Asahi se confruntă cu masaj: ce este și cum să facă?

Asahi se confruntă cu masaj: ce este și cum să facă?

În 2007, „masaj al feței“ Cartea a fost publicată, autorul artist ei machiaj Yukuko Tanaka pictat în detaliu modul în care ar trebui să fie efectuate de masaj, in ce scop ea servește, a prezentat o mulțime de materiale video. Datorită acestei cărți, multe cosmetologi din întreaga lume au început să folosească tehnica de masaj japonez pentru a face pielea feței clienților lor mai tineri. Puteți efectua o astfel de procedură de tine, în timp ce este important să se efectueze în mod corect tehnica.

Particularități

Pentru a obține rezultatul dorit, o cosmetolog pe termen lung și stilist Yukuko Tanaka a trebuit să studieze serios diverse tehnici de masaj. Ea a fost interesat de problemele de anatomie, ea a acordat o mare atenție problemei structurii și activitatea lymphosystem.

După o muncă scrupuloasă și studierea datelor necesare, aceasta a dezvoltat o tehnică unică, datorită căreia s-au redus modificările legate de vârstă ale pielii. Acum, această tehnică este cunoscută nu numai în Japonia, este utilizată cu succes în alte țări. Tehnica de masaj este foarte populară la femeile din diferite categorii de vârstă.

Această tehnică este denumită „Asahi”, care denotă „soarele de dimineață” sau Zogan (Cogan, Zogan), ceea ce înseamnă „creația feței”. Numele acestei tehnici este „acum zece ani”, și acest lucru este adevărat, dacă te uiți la modul în care creatorul său arată în anii lui și cum arată cele mai multe femei asiatice. Primele abilități de masaj Yukuko Tanaka a primit în copilărie de la bunica ei, dar apoi a trebuit să facă un efort maxim pentru a obține rezultatul dorit.

Acest masaj nu poate fi considerat obișnuit, care se poate face în orice salon cosmetic sau independent. Un masaj obișnuit presupune că mișcare în timpul procedurii trebuie să fie netedă și moale, disconfort nu cauzează. Folosind metoda Asahi, atunci când aceasta se face pe piele, mușchi și oase, o anumită presiune se realizează, deoarece în timpul procedurii, este necesar să apăsați pentru anumite puncte, pentru că masajul se bazează pe o tehnică manuală.

Esența procedurii este că impactul asupra mușchilor și a pielii se produce în zonele în care sunt amplasate limfatici noduri. După o astfel de procedură a, există o ieșire de limfa, ca urmare, există o derivare de toxine, consolidarea musculare, reducerea ridurilor.

Datorită masaj Asahi, tenul devine mai bun, un oval îmbunătățește.

Această procedură constă din două tipuri de masaj.

 • limfatică masaj. Mulțumită acesta din piele, cantitate excesivă de lichid derivat, umflarea umfla, efect de ridicare se produce.
 • masaj adânc. Datorită musculare tehnici manuale de relaxare, există o îmbunătățire a proceselor metabolice în celule, efectul de ridicare este îmbunătățit, ovalul de fețe.

Potrivit autorului, cu punerea în aplicare regulată și corectă a procedurii poti arata mai tanara pentru mai mulți ani. În plus, această procedură este destul de simplu, și este posibil să-l realizeze nu numai în cabină, dar, de asemenea, la tine acasă. Având în vedere că pe fata este deosebit de sensibilă, procedura ar trebui să fie făcut cu atenție, încercând să nu-l răni, ca orice noi manipulări poate duce la complicații.

Înaintea oricărei proceduri cosmetice, este important pentru a afla caracteristicile sale, pentru a afla dacă există contraindicații, ia în considerare tipurile de masaj.

Indicații

În cazul în care transportă un masaj profund pe actul de piele cu o forță mică. Procese zona de localizare a ganglionilor limfatici, ar trebui să se abțină de la presiuni severe. Dacă există senzații dureroase, înseamnă că tehnica procedurii este incorectă.

Tehnica Yukuko Tanaka este potrivită pentru femei de diferite vârste. Ea se bucură deosebit de populară cu femeile în 40-45, când schimbările legate de vârstă devin mai vizibile. Se recomandă aplicarea femeilor după 50 de ani, deoarece datorită lui, puteți face fără intervenție chirurgicală și nu trageți.

Masajul de întinerire are multe avantaje, printre care:

 • În timpul procedurii, Lymphotok accelerează, sunt ieșiți toxine+
 • Circulația sângelui se îmbunătățește, în timp ce blushul apare pe față, iar pielea devine o culoare sănătoasă+
 • Puterea îmbunătățită a celulelor apare+
 • Puteți scăpa de riduri+
 • Există o creștere a tonului și a turnului din piele+
 • Puteți scăpa de cea de-a doua bărbie+
 • Chiar scade+
 • Pielea devine mai mică, semnele îmbătrânirii ei sunt reduse.

Prin efectuarea masajului Zogan, trebuie să înțelegeți că pentru fiecare vârstă este necesar să oferiți mai mult timp dezvoltării anumitor site-uri.

 • Pentru fete 20 de ani, este suficient să efectuați numai manipulări neutre pentru a-și susține frumusețea și tineretul.
 • Doamnele de aproximativ 30 de ani este important să se elimine pungile și cercurile întunecate sub ochi.
 • Pentru clienții de 40 de ani, este important să eliminați ridurile mimice, precum și să scăpați de ridurile nazolabiale. Prin urmare, aceștia ar trebui să acorde mai multă atenție masajului inferior în zona de bărbie și din obraz.
 • Doamnelor 50+ Este important să se acorde atenție proiectării ovalului facial.

Masajul trebuie efectuat în mod regulat, timpul procedurii este de 10 minute sau mai mult.

Masajul trebuie efectuat în fiecare zi cu 2 sau 3 săptămâni, apoi puteți reduce intensitatea și faceți-o în fiecare zi sau două zile.

Cu executarea corectă a manipulări, după o perioadă scurtă de timp, vă puteți bucura de rezultatul muncii depuse, precum și reflectarea în oglindă în fiecare zi va fi mai multumit.

Contraindicații

Această procedură poate să nu fie potrivite pentru toată lumea: un astfel de tip de gimnastica poate duce la faptul că fața va fi cu vedere la boala. Pentru a evita acest lucru, este posibil să se efectueze manipulări numai pe părțile superioare ale feței, fără a merge în jos sau nu masaj deloc.

cosmetologi japonez masaj limfatic recunoscut ca o întinerire, dar pornind de exploatația sa, este mai bine să se consulte un medic sau un cosmetolog, pentru că există contraindicații pentru procedura de cosmetice.

Masaj nu ar trebui să fie făcut de către oameni:

 • Cu boli ale organelor ORL și lymphosystems+
 • cu CHU (sindromul oboselii cronice)+
 • cu indispoziție+
 • Cu rău de bine+
 • Cu inflamație pe piele, Cooperoz+
 • Masaj nu petrec în zilele critice.

Și cosmetologi nu sunt recomandate pentru a efectua un masaj de drenaj limfatic pentru persoanele cu boli autoimune și mentale.

Ar trebui să fie refractată de procedura in timpul răceli, infecții respiratorii, laringite.

Pregătirea

Pentru a pregăti o persoană pentru a efectua o procedură de reîntinerire, acesta trebuie să fie curățate. O astfel de curățare va fi efectuată în salonul cosmetic, ar trebui să se facă atunci când se realizează o procedură de acasă. Pentru a purifica o față, este necesar pentru a elimina parul, relaxați-vă și de a folosi un șervețel umed pentru curățare. Acestea sunt realizate imediat cu un șervețel umed pe o parte a feței începând de sus și se termină la gât, apoi du-te la o altă parte și cheltuielile de curățare.

Curățarea pielea feței are loc înainte și după procedura. Pentru a elimina machiaj, trebuie să luați instrumente moale sub formă de smântână și lapte.

Nu este recomandat înainte ca procedura să utilizeze peeling, astfel încât să nu se confruntă cu daune.

Într-adevăr, în acest caz, procedura va trebui să amâne. Pielea trebuie să fie șters cu un tonic fără alcool sau hydrolates pe baza de apa florală.

După o astfel de curățare, feței trebuie aplicat un ulei de masaj. Fă-o minte, provocând-o în 5 locuri, astfel încât uleiul este pe frunte, obraji, bărbie și nas. Opțional, ulei de masaj pot fi înlocuite cu produse cosmetice sau utilizarea de grăsime smântână. Este demn de a da preferință ulei de in, ulei de migdale sau de caise. În timpul procedurii, este important cât de bine glisați mâinile pe piele, astfel încât acestea să se aplice cantitatea corectă de ulei pe ele. Masaj cu ulei va fi cel mai eficient.

Pentru a obține cel mai mare efect, este important să se respecte în mod corespunzător cu tehnica și de a efectua acțiuni, urmând anumite reguli.

 • Înainte de a începe procedura, este necesar să-și petreacă curățarea completă a feței și să se pregătească să-l manipuleze, pentru aceasta, pielea trebuie confundată, observând intensitatea medie.
 • Efectuarea toate mișcările de masaj, este necesar să le efectueze într-o anumită direcție.
 • Atunci când se efectuează manipulări, indicele de utilizare și degetele mijlocii.
 • Pentru masaj frunte, 3 degete implicate, pentru procedura de sub ochi folosesc un deget. Atunci când frecarea obraji implică toate palmier.

 • mișcări de masaj trebuie să fie intensă, dar în același timp, este imposibil de a le permite să fie dureros.
 • Atunci când se efectuează manipulări, aceasta nu ar trebui să fie puternic presat pe zonele în care sunt amplasate nodurile limfatice. Este necesar doar să le accident vascular cerebral ușor spre fluxul limfei.
 • În timpul procedurii este mai bine să se așeze sau minciună. În cazul în care procedura este efectuată într-o poziție șezând, trebuie să urmați postura.
 • Realizarea unui masaj de întinerire recomandat între 5 și 15 minute.

Că rezultatul a fost rapid, merită să faceți proceduri zilnic.

Realizarea unui masaj japonez, ar trebui să se acorde atenție zonelor în care se află ganglionii limfatici: zona apropiată, occipitalul, subwoiling, în partea inferioară a maxilarului, nodul limfatic cervical.

După următorul pas, acțiunea finală se efectuează pentru a elimina limfa. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă puneți degetele în apropierea templelor, coborând urechea și să le păstrați în maxilar pe bărbie, trecând în jurul gâtului, retrage limfa la nodul sub claviculă.

Cum se face?

Deși masajul japonez al lui Asahi este destul de simplu, este necesar să se studieze materialele care arată cum ar trebui să fie efectuată. Pentru mulți clienți ai cabinei în timpul procedurii includ muzică de relaxare, este în valoare de încercarea de a efectua o procedură cu muzică și la domiciliu, se va face posibil să se ajusteze la masaj, relaxeaza-te.

Procedura poate fi împărțită în anumite zone și de a lucra ei.

oblast

Inițiază un masaj de întinerire recomandat cu elaborarea frunte. În timpul acestei acțiuni, trei degete apăsați pe frunte. După 2-3 secunde, degetele promova la templele. Apoi, palmele se desfășoară la 90 de grade, continuând mișcarea lină în față.

Funcționarea zonei ochilor

Puțini oameni pot aranja pungile de sub ochi și cercurile intunecate, asa ca am petrece masaj Zogan, puteți încerca să scapi de ele. Pentru a face acest lucru, folosind degetele de mijloc, există o presiune moderată asupra zonei din jurul ochilor, în timp ce se deplasează de la unghiul exterior al ochiului la interne. Când degetele dvs. sunt la obiective finale, trebuie să stați timp de 3-4 secunde.

După aceea, este necesar să se sporească presiunea prin petrecerea degetelor între sprâncene și secole. Face mișcări circulare. În colțul interior și extern al ochiului, trebuie să vă opriți și să rămâneți timp de trei până la patru secunde.

Lipsa bipului

Multe femei încep să observe cu vârsta ca colțurile buzelor să înceapă să coboare. Fața începe să arate trist, loyabil, care adaugă vârsta. În timpul masajului, consumului de mediu și inel. Doua mâini. Degetele se află în mijlocul bărbiei și, apăsând moderat, întârzierea la punctul dorit. Apoi, puneți presiune pe piele în jurul buzelor. Completați acțiunea în punctul central al buza superioară, trebuie apăsată timp de 3 secunde.

Folduri nazolabiale

După 30 de ani, multe doamne încep să observe problemele emergente în domeniul faldurilor nazolabiale, ele devin mai vizibile. Cu vârsta, problema este agravată numai, deci este important să lucrăm bine această zonă.

Pentru procedura în depresiunea la aripile nasului, a pus degetele de mijloc, apoi mutați-le în sus și în jos. Apoi, folosind fără nume și degetul mijlociu, pielea de pe nas este frecat, se deplasează spre obraji.

Masajul feței în partea de jos

Pentru a lucra în partea de jos a feței mișcării, acestea sunt efectuate alternativ cu partea dreaptă și partea stângă. Pentru aceasta, palma resturilor din partea stângă din falca de pe partea stângă. Palma dreaptă promovează de la maxilar în colțul ochiului. După 3 secunde, mișcarea continuă, deplasându-se de jos la templu. Pentru jumătatea dreaptă și stânga trebuie să cheltuiți de 3 ori procedura.

Operarea obrazului

Puteți face față problemei obrajilor care se află cu ajutorul masajului japonez Ash. Procedura este efectuată într-un anumit mod. Pentru a face acest lucru, adăugați palmele împreună cu coatele. Apoi, mâinile se deschid, în timp ce palmele privi în sus, iar baza palmelor este aplicat pe buze. Când este apăsat, acestea sunt ridicate la nările și obrajii de acoperire. Trei secunde, degetele promova la templele și să completeze mișcarea.

De multe ori, atunci când efectuează exerciții de masaj, mulți se plâng de disconfort, aceasta este consecința faptului că manipulările sunt efectuate incorect, deci este în valoare de constatare ce cauza disconfort.

Posibile complicații

Pentru a efectua corect toate acțiunile, este în valoare de jucători de vizionare video vă familiarizați cu informații interesante despre. Dar achiziționarea și citirea cărții Yukuko Tanaka va fi mai eficient, în care a descris în detaliu modul în care să-l îndeplinească. Nu există lucruri mici aici, în timpul procedurii, totul este important – de la bunăstarea la starea de spirit.

Pentru a evita posibilele erori și complicații, este important să-și îndeplinească mai multe cerințe importante.

 • Înainte de procedură, pielea trebuie să fie în mod necesar eliminată. Trebuie să eliminați cosmeticele și să curățați fața.
 • Înainte de a efectua masajul, pielea trebuie să fie absolut uscată. Trebuie să se spargă bine cu un șervețel uscat pentru a îndepărta reziduurile de umiditate.
 • Pentru a obține un efect maxim de la 1 timp pe săptămână, utilizați scrub.
 • Pentru masaj pentru a fi eficiente, este important de a afla unde sunt localizate ganglionilor limfatici pentru a le influența.

 • Mișcările fac în direcții strict indicate pentru ei.
 • Puterea sub presiune ar trebui să fie suficientă pentru a nu provoca disconfort.
 • Masaj petrec intinzandu. Cei care nu știu cum să păstreze spatele înapoi, mai bine să facă manipularea minciună.
 • O crema de masaj se aplică înainte de procedura de mână, care trebuie să fie verificate pentru alergii.

Greșeala multor femei este că acestea nu efectuează întotdeauna cu precizie tehnici de masaj. Este bine să învățați toate materialele, să urmăriți videoclipul de mai multe ori și apoi încercați pe dvs.

Multe femei fără a vedea un rezultat rapid, după mai multe proceduri încetează să fac un masaj întineritor, crezând că nu ajută. Pentru a obține un rezultat puternic, este necesar să se efectueze proceduri în mod regulat în termen de 2-3 luni. Primele 2 sau 3 săptămâni de care aveți nevoie pentru a face masajul Asahi în fiecare zi, după care este posibil să efectuați proceduri puțin mai puțin adesea, într-o zi sau două.

Recomandări

Potrivit cosmetologilor, pe față apare primul semn de decolorare a pielii. În ciuda cosmeticelor profesionale, este cel mai greu de ascuns. Masajul japonez de întinerire atunci când este în măsură să încetinească procesul, făcând o persoană de 8 sau 10 ani mai tineri.

Masaj, care oferă Tanaki, este îndreptată spre rezolvarea problemei cu ieșirea limfatălui. În timpul acumulării edemului lichid, rezistent apare, ca rezultat care fețele însămânțare devine neclară, iar pliurile devin mai profunde.

Falduri pe fata va da varsta mult mai puternic decât riduri, de aceea este important să se elimine umflarea.

Pentru a efectua astfel de echipamente necesită recomandări stricte.

 • În timpul masaj, o persoană trebuie să fie calm. El nu ar trebui să fie distras, fiind într-o stare excitată, se concentreze pe problemele sale. Dacă este imposibil să vă aducă într-o stare liniștită, este mai bine să refuze din manipulări.
 • Masaj nu ar trebui să fie făcut în timpul răcelilor, astfel încât să nu provoace umflarea.
 • Nu efectuează manipulări pentru boli ale sistemului limfatic, deoarece poate dăuna sănătății.
 • Asahuah masaj nu recomanda a face femeile cu fata subțire. In timpul procedurii, există o scădere în țesutul adipos, în urma căruia obrajii pot.
 • Manipulările nu sunt efectuate în herpes, țipari, acnee și comedoane, deoarece în timpul procedurii există o șansă de a deteriora ochelari, ceea ce va duce la inflamatie mai puternic.

Asahuah masaj este destul de popular, și un număr mare de femei au încercat deja. Mulți dintre ei au considerat rezultate pozitive pe ei înșiși, după cum reiese din comentariile lor.

Comentarii bună după procedura au fost la femei după 40 de ani. Dar, în scopul de a obține rezultatul, aveți nevoie pentru a face în mod regulat manipulări.

Îmbunătățirea poate fi văzut după prima săptămână, primele rezultate pentru mulți au fost vizibile pe frunte, a devenit mai lin, riduri privit mai puțin adânci. Foarte mulțumit de faptul că culoarea feței, de asemenea, sa schimbat rapid. Dacă mai devreme fata a fost gălbuie și dim, apoi, după o săptămână de proceduri de masaj, un fard de obraz a fost vizibil, culoarea sa schimbat.

Am fost mulțumit de feedback-ul unei femei de 35 de ani, ea a devenit foarte revenit după naștere, iar fața ei a devenit foarte rotund. Datorită masaj regulat, ea a reușit să facă fața subțire, pometi a devenit severă și frumoasă.

Dar sunt cazuri când au încercat să tragă fata, dar nu au ca rezultat. O femeie cu fața subțire, după mai multe proceduri chiar se confruntă cu mai uitat, iar pliurile nazolabiale a devenit mai adâncă.

Eroarea este faptul că autorul masajului japonez de întinerire Yukuko Tanaka puternic nu recomandă efectuarea unor astfel de manipulări pentru persoanele cu o față subțire.

In cazuri extreme, ea sfătuiește să facă un masaj doar la partea de sus a feței.

Un alt feedback negativ de la această procedură a fost de la o femeie care a făcut un masaj, fără a aplica crema hidratanta sau ulei pe față și pe mâini, ca urmare a procedurii care a fost neplăcut, iar ea nu a reușit pentru a obține rezultatul. Având în vedere cele de mai sus, este în valoare de a spune că efectuarea de orice manipulare cu fata sau corp, ar trebui să examineze cu atenție tehnica, pentru a afla prezența contraindicațiilor. În cazul în care masajul de întinerire japonez nu este potrivit, puteți alege orice alte tehnici de îngrijire a feței.

Judecând după un număr mare de feedback pozitiv, puteți încerca să facă masaj cu linguri, este foarte simplu, se poate face în mod independent, această procedură nu are contraindicații evidente.

Pentru a face masaj cu linguri trebuie să curățați cu atenție fața de la produse cosmetice. Pentru aceasta, orice mijloc pentru a scoate machiaj, lapte sau gel pentru spălare. Orice ulei cosmetic este aplicat pe fata curata uscat. Poate fi nucă de cocos, măsline, ulei de in, ulei de struguri bun, jojoba sau unt.

Apoi, trebuie pregătiți 2 perechi de linguri, puteți lua orice linguri la discreția, ceaiul sau sălile de mese. Linguri și vor fi instrumente care au nevoie de masaj.

Trebuie să porniți un masaj de pe frunte, treptat trecerea la alte secțiuni. Mișcările ar trebui să treacă numai pe linii de masaj. Dacă lingurile sunt îndeplinite cu dificultate, ele pot aplica suplimentar unele uleiuri.

Mulți sunt recomandați să efectueze masaj spoonful folosind apă de temperaturi diferite.

Pentru a face acest lucru, puneți două tancuri: cu apă caldă la 50 de grade de căldură și cu apă rece, în care puteți arunca gheață. Lingurile au coborât alternativ în rezervoare diferite și produc masaj. Manipularea cu linguri reci va duce la o scădere a umflăturii și a cercurilor sub ochi. Datorită masajului cu spații fierbinți, masajul de ridicare.

piele din Asia este uscat decât Europa. Prin urmare, alegerea procedurilor de îngrijire a feței, trebuie luate în considerare și pentru a alege un produs sau un serviciu care nu face publicitate, și ceea ce este potrivit pentru fiecare persoană anume. Este important să se aibă grijă în mod regulat pentru fata, curata-l, hrănește-l. Niciodată nu merge la culcare, fără a se spăla cosmetice, aceasta poate duce la un proces inflamator.

Cei care visează să extindă tinerețea lor, fără a face operații chirurgicale, este în valoare de a studia elementele de bază ale masajului Asahi, și asigurați-vă că, punând un pic de efort și de timp, poti arata mai tanara intr-o luna timp de mai mulți ani, și ceea ce femeile frumoase pot încă de vis.

ASAHA tehnica masaj facial A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: