Totul despre perioe dentar

Totul despre perioe dentar

Pasta de dinți este ceea ce folosim în fiecare zi. Din aceasta, starea de sănătate a dinților și a gingiilor noastre depinde de îngrijirea cavității bucale orale. Prin urmare, este necesar să se abordă în serios alegerea produsului și să găsească o pastă de dinți adecvată care nu numai că va face față sarcinilor sale, ci și nu va face rău organismului. În articolul nostru vom vorbi despre acest produs – perioe de pastă de dinți coreeană.

Particularități

Piața prezintă o gamă largă de paste de dinți cu diferite proprietăți și compoziții în orice categorie de prețuri. Produsele mai noi apar, cu atât mai dificil cumpărătorul să facă o alegere. În selectarea pastă de dinți, este mai bine să se bazeze pe opinia dentistului, care va sfătui agentul pe baza caracteristicilor individuale ale pacientului. Dar cel mai adesea oamenii cumpără un produs la discreția lor fie pe sfatul cunoștințelor.

În cazul în care dinții și gingiile sunt sănătoși, nu există probleme, pastă de dinți universali sunt potriviți pentru curățare. În prezența bolilor membranei mucoase, gingiile și cariile este necesar să se utilizeze terapeutic și preventiv. Alegerea unei pastă de albire, trebuie să aveți grijă, deoarece pot exista oxidanți chimici și componente abrazive în compoziția lor, ceea ce nu numai că afectează culoarea dinților și a sigiliilor, ci și a daunelor smalțului dinților.

Recent, pastele de dinți perioe câștigă popularitate. Produsele acestui producător coreean sunt renumite în primul rând pentru compoziția lor naturală. Produsele inovatoare din Coreea au trecut toate testele necesare. Eliberat în două formate: într-un tub standard și o sticlă cu dozator.

Stomatologii din mai mult de 20 de țări din lume recomandă ca acești agenți de plecare să fie utilizați pentru utilizare.

Gamă

Cea mai populară marcă Coreea produce atât pate de dinți universale, cât și produse pentru dinți specializați și gingii. Gama de produse include și paste de dinți pentru copii.

Citește mai mult  Curățarea dinților cu sare

Linia de fonduri cu distribuitorul se numește pompare. Pasta de ieșire prin distribuitor este posibilă datorită consistenței gelului produsului.

 • Părți de dinți de dinți Original Original Concepute pentru a elimina și a preveni piatra dentară și placă. Compoziția contribuie la consolidarea gingiei, a smaltului și a prevenirii aspectului cariilor.

 • Perioe Respirația Îngrijire Pastă de dinți de pompare Ii pasa pe termen lung respirație proaspătă și lupte cu un miros neplăcut, care devine adesea rezultatul educației pe suprafața dinților de film invizibil. Datorită compoziției sale, gelul previne în mod eficient educația sa, precum și protejează dinții de placat, piatra dentare si a cariilor.

 • Albirea pastă de dinți Perioe Albirea Pasta de dinti de pompare elimină în mod eficient raidul de la băuturi, cum ar fi ceai negru și cafea, băuturi carbogazoase cu coloranti, si, de asemenea, perfect potrivit pentru fumatori. Ingredientele active contribuie la prevenirea formării plăcii pe tot parcursul zilei.

 • Perioe Himalaya roz Sare Floral Mint Conține o sare de Himalaya roz si este una dintre cele mai populare coreene paste cu un distribuitor. Gel conține granule active, în structura sa de prevenire dentare. Are proprietăți antiinflamatorii și protejează împotriva aspectului cariilor.

 • Perioe Bamboo Gum îngrijire Are o sare de bambus care împiedică bolile gingiilor și dioxidul de siliciu are un efect antibacterian. Va ajuta la tratamentul bolii gingiilor și va îmbunătăți starea membranei mucoase.

Toate mijloacele de linie cu un dozator sunt produse sub forma unei pastă de dinți clasice. Cu toate acestea, gama de fonduri din tub este ușor mai largă – include produse care nu sunt eliberate în seria de pompare.

 • Total 7 perioe originale Recomandat pentru utilizarea întregii familii. Produsul universal pentru curățarea dinților este destinat rezolvării a 7 sarcini: Prevenirea cariilor, eliminarea plăcii, prevenirea apariției unei pietre dinte, Eliminați mirosul, întreținerea gingiilor, întărirea smalțului și albirea. Conține 7 componente naturale care ajută la combaterea celor mai frecvente probleme ale cavității bucale orale.

Citește mai mult  De ce vă periați dinții?

 • Total 7 perio sensibile Are aceeași acțiune ca și 7 original, dar această paste a fost dezvoltată special pentru dinți sensibili.

 • Alb acum răcire de menta perioe are granule ultra-end care își alunecă efectiv dinții. Promovează eliminarea plăcii din toate produsele de colorat și țigările. Gustul de menta revigorează respirația și elimină un miros neplăcut.

 • Pastă de dinți cavitate de îngrijire Avansat perioe Concepute special pentru a lupta împotriva cariilor. Recomandat pentru utilizarea zilnică pentru a obține rezultatul. În plus față de scopul principal, contribuie la restaurarea smalțului dentar.

 • Sensibil la perioe originale – Pastă de dinți specializată pentru dinți hipersensibili. Dovedite clinic pentru a reduce sensibilitatea după 3 zile de utilizare. Întărește gingiile, împiedică formarea plăcii și reduce sensibilitatea la dulce, acru, caldă și rece. Proaspete varietate oferă o respirație proaspătă pe tot parcursul zilei.

 • Pasta de dinti pentru copii Sigur Copii Cu extract de struguri nu conține parabeni, coloranți și fluor. Permis pentru utilizare de către copii de peste 3 ani. Producătorul a creat un produs absolut sigur, care nu dăunează atunci când înghiți. Oferă prevenirea cariilor și întărește gingiile copiilor.

Este demn de remarcat faptul că toate pastele de perio au un gust plăcut și nu provoacă o reacție alergică. Toate produsele au trecut cu succes testele clinice în Coreea.

Examinați recenzii

Potrivit recenziilor dentare, produsele mărcii perioe sunt cea mai bună alegere. Mulți specialiști recomandă utilizarea pastă de dinți coreeană cu întreaga familie.

Feedback-ul utilizatorilor despre dentiștii Perioe numai pozitiv. Cumpărătorii sărbătoresc eficacitatea fondurilor în lupta împotriva cariilor, a flăcării, a pietrelor dentare. Persoanele care folosesc pastele de albire a acestei mărci atrage atenția asupra efectului acumulativ atunci când utilizați produsul. Pacienții cu boli ale gingiei, care au fost atribuite pastei perioe, sunt împărțite că nici o altă paste nu are un astfel de tratament pe gingii.

Citește mai mult  Cum să ai grijă de o periuță de dinți?

Persoanele cu un sistem de consola instalate în comentariile lor spun că datorită pastelor acestui brand, ei au reușit să păstreze sănătatea și apariția dinților lor. După cum știți, adesea după îndepărtarea brațelor, dinții trebuie tratați, precum și să efectueze curățenie profesională. Utilizarea pastelor Perioe livrate utilizatorilor din aceste consecințe.

Multe mame, la recomandarea dentistului pentru copii, dobândește pasta de copii. În comentariile sale, ei spun că pasta previne cariile și economisește de la prelucrarea dinților copiilor cu argint. Are un gust plăcut dulce, care este important pentru copii.

Potrivit recenziilor utilizatorilor cu dinți sensibili, pasta, destinată să rezolve această problemă, a devenit mântuire pentru ei.

Producătorul promite efectul în termen de 3 zile, iar utilizatorii confirmă faptul că, după câteva zile de a folosi dinții, într-adevăr, încetează să reacționeze atât de puternic la stimuli.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Irina

  Ce este o perioadă dentară și cum ne afectează sănătatea dentară?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: