Totul despre periuța de dinți Președinte

Totul despre periuța de dinți Președinte

Periuța de dinți a presei – duritate medie, dură și moale – în mod corect considerată una dintre cele mai bune pe piața rusă.Fumătorii, exclusiv și alte modele speciale ortodontice și alte modele, au reușit să câștige numeroase recenzii pozitive ale consumatorilor, ele sunt evaluate de avantaje și dentiști profesioniști. Despre ce sunt produse perii președintelui, cum să le alegeți, merită să învățați înainte de a cumpăra un instrument de cavitate adecvat pentru igiena orală.

Particularități

Primirea de mărci a apărut în 1998 ca o asociație în comun a corporației italiene „Betafarma” și firma rusă „Produs premier”. La acea vreme, nu a existat nici o marcă comercială pe piața internă, care să ofere clienților săi o gamă completă de produse pentru îngrijirea cavității bucale orale. Sortimentul de periuțe de dinți a fost, de asemenea, reprezentat foarte prost. Decizia de a corecta acest lucru, fondatorii noului brand convenit asupra producției de produse comune – pe echipamente italiene, în conformitate cu cele mai avansate tehnologii.

Primele astfel de bunuri au fost periuța de dinți actuală, eliberată în aceeași colecție a colecției de clătire și pastă. Sa întâmplat în 2001.

În viitor, marca sa dezvoltat și, în 2016, întreaga linie de periuțe de dinți și alte companii de mărfuri a primit o actualizare cardinală.

Astăzi, compania progresează activ, monitorizează tendințele, oferind bunuri pentru toate grupurile de consumatori – de la copii la oameni care poartă sisteme și structuri ortodontice.

Listează caracteristicile distinctive ale periuțelor de dinți Pressident.

 1. Design elegant de ambalare și produsul în sine. Modelele pentru adulți și copii sunt dezvoltați ținând cont de ultimele tendințe, ele nu sunt doar confortabile, ci și frumoase.
 2. Curățarea de înaltă calitate. Modelele ortodontice și perii concepute pentru îngrijirea dinților de zi cu zi, îndepărtează cu atenție zborurile și contaminanții, eliminați piatra densivă, ajută la reducerea riscurilor de dezvoltare a cariilor.
 3. Gamă largă de. Printre produse au perii cu diferite dimensiuni, niveluri de rigiditate, locație de fascicul de brânză.
 4. Respectarea standardelor europene. Toate periile sunt realizate din materiale ecologice, hipoalergenice, supuse controlului strict al calității.
 5. Utilizarea tehnologiilor inovatoare. Compania Co-fondator este unul dintre liderii pieței globale de îngrijire a dinților. În fabricile rusești, aceleași tehnologii sunt introduse ca în Italia.

Este demn de adăugat că președintele vă permite să selectați produse pe o varietate de parametri, deci perii de marcă recomandă deseori dentiști profesioniști.

Gama

O varietate de model de perii dinților este cu adevărat impresionantă. În conducător, toate tipurile de duritate sunt prezentate: mediu, moale, ridicat. Cele mai populare modele ar trebui să fie explorate mai detaliat.

 • Copii-Junior 5-11. Periuța de dinți pentru copii cu capul compact și periile moi graduale. Modelul este conceput pentru categoria de vârstă de la 5 la 11 ani. Manipularea unei forme speciale și a designului luminos Faceți curățarea dinților cu plăcere.

 • End-tuff scăzut. Perie specială cu dimensiuni reduse ale capului pentru îngrijirea zonelor greu accesibile. Acest model este ortodontic, potrivit pentru bretele de curățare și poduri.

 • Denture. Periuță specială de dinți dentare. Create din părul de diferite lungimi și grad de duritate. Fabricat din materiale sintetice.

 • Sensibil moale. Peria de moliciune sporită pentru îngrijirea cavității sensibile a gurii. Designul original, cu o nuanță contrastantă de păr, îi conferă un recurs special. Modelul este conceput special pentru a avea grijă de dinții hipersensibili.

Pentru opțiunea sensibilă se caracterizează prin utilizarea părului atraumatic.

 • Pur moale. Perie moale cu un design luminos și dimensiunea redusă a capului. Aceasta este alegerea optimă pentru persoanele cu hipersensibilitatea dinților, peria este recomandată femeilor însărcinate și care alăptează, precum și celor care se confruntă cu probleme cu smalțul de smalț accelerat.

Mânerul este, de asemenea, proiectat în mod specific, are o formă rotunjită.

 • Clasic. Prezentat în mai multe opțiuni de duritate, o gamă largă de culori și nuanțe. Acesta este un model clasic cu părul de marcă Tynex de la preocuparea franceză Dupont, un mâner ergonomic drept.

 • alb. Perie tare combinând design elegant și abilități excelente de albire. Modelul este echipat cu un cap mărit. Nylon Medex Pairs au impregnare din carbonatul de calciu, adecvați pentru îndepărtarea și prevenirea formării unei pietre dinte.

 • Fumatori. Perie tare pentru îndepărtarea unei zbuciuri întunecate din ceai, tutun, cafea, defecțiune. Modelul are un design neobișnuit cu fire de portocale pe fundal negru al carcasei, nailonul utilizat este impregnat cu carbonat de calciu. Părul sunt rotunjite, atrumatic, numărul lor este crescut, împreună cu dimensiunile capului.

Această perie este potrivită nu numai pentru fumători, ci și pentru cei care preferă să facă îngrijirea dinților cât mai atentă.

 • Exclusiv. Model cu indicatori de rigiditate diferiți, produse cu peri de la Dupont. Aceasta este o îngrijire universală dinți fără caracteristici în uz. Nylon Fristles sunt potrivite pentru îndepărtarea celor mai multe tipuri de poluare.

 • Natural. O perie cu un mistreț de păr natural și un mâner practic din plastic are o rigiditate medie, potrivită pentru utilizarea zilnică. Spre deosebire de produsele altor producători aici, firele de păr sunt special prelucrate, rotunjite pe sfaturi. Modelul are un cap lărgit, o tăietură dreaptă, oferind o curățare cu adevărat de înaltă calitate.

 • Profi Ortho. Modelul are o peri mijlocie cu un profil special pentru cea mai convenabilă curățare saramură. Reducerea mijlocului O gamă de fire de păr face posibilă procesarea eficientă a suprafeței arcului ortodontic. Perieul are un cap compact, un mâner confortabil, o brânză de traume.

 • Ortodonția. Scopul ortodontic periuței de dinți specializate. Modelul are forma mânerului original, potrivit pentru sistemele de braț. Deeperarea arcelor ortodontice, a părului multi-nivel și a nailonului igienic ca material o fac o alegere bună pentru a menține un nivel ridicat de îngrijire a gurii.

Aceste modele de prezentare a periuțelor de dinți au primit deja numeroase recomandări pozitive. Costul mediu al produselor companiei nu depășește 250 de ruble.

Criterii de selecție

Atunci când alegeți o periuță de dinți adecvată de la brandul președintelui care merită acordarea unei atenții la un număr de parametri de bază. Deoarece obiectele de igienă personală necesită întotdeauna o abordare individuală, ar trebui să luați în considerare factorii care sunt de obicei considerați prea importanți. Acestea afectează confortul de utilizare a cavității accesibile a cavității bucale. Pot fi observate un număr de momente relevante.

 1. Recomandări ale medicului dentist. Este medicul, apreciarea stării dinților și a gingiei, poate da recomandări privind caracteristicile principale ale produselor de îngrijire. Acesta nu este un punct obligatoriu, dar este important dacă doriți să faceți o selecție cât mai exactă posibil.
 2. Prezența problemelor ortodontice. „Suporturi” pe dinți sau alte sisteme de corecție a mușcăturii, furnirurile instalate și protezele necesită o îngrijire specială. Pentru aceste cazuri se produce o linie specială de periuțe de dinți, permițând obținerea unui nivel ridicat de puritate igienică.
 3. Tipul de păr. Fire de păr natural sunt considerate caduce, dar unii cumpărători preferă. Astfel de perii necesită o uscare atentă și o sterilizare periodică. Majoritatea agenților de curățare a dinților au originea sintetică. Părul artificial de nailon sunt mai igienice, se usucă mai repede.
 4. Rigiditate. Perii moi și sensibile sunt categorii de produse pentru persoanele cu dinți sensibili și gingii. Middle – mediu – universal. Opțiunile cu părul rigid oferă cea mai amănunțită curățare, dar nu se potrivesc în gingiile parodontale și de sângerare.
 5. Dimensiuni cap de cap. Pentru adulți, este optim să fie o opțiune de aproximativ 30 mm lungime, dar presiunea are ambele produse cu o suprafață utilă crescută. Acestea oferă o acoperire mai eficientă a zonelor problematice, curățate cu atenție nu numai dinții din față, ci și rândul lor din spate. Perii cu un cap rotund mic completează setul standard de produse de igienă, acționează ca componentă auxiliară de marfă.
 6. Lungimea mânerului. Acesta este selectat pe baza dimensiunii palmei utilizatorului în sine. În mod optim, dacă acest element este confortabil să fie plasat în palmă.

Acestea sunt liniile directoare de bază care permit fiecărui cumpărător să-și aleagă periuța de dinți a predresului. În ceea ce privește designul, acesta are cele mai variate produse ale companiei, puteți găsi o opțiune elegantă pentru fiecare zi sau pentru călătorie, călătorii.

Examinați recenzii

Potrivit celor mai mulți cumpărători, periuțele de dinți ale presei sunt pe deplin respectă așteptările.

Produsele companiei sunt mai scumpe decât produsele medii din această categorie. Dar, plătiți mai mult, consumatorii primesc perii care sunt dezvoltate de experți în îngrijirea dinților.

Mai ales multe răspunsuri entuziaști colectează linia fumătorilor, Axat pe oamenii care se confruntă cu disconfort de pe colorarea permanentă a ceaiului puternic de smalț, cafea, nicotină. Acesta are un efect de albire, perii „la ecranele“, prevede într-adevăr, îndepărtarea intensivă a unei instalații problemă.

Potrivit majorității cumpărătorilor, perii Président sunt caracterizate prin rigiditate mai mare în comparație cu produsele standard. Se poate crea probleme serioase atunci când sângerarea gingiilor. La selectarea mulți cumpărători sfătui să fie atent. În plus, există comentarii negative despre calitatea produselor legate de defalcarea de gât îngust, în unele modele, pierzându-și perilor. În restul evaluării de cumpărători, puteți suna mai mult pozitiv decât negativ.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: