Totul despre Rinses pădure balsam

Totul despre Rinses pădure balsam

Nu este un secret că cantități destul de mari aproape fiecare om adult cheltuiește la tratament. O mare parte din acest lucru poate fi adesea costul tratamentului dinților. Puțini oameni percepe serios faptul că tratamentul dinților poate fi împiedicat prin proceduri de igienă simplă, cum ar fi curățarea temeinică și adecvată a dinților, precum și clătiți cavitatea bucală. Este important să înțelegeți că clătirea simplă a apei nu vor îmbunătăți sănătatea cavității bucale – trebuie să utilizați mijloace speciale. Este vorba despre unul dintre cei bine cunoscuți producători de clătiri pentru gură și conducătorul său, vom vorbi în acest articol.

Compoziția și mecanismul de acțiune

Conform diferitelor studii, mai mult de jumătate din toate problemele cu dinții (aproximativ 60%) încep din cauza lipsei de igienă orală adecvată. Acest lucru duce la o încălcare a microflorei, din cauza căreia apare reproducerea rapidă a bacteriilor și, după aceea, subțierea smalțului dintelui, acumularea de bacterii în fisurile smalțului, mirosul neplăcut, inflamația gingii, dezvoltarea multor alte boli.

Partea principală a componentelor balsamului de pădure este ingredientele organice.

 • Calendula. Refuzarea Cleandula ajută la eliminarea și prevenirea proceselor inflamatorii.
 • Propolisul. Această substanță cunoscută este un dezinfectant natural puternic.
 • Oak Bark. Această substanță poate bloca rănile de sângerare în cavitatea orală. Coaja de stejar poate facilita, de asemenea, starea de gingii umflate.
 • Brad. Acest ingredient împiedică inflamația în cavitatea orală.
 • Mare buckthorn. Cunoscută în faptul că facilitează situația cu inflamația gingiilor și accelerează procesele de vindecare.
 • muşeţel. A fost cunoscut de mult timp în faptul că ajută la eliminarea durerii cu inflamația, accelerează vindecarea datorată unor componente de dezinfectare și împiedică inflamația.
 • Urzica. Această plantă conține multe elemente utile care îmbunătățesc microflora cavității bucale.
 • Extracte de boabe – Raspberies și Lingers. Ei împiedică apariția parodontală. Conțin antioxidanți.
Citește mai mult  Irigatori de apă de apă

„Balsam de pădure”, precum și orice alt RINSER, conține alte componente – apă distilată, emulgatori, cleme, umidificatoare, antistatice și alcool.

Aceste substanțe sunt verificate și nu sunt periculoase pentru o persoană atunci când se utilizează produsul conform instrucțiunilor, cu excepția prezenței alergiilor la o componentă specifică.

Indicații și contraindicații

În primul rând, aș vrea imediat să locuiesc asupra contraindicațiilor. Există mai multe cazuri la care CLINSER nu poate fi utilizat:

 • Copiii până la 7 ani+
 • Dacă aveți intoleranță individuală la cel puțin o componentă+
 • În timpul sarcinii, precum și alăptarea, necesită o consultare cu un medic.

Aplicați clătirea este recomandată în următoarele cazuri:

 • În cavitatea orală există inflamații+
 • Prezența cariilor+
 • Dezna sângerare+
 • Regenerarea proceselor de țesuturi apar în cavitatea orală+
 • În cazul în care cavitatea orală este predispusă la apariția diferitelor procese inflamatorii, în acest caz, RINSER previne dezvoltarea microorganismelor patogene+
 • Dorința de a preveni bolile gingiilor, apariția cariilor sau a tartarului.

Descrierea intervalului

Există diferite tipuri de rinsers care sunt folosite într-un fel sau altul. Descrierea lor va contribui la alegerea potrivită în fiecare situație specifică.

Copilăresc

Proiectat pentru utilizare de către copii de la 7 ani, care nu sunt încă capabili să curețe dinții. Compoziția completează procesul de curățare a dinților și previne apariția cariilor. Din compoziția zahărului, alcoolului, fluor. Conține calciu care ajută la formarea dinților indigeni.

Când sângerați gingiile

Compoziția include extracte de arbori de conifere și coajă de stejar, care distrug cea mai mare parte a bacteriilor în cavitatea orală. Datorită acestui fapt, imunitatea cavității orale este îmbunătățită și probabilitatea de deteriorare a membranei mucoase este redusă.

Cu inflamație a gingiilor

Principalele componente sunt salvie, care are un efect antiinflamator. Reduce inflamația gingiilor și reduce durerea în gingii. Include, de asemenea, ulei de cedru și extracte de ierburi sănătoase. ?

Pentru gingiile de sănătate

De asemenea, conține ulei de cedru. Ca parte dintre alte substanțe – extract de ienupăr. Cu utilizare regulată, reduce riscul de probleme de gumă cu aproape 90%. Are efectul stimulării proceselor regenerative.

Citește mai mult  Periuțe de dinți electrice pentru copii oral-b

Forte Asset

Are o compoziție clasică – extracte de coajă de stejar, fructe de padure, urzică. Efectul principal este normalizarea microflorei cavității bucale și reducerea bacteriilor dăunătoare. Așezările vitamine mucoase, reduce sensibilitatea dinților la influențele externe.

„Efectul triplu cu mușeu”

minciuni triplu efect, în cele ce urmează – compoziția întărește gingiile, smalțul și luptă cu un dram de dinți. De asemenea, reduce riscul apariției cariilor dentare și pietre. Include extracte de musetel, aloe și suc de mesteacăn.

„Triplu efect al psihice“

Protejează și întărește gingiilor, previne apariția cariilor, reîmprospătările respiratie. Cele mai potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, a permis să folosească în loc de dinți de curățare. Include mușețel și mentă extracte.

„Efect de albire triplu“

Acest Rinser se luptă cu un defect, cu o piatră dentară, și albește îngălbenit smalțului. Principalele substanțe active sunt extracte de aloe si ace de brad, include, de asemenea, decoct de plante diferite.

Toate componentele se luptă cu un episod acut dentar galben, în timp ce normalizarea microflora cavității orale. ?

de îngrijire a cavității de bază

Compoziția este principala bulionul de plante (mușețel, sunătoare, urzică și puretle cu o mie). Considerat un bun plus față de curățarea obișnuită a dinților. Acțiunea principală este de a preveni problemele cu gingiile și purificarea ale cavității bucale.

Protecție completă 10 în 1

Potrivit pentru cei care nu au probleme evidente cu dinții și gingiile, dar dorește să prevină apariția inflamației, gipsuri și T. D. Compoziția întărește, de asemenea, smalțul dentar, reduce sângerarea mică și protejează împotriva efectelor diferitelor bacterii.

Pentru dinți sensibili

Un astfel de produs o reduce nivelul de sensibilitate nu numai dinte, ci și gingiile la efectele diferitelor factori. De asemenea, luptele Rinser cu un defect dentar, reduce sângerarea gingiilor. Prin urmare, Cu regulate de utilizare a reîmprospătează de respirație și previne procesele inflamatorii ale cavității orale.

albire naturale

Restaureaza email deteriorate, se umple cu microfisuri de calciu și lupte cu un raid. Dinți dobândi luciu natural. Conține extracte de brad și aloe vera care rulează procese regenerative. Pormitele de vindecare sunt, de asemenea, protejate de dinți și gingii, vindecând microflora cavității orale.

Citește mai mult  Totul despre pastele dentare fără fluor

„Forte Express”

Este cel mai eficient produs din toate soiurile de clătire. Compoziția include trocserutin, care se luptă efectiv cu gingiile de sângerare. Alte componente importante – extracte de ghimbir și bisabolol. Contribuie, de asemenea, la vindecarea rănilor mici și a eroziunii. Îmbunătățește starea gingiilor deteriorate de parodontal.

În general, compoziția are un efect antibacterian puternic pronunțat.

Instructiuni de folosire

Metoda de aplicare a produsului este destul de simplă. Mai întâi trebuie să deschideți o sticlă, să umpleți clătirea capacului, să formați produsul din capacul din gură și clătiți cavitatea orală peste pereche de minute. Uneori după clătire în gură există un sentiment neplăcut de ardere. În acest caz, este necesar să clătiți cavitatea orală cu apă.

Cel mai adesea folosesc clătirea în întreruperile dintre curățarea dinților. În cazul în care utilizați un rinser cu o acțiune mai puternică, atunci trebuie să clătiți cavitatea orală după curățarea dinților înainte de culcare. Prin urmare, Acțiunea produsului va continua timp de câteva ore. În mod ideal, în astfel de cazuri, trebuie, de asemenea, să utilizați fire dentare pentru curățarea spațiului interdental. Este permisă utilizarea anumitor tipuri de rinsers ca înlocuitor pentru curățarea dentară, dar nu este recomandat să o faceți prea des.

Pentru a începe să utilizați Riffler pentru gură, nu este nevoie să vă consultați cu medicul – va fi suficient pentru a urma instrucțiunile.

Examinați recenzii

Cumpărătorii au remarcat că, după începerea utilizării clătirii oricărei linii, starea gingiilor este aproape întotdeauna îmbunătățită. Cea mai mare parte a tuturor laudării, bineînțeles, în această privință, el a primit un rinser cu o notă „Când sângerăm gingiile”. Cei care doresc să îmbunătățească situația cu o flare galbenă pe smalț dentar, au ajutat în mod semnificativ „balsamul pădurilor” din seria „Albirea triplă efect”. Cumpărătorii au remarcat că Folosind clătirea ca terapie suplimentară pentru curățarea dinților nu rezolvă problema plăcii galbene, dar cu siguranță îmbunătățește situația.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: