Revizuirea irigatorului pentru copii

Revizuirea irigatorului pentru copii

Din cea mai veche copilărie, copiii ar trebui să învețe igiena orală. Nu există nici o opinie că nu trebuie să urmați dinții de lapte, deoarece vor cădea – acest lucru nu este cazul, multe boli în starea inițială se deplasează la dinți indigeni. Pentru a face procedura de curățare a dinților interesante pentru copil și, în același timp cât mai eficientă posibil, utilizați irigatorul.

Particularități

În ultimii ani, mulți părinți se gândeau la achiziționarea unui irigator. Este un dispozitiv igienic care vă permite să curățați cu atenție cavitatea orală în cele mai greu accesibile locuri. Dispozitivul funcționează în cazul în care periuța de dinți nu este capabilă să obțină – în intervalele dintre dinți, buzunarele de gumă și suprafețele interioare ale dinților.

Principiul de funcționare se bazează pe acțiunea unui jet de apă, sub presiune că este foarfecă toate rămășițele alimentelor cu dinți și suprafața mucoasei. Pentru o eficiență mai mare, nu simplă apă de la robinet, ci o soluție antiseptică specială.

Dacă este necesar, este permisă utilizarea compozițiilor care conțin fluor, ele întăresc smalțul și reduc probabilitatea aspectului cariilor.

Indicații pentru utilizarea irigatorului la copii este:

 • Prevenirea cariilor și a altor patologii ale cavității bucale+
 • Reducerea sângerării gingiilor+
 • Curățați dinții în zonele imparțiale+
 • Neutralizarea mirosului neplăcut al gurii.

Principalele avantaje ale irigației copiilor sunt:

 • Setul include mai multe duze pentru prelucrarea dinților, precum și gingiile, limba și brațele+
 • Dispozitivul efectuează un masaj moale de aderență, normalizează astfel circulația sângelui a țesuturilor moi ale gurii și împiedică apariția proceselor patologice+
 • Dispozitivul funcționează în mai multe moduri de alimentare cu apă, datorită acestui fapt, puteți alege nivelul optim de presiune și presiune a fluidului, în funcție de vârsta și caracteristicile fiziologice ale copilului+
 • Dispozitivul este adaptat pentru utilizarea unor soluții speciale de vindecare, precum și a curajului de ierburi și elixiruri.

Cu toate acestea, nu a fost fără defecte:

 • Lipsa de lucru în modul de pulverizare+
 • Duzele nu rotește 360 ​​de grade+
 • Lipsa opririi automate.

Este necesar să se acorde atenție faptului că există situații în care irigatorul copiilor nu este recomandat pentru utilizare. Printre principalele contraindicații se disting:

 • Intervențiile chirurgicale transferate în cavitatea orală în ultima vreme+
 • Tratamentul neterminat al cariilor sau al altor boli ale dinților și gingiilor+
 • Perodontită în fluxul acut+
 • Sângerarea astea, continuând peste două săptămâni+
 • Patologia sistemului cardiovascular.

Important: Înainte de a utiliza irigatorul, este necesar să se consulte cu medicul dentist.

Cele mai bune modele

Soluția optimă pentru copil va fi irigatoare portabile. Aceste dispozitive sunt mobile și compacte, copiii le păstrează confortabil în mâinile lor. Cele mai populare modele permise pentru utilizarea copiilor pot fi atribuite celor prezentate mai jos.

Waterpik pentru copii. Acest irigator este recomandat pentru utilizarea copiilor mici – de la 1 la 6 ani. Dispozitivul elimină efectiv toate reziduurile de alimente și împiedică microflora patogenă. În plus, protejează efectiv cavitatea orală a copilului de la carii.

Dispozitivul este ușor de utilizat atunci când funcționează Nu produce zgomot. Aparatul este vopsit în culori luminoase și decorate cu autocolante, iar copilul le poate atașa la ei înșiși. Datorită acestui fapt, instrumentele sunt de interes în rândul copiilor – în mare parte acest lucru face mai ușor pentru a dezvolta abilitatea de auto-ingrijire pentru dintii lor.

Aparatul îndeplinește toate standardele de siguranță, a fost dezvoltat într-o cravată înghesuit cu medici stomatologi pentru copii de conducere a lui. Proiectul său ia în considerare caracteristicile fiziologiei dinților copiilor și a cavității orale. O astfel de irigator este mult mai slabă decât celelalte modele, astfel încât nu poate dăuna sănătății copilului. În același timp, nu numai copiii pot folosi un astfel de irigator, dar, de asemenea, adulți.

Puterea dispozitivului Waterpik este destul de mare pentru dimensiunile sale. Per minut dispozitivul alocă 1200 ondulații. În modele pentru copii există trei etape ale jetului.

familia Sowash. Universal irigator moderne, care vă permite să curățați rapid și eficient cavitatea bucală din reziduuri alimentare și alți contaminanți. Dispozitivul se descurcă în mod eficient chiar și cu cel mai puternic semnal luminos dentare. În același timp, masajul se realizează, circulația sângelui este accelerată și metabolismul este normalizat.

Linia include una și trei duze toaster. Acest lucru vă permite să alegeți parametrii optimi a fluxului pentru copil. Înțelege acest irigator nu poate doar un copil, dar, de asemenea, un om adult.

Aparatul sa dovedit cu succes pentru a preveni bolile dentare, este adesea recomandat la pacientii cu implanturi, bretele si coroane.

Parametrii de selecție

În prezent, în farmacii puteți găsi o mare varietate de modele irigator. Condițional împărțit în trei categorii:

 • instalatii sanitare+
 • Staționar+
 • Portabil.

Plumbing sunt echipate cu adaptoare, care le permit să le conecteze la macarale. Dispozitivele similare sunt ușor de utilizat, nu necesită abilități și eforturi speciale de la proprietarii lor. Cu toate acestea, ei nu vor fi cea mai bună soluție pentru băieți – pentru a curăța cavitatea orală, cea mai simplă apă de la robinet este folosită aici și adesea nu îndeplinește standardele sanitare.

Modelele staționare funcționează de la rețea. În aceste dispozitive, apa intră prin mâner la duză. Este destul de convenabil, deoarece jetul din acest caz merge imediat la zona cultivată a cavității bucale.

Cele mai convenabile instrumente portabile, servesc soluții speciale de vindecare. În același timp, produsele nu sunt atât de greoaie ca staționare. Irigatoarele portabile creează presiune scăzută, deci nu deteriorați smalțul copiilor sensibili. Pentru bebeluși, ei vor deveni cea mai bună alegere.

Recunoașterea modelului irigatorului pentru copii trebuie să acorde atenție unor parametri funcționali.

 • Avion. Irigatorul poate da un jet continuu, pulsând sau creând o „baie” cu bule de aer. Pentru copii, ultima opțiune este preferabilă. Acest tratament are o acțiune bactericidă și întregul flacon dentar la fel de eficient elimină.
 • Marimea. Dacă călătoriți cu un copil de multe ori, mergeți la țară și intenționați să luați cu dvs. un dispozitiv igienic, preferința este mai bine să oferiți modele portabile compacte care rulează de la baterie sau din baterii. La domiciliu, alegerea este mai bine să se facă în favoarea produselor staționare cu un număr mare de opțiuni utile și mai multe moduri de funcționare de mare viteză. În același timp, copilul ar trebui să dețină cu ușurință acest dispozitiv în palmele sale, altfel va începe să abandoneze prelucrarea dinților.
 • Disponibilitatea duzelor înlocuibile. Multe modele au seturi de mai multe tipuri. Aceasta este importantă dacă irigatorul intenționează să utilizeze nu numai un copil, ci și membrii familiei adulților. Pentru fiecare dintre ele, va lua propria lor duză separată, de preferință diferite culori pentru a nu confunda.
 • Preț. Rețineți că costul ridicat nu vorbește întotdeauna despre o calitate superioară. În primul rând, trebuie să acordați atenție funcționalității și dimensiunilor sale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: