la marca. Acest lucru se explică prin lista extinsă de probleme rezolvate și publicul țintă pentru care vine. Remineralizarea este procesul de saturație a țesuturilor moi deteriorate de substanțe (nanogidroxiapatită și fluoruri), accelerarea regenerării celulare, care, la rândul lor, vindecă cu atenție și restabilește sănătatea dinților și a gingiilor. Utilizați o pastă de dinți remineralizantă înseamnă a mări proprietățile de protecție ale smalțului și pentru a reduce sensibilitatea dinților.

Citește mai mult  Periuțe de dinți pentru copii r.O.C.S.

Remediul este potrivit pentru utilizarea după albire profesională la medicul dentist, ajută mai mult să păstreze efectul realizat și să împiedice diverse daune la smalț și gingii. Diferența în compoziția acestei pastă de la cele enumerate anterior – găsirea unor astfel de componente, cum ar fi pirofosfați, mumeni, concentrat de alge de laminaria. Toate aceste elemente servesc ca o asistență în saturația dinților cu fluor și creând obstacole în calea efectelor bacteriilor carioase. Datorită compoziției sale, pasta este recomandată pentru utilizarea adolescenților și a femeilor însărcinate, a cărei smalț este slăbită și vulnerabilă la factorii distrugerii sale.

Costul Vivax Dent „remineralizare” nu va diferi prea mult din fondurile anterioare și poate fi achiziționat pentru 750 de ruble.

Termeni de utilizare

Indiferent de mijloace unice și eficiente, utilizarea corectă a acestora este la fel de importantă decât compoziția, metodele și forma de impact a pastelor de dinți terapeutice. Regula de curățare, și anume: 2-3 minute de două ori pe zi, este cea mai importantă în grija cavității orale. Ar trebui să rețineți din nou că numai pasta profilactică menționată mai sus Vivax Dent este adecvată pentru curățarea zilnică.

Se știe că, datorită caracteristicilor compoziției sale de pastă de urgență și agenți de remineralizare, este posibil să se utilizeze nu mai mult de 2 săptămâni, deoarece utilizarea pe termen lung formează stabilitatea paraziților efectelor elementelor active, ceea ce înseamnă că Efectul adecvat nu se ridică.

În ceea ce privește „remineralizarea specifică specifică”, atunci conținutul din compoziția sa de fluoruri și nanhidroxiapatite necesită cel puțin 3 minute de curățare Pentru o penetrare suficientă a fluorului în smalțul dentar. Dentiștii consiliază adesea un impact cuprinzător asupra problemei. Vivax a participat la vânzarea de geluri, balsamuri pentru fiecare linie de pastă de dinți. Acest lucru va contribui la consolidarea rezultatului tratamentului și mai mult pentru a menține sănătatea cavității și gingiilor orale la un nivel ridicat. Este important de observat că produsele pot conține aditivi sintetici care pot provoca o reacție alergică.

La fel ca utilizarea de orice droguri, înainte de cumpărare Vivax Dent, este mai bine să se consulte cu medicul dumneavoastră. Specialistul va selecta un complex medical adecvat și va oferi recomandări de îngrijire suplimentare.

Deci, Vivax Dent produse de îngrijire a rezolva un număr mare de probleme. Ca standard, – scăderea placa, prevenirea cariilor, miros neplăcut, și destul de complexe în soluții – regenerarea țesuturilor moi afectate, dezvoltarea cariilor. Dupa ce a citit set de comentarii, putem concluziona că unicitatea fondurilor este confirmată de rezultatele utilizării în consumatori. Din minusurile materiale, multe aloca costul ridicat al mărfurilor. Dar este de remarcat faptul că consumul de pastă de dinți terapeutică este mic, iar rezultatul este, evident, de mare. Stomatologi nu sunt în zadar recomanda complexe ale acestui brand pentru tratamentul la domiciliu și prevenirea bolilor gingiilor și a dinților.

Citește mai mult  Colgate pastă de dinți

O calitate ridicată inovatoare, o gamă largă de efecte ajută cumpărătorii să rezolve multe întrebări la domiciliu și să fie sigur că sănătatea gurii și gingiilor este sub protecție fiabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: