Totul despre pastele dintelui Vitis

Totul despre pastele dintelui Vitis

Toată lumea știe că numai 2 seturi de dinți sunt prescrise: lapte și constantă. Și sarcina noastră este de a menține acest lucru dat, care să treacă corect pe starea cavității bucale. Probabil că toată lumea vrea să aibă un zâmbet curat și frumos la orice vârstă. Dar estetica ca auto-tratament și sănătate a întregului organism nu este atât de importantă. Prin urmare, alegerea corectă a produselor de igienă pentru dinți și gingii este importantă. Articolul va vorbi despre pastele dentare ale lui Vitis și despre caracteristicile lor.

Particularități

Produsele Vitis sunt inovatoare mijloace de zi cu zi, inclusiv un set complet de produse pentru a îmbunătăți calitatea curățării dinților. Acestea sunt utilizate pentru igiena orală, întărirea dinților, ridicarea inflamației, preocupările legate de bretele, protecția țesuturilor moi, tratamentul și prevenirea bolilor dinților și a gingiilor.

Caracteristicile acestor produse:

 • Întreaga linie de pastă Vitis dentare nu lasă un gust neplăcut+

 • pastă consistență groasă+

 • senzații plăcute, răcoritoare și parfumate, răcoritoare respirație bine,

 • Nu este periculos pentru smalț, deoarece compoziția este hydroxyapatitis (unitate structurală a smalțului dintelui), a restabili cu atenție albeața dinților+

 • a petrecut bine punct de vedere economic+

 • Lupta cu bacterii patogene pe dinți, gingii și structuri ortodontice.

În plus, pasta are un număr de calități pozitive:

 • gust răcoritor Plăcut+

 • compoziţie sigură+

 • indice de abraziv scăzut – decât este mai mică, cu atât mai bine (indicele reflectă conținutul în pasta de particule abrazive de dimensiuni mari).

Vitis produs de brand creat și proiectat în Spania cei mai buni specialiști. Regizat pentru tratamentul, prevenirea cavității bucale și a gingiilor și avertizează apariția de ciuperci, bacterii, virusuri și inflamație.

Sortimentul VITIS nu are doar paste de dinți, ci și perii, flosi, de asemenea, de înaltă calitate ajută la curățarea flăcării dentare și păstrarea sănătății dinților și a gingiilor.

Privire de ansamblu de sortimente

Pasta de dinți Vitis Ortodontic este atribuită oamenilor în timp ce îndreptarea dinților pentru a îmbunătăți aspectul sau a le mișca. Pasta de dinți are unele avantaje:

 1. Elimină balonul bacterian+

 2. Îndepărtează piatra dinților+

 3. Vindecă rapid rănile din cavitatea orală+

 4. Are efect antiinflamator, tonic și liniștitor al țesuturilor moi în cavitatea orală.

O astfel de pastă de curățare facilitează procesul de dependență de paranteze, implanturi sau proteze nedeteabile.

Pasta de dinți a lui Vitis Gingival este prescrisă oamenilor cu gingii slăbite, când sunt sângerare și reduc sensibilitate (gingivită), pentru tratamentul și prevenirea inflamației țesutului parodontal (parodontită).

Datorită conținutului de ioni de fluor în pasta dentară, care sunt încorporați în elementul structural al smalelului de hidroxiapatită, transformându-l în fluorohidroxiapatită, dinții devin mai rezistenți la acizi. Datorită acestui fapt, riscul de dezvoltare a cariilor este redus, rata de formare a plăcii scade, ca rezultat, puritatea dinților și, în consecință, riscul de dezvoltare a cariilor este redus.

Alte substanțe active sunt conținute în pasta de dinți.

 • Provitamina B5 (Panthenol). Are un efect pozitiv asupra gingiilor, el îi vindecă, ameliorează inflamația. Procesul de regenerare în țesuturile moi este accelerat semnificativ.

 • Zinc lactat. Reduce nivelul de activitate al bacteriilor, sporind puterea efectelor clorurii de cetilpiridină, care se luptă efectiv cu inflamația.

 • Clorură de cetilpiridia. Creează o perioadă de 3 până la 5 ore o apărare bactericidă puternică.

Pasta de dinți de dinți de albire VITIS este proiectată pentru albirea dinților cu smalț sensibil. Își luminează cu grijă dinții, elimină petele de cafea și de ceai. Potrivit pentru igiena orală. Acest lucru se datorează următoarelor substanțe ca parte a pastă:

 1. Nanoparticule speciale care contribuie la formarea unui strat protector+

 2. Hidroxiapatita, care afectează pozitiv emailul – devine mai puternic și mai sănătos.

Pastă de dinți Vitis albire prelungește și salvează albul dinților, zâmbetul devine și mai frumos.

Instructiuni de folosire

Probleme cu smalțul dinților și gingiilor apar ca rezultat al igienei orale neregulate. Instrucțiunile de utilizare sunt destul de simple. O cantitate mică de pastă de dinți este aplicată pe periuța de dinți. Curățarea dinților este întotdeauna efectuată prin mișcări circulare, în același timp cu masaj cu ușurință gingii. După aplicarea pasta de dinți, cavitatea orală este clătită cu apă, întârziind-o timp de 30 de secunde în gură.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: