Totul despre Colgate Rinsers

Totul despre Colgate Rinsers

Igiena orală este importantă pentru sănătatea generală. Să o mențină, au fost dezvoltate o varietate de fonduri, dintre care una sunt clătite. Utilizarea lor regulată vă va ajuta să scăpați de infecții, miros neplăcut, gingii de sângerare și alte probleme. Multe branduri cosmetice sunt angajate în producția de compoziții terapeutice. Una dintre acestea este Colgatul, despre produsele care vor fi discutate în articol.

Particularități

De la apariția sa pe piață, compozițiile cavității Colgate au câștigat pe scară largă. Faimoasa marcă comercială oferă compoziții pentru a consolida dinții, împotriva sângerării gingiilor și a altor scopuri. Produsul este o parte obligatorie a îngrijirii zilnice și multe cumpărături Colgate datorită eficienței lor ridicate, sortimentului bogat și altor caracteristici. Dentiștii sunt recomandați să fie atenți atunci când alegeți o clătire potrivită.

Principiul acțiunii medicamentului este destul de simplu. De îndată ce intră în gura cavității, ingredientele active își încep munca. Se luptă cu microbi și microelemente dăunătoare. Unele formulări vizează distrugerea tartarului și a clarificării acestora. Compoziția înconjoară buzele și gingiile, lăsând un film de protecție invizibil.

Compoziția echilibrată acționează încet și cu atenție, nu traumează membrana mucoasă. Precum și atunci când se utilizează clătirea, lichidul spală reziduurile de alimente.

Lista componentelor poate fi diferită în funcție de compania producătorului și focalizarea.

Principalele elemente folosite de marca cosmetice COLGATE:

 • Pentru a reduce sensibilitatea dintilor, citrat de potasiu, de asemenea, el a ucide microorganismele periculoase+

 • Un puternic efect antibacterian are clorura de cetylpyridine, are un profund penetrant proprietăți în țesături moi+

 • Pentru întărirea smalțului dentar, fluorură de sodiu este responsabilă, și de asemenea, previne dezvoltarea cariilor.

Lista componentelor auxiliare include următoarele ingrediente:

 • Pentru skylis moi și dulci, producătorii folosesc sorbitol:

 • Al doilea îndulcitor – zaharinat de sodiu, component artificial siliciu+

 • Mentolul este adăugată pentru respirație proaspătă și calm+

 • Ca un conservant propilen glicol în condiții de siguranță+

 • Pentru ca coaja de protecție să fie eficientă și sigură, producția nu costă fără glicerol, el este, de asemenea, responsabil pentru echilibrul apei în cavitatea bucală+

 • Alcoolul etilic Adăugați la unele clătiri pentru dezinfecție.

Citește mai mult  Când să începeți să periați bebelușul dinților?

Indicații și contraindicații

Următorii factori sunt considerați a fi indicații ale aplicării compușilor Colgate:

 • Mirosul urât+

 • Inflamația în interiorul cavității orale+

 • Sângele gingiilor+

 • Balonul bacterian+

 • Depunerile pe dinți+

 • Creșterea sensibilității dinților+

 • Prevenirea bolilor cavității bucale, inclusiv a cariilor.

Contraindicațiile includ numai intoleranța individuală a elementelor individuale din compoziție. Precum și clătiri nu pot folosi copii sub 6 ani.

Descrierea intervalului

Colgate Marca comercială a avut grijă de cumpărătorii săi și a dezvoltat un mare sortiment de rinsers pentru întreaga familie. Fiecare produs are o anumită acțiune în funcție de care trebuie să faceți o alegere.

Secretele antice

Acest produs nu conține alcool și este ideal pentru utilizare în fiecare zi. Prevenirea eficientă a pietrei dentare și a plăcii bacteriene. În dezvoltarea compoziției, specialiștii au folosit mineralele de sare de mare și extractul de honeysuckle de vindecare.

După aplicarea produsului, respirația devine proaspătă, iar microbi dăunători provocând procesele inflamatorii mor.

Prospețimea ceaiului

Acest mijloc include extract de ceai, care este remarcabil de potrivit atât pentru tratamentul, cât și pentru prevenirea bolilor dentare. Produsul are o acțiune complexă largă: ucide microbii patogeni, luptele cu un miros neplăcut, vindecă răni mici în interiorul cavității orale și ameliorează inflamația.

Cumpărătorii au apreciat foarte mult acest rinser. Are un gust plăcut și un parfum subțire, nu provoacă senzații neplăcute în timpul clătirii. Potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copiii de vârstă școlară mai mică. Utilizarea regulată duce la clarificarea smalțului, piatra defectuoasă se prăbușește treptat, iar gingiile sunt consolidate.

Altai ierburi

Azivatorul indică caracteristicile acestui produs. Este recomandat celor care se confruntă cu probleme cu gingiile. Remediu puternic împotriva sângerării și a proceselor inflamatorii.

Eficiență ridicată datorită următoarelor componente naturale:

 • Acțiunea liniștitoare și antimicrobiană are un extract de mușețel+

 • Menta nu numai că nu numai o aromă plăcută și răcoritoare, dar are și un efect antiseptic+

 • Pentru a îmbunătăți gingiile și a opri sângerarea, adăugați ulei de cătină de mare.

RINSER „Altai Herbs” este recomandat să fie utilizat cu halitozenți sensibili și parodontali.

Ierburi de vindecare

Un alt produs care se mândrește cu un efect puternic. Este recomandat stomatologii săi atunci când sunt necesare prevenirea fiabilă a bolilor de țesuturi parodontale. Această opțiune este diferită de compoziția mai diversă descrisă mai sus. Eucaliptul, salvie și mirrierul includ aici.

Citește mai mult  Cum de a alege o pasta de dinti cu calciu?

Fiecare dintre componentele lor are o anumită acțiune. Sage sa dovedit ca un remediu eficient pentru bacterii, ciuperci și viruși. Componentele rămase se luptă cu inflamația și restabilește țesutul din interiorul cavității orale.

Refreshing Monetărie

Utilizarea regulată duce la o scădere vizibilă a plăcii și, de asemenea, previne dezvoltarea cariilor. După clătire, respirația devine proaspătă și plăcută. Produsul este conceput special pentru persoanele cu sensibilitate ridicată a dinților. Împotriva inflamației gingiilor, va fi, de asemenea, destul de eficientă. Utilizarea soluției are un efect antiseptic, cavitatea orală vindecătoare.

Coaja de stejar și brad

Produsul bazat pe componente naturale este remarcabil de potrivit pentru îngrijirea zilnică a cavității bucale. Fiecare element din compoziție are ca scop reducerea inflamației și a rănilor vindecătoare. Și, de asemenea, RINSER are antibacteriene și analgezice. Cu problema gingiilor de sângerare, compoziția va face față minunată.

Se recomandă utilizarea produsului de 2 ori pe zi – dimineața și seara, după curățarea dinților. Pentru a obține rezultatul dorit, regularitatea și conformitatea manualului de instrucțiuni este importantă. Nu există alcool.

Pro-apărare

A doua opțiune de susținere a purității și sănătății cavității bucale fără conținutul alcoolului. Soluția se luptă împotriva formării unui tartar și împiedică raidul bacterian. Ca efecte suplimentare, este demn de remarcat prospețimea respirației și efectul antiinflamator.

Formula specială garantează o curățare eficientă a cavității bucale. Rezultatul este păstrat timp de 12 ore după utilizare. Filmul rămas după utilizarea compoziției nu provoacă disconfort și nu protejează împotriva bacteriilor dăunătoare.

Pro-sănătate gingii

Următoarea opțiune va face dinții mai puternici și albi, iar respirația va deveni proaspătă. Modificările pozitive vor fi vizibile la o săptămână după începerea utilizării (cu utilizare regulată de 2 ori pe zi). Ingredientele naturale au grijă de gingiile, păstrându-le într-un ton și protejând împotriva inflamației.

Instrumentul îmbunătățește calitatea smalțului și este remarcabil de potrivit pentru prevenirea multor boli. Iar RINSER face depozite minerale mai slabe și distruge bacteriile care duc la apariția cariilor.

Albul optic

Această soluție este recomandată să dorește să alunece în mod eficient și în condiții de siguranță a smalțului dinților. În plus, după utilizarea compoziției, respirația devine plăcută și proaspătă. Rezultatul pozitiv va fi mai vizibil dacă utilizați pasta de dinți albă optică împreună cu clătirea.

Citește mai mult  Tipuri de ochelari pentru periuțele de dinți și sfaturi la alegerea lor

Compoziția specială nu numai albirea dinților, dar, de asemenea, împiedică întunecarea lor suplimentară. Produsul nu conține alcool.

PLAX „Fruit Freshness”

Compoziția care atrage cumpărători cu un miros strălucitor de fructe. Ingredientele active ucid până la 99,9% din bacteriile periculoase care se reproducă în cavitatea orală. Datorită formulei speciale, senzația de puritate și prospețime rămâne de mult timp. Când utilizați compoziția nu există nici un sentiment de ardere. Fluorul se luptă cu carii. Și, de asemenea, RINSER are un efect pozitiv asupra sănătății gingiilor.

Albirea sigură

Principala acțiune a acestui produs este de albire a smalțului dentar. Acest proces trece perfect și în același timp cu atenție. Formula testate clinic. Componentele speciale fac dinții nu numai mai albi, ci și mai sănătoși și mai puternici. Efect suplimentar – respirație plăcută.

Acțiune triplă

Numele acestui produs indică eficacitatea acestuia și o gamă largă de acțiuni. Producătorii au avut grijă că Rinser sa dovedit a fi maxim și a abordat cumpărătorul modern. Soluția „Triple acțiune” are grijă de dinți, vindecă gingiile și face ca respirația proaspătă. Componentele sunt selectate astfel încât soluția să aibă un efect pozitiv în cel mai scurt timp posibil.

Instructiuni de folosire

Utilizați soluții pentru îngrijirea cavității orale este ușoară. Fiecare pachet de instrucțiuni tipărite pentru utilizare.

Procedura de curățare a dinților și a gingiilor include mai multe etape.

 • Conținutul sticlei trebuie să fie turnat Într-o sticlă specială de măsurare (vine cu). Pentru curățarea suficient de 20 mililitri de lichid.

 • Soluţie nu pot fi diluate cu apă sau alte compoziții. În caz contrar, eficacitatea sa este redusă.

 • Compoziția terapeutică trebuie să clătiți cavitatea orală Timp de 30 de secunde.

 • După lichid Trebuie să scuipă.

Important: înghițiți clătirea nu poate. În caz contrar, poate duce la senzații neplăcute, la întreruperea sistemului digestiv și chiar otrăvire. Dar dacă ați înghițit accidental o mică soluție, nu trebuie să vă faceți griji. O doză mică nu va provoca probleme cu un stomac sănătos. Când cumpărați produse de igienă, asigurați-vă că verificați durata de valabilitate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: