Totul despre pulberi dentare

Totul despre pulberi dentare

Sănătatea cavității orale trebuie plătită multă atenție. Paste de înaltă calitate, perii și clătire. În starea dinților, utilizarea pulberii dentare va fi benefică. Articolul va vorbi despre aceste produse igienice.

Ce este și ceea ce este diferit de paste?

Scopul de dinți este un randament de igienă orală. Ei se bucură să-și perie dinții, să scape de toate reziduurile de alimente, placă. Mulți oameni preferă să folosească pulberi dentare și nu paste. Se pare că pulberile sunt mai eficiente și mai productive în uz. Merită să se ocupe de faptul că pulberea dinților în mod specific diferă de pasta de dinți obișnuită.

Produsele de pulbere pentru igiena orală au apărut cu mult timp în urmă. Anterior, au folosit pretutindeni, folosiți pentru curățarea profundă a dinților. Când au apărut pastele de dinți, au aglomera rapid produsele în cauză.

În prezent se crede că compoziția pulberilor dentare este mult mai sigură decât compoziția pastă. Mai mult, eficacitatea lor poate fi, de asemenea, mai mare.

Luați în considerare o analiză comparativă mai detaliată a pulberii dentare și a pastă.

 • Compoziția de pulbere îndepărtează cu toate acestea, oamenii care suferă de sensibilitate crescută, astfel de mijloace nu pot fi utilizate. În cazul păzei, nu există. Un astfel de produs poate folosi oamenii cu sensibilitate ridicată a dinților.
 • Paste este un produs igienic care este potrivit pentru utilizarea zilnică. Același lucru nu se poate spune despre compoziția pulberii. Ultima utilizare zilnică nu este potrivită.
 • Produsul în curs de revizuire este controlat îngust. Este cel mai adesea folosit pentru a albi în plus dinții. În ceea ce privește pasta, ei sunt și albirea și restaurarea smalțului – foarte multe opțiuni.
 • Stocați pastele mult mai ușor decât pulberea. Pastele sunt vândute în tuburi și cutii ermetice. Nici o depozitare specială pentru a alege. Produsul de pulbere vine destul de repede destul de repede. Dacă este greșit să stocați și să utilizați, atunci nu există suficientă compoziție pentru o lungă perioadă de timp.
 • Pulberea dentară este un produs natural. În compoziția sa nu există substanțe chimice agresive și diferite tipuri de substanțe auxiliare. Pe pastă, nu puteți spune. Compoziția sa este rar complet naturală.
 • Pasta de pastealbi, dar nu atât de bine ca pulberea.

Fiecare utilizator decide pentru sine, ce produs este mai potrivit pentru el. Principalul lucru este de a ține seama de faptul că aceste accesorii igienice au propriile scopuri și caracteristici ale aplicației.

Beneficii și daune

Pulbere dentară – Produs popular. A apărut de foarte mult timp, dar până în ziua de azi se bucură mulți oameni. Cererea de pulberi dentare se datorează beneficiului pe care îl pot oferi.

Luați în considerare ceea ce înseamnă astfel de mijloace igienice.

 • Produsul în cauză protejează în mod eficient smalțul. Pulberea distruge piatra defectuoasă, curăță suprafața de pete.
 • Prin intermediul unei pulberi dentare, vă puteți curăța foarte bine dinții din placă, îndepărtați toate reziduurile de alimente.
 • Compoziția pulberii este utilă deoarece se distinge prin conținut natural. Datorită acestui fapt, este asigurată siguranța absolută a produsului. Prezența elementelor chimice aici este minim diferită de pasta de dinți.
 • În compoziția pulberilor dentare nu există componente toxice. Datorită acestui fapt, reacțiile alergice posibile sunt excluse, procesele inflamatorii ale membranei mucoase.
 • Prin acest produs, este posibil să se normalizeze echilibrul acid alcalin al cavității bucale. Efectul înregistrat se dovedește a fi mult mai puternic decât atunci când se utilizează pasta obișnuită.
 • Praf de dinți este un produs care este capabil de a dintilor proteja de carii, periodontalism, sangerarea gingiilor.
 • Albirea dinților atunci când se utilizează pulbere dentare devine vizibil după a treia aplicare. Un astfel de efect se realizează datorită particulelor de calcar care smalțul dentar eficient poloneză.
 • Dacă se poate utiliza produsul în cauză, puteți face un masaj gumă util.
 • Datorită amestecului pulbere pentru dinți, toate mirosurile neplăcute din cavitatea orală.
 • Puteți folosi pudra dentare nu numai pentru a curăța dinții. Acest produs este potrivit pentru diferite scopuri casnice. De exemplu, acesta poate fi folosit ca un agent pentru îndepărtarea petelor sau de curățare.

Produsul igienic în curs de revizuire are avantaje foarte atractive. În plus față de utilitate, cumpărătorii atrage, de asemenea, ieftinitatea pulberii dentare.

Compoziția pentru curățarea dinților nu numai că are un efect util. El are propriul său contra, care trebuie să fie învățat și să ia în considerare înainte de utilizare.

 • Utilizarea frecventă a pulberii pentru igiena orală nu este de dorit. Faptul este că, cu utilizare frecventă, compoziția poate deteriora smalțul. Acest lucru se explică prin faptul că pulberea este abrazivă. Ca rezultat, pot apărea defecte, eroziunea dentară.
 • O posibilă lovire a bacteriilor nu este exclusă la momentul coborârii periei în recipient. Prevenirea unor astfel de necazuri vor putea utiliza containere de unică folosință.
 • Produsul va pierde de înaltă calitate, Dacă aerul și umiditatea vor fi libere să o introducă la deschiderea containerului.
 • Există pericolul de inhalare a particulelor microscopice. Mai ales acest lucru se întâmplă atunci când copiii se bucură de produs. Penetrarea compoziției în plămâni nu poate afecta sănătatea.

Vorbind despre lipsa pulberii dentare, merită menționat despre unele inconveniente ale gospodăriei care sunt legate de ea. Ambalarea acestui produs nu exclude împrăștierea neintenționată. Astfel de formulări sunt vândute în pachete care nu au un distribuitor convenabil. În materie de transport de pulbere dentară se dovedește a fi incomod.

Cei mai buni producatori

Pulberile dentare de înaltă calitate produc multe branduri bine-cunoscute. În cel mai larg sortiment de astfel de compoziții igienice, puteți găsi produsul perfect pe fiecare client. Vom fi familiarizați mai aproape cu cele mai bune companii care produc pudri de curățare a dinților.

Gumă aur

Un producător mare care produce pulbere de dinți ayurvedic de înaltă clasă. Produsele au o compoziție de plante naturală. Protejați protecția emailelor dentare, împiedicați formarea focului carios. În plus, pulberile de aur Gum oferă o protecție eficientă a cavității bucale din expunerea la acid nociv.

Produsele de aur gumă sunt utilizate pentru prevenire și pentru tratamentul diferitelor boli orale. Produsele au un cost democratic și un ambalaj frumos.

„Avanta”

Un astfel de nume este un renumit producător rus de produse cosmetice de înaltă calitate și accesibile. Producția de mijloace eficiente și necostisitoare se desfășoară pe teritoriul teritoriului Krasnodar.

Gama de produse de înaltă calitate din marca „Avanta” este diversă. Pozițiile multiple sunt deosebit de populare.

 • „Mentă”. Pulbere de înaltă calitate, despre care cumpărătorii părăsesc feedbackul predominant pozitiv. Utilizatorii produsului „menta” atrage costuri accesibile, precum și multitasking. Judecând după recenziile, fetele folosesc această pulbere ca măști cosmetice, unelte de îndepărtare a petelor.
 • „Special”. Pulbere dentară foarte bună de la producătorul intern. Produsul protejează eficient și restabilește albul dinților. Acesta conține uleiuri esențiale de mentă, anis, salfa și mentol.
 • „Familie”. pulbere de albire frumos, la un preț accesibil. Posedă proprietăți bune de curățare. Îndepărtează eficient colorate flare colorate. Compoziția este de asemenea prezent uleiuri esentiale naturale.

„Phytocosmetica”

Acest producător oferă produse de înaltă calitate de cavitate. „Phytocosmetica” produce pulberi de cărbune din materii prime alb-negru. Și, de asemenea, în intervalul există produse originale, nu numai cu cărbune, dar, de asemenea, din lut negru Kamchatka, Baikal lut albastru și alte materiale similare. Compania produce produse naturale și foarte eficiente care au un cost accesibil.

„Fitocosmetica” produce amestecuri de înaltă calitate nu numai pentru adulți, ci și pentru copii. Produsele pentru copii sunt îmbrăcate în ambalaje mai luminoase și colorate.

Și compania oferă o compoziție de albire excelentă concepută special pentru utilizatorii de fumat.

Mi & Ko

Această firmă produce amestecuri igienice, care fac ca smalțul cel mai atent, deodorizează cavitatea orală. Formulările MI & KO sunt capabile să elimine în mod eficient raidul bacterian acumulat în gură. Ele sunt bine consolidate smalț dinte, reducând considerabil nivelul de sensibilitate.

Brandul intern oferă să aleagă produsele cumpărătorilor care sunt fabricate din componente naturale și sigure. În compoziția pulberilor nu există parabeni, parfumuri sau sulfați.

Alte

Pulberile de curățare a calității și a dinților eficiente sunt produse de alte branduri bine-cunoscute.

 • Dr. Proaspăt. Acest producător creează produse scumpe, dar eficiente. De exemplu, compoziția originală este foarte eficientă, care conține nanhidroxiapatită de la Aomori Scallops.

 • Calea verde. Un alt producător major, în sortimentul căruia puteți găsi o mulțime de pulberi dentare de înaltă calitate constând în principal din fitocomponenți naturali. Aici cumpărătorul poate alege compoziția de curățare fără fluor. Produsele Greenway sunt incluse în multe rating ocupă una dintre pozițiile de lider.

 • Dabur. Și aceasta este o companie indiană binecunoscută care produce produse de pulbere excelente cu compoziție naturală. În sortimentul de la Dabur, puteți găsi copii ale ierburilor, cu antiseptice, odorizante de respirație antibacteriene, analgezice, componente antiinflamatoare.

 • 5Star4a. Pulberea dentară frumoasă produc nu numai coreeană și chineză, dar și branduri thailandeze. 5star4a produce compoziții care sunt perfect curățate și înălbitor smalțul în același timp. Posedă un efect antibacterian, reîmprospăta respirația pentru toată ziua. Mutați din componente ecologice naturale.

 • Leu. Marca din Japonia, care produce atât pulberi dentare obișnuite și amestecuri pentru fumători. Ei posedă efect de albire. Nu există coloranți nu suplimentare în ele.

Produsele Brand refresh perfect cavitatea bucala.

Cum se utilizează?

Aplicați praf de dinți face necesară în mod corect. Numai sub rezerva acestei condiții simplu de produsul pe care se poate aștepta un efect pozitiv, fără a afecta starea de sănătate a cavității bucale. Luați în considerare modul în care este necesar să se spele corect dintii prin mijloace pulbere.

 • Nu scufundați perilor umedă în compoziția uscată. Mai bine de fiecare dată, stoarce un amestec puțin într-un alt rezervor, și apoi este să-l rasa.
 • Pentru pulberea dentară trebuie să adăugați un pic de apă curată. Iar compoziția poate fi amestecată cu pastele.
 • Ar trebui să utilizați o perie moale pentru a nu aplica leziunea la stratul de protecție din dinți.
 • Durata procedurii ar trebui să fie de la 3 la 5 minute.
 • Compoziția uscată este recomandată pentru a utiliza nu mai mult de o dată în 3 zile.
 • La finalizarea procedurii Roth, trebuie să clătiți cu apă.

Dacă utilizați o astfel de metodă de curățare simplă fără a se recurge prea des, puteți obține rezultate foarte bune.

Cum se păstrează?

Amestecul de pulbere pentru curățarea dinților trebuie să fie stocat corespunzător, astfel încât să nu-și piardă proprietățile utile. Specialiștii din domeniul stomatologiei sfătuiesc să păstreze un produs similar într-un loc uscat, care este bine protejat de încălzire directă, supratensiuni de temperatură și umiditate.

Cele mai multe dintre aceste compoziții sunt vândute în pachete de plastic specializate, completate de un capac ermetic fiabil. Astfel de containere sunt considerate cele mai fiabile și practice. Folosind un container similar, trebuie să urmați, Astfel încât apa și praful nu intră în interior.

Examinați recenzii

Astăzi, gama de produse de igienă dentară este imensă. În magazine puteți găsi atât pulberi și compoziții obișnuite cu minerale marine, diverse ierburi, uleiuri esențiale și alte componente utile. Ridica un produs de înaltă calitate și eficient nu este forța de muncă. Acest lucru este benefic pentru popularitatea pulberilor moderne de curățare a dinților.

Aceste produse cumpără mulți utilizatori, astfel încât să puteți găsi o mulțime de feedback despre opțiunile de pulbere. Printre acestea se găsesc atât foarte mulțumiți și sinceri dezamăgiți.

În primul rând, aflăm ceea ce utilizatorii au plăcut pulberile dintelui:

 • Cel mai bun feedback pozitiv privind astfel de produse se datorează costului disponibil+
 • Multe dintre facilitățile de pulbere de cavitate orală au un gust plăcut, neobișnuit, care este ca un număr mare de consumatori+
 • Îndepărtarea excelentă a plăcii de la emailul dentar este una dintre cele mai comune recenziile+
 • atrage utilizatorii și efectul de albire frumos al majorității compozițiilor+
 • Oamenii vă rog nu numai calitatea de albire, ci și viteza de a realiza amestecurile dorite de rezultate – nu trebuie să folosească prea mult timp pentru a obține un zâmbet „strălucitor”+
 • Multe feedback pozitiv sunt asociate cu componente naturale sigure, care fac parte din amestecuri de înaltă calitate pentru curățarea dinților+
 • Potrivit cumpărătorilor, produsele de pulbere își reîmprospătează perfect respirația aproape pentru întreaga zi+
 • Au existat cumpărători care au fost plăcut surprinși cum arată pachetele frumoase și ermetice, în care compozițiile de pulbere sunt periculoase+
 • Mulți utilizatori susțin că, după utilizarea corectă a agentului igienic considerat, suprafața dinților lor devine foarte netedă și strălucitoare+
 • Au existat și acești utilizatori care au plăcut faptul că nu se formează o spumă suplimentară în timpul funcționării acestor bunuri+
 • Mulți compuși sunt caracterizați de un consum foarte economic pe care utilizatorii le-au încercat în cauză.

Feedback-ul pozitiv este încă foarte mult. Dar există răspunsuri negative. Ia în considerare cu ceea ce sunt legate de:

 • Unele formulări sunt respirație slab răcoritoare+
 • Au fost utilizatori care sunt lipsa de spumă, dimpotrivă, nu s-au potrivit+
 • Mulți oameni au remarcat că nu este foarte convenabil să se folosească pulberi – trebuie să fie foarte atenți să se deschidă, iar rezervorul este adesea echipat cu capac prea strâns+
 • Unii nu au observat niciodată efectul adecvat al albirii, deși durata de valabilitate a produsului nu a expirat încă și se bucură corect.

Mulți cumpărători nu au observat în facilități moderne de pulbere pentru igiena octicică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: