Totul despre periuțele de dinți moi

Totul despre periuțele de dinți moi

Totul despre periuțele de dinți moi pot fi găsite dacă o nevoie urgentă de utilizare a unui astfel de dispozitiv de igienă gotică specifică. Mărturie variabilă, recomandările medicale pot limita utilizarea utilizării unui tip separat. O persoană poate alege o perie moale însuși dacă se confruntă cu senzații neplăcute la curățare. Cu toate acestea, în acest caz, este necesar să se țină seama de contraindicațiile disponibile, deoarece există riscul de a împărtăși conservarea dinților pentru confort, plină de consecințe periculoase.

Indicații pentru utilizare

Stomatologii sunt încrezători că o periuță de dinți moale trebuie să fie cu siguranță în sortimentul de bunuri pentru a respecta igiena orală și este, de asemenea, necesară ca o pastă de dinți, fir, rinser sau irigator. Dar orice păr delicată este non-universală. Există cazuri în care utilizarea sa este inutilă și reprezintă o amenințare la adresa dinților sănătoși, problematici sau îngălbeniți de dependența de nicotină. Și viceversa, pentru sensul sensibil, în mișcare, recent albite – ea Dispozitivul optim care vă permite să realizați curățarea necesară a rândului de dinți problematici, pentru a asigura absența complicațiilor în bolile cavității bucale orale.

Contraindicații la utilizarea perii moi și de extrosire cântărind. Ei absolut nu au nevoie de oameni care nu au nici un motiv de a refuza igiena datorate sau există motive greu pentru a avea grijă de ea:

  • Fumătorii – din cauza culorii galbene a smalțului care apare de la intrarea regulată a fumului și a nicotinei+

  • Persoanele cu o locație specifică a dentiției – inegală, închisă, cu zone greu accesibile pentru curățare+

  • Reprezentanți sănătoși ai umanității care nu au probleme cu dinții, gingiile de sângerare cauzate de bolile cronice sau sistemice+

  • Inteluding o tendință la formarea unei pietre dințate+

  • Oamenii care nu ascultă nutriționiștii și mănâncă, din care smalțul se formează în mod constant slăbit, ineterit flare.

Citește mai mult  Compozitia pastei dentare

Copiii cu dinți de lapte, pe care este crescut un smalț subțire (și de acest risc de deteriorare), persoanele cu strunjire a sângelui problematic, diabet zaharat și alte tulburări endocrine, boală parodontală, boli orale, smalț sensibil (din orice motiv) – acest lucru este audiența extinsă, care a recomandat utilizarea perii moi. Cererea consumatorilor pentru aceste produse, apel la cei mai importanți producători demonstrează în mod clar cererea categoriei.

Cu toate acestea, variabilitatea cazurilor în care este prezentată loialitatea dispozitivului, necesită o alegere conștientă a unei anumite specii și chiar contabilă pentru caracteristicile sale specifice. Să le înțeleagă și să vă găsească subiectul preferințelor după consultarea unui dentist. Aceasta va spune nu numai indicele de duritate sau moale (există un marcaj special), dar și caracteristicile părului, locația și cantitatea lor pe locul de curățare.

Vizualizări

Alegeți-vă, ce fel de perie este optimă pentru dvs., nu este recomandată deoarece rigiditatea ca un mijloc de diferențiere nu este singurul criteriu.

Există Manual, Electric și Ecografie Dispozitive, Simplu și Ergonomic (cu o formă atentă, din materiale de înaltă calitate, cu componente utile). Există Copiii (interactiv, cu învățare și intensitate îmbunătățită, fascinante bonusuri) și Adulți Produs. Calitate cu o valoare rezonabilă sau anunțată cu un preț nerezonabil ridicat. Și în fiecare dintre categoriile enumerate există in medie, Supermaggie, cu rigiditate moale sau perie ultra-scăzută cu dithyrable de la producători, vânzători sau marketing.

Produsele delicate includ mediu, moale și sensibile. Aceste cuvinte pot fi pe etichetarea sau instrucțiunile producătorului, iar acesta este primul lucru de a acorda atenție atunci când căutați o perie cu o acțiune delicată.

Esthemsky

Sensibil, indiferent de producător și tip, este o categorie cu un cerc limitat de consumatori. Copii Acestea sunt recomandate numai la începutul dependenței de procedura de îngrijire a dinților sau în timpul schimbării intensive a rândului laptelui până la permanență. Adulți sfătuit cu procese inflamatorii în cavitatea bucală, mobilitatea crescută a dinților, eroziunea sau defectul în formă de pene.

Citește mai mult  Toate periuțe de dinți bulină despre

Necesitatea de a face apel la peria ultra-scăzută este determinată de medic, ca și tratamentul unei probleme care generează sensibile la utilizarea temporară.

Moale

Mediu, moale – mai frecvente tipuri de produse. Copiii și persoanele în vârstă sunt recurs la ele, endocrinolog sau pacienți dentist. Dar prezența unui număr mare de specii face necesară luarea în considerare la alegerea formei și aranjamentului de fire, numărul de grinzi de pe dispozitivul de curățare și materialul de fabricație. Toate cele trei dintre categoriile enumerate de cetățeni nu recomanda utilizarea de perii cu ultrasunete ca urmare a impactului negativ probabil al fluctuațiilor pe val de smalț sau sensibile gume.

Producătorii

Cele mai bune mărci comerciale sunt în mod invariabil de lider în rating client, datorită gamei largi de produse. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că, în top 5 sunt branduri cu renume mondial și bunuri de înaltă calitate.

  1. COLGATE 360 SENSITIVE PRO-RELIEV. Caracteristici – cele mai bune perii și inserții de cauciuc, în același timp curățarea și lustruirea smalțului dentar. bonus suplimentar – perie pentru partea din spate a capului.
  2. Exceed de la Oral-B – cu un mâner ergonomic, peri moi de poliamidă, chibzuit localizat, și un dispozitiv pentru curățarea suprafeței interioare a obrazului.

  3. Jordan țintă Sensitive – Design-ul este absolut confortabil pentru cei care poartă aparat dentar și coroane, suferă din cauza proceselor inflamatorii în cavitatea bucală.

  4. Silka preferate – cu o păr din Nylon situată pe 2 nivele și o margine specială pentru locuri greu accesibile.

  5. Lacalut Sensibil – cu impregnarea ionilor de argint și a unei forme special rotunjite de fibre de nailon.

Aceasta nu este o listă completă de propuneri – puteți recomanda în siguranță alte opțiuni: Bulină Professional sensibile, SonicPulsar CS-233-UV (electrice) și ultrasunete (cu o duză moale) de la marca MEGASONEX.

Citește mai mult  Benzi de albire pentru dinți

Cum de a alege și de a utiliza?

Etichetarea fabrică nu este singura condiție care vă permite să se determine exact modul în care proba de produs selectat a fost de succes. Consultarea la dentist vă va permite să alegeți între dispozitivele electrice și mecanice propuse de formele mâner și cap, medicul poate apela modelul preferat sau lăsați o alegere pentru pacient, de asteptare anumite caracteristici.

La alegerea sa, puteți alege un brand comercial cu un raport adecvat între prețul și calitatea propusă. De multe ori costul este supraevaluat din cauza cheltuielilor pentru publicitate persistente și promovare.

Orientările de bază pentru alegerea – mic cap (nu mai mult de 3 cm) de forma raționalizate, mâner confortabil, lin vârful rotunjit de peri de origine artificială (pentru a elimina riscul de bacterii de reproducție).

Sfaturi pentru utilizare – mișcări moi, fără presiune și reniu puternice, perii de schimbare în cazul în care oferă senzații de disconfort.

Dacă problema forțând utilizarea unei periei moi, temporară, are sens în achiziționarea de electricitate, printre duzele căreia sunt moi.

Este posibil să faceți o perie moale?

În numeroase publicații, puteți găsi sfaturi privind transformarea adaptării pentru igienă, oferindu-i gradul dorit de moale. Acesta este degetele de frământare sub jetul de apă caldă și înmuierea în oțet, balsam cu aloe vera, soluție de alcool. Pălăria artificială este dificil de a ceda astfel de manipulări – pentru supemargerii nu numai fibrele speciale sunt folosite, dar și o formă de formă cap, direcție și număr de grinzi de brânză sunt gândite. Căile listate sunt bune pentru persoana sănătoasă obișnuită, cumpărată. Utilizarea corectă și regulată se înmoaie și faceți o păr confortabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: