Cum este complexă curățarea feței?

Cum este complexă curățarea feței?

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, și îndeplinește mai multe funcții complexe. piele acoperire nu numai că protejează organele de efectele adverse ale mediului extern, dar, de asemenea, este un sistem puternic excretor al organismului. Din moment ce o persoană modernă trăiește în condiții de poluare gravă a mediului, suferă din cauza unei sarcini excesive și de nutriție necorespunzătoare, este important pentru a ajuta pielea să facă față cu funcțiile sale. În special – pentru a face periodic curățarea complexă facială.

Caracteristicile procedurii

Curățarea feței este un set de proceduri în care îndepărtarea comedonelor închise și deteriorarea celulelor pielii și curățarea porilor. Cel mai adesea o astfel de procedură este o parte integrantă a măsurilor în lupta împotriva acneei, deci este de obicei numită persoanelor cu un tip de piele grasă, predispus la inflamație. Cu toate acestea, din când în când orice piele, chiar uscată, este necesar să se curățească de la poluarea acumulată.

efectul

Ca urmare a curățării competent, tenul devine din ce în ce mai sănătos, proaspăt și strălucitor. Suprafața pielii este aliniată, lucrarea glandelor sebacee este normalizată, erupții (dacă există) sunt semnificativ reduse, iar porii extinși devin mai puțin vizibili. Dacă aveți un ten normal sau uscat fara probleme explicite, atunci curățarea feței trebuie să fie efectuate de 1-2 ori pe an, acesta va fi destul de suficient pentru a menține o stare de tesatura sanatoasa. În cazul în care pacientul are un grad serios de acnee, curățarea se face mult mai des: 1 timp de 1-2 luni.

Citește mai mult  Cum se utilizează ser de lapte pentru față acasă?

exploatație Tehnologie

curățare complexă a feței implică tratarea pielii acoperirea cu mâinile și linguri speciale. Se poate face atât în ​​cabină și la domiciliu. Cu toate acestea, este mai bine să aibă încredere în astfel de manipulări numai de către profesioniști. La urma urmei, tratamentul necorespunzătoare a pielii poate duce la consecințe nedorite: umflarea lung și puternic, agravarea acneei, încălcare a glandelor sebacee.

Luați în considerare principalele etape ale caracteristice de lucru a complexului tip de curățare a pielii.

  • Pregătirea țesăturilor. Înainte de a începe procedura cu epidermă, este necesar să eliminați complet orice produse cosmetice și alți contaminanți. Și apoi dezinfectate pentru a preveni inflamația suplimentară. Mâinile specialiștilor trebuie să fie mănuși perfect curate și uscate, protejate, protejate de unică folosință.

  • De obicei, înainte de a efectua o curățare complexă, pielea este presărată timp de câteva minute folosind echipament special. De asemenea, puteți utiliza creme de încălzire. Este necesar ca porii să fi dezvăluit, iar poluarea sa dus rapid și fără durere. Unele saloane sări peste stadiul de separare.
  • Îndepărtarea inflamației. Cu ajutorul lingurilor și a acelor de cosmetologie specială, un specialist elimină toate comedoanele închise, acnee de maturare, puncte negre și t. D. Apoi, pielea este din nou dezinfectată.

  • Aplicarea peelingului. Această etapă este, de asemenea, aplicată nu întotdeauna. Dar este posibil să eliminați în mod eficient celulele moarte ale pielii. Acest lucru va îmbunătăți semnificativ tenul și sănătatea țesăturilor.

În finalizarea procedurii se aplică un tip adecvat de masca de piele a pacientului. Este important să închideți porii pentru a preveni inflamația, precum și pentru a maximiza funcțiile de regenerare a pielii după procesarea complexă.

Contraindicații și recenzii

Nu este necesar să se efectueze o curățare complexă a feței, dacă sunt prezente dermatită și herpes ascuțite pe piele. De asemenea, este mai bine să amânați procedura în timpul sarcinii cu complicații, Perioada de alăptare, precum și pentru bolile sistemului cardiovascular și a virusului setăște de diferite tipuri. În plus, înainte de procedură și în termen de o săptămână după aceasta, nu puteți participa la solar și la plajă la soare. Acest lucru va duce la apariția unor pete de pigment urâte pe piele.

De asemenea, înainte de curățare, este mai bine să nu mâncați produse care pot provoca un aspect de reacție alergic. Și refuză drumeții într-o baie și saună după curățare. Dacă este posibil, limitați-vă în aplicarea produselor cosmetice decorative după curățarea cel puțin câteva zile.

Procedura de curățare a feței este cunoscută pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât femeile și bărbații au reușit deja să compună o imagine completă a unei astfel de metode de îngrijire a pielii. Cineva consideră curățare complex cu o modalitate foarte bună de a avea grijă, alții împotriva unor astfel de manipulări, deoarece le consideră prea nepoliticos. La urma urmei, după prelucrarea mecanică complexă, umflarea și roșeața destul de puternică, care pot avea loc timp de câteva zile. Cu toate acestea, în cazul în care ați apelat la un specialist bun cu experiențe extinse, nu ar trebui să existe probleme.

Citește mai mult  Asahi se confruntă cu masaj: ce este și cum să facă?

Mulți pacienți care suferă de acnee boala a reușit să scape complet de probleme cu curatare complexe. Desigur, a fost nevoie de timp, dar rezultatul a fost durabil. Este important să se înțeleagă că nu orice persoană este prezentată o astfel de procedură. De aceea, înainte de aceasta trebuie să fie consultat cu un cosmetician cu experiență.

Cum fata de curățare cu ultrasunete, veți învăța de la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: