Bioarming: ce este și modul în care este deținut?

Bioarming: ce este și modul în care este deținut?

Reprezentanții frumoasa jumătate a visului umanității de a păstra pielea tineretului a feței pentru o lungă perioadă de timp. Până în prezent, saloanele cosmetice oferă o selecție imensă de proceduri de întinerire din piele. Cele mai populare și mai eficiente dintre ele este considerată a fi bioarming. Ia în considerare mai mult un astfel de tip de întinerire, precum și tehnica comportamentului său.

Particularități

Biojering sau Ridicare vectorială – Procedură pentru restabilirea conturului inițial al feței. Cu vârsta sau din alte motive, apar schimbări puternice în corpul uman, dintre care unul este imposibilitatea de a ține o cantitate suficientă de apă în celule.

Ca urmare, pielea se estompează și își pierde elasticitatea naturală. Medicina modernă a găsit o modalitate de a elimina o astfel de problemă cu introducerea de medicamente speciale care pot menține cantitatea necesară de lichid la nivel celular.

După acest eveniment pe pielea fata de riduri netezite, pielea trage și întineri. Datorită faptului că procedura se efectuează utilizând anestezie, sunt excluse senzațiile dureroase. Nevoile speciale sunt introduse în conformitate cu o schemă specială, adică în anumite zone ale pielii.

Faculele cutanate sunt umplute cu acid hialuronic sau hidroxiapatită de calciu. Ca urmare, distribuția uniformă a elementelor și stimularea metabolismului în celule. Efectul întineririi păstrează aproximativ 5 ani. În plus față de Buoel, firele sunt de asemenea aplicate, care sunt, de asemenea, introduse sub straturile dermei, fără a provoca senzații neplăcute. Firele policarolactone sunt făcute sau pot fi mezonita 3D.

Cosmetologii folosesc 3 tipuri de fire:

 • Firele care în timp sunt dizolvate sub straturile pielii (auriu, polipropilenă)+
 • Firele care nu sunt rezolvate (din acid pololic)+
 • Nopți combinate.

  Câteva momente pot fi atribuite plusurile de ridicare vectorului prin fire.

  • Procedura de armare nu mai mult de 45 de minute durează.
  • Efectul de întinerire se păstrează pentru o lungă perioadă de timp.
  • În cazul în care rezultatul procedurii nu vă rog, este posibil să se schimbe în mod repetat tensiunea.

  Dezavantajele includ faptul că pot să apară senzația de piele a pielii, care poate rămâne o lungă perioadă de timp. În cazul în care este nevoie de o operație, atunci firele ar trebui să fie eliminate.

  În cazul în care pielea are o definiție înaltă de moliciune, atunci această procedură nu va da un efect pozitiv. În unele cazuri, firele nu iau rădăcină sub straturi de piele, un astfel de efect secundar complet depinde de caracteristicile corpului.

  Acidul hialuronic este produs activ în corpul uman sub 25 de ani, dar cu vârsta, producția acestei componente scade, ceea ce duce la apariția ridurilor și a pielii uscate. Datorită utilizării de heliu sau medicament lichid, pielea devine elastică, iar conturul feței capătă claritate.

  Cu ajutorul introdus, elastina si colagen creste specializate generație. Expertii recomanda aplicarea acestei metode de întinerire a pielii și a jartieră și gâtului, la vârsta de 35 de ani, la o vârstă mai târziu, pentru a obține efectul va fi mult mai dificil.

  Numeroasele numărul de femei lăsați un feedback pozitiv pe bioarmination, datorită beneficiilor existente:

  • Execient Introducere Tehnica+
  • Fața capătă o nuanță răcoritoare+
  • riduri Neobservat netezită+
  • efect pe termen lung de întinerire+
  • Riscul de complicatii vine la un nivel minim+
  • Există o oportunitate de a corecta defecte ale diferitelor secțiuni ale pielii+
  • Dupa procedura, pielea devine elastică.
   Citește mai mult  Exfoliere Tampoane Sendo

   Prin contra acestei proceduri, puteți atribui o restricție în funcție de vârstă. La urma urmei, aplicarea unui vector de ridicare în vârstă prea timpurie, apare o reacție inversă. Pentru a obține un efect, este necesar să se efectueze aproximativ 3 sesiuni, pauza dintre care ar trebui să fie de 2-3 săptămâni.

   Cu toate acestea, medicamentele artificiale introduse în straturi sunt procesate în timp și sunt derivate din organism. Capacul pielii, deoarece medicamentele introduse redus din nou dobândește o vedere normală (nu se pierde elasticitatea pielii). Prin urmare, biologia trebuie efectuată în mod regulat pentru a obține din nou efectul de întinerire.

   Indicații

   Biojamul personal este recomandat pentru o astfel de mărturie:

   • Dacă există o piele superioară pe față+
   • în prezența sprâncenelor scăzute și colțurile ochilor+
   • Titularii de caneluri adânci în domeniul faldurilor nazolabiale.

   Principalele indicații pentru utilizarea bioarming sunt modificările legate de vârstă ale feței ovale.

   De asemenea, acest eveniment poate fi realizat în scopuri preventive cu un mic indicator de decolorare și depresibilitate a pielii. În cazuri rare, bioaiamul este utilizat după arsuri pentru a restabili pielea deteriorată. În plus, se efectuează bioariementarea pentru a crește obrajii, obrajii și bărbia.

   Contraindicații

   Experții interzic categoric utilizarea bioarming cu:

   • boală de sânge+
   • Sarcina și alăptarea+
   • Temperaturi mari+
   • Bolile oncologice+
   • răni și ulcere pe față+
   • Patologie din piele+
   • Luând medicamente capabile de diluare a sângelui.

   Dacă există cel puțin una dintre contraindicațiile de mai sus, această procedură nu ar trebui efectuată, este mai bine să consultați un pre-cosmetolog care poate ridica un alt mod de întinerire pentru dvs.

   Pregătiri

   În timpul evenimentului se utilizează nevoi speciale, a căror bază este acidul hialuronic, acidul pololic sau hidroxiapatitul de calciu.

   Cea mai bună opțiune este utilizarea preparatelor pe bază de acid hialuronic, deoarece acest material are o serie de avantaje în utilizare:

   • nu dăunează pielii+
   • Nu există efecte secundare+
   • Rezultatul deține aproximativ 1 an.

   Ridicarea vectorului de preparate speciale, a căror bază este acidul pololic, este considerată cea mai nouă metodă de corectare a aspectului.

   Acțiunile acestor componente vizează activarea producției în celulele organismului noului colagen. Pregătirile penetrează cel mai profund în straturile dermei, astfel încât rezultatul final este vizibil mai pronunțat. La urma urmei, profunzimea introducerii de medicamente este foarte importantă – dacă nu este suficientă, conturul feței poate fi deformat.

   Luați în considerare cele mai populare medicamente care sunt folosite la efectuarea bioarmentation.

   • Revaance. Acest medicament este ușor de utilizat. După aplicarea acestei componente a, ridurile sunt netezite instantaneu, iar efectul este menținut în funcție de cantitatea de siguranță specială în materialul de umplutură (1.6-2 ani).

   • REPLERI. Acest medicament este fabricat în Rusia. Utilizarea unui astfel de ingredient o va permite să rezolve orice probleme ale pielii. Durata efectului variază de la 9 luni la 1 an.

   • Sugriderm. Sortimentul de vehicule speciale, care posedă diferiți coeficienți de densitate scorpii. Datorită acestei caracteristici o, este posibil să se selecteze fonduri pentru o anumită parte a corpului. SUGRIDERM de aplicare nu provoacă reacții alergice.

   • Radiesse. remediu cosmetologie se face pe baza de hidroxiapatita de calciu, precum și efectul de întinerire a pielii este menținută în mod semnificativ pentru o lungă perioadă de timp (1-1,6 g). Dacă vom compara „radress“ cu acid hialuronic, primul medicament nu atrage fluide, și, prin urmare, persoanele care au probleme cu edem poate folosi. Ingredientele active nu numai ajustarea ovalul fețe, dar, de asemenea, îmbunătățește forma pomeților și bărbia.
   Citește mai mult  Caracteristicile feței de curățare cu laser

   După cum arată comentarii, ultimul medicament este cel mai popular atunci când se efectuează bioarm, datorită avantajelor existente pentru utilizare:

   • O sută la sută resorbția a mijloacelor+
   • Nu provoacă alergii+
   • Efecte secundare minime+
   • senzații nedureroase, pentru că atunci când introducerea acestui medicament sub piele, anestezie locală este introdus în același timp,+
   • sferă largă de utilizare+
   • pe termen scurt necesar pentru a restabili.

   Tehnica de exploatație

   Înainte de a efectua bioarming, trebuie să se consulte cu un cosmetician. Acesta specifică inițial prezența contraindicatii, iar în cazul în care există sunt cele disponibile, cosmeticiana trebuie să vă sfătuiască o altă metodă de întinerire.

   Vector de ridicare necesită o anumită pregătire. În primul rând, pacientul trebuie să renunțe la admiterea de medicamente anti-inflamatorii, precum și de medicamente capabile de inflamație a sângelui (aspirina, vitamina E).

   Este interzisă desfășurarea bioarming în timpul menstruației, precum și cu 5-7 zile înainte de. La urma urmei, în această perioadă, în corpul unei femei există schimbări semnificative în organism. În cazul în care ridicarea vectorului se face cu anestezie, este necesar de a vizita anestezist, astfel încât el prescrie un studiu privind sensibilitatea organismului pentru anestezierea droguri. La urma urmei, unii oameni sunt prost transferate anestezie, atunci va trebui să aleagă un alt mod de întinerire a pielii.

   Așa că, după procedura, pigmentare puternică nu apare, cosmetologi pe zi înainte de sfatul bioarming, să refuze să primească băuturi alcoolice și efort fizic suplimentar.

   Până în prezent, cosmetologi pentru utilizare de ridicare vector nu numai biogels, dar, de asemenea, firele. Fiecare dintre aceste medicamente se caracterizează prin compoziția și tehnologia.

   Pentru început, considerăm Citește mai Bioarming Tehnologie printr-un gel biologic.

   • Primul lucru este de a procesa utilizarea anestezic zona pielii folosind lidocaina. Anestezia se efectuează timp de o jumătate de oră înainte de ridicare vector.
   • După ce acest domeniu trebuie să fie acoperită cu un film (timp de 30 minute). Apoi, o injecție este realizată printr-un sistem de pre-trase.
   • Medicamentul este introdus în straturi de piele cu o seringă cu un ac subțire. Medicamentul a introdus formează cadrul pielii pielii unde a fost introdusă. Ca rezultat, zonele de curățare ale pielii sunt strânse, iar procesele de actualizare în celule sunt activate.
   • Medicamentele specializate sunt introduse în straturile medii ale dermei.
   • La sfârșitul procedurii, zonele prelucrate sunt lubrifiate de nevoi speciale care au un efect liniștitor.

   Utilizarea firelor, în comparație cu biogelurile, asigură un efect mai eficient, care este păstrat pentru o lungă perioadă de timp (de la 5 ani). Filetul este selectat în funcție de tipul de piele și de scopul procedurii.

    Dar această tehnică nu oferă toate saloanele, deoarece pentru că trebuie să aveți o anumită clasificare. Prin urmare, mulți preferă armarea injectabilă.

    Implementarea tehnicii de bioariementare prin intermediul firelor se efectuează în mai multe etape.

    • Cosmetologul prin mijloace antiseptice curăță pielea din diferite tipuri de poluare.
    • Anestezia locală sau generală este folosită ca anestezice, totul depinde de caracteristicile corpului.
    • Pentru a introduce material de sutură în straturile de piele, o seringă cu un ac flexibil, în care firele sunt preliminare. Introducerea se efectuează sub formă de rețea în straturile dermei. Pătruns sub piele, materialul special nu dăunează Dermului și se alunecă fără probleme sub ea.
    • La finalizarea procedurii, secțiunile punctelor sunt blocate cu un tencuială medicală, care este procesată de un agent antiseptic. Durata sesiunii variază de la 30 la 45 de minute.
    Citește mai mult  Punct de masaj facial pentru intinerirea

    Recuperare

    Înainte de a vă înscrie pentru o sesiune de biologică, Este necesar să vă familiarizați cu posibile efecte secundare care pot apărea complet neașteptate.

    • Roșeață și umflarea pot apărea în zonele expuse la injecții. Astfel de locuri trebuie să fie gestionate cu atenție de mijloace antiseptice pentru a preveni procesul inflamator în organism.
    • Contur greșit al feței. Un astfel de efect poate apărea din cauza calificării insuficiente a expertului, deci este avantajos să alegeți un salon decent și un specialist, este de dorit ca să existe feedback pozitiv de la pacienții anteriori. În caz contrar, pot apărea procese ireversibile din organism, care vor afecta zonele cutanate situate în apropierea injecțiilor.
    • Apariția petelor de pigment pe piele. Acest lucru se datorează îngrijirii necorespunzătoare a pielii în timpul perioadei de recuperare.

    Pacientul din perioada de reabilitare ar trebui să respecte anumite cerințe ale cosmetologilor care vor ajuta la restabilirea pielii într-o perioadă destul de scurtă, precum și Preveni apariția efectelor secundare.

    • Primele 24 de ore este interzisă să facă pielea cu apă, să atingă mâinile, precum și lubrifiați secțiunile cu creme și alte mijloace.
    • Zonele Price trebuie șterse cu utilizare specială (antiseptice), de asemenea, în aceste zone de care aveți nevoie pentru a aplica crema antiinflamatoare. Dacă durerea nu trece de mult timp, ar trebui să căutați ajutor de la un specialist care va prescrie analgezice.
    • Pielea poate fi atent în mod obișnuit numai după 3-4 zile de la data procedurii. Dar este strict interzisă efectuarea de peeling și masaj și nu poate fi utilizată prin scrubs și mijloace care conțin alcool. Este interzisă să frămânți zonele de perforări pe cont propriu. În comparație cu mezoterapia, în cazul în care masajul duce la distribuția uniformă a componentelor vii în straturile dermei, atunci cu ridicarea vectorului, este necesar ca biogelul să fie distribuit independent de anumite zone din straturile de piele.

    • În timpul săptămânii, nu este recomandat să vizitați Bathhouse, o saună și este, de asemenea, necesară evitarea directă a luminii solare asupra zonelor de biologizare.
    • Pentru recuperarea pentru o perioadă mai scurtă, este necesar să se ia un ditinon de droguri timp de 3 zile, care poate fi administrat fie intravenos sau intramuscular.

    Recomandări

    Specialiștii recomandă pacienților să adere la anumite reguli, care va ajuta la restabilirea imunității după procedura într-un timp scurt.

    • În dietă ar trebui să includă fructe și legume cu conținut ridicat de vitamina C (portocaliu, lămâie, coacăz negru, trandafir, verdeață, piper dulce, ceapă, usturoi).
    • Site-urile de piele care au fost predispuse la injectări trebuie păstrate în sterilitate. Pentru curățarea, pot fi utilizate nevoi speciale cosmetice, care sunt fabricate pe baza componentelor plantelor.
    • Cosmetologii sfătuiesc să ia în mod constant vitamina și mineralele.
    • Ar trebui să conducă un stil de viață sănătos. Nu se recomandă abuzarea de alcool, fumatul, medicamentele narcotice.

    Citiți mai multe despre modul în care această procedură este ținută, puteți în acest videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: