Totul despre Silmamed de pastă dentară

Totul despre Silmamed de pastă dentară

Pasta de dinți germană Silca a devenit populară încă de la mamele și tații noștri. A fost creată în mod special pentru a avea grijă de dinți și cavitate orală. De atunci, dezvoltatorii și-au îmbunătățit compoziția prin eliberarea mai multor linii noi. Ele pot fi folosite atât adulți, cât și bebeluși, care învață doar să aibă grijă de primii dinți.

Compoziția și mecanismul de acțiune

Pastele pentru dinții din seria Silca se bazează pe dioxid de siliciu. Acest ingredient vă permite să rapid și eficient curata cavitatea bucala de resturile alimentare și microflorei patogene. Instrumente de Silca conțin numai materiale abrazive moi, astfel încât acestea sunt absolut sigure pentru smalț și poate fi utilizat de către copii și persoanele cu dinți sensibili. Producătorul oferă mai multe linii, fiecare dintre care are ca scop rezolvarea unor probleme. A creat o serie specială pentru copii, precum și un produs de familie destinat pentru toate gospodăriile. Printre principalele avantaje ale Silca se disting:

 • Lipsa de ingrediente agresive+
 • Soft+
 • Aromă plăcută+
 • spumare.

Cu utilizarea regulată a SILCA paste, respirație pentru o lungă perioadă de timp devine proaspăt, iar dinții a scăpa de plăci galbene și pete intunecate. Componentele active ale instrumentelor se vor concentra procesele inflamatorii la etapa inițială și, prin urmare, a preveni dezvoltarea cariilor si a altor boli de dinți. Pasta de acest brand dau un efect bun cu gingiile de sângerare ridicate.

Descrierea intervalului

Lista de sortimente a Silca include multe fonduri de linie care vizează albire și consolidare a dinților, combaterea bolilor cavității orale.

Separat, compoziții pentru cei mai tinere consumatori, precum și produse care pot fi folosite de la toți membrii familiei deodată.

Complex

Luați în considerare mai multe fonduri integrate concepute atât pentru tratamente, cât și pentru îngrijirea zilnică.

Silca cel mai bun îngrijire + aloe

Starea gingiei are un impact asupra sănătății dinților, astfel încât acestea necesită cea mai atentă îngrijire. Printre medicamentele complexe, compoziția de cea mai bună îngrijire a Silca + Aloe are o eficiență ridicată. Complexul său de lucru:

 • Reduce imaginea de dinți+
 • Avertizează dezvoltarea cariilor+
 • Consolidează dinții de smalț.

Compoziția afectează țesuturile moi ale gingiei, eliminând focarea inflamației și normalizarea circulației sângelui. Cu utilizare regulată, sângerarea gingiilor scade, ulcerul și inelele pe membranele mucoase sunt întârziate. Și datorită aditivilor bazați pe mentă, respirația a fost mult timp proaspătă.

Silmamed „Coreea Secretele”

Aceasta este o pregătire a unei acțiuni triple care conține extracte naturale exclusiv. Înseamnă în mod eficient și ușor, îndepărtează raidurile de la smalț, îndepărtează petele întunecate și restabilește albul natural. Compoziția are un complex din următoarele ingrediente active:

 • Ingredientele de fosfor sunt responsabile pentru despicarea unei proteine+
 • Bicarbonat de sodiu – luminează smalțul dinților+
 • Stejarul de stejar – consolidează Guise, regenerează țesuturile deteriorate, se distinge printr-un efect antimicrobian și antiinflamator pronunțat, combaterea manifestărilor parodontale.

Designul ambalajului este destul de neobișnuit, reamintește produsului producătorilor coreeni.

Albire

Această linie este concepută pentru a returna tonul natural de zăpadă natural. Următoarele mijloace sunt populare aici.

Familia Silca

Cu procesarea zilnică de igienă a dinților este extrem de importantă faptul că purificarea este cât mai mare posibil, dar în același timp delicat. Cerințe similare corespund pastă de familie Silca. Acesta este un agent bazat pe calciu și fluorură. Combinația lor echilibrată vă permite să întăriți în mod eficient smalțul dentar și să îl protejați de carii și alte boli. Familia Silca conține un sistem dublu de curățare bazat pe abraziv moale, care îndepărtează ușor flarea galbenă. Compoziția are un gust de monetărie cu note de cytruss ușor.

Silca citrice proaspete + albire

Această pastă de dinți este foarte reușită datorită capacității de a reveni la dinți culoarea lor alb naturală. Ea face smalțul și îi dă strălucirea. Complexul de lucru al pastă este caracterizat printr-un nivel controlat de abrazivitate și de prezența componentelor moi de lustruire, astfel încât curățarea este efectuată cât mai atentă și structura emailului rămâne intactă. Complexul de lucru include fluor, protejând dinții de carii. Prezența pepenelor, mentă, precum și uleiurile esențiale citrice permite o lungă perioadă de timp pentru a menține prospețimea respirației.

Silca arctic alb

O astfel de pastă este potrivită pentru cei care iubesc ceaiul și cafeaua puternică, precum și fumătorii. Utilizarea obișnuită vă permite să vă clarificați rapid dinții și să dați prospețime respiratorie. Această pastă are un sistem de curățare extrem de eficient constând din micrografe active și componente de lustruire. Utilizarea regulată a Silca elimină prăbușirea galbenă și întunecată și nu apare din nou.

Formula este îmbunătățită de fluor și alantină. Ei își întăresc deasurile, regenerează membranele mucoase deteriorate ale cavității orale. Compoziția are un efect antiinflamator, este o bună prevenire a cariilor și a altor boli.

Familie

Separat există o serie de copii. Este părerea că băieții mai tineri nu efectuează neapărat proceduri de igienă în fiecare zi, deoarece dinții de lapte vor înlocui mai devreme sau mai târziu. Aceasta este o eroare periculoasă: multe patologii pot fi transmise din dinți de lapte la un nativ. În plus, este foarte important din primii ani de viață pentru a învăța un copil să aibă grijă de cavitatea și dinții orale, să formeze un obicei de respectare a regulilor de igienă personală. Pentru a face procesul de predare pentru a curăța dinții mai confortabil și interesant pentru băieți, producătorul german a creat pastă Silca Putzi.

Această linie se distinge de vopsele strălucitoare, miros plăcut și gust dulce. Mai multe produse sunt disponibile:

 • Paste hipoalergenic cu banane fără fluor+
 • Căpșuni, care va fi alegerea optimă în timpul schimbării dinților de lapte la indigene+
 • Portocaliu cu vitamina E+
 • Gustină și aromă de Tutti Fruutti+
 • Pastă cu fosfor crescut și conținut de calciu.

Rețeta pentru pastele pentru copii a fost creată de dentiștii de vârf în special pentru smalț mai rapid. Drogul se îngrijește cu atenție pentru cavitatea gurii crumbsului, elimină senzațiile incomode asociate cu înlocuirea dinților de lapte la indigenă. Pastele sunt produse în ambalaje cu un design luminos pe care-l plac copiii.

În plus față de copii, în linia de familie există încă paste cu conținut ridicat de astfel de componente naturale, ambele fructe, fructe de padure și ierburi. De exemplu, Silca Professional Series. Acesta este un conducător de paste de gel cu abrazive moi care pot fi utilizate atât de copii, cât și de adulți. Cea mai mare eficiență este următoarea produse.

 • „Outpiece activ”. Ajută la restabilirea tipilor deteriorați și stimulați imunitatea locală.

 • „Colecția Berry”. Compoziție cu o concentrație ridicată de vitamine de grupă B și oligoelemente utile. Acest instrument are o aromă plăcută a fructelor nordice: Lingers, Cranberries și Cloudberries.

 • Silca Lavender. Paste cu expunere lavandă. Calmează membranele mucoase și îndepărtează sângerarea gingiilor.

 • „Double Mity”. Consolidează și albă dinții, respirând înapoi.

Sfaturi pentru utilizare

Dinții trebuie să fie curățați zilnic. Adulții ar trebui să efectueze proceduri de igienă de cel puțin două ori pe zi: după trezire și înainte de culcare. Fă-o după mese. Prelucrarea se efectuează prin mișcări verticale și de rotație timp de 2,5-3 minute.

Copii dinții curați cu o perie specială de silicon sau o periuță de dinți moale corespunzătoare vârstei. Pasta este luată în cantități mai mici: copiii vor avea nevoie de un volum de pea. Copiii mici nu știu cum să clătiți gura, astfel încât acestea să dobândească paste comestibile fără fluor.

Examinați recenzii

Toate tipurile de paste dentare ale brandului Silca au un set de ingrediente necesare care permit ingrijire de inalta calitate pentru cavitatea orală. Review-uri de medici stomatologi si utilizatori cu privire la produsele de igienă ale producătorului german sunt extrem de pozitive. Pastelor se disting prin calitate înaltă și elaborate pe baza unor componente naturale, în condiții de siguranță.

Printre principalele avantaje ale pastelor Silca aloca:

 • curățare eficientă a dinților+
 • Echilibrată și a lucrat până la perfecțiune compoziția Receptar a componentelor existente+
 • Calitate Verificat europeană+
 • Design elegant de ambalare.

Un bonus plăcut va fi prețul accesibil al pastelor și acces gratuit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: