Totul despre stick-uri dentare Sivak (Misvak)

Totul despre stick-uri dentare Sivak (Misvak)

Sivac Wand sau perie pentru curățarea dinților, înlocuiește pe deplin produsele de igienă convenționale și poate deveni o soluție excelentă pentru pacienții care suferă de boală parodontală. Și pentru iubitorii de toate naturale – este o descoperire reală cu un număr întreg de avantaje. Acum, produsul este distribuit între vegetarieni și susținători ai capului.

O ramură simplă de vindecare înlocuiește produsele artificiale completate astăzi, care nu sunt întotdeauna distinse de înaltă calitate. SIVAK este o mulțime de proprietăți utile și o simplitate uimitoare de utilizat.

Ce este?

Misvak (SIVAC) – Înlocuirea completă a erorilor de dinți, realizată dintr-o bucată de crengi sau rădăcini de lemn. Sfârșitul unei astfel de baghete pentru curățarea dinților este împărțită, formând o perie. Conform tradițiilor de la Sivak, din lemn de muștar (Arak), plante de măsline sau portocalie (IT, A văzut – El Salvador persană).

Creste acest copac miracol in subtropicale si tropice. „Planta de periuță de dinți” se întâlnește cu India, Pakistan, Africa de Nord, în regiunea Arabică. Natura a dat generos aceste tufișuri mici cu proprietăți de vindecare. Frunzele lui Arak sunt hrănitoare (adăugate la salate de vitamine), cu gust de muștar.

Condițiile dure în locurile gamei sale stimulează procesele de acumulare în plantele unui număr semnificativ de componente bioactive necesare supraviețuirii sale.

Oamenii indigeni rulează rădăcinile flexibile ale plantelor (sau ramurile separate) și le tăiau pe bastoane. Suratul de vară lasă ramurile, bine, iar rădăcinile conțin un număr mai mare de substanțe utile.

Metoda de purificare a vechiului, a fost folosită de musulmani, hinduși și în țările din est. Cu toate acestea, tradiția musulmană sa dovedit a fi mai plină de viață.

Componentele Sivaci sunt utilizate în compozițiile pasta de dinți (Sarkan, Epident, Quali-Miswak). Dulciurile sunt produse din rășina acestor plante, iar extractele sunt folosite în bomboane. Foarte util și de curățare și băuturi răcoritoare de la Sivaci.

Gustul SIVAC este plăcut și dezvăluie elimină, menținând în același timp calitățile sănătoase ale fibrelor sale moi. În stare proaspătă, produsul nu va păstra toate proprietățile sale pozitive, iar în uscat – este nepretențios și nu are nevoie de condiții speciale pentru salvare.

Care diferă de mijloacele obișnuite, Misvaca nu include niciun fel de componente dăunătoare ale tipului de laurila, paraben, propilen glicol, componente de colorare etc.

ARAK este folosit ca materie primă pentru a face medicamente. Tinctura lui de alcool inhibă dezvoltarea microbilor patologici, iar extractele apoase sunt eficiente în afine.

Extractele ARAK sunt adăugate la pasta de dinți (Miswak), pregătesc medicamente antiinflamatoare și pulberi.

Un remediu de vânzare în farmacii, este recomandat de mulți dentiști.

Avantaje și dezavantaje

Compoziția extinsă a unei astfel de perie naturale determină calitățile sale preventive și terapeutice excelente.

Conform rezultatelor studiilor din spriguri și rădăcini de substanțe vegetale, În funcție de funcțiile lor, similare cu acțiunea antibioticelor și antiseptice ordinare – Triclozan și clorhexidină, totuși ei nu asupresează flora utile a mucoasei.

Sa demonstrat că utilizarea SIVAK reduce semnificativ numărul de bacterii patogene, suprimarea dezvoltării stafilococului, menținând în același timp proprietăți benefice până la două zile. Beneficiul misvacului constă în faptul că nu are contraindicații, activează biota necesară în gură, stimulând activitatea viziunii, tonifierea activităților întregului organism.

Rezumând cele de mai sus, observăm avantajele cheie ale bastoanelor sănătoase:

 • albirea dintilor+
 • Menținerea unei microflore sănătoase, distrugerea bacteriilor+
 • Protecția țesutului mucus natural+
 • Reducerea inflamației+
 • Țesături de vindecare+
 • Normalizarea funcțiilor salivare+
 • Recuperarea ligamentelor vocale+
 • Normalizarea funcțiilor digestive+
 • dă naștere proaspătă+
 • Creșterea imunității+
 • Prevenirea manifestărilor infecțioase în domeniul aplicării+
 • Masaj activ și necesar pentru gumă.

  Cu ajutorul lui Sivaci curat și reconstruit și dinții împărțiți. Nu dă efectul albirii severe, nu schimbă culorile sigiliilor și a altor părți. SIVAC se întoarce la dinții tonurilor lor naturale și îndepărtează spoturile de cafea și nicotină.

   Printre hinduși sunt răspândite de SIVAK și din planta lui Nima – un antiseptic puternic și universal. Arborele se distinge de cea mai complexă stație chimică, care include aproximativ 140 de componente vindecătoare, caracterizată:

   • Cel mai puternic efect de puritate a sângelui+
   • Antichelming și funcții antifungice+
   • Calități antivirale și antimicrobiene+
   • Calități antiinflamatorii și antipiretice+
   • Efect analgezic.

   Compararea sivarilor cu perii tipice pentru dinți, dezvăluie o serie de celelalte calități pozitive:

   • Conservarea stabilă a productivității de curățare cu o procedură de 3 ori pe zi+
   • Compactness și comoditate atunci când transportați+
   • Abilitatea de a curăța dinții fără apă și paste+
   • Masajul gingiilor care afectează poziția capacului+
   • Oferind un impact pozitiv asupra sănătății generale+
   • Creșterea nivelului ecologic al adaptării și prelucrării necorespunzătoare.

    Vom lua dezavantajele:

    • Dificultatea de curățare a dinților îndepărtați și a suprafețelor lor interioare este o pensulă mică+
    • Costuri temporare excelente pentru procedura datorată zonei mici a părului (până la 510 min.)+
    • Utilizare nedorită atunci când purtați sistemul de suport.

    Compoziţie

    În compoziția sa, un produs de lemn Sivak este complet natural, cu caracteristici de vindecare excelente, constând din multe componente naturale:

    • Acizi tubulici+
    • Bicarbonat de sodiu+
    • celuloză+
    • Uleiuri esentiale+
    • Rășină parfumată+
    • Alcaloizi+
    • Ministerul Asociației+
    • Fluorină și sulf+
    • Dioxid de siliciu+
    • Vitamina C+
    • Stirenes+
    • Flavonoides+
    • trimetilamină și pr.

    Siliconul oferă îngrijirea productivă a dinților, contribuie la eliminarea specilor pe smalț. Compușii componentelor de sulf și galvanizare împiedică reproducerea bacteriilor pe țesuturi. Trimetilamina promovează îmbinarea proceselor inflamate, ameliorarea durerii. Fluor se opune Cariile. Efectul acizilor de bronzare și al taninului neutralizează cu ușurință apariția secrețiilor sângeroase și a suprasensibilității gingiilor, vindecă rănile, împiedică dezvoltarea stomatitei și a gingivitei.

    Bicarbonații contribuie la curățarea productivă a dinților, păstrând albul lor natural și luciul lor. Uleiuri esențiale – un mijloc antiseptic și analgezic natural care împiedică apariția unei pietre dentare.

    Flavonoide – înseamnă neutralizarea radicalilor liberi care asigură protecția structurilor intracelulare.

    Cum de a alege?

    Sivaki poate avea o aromă sărată. Acestea pot avea un impozit luminos care nu afectează negativ calitatea acestora. Puțin dulce, gustul lor mărturisește posibilele adăugări de sintetice pentru a extinde timpul de depozitare. Desigur, merită să cumpărați produse fără aditivi artificiali, deoarece componentele naturale din plantă sunt suficiente pentru ao salva (cu condiția ca SIVACUL să fie proaspăt la ambalare). Nu vă recomandăm să o cumpărați cu gusturi nenaturale pentru el, de exemplu, menta, aceasta indică utilizarea aromelor sintetice.

    Este mai bine să cumpărați produse care nu sunt mai groase de 1 cm, ele sunt mai blânde și suculente, ele pot fi verificate mai repede. Pentru desele dureroase, predispuse la sângerare, ele sunt potrivite mai mult. Gros, cu fibre mai rigide, albi mai productive. Cu toate acestea, fibrele sale grosiere au abilități penetrante mai mici, deci sunt mai greu de curățat suprafețele laterale ale dinților indigeni.

    De înaltă calitate Sivac are un „delicios“ parfum de echilibru. Lungimea medie a bețișoarele – 15-20 cm. Aceasta este o lungime confortabilă.

    Prețul unei ciucure naturale depinde de dimensiunea sa. Deci, o lungime de prindere de 15 cm, se vinde la un preț de 150 de ruble. le pune în aplicare în recipient vid. Uneori, arome (lamaie, menta) sunt adăugate în ele.

    celebru Sewak Al Hamadi, produs în Pakistan (15 cm), în valoare de până la 150 de ruble. Vândute și sucursale Al-Khaleej Întuneric umbra care nu necesită pastă (de până la 100 de ruble.). Sivak Khair (Producție Pakistan), în valoare de 120 de ruble.

    Cumpără un produs numai într-un ambalaj vid ermetic. recomandă imediat de cumpărare și de caz adecvate pentru stocarea acestuia.

    Cum să-l folosească?

    Cea mai mare hygienicness și beneficiază de Sivaci sunt obținute, desigur, la începutul utilizării sale. Din acest motiv, la sfârșitul fiecărei curățare, este necesar să taie capătul utilizat, deoarece produsul este infectat. În timpul aplicației unice, peria umedă și își pierde parțial cele mai bune calități. Poate fi folosit în continuare, dar productivitatea aplicației sale nu va fi.

    În prima utilizare a Sivaci, există o mică senzație de arsură în domeniul limbajului – acesta este doar un semn de bună calitate a produsului. Un gust oarecum ascuțit nu ar trebui să fie alarmant – este natural.

    Atunci când este utilizat, este important să se respecte regulile de bază.

    1. Curățați aproximativ 1 centimetru Sivaci (Puteți mușca cu dinți și scoateți coaja).
    2. Cu atenție la vârful rezultat, înmolind-o și creșteți fibria (mestecați și dinți indigeni). Produsele groase mestecă mai încet.
    3. Curățați partea laterală a dinților, masajul și gingiile. Spațiul interdental poate fi curățat cu vârfuri de perie. Pentru partea interioară a dinților, avem grijă de mișcare. De asemenea, puteți merge la o mică bucată de bastoane pe rânduri dentare.
    4. Deoarece suprafața SIVAC-ului nu este destinată în întregime de curățare, Procedura poate fi oarecum întârziată.

    După utilizarea SIVAK, tăiați vârful și întoarceți produsul în carcasă astfel încât să nu se usuce. SIVAK în formă ambalată sunt stocate în camere uscate, în condiții de temperatură de 18-20 grade. Dacă produsul este uscat, atunci nu trebuie să îl utilizați, nu hidratant, altfel va fi prea greu pentru o suprafață delicată de.

    În același timp, este înmuiat noaptea în apă caldă și uscat ușor dimineața. În timpul nopții, Sivak câștigă umiditatea necesară. Hidratați vârful produsului utilizat la o singură curățare.

    SIVAK nu dăunează smalțului dentar, deoarece nu are substanțe abrazive. Cu inflamație, se recomandă utilizarea unui grad mai mare de moale.

    Cu o dezvoltare excesivă în cavitatea orală, utilizarea SIVAC este însoțită de ciupit. Prin urmare, pentru a finaliza eliminarea bacteriilor, utilizați mai adesea sfaturile proaspete ale produsului și curățați dinții mai des. Albirea, de asemenea, nu se așteaptă. Recomandă și doar mestecând bucăți mici de Sivaci, astfel încât să puteți depăși boala.

    Produsul nu are contraindicații pentru femeile însărcinate și în timpul perioadelor de lactație. Remedierea populară nu va avea un impact negativ asupra copiilor și asupra dezvoltării acestora, deoarece nu include componente alergice. Se crede că SIVAC poate schimba gustul laptelui matern, dar se întâmplă individual. Misvak poate fi mestecat chiar și copiilor de la 6 luni, deoarece facilitează procesul de dentiție, facilitează sentimentele inconfortabile și lăsând umflarea. Totul ar trebui să fie controlat de părinți.

    Imediat după cumpărarea SIVAK, nu recomandăm curățarea dinților. Este mai rapid să începeți o astfel de curățare între procedurile obișnuite, iar după apariția abilităților de utilizare a SIVAK, vă puteți deplasa complet la acest instrument. Nu evitați consultările dentiștii pe această temă.

    Cum se păstrează?

    SIVAK stocat în camere răcoroase și umede, deoarece cu umiditate scăzută, produsul se usucă și se întărește. Ambalajul trebuie să fie deschis, pentru a evita formarea conținutului. Cale optimă – frigider.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: