Tipuri de ochelari pentru periuțele de dinți și sfaturi la alegerea lor

Tipuri de ochelari pentru periuțele de dinți și sfaturi la alegerea lor

Toate funcțiile de mobilier din baie sunt destinate să asigure un confort maxim în timp ce luați un duș și alte proceduri. Același lucru este valabil și pentru accesoriile. În camera sanitare există un loc în care costul de toaletă costă, care include și ochelari pentru depozitarea periuțelor individuale de dinți.

Particularități

Anual la sfârșitul lunii iunie, o zi de periuță de dinți este sărbătorită. Potrivit istoricilor, pentru prima dată, ideea de a se atașa la betisoarea de la Bambus Bristles a fost vindecător din China. Modificarea, până în prezent a venit la acest produs în formă modernă. Mai târziu, versiunile electrice cu duze au venit să înlocuiască modelele obișnuite.

Potrivit dentiștilor, locul perfect pentru depozitarea periuțelor de dinți este capace individuale. Mai des periuțele de dinți stau în ochelari individuali. Astfel de produse sunt concepute pentru a îndeplini anumite funcții:

 • Ajutați obiectele de poziție convenabil+
 • completează designul băii+
 • Preveniți răspândirea bacteriilor, matriței+
 • Reducerea riscului de transmitere a bolilor dentare între alți membri ai familiei.

Frumoasă în formă de sticlă sau de design va fi o adăugare interioară, oferindu-i o imagine completă. Prezența unor astfel de produse va contribui la conținutul de accesorii în curățenie și să le protejeze de cădere.

Locația perfectă de depozitare sunt pahare de diferite tipuri și forme. Aceste accesorii pot fi diferite în tipul de fixare, formă, materiale. Printre abundența unor astfel de feluri de mâncare, puteți alege următoarele modele:

 • sub forma unui oval sau a unui cerc+
 • Opțiuni dreptunghiulare+
 • Cupe cu capace sau fără ele+
 • Accesorii cu aplicații, desene sau alte decor.

Astfel de produse din baie vor contribui la organizarea competent a depozitării accesoriilor individuale menite să aibă grijă de cavitatea bucală.

Dacă prin standuri, permiteți umiditatea să se scurgă imediat de pe suprafața perii, atunci în ochelari cu umiditate de fund se va acumula treptat. Aceasta afectează negativ atât apariția produselor, cât și a puțului, deoarece umiditatea excesivă duce la apariția mucegaiului în interiorul vaselor.

Citește mai mult  Cum să vă spălați dinții la un copil în 1 an?

O opțiune bună pentru depozitarea periuțelor de dinți va fi distribuitorul 3 din 1, Prezentarea unui titular pentru periile electrice și convenționale cu dezinfecție ultravioletă și un dozator mecanic pentru pasta de dinți.

Descrierea speciilor

Accesorii pentru baie pot fi suspendate sau desktop. Ceramica, geamul temperat, piatra artificiala, metalul si plasticul sunt mai des folosite ca materiale. Opțiunea pentru copii este un model cu un model amuzant, ei vor ajuta la învățarea rapidă a copilului la monaia zilnică.

În funcție de dorință, puteți alege:

 • Opțiunea suspendată+
 • perete+
 • Desktop+
 • Produse personalizate.

În plus, puteți cumpăra ochelari pe ceașcă de aspirație, modele cu capac, rezervoare pentru copii.

Opțiunile desktop pot fi puse pe masă, chiuvetă sau raft. Avantajul lor în posibilitatea de a se deplasa într-un alt loc în timpul curățării. Un astfel de produs va arăta bine în facilități spațioase cu mobilier. Cel mai concis design al structurilor este cel mai adesea ceașcă obișnuită sau un pahar în care sunt introduse periuța de dinți.

Având în vedere că peria fără un caz nu este foarte igienă, este mai bine să alegeți un pahar cu un capac pentru o astfel de opțiune.

Dacă există un loc mic în baia de pe rafturi, este posibil să rezolvați problema spațiului liber folosind ochelari montați pe perete cu șuruburi pe șuruburi sau suge. Trebuie amintit că cupele de aspirație se vor deține bine numai pe o țiglă cu o textura netedă, acestea rămân la o mică greutate.

Modelele suspendate vor fi mai potrivite pentru camerele mici. Plasarea pe perete vă va permite să efectuați confortabil manipulările igienice. Le puteți fixa cu șuruburi de auto-atingere care vor garanta fiabilitate ridicată de fixare sau fixează cu fraieri.

Având în vedere că cupele de aspirație din cauciuc, de obicei, nu dețin foarte bine produse cu o mare greutate, este mai bine să depozitați într-o ceașcă de periuțe de dinți fără pastă de tuburi.

Dacă luăm în considerare modelele, luând în considerare confortul de îngrijire pentru ei, atunci în acest caz merită să acordăm atenție soiurilor cu titularul. Suportul de perete vă permite să obțineți un spațiu suplimentar în camera instalată. Plus această specie este că perii nu se ating reciproc, rămânând complet curat. Suporturile de perete pot avea cel mai diverse design – de la modele clasice pentru adulți la opțiuni cu eroi preferați din desene animate pentru copii.

Citește mai mult  Pasta de dinți albi delicioasă

Containerele personalizate pot fi numite opțiunea cea mai igienică. Dezavantajul unor astfel de tancuri este că vor ocupa o mulțime de spațiu. Această opțiune este mai potrivită pentru persoana singuratic, tineretul într-o cămin sau persoane care trăiesc într-un apartament comunal.

Materialele

Alegerea materialului pentru ochelari, ia în considerare designul camerei, stilul său. Produsele de baie pot fi făcute dintr-o varietate de materiale. Următoarele ochelari folosesc în special popularitate.

 • Ceramică. Astfel de nave pot fi diferite în formă. Acestea sunt modele mai des pictate cu un ornament complicat sau un model. Accesoriile ceramice vor deveni o opțiune ideală pentru premise făcute în enozitate. Se pare că ceramica este foarte interesantă, astfel de produse nu sunt numai funcționale, ci și suficiente estetice. Dezavantajul ceramicii este fragilitatea.

 • Sticlă. Mulți preferă vasele din sticlă întărită sau refractară, a cărei grosime este mai mare de 5 mm. Ochelarii de sticlă pot fi ondulate și netede, transparente și matte, colorate.

 • De lemn. Rezervoare din lemn mai puțin potrivite pentru camera de instalare, deoarece nu tolerează umiditate ridicată și diferența de temperatură. Lacul de acoperire a produsului va extinde durata de viață a unei astfel de întrebări.

 • Plastic. Produsele din plastic sunt considerate cel mai frecvent model. Ei au un preț democratic, în timp ce arată foarte organic. Având în vedere că stomatologii recomandă ca fiecare 3-4 luni să schimbe recipientul de la periuțele de dinți, atunci această opțiune poate fi considerată cea mai optimă.

Culoarea produsului poate fi diferită, dar mai des puteți vedea sticlă alb-negru, argintiu sau aur, precum și modele de culori non-standard.

 • Metal. Cupele de crom sau standuri dintr-un material similar arată foarte elegant și elegant. Mai ales interesant va arăta crom în incintele făcute în stilul hi-tech. Desktop Sticlă de plastic Matte într-un coaster de oțel cromat sau un set dublu pe o ceașcă de aspirație poate decora orice cameră.
Citește mai mult  Periuța de dinți pentru copii Colgate

Nu este nevoie să cumpărați cupe pentru periuțele de dinți în magazin, astfel de produse pot fi făcute în mod independent. Doar lipici în rezervor adecvat în formă și dimensiune, pietricele luminoase, pietre sau chiar butoane pentru a obține produsul original. Modelele efectuate în tehnica decupajului sau containerele cu scoici și perle arata grozav.

Seres de alegere

Clemele pentru perii sunt un lucru obligatoriu în fiecare familie, deci atunci când alegeți astfel de produse, trebuie să navigați Pe un design atractiv, material adecvat, precum și dimensiunea și forma acestora.

Alegerea unui pahar pentru o perie în baie, este de dorit ca toate accesoriile suplimentare sub formă de săpunuri, standuri au fost realizate din același material. Astfel de seturi vor arăta foarte frumos, în timp ce se vor potrivi organic în designul camerei. Alegerea unui set într-un singur stil, puteți face rapid o cameră atentă și mai interesantă. În plus, un set de astfel de accesorii va costa mai ieftin decât să cumpere toate produsele separat.

  Prin achiziționarea unui pahar, merită acordată atenție modelelor din materiale ecologice care se vor spăla bine de paste sau săpun. Este recomandabil să opriți alegerea pe structuri simple, este mai bine să refuzați forme complexe, deoarece sunt greu de spălat și de curățat.

  Când este selectat modelul, merită să acordați atenție containerelor cu găuri individuale pentru fiecare perie.

  Trebuie să se țină cont de că cupele vor fi în interior cu umiditate ridicată, astfel încât materialul să fie rezistent la umiditate și efecte ale curățării uneltelor abrazive.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: