Cum să-l spele corect?

Cum să-l spele corect?

Spălarea zilnică a feței – procedură de plecare foarte importantă. Particulele de praf, sebum a pielii și alți contaminanți, acumulând pe suprafața epidermei în timpul zilei, astupa porii, pielea nu „respira“, și în cele din urmă devine gri, obosit, micrographems apar pe ea. spălare adecvată poate fi în măsură să se ocupe de aceste probleme. Cum să-și petreacă această procedură în dimineața și seara? Ce înseamnă utilizarea? Citiți despre acest lucru și multe alte lucruri în acest articol.

Reguli și greșeli

Pentru început, vom analiza câteva reguli de bază, care trebuie respectate în timpul spălării.

 • Este necesar să se efectueze această procedură de două ori pe zi – dimineața și seara. În curățarea dimineață, vă elibera suprafața derma de sebum distilat peste noapte, în seara – șterge toate poluarea de uz casnic, particule de piele moarta, machiaj.
 • Nu amestecați conceptul – îndepărtarea de produse cosmetice decorative și de spălare. Acest lucru nu este același lucru. În primul rând, eliminați machiaj cu un disc de bumbac, umezită cu o speciale pentru îndepărtarea și apoi – se spală fața cu apă și se spală să se spele.
 • Nu sari peste etapa de tonifiere. Unii considera tonic, cu un produs cosmetic inutil, dar aceasta este o opinie greșită. Tonic promovează umidificarea și nutriție a pielii suplimentare, îmbunătățește efectul de a lăsa cosmetice. De aceea, după spălare, se recomandă să ștergeți fața cu un disc de bumbac, umezit în tonic selectat.
 • Nu ar trebui să digera și freca pielea prea la zero, întinzând-. Toate mișcările trebuie să fie moale, neted + Este recomandabil să se mute din centrul feței la periferie, variind de la zona bărbiei și terminând cu fruntea.
 • Utilizați produse cuprinzătoare nu mai mult de 1-2 ori pe săptămână Și, desigur, nu înlocuiesc mijloacele pentru spălare.

Acum să figura greșelile tipice efectuate (uneori inconștient) atunci când spălarea.

 • O dată pe zi este destul de mult. Nu este adevarat. Pielea noastră „funcționează” în jurul ceasului, evidențiind sebumul pentru a proteja suprafața. Nu este excepție și noapte. Prin urmare, procedura de spălare de dimineață nu poate să lipsească în nici un fel. Nu spunem despre seara – toată lumea este clară că pentru ziua în care fața noastră este expusă la atacuri de microorganisme, praf, particule de metale grele, raze UV, deci este vital înainte de culcare.

 • Pre-spălați-vă că mâinile nu au nevoie. Frecvent găsită o eroare. Faptul este faptul că bacteriile rău intenționate apar pe mâinile noastre în timpul zilei datorită faptului că suntem „apuca” literalmente pentru tot: pentru manstele în transportul public, pentru facturi și monede, pentru mânere ușă, folosiți toaleta. Aceste microorganisme nu ar fi apărut niciodată pe pielea feței, dar ne purtăm cu încăpățânare, mâinile mele murdare.

Prin urmare, amintiți-vă algoritmul: Mai întâi vă curățăm mâinile, apoi vă confruntăm.

 • Proprietarul pielii probleme de multe ori cred că în cazul în care este de a curăța pielea feței „pe ecran“, apoi a scăpa de toate erupții cutanate și urmele lor. Cu toate acestea, această abordare poate decât să agraveze situația, deoarece epiderma pur și simplu nu are timp pentru a recupera după zi cu zi „atacuri“ ale gazdei, respectiv, devine mai afectate de impactul factorilor negativi de mediu.

 • „Fierte“ piele. Da, nu sunt greșite, acum vorbim despre iubitorii de spălare departe literalmente apă clocotită. Ei explica alegerea lor, deoarece apa fierbinte deschide porii și SULT toată murdăria și grăsimea. Deci, este așa, dar ea overcourses, de asemenea, epiderma, înăsprește-l, el devine plictisitoare, lent.

Temperatura optimă a apei de spălare – 24-25 de grade, adică, o cameră sau ușor deasupra.

 • Alegerea un mijloc incorecte pentru spălare. Să reducem cazurile când unele fete reușesc să spală gelul la duș sau șampon – sperăm că nu faceți totul. Cu toate acestea, mulți oameni cred că utilizarea săpunului obișnuit (sau chiar economic) pentru curățarea pielii feței este destul de justificată. Săpun se usucă pielea, începe să se dea, echilibrul alcalin acid este rupt, apar microunde. Că este mai bine să alegi să spălați fața, să vorbim chiar jos.
Citește mai mult  Vichy minerale 89 serica: Compoziția și metoda de utilizare

 • Nu trebuie să se teamă de prezența în compoziția agentului acizilor. De exemplu, acizii glicolici, lapte sau salicilici se vor face perfect cu curățirea epidermei și se vor mânca cu substanțe utile.

Decât o puteți spăla?

Prezentați o listă cu ceea ce puteți și trebuie să vă spălați.

 • Săpun. Ei bine, cum să spui, pentru că tocmai sa spus că este imposibil să o spălați. Cu toate acestea, înseamnă că nu soapul de toaletă obișnuit care este vândut pe orice piață de masă, ci o specială. Există produse naturale manual care conțin uleiuri valoroase, vitamine, extracte de plante. Recent, săpunul negru african este foarte popular.

Nu este, de asemenea, interzis să se spele și săpun pentru copii, chiar și potrivit pentru copil pielea delicată.

 • Flec, Geluri, Creme de spălare. Cea mai comună opțiune. Este foarte important să alegeți un produs potrivit pentru tipul dvs. de piele. Dintre cele trei fonduri enumerate, crema este mai puțin potrivită – are o textura mai grasă și mai degrabă spălată de pe suprafața pielii.

 • muşeţel. Mai precis, decoctul ei. Puteți achiziționa o flori de mușețel într-un pachet de filtre Scatter sau în filtru, le presează pe schema propusă pe ambalaj, apoi diluează apă rece și spălați.

 • Lapte. Această rețetă a devenit populară datorită reginei Cleopatra, primind zilnic băi de lapte. Curățați temperatura camerei laptelui, după 3 minute. Scufundați fața cu apă.

 • spălare de miere. Pentru 1 linguriță. L. Honey ia 1 litru de apă caldă. Se spală apa miere. Cu toate acestea, în cazul în care există alergii pe produse de apicultură, este în valoare de abținut de la o astfel de spălare.

 • Utilizarea otet de mere. Nu este destul de spălare, mai degrabă comprese. Ce trebuie să faci: pre-curate fata, apoi face o baie de aburi (3-5 minute) pentru a deschide. După aceea, luați zdrențe lenjerie, umezește într-o soluție pre-preparată de oțet de mere (0,5 litri de apă cu 50 g), stoarce un pic și a pus pe fata, acoperind partea de sus a unui prosop cald. Așteptați 5 minute, se scoate carpa, se spală fața temperaturii apei.

De asemenea, este recomandat pentru a freca ușor pielea cu un prosop umed pentru a exfolia particulele moarte ale epidermei. Fața uscată șterge nu este nevoie.

 • apă Rice. Se va lua o ceașcă de cereale orez alb și apă obișnuită. Rice este destul de bine spălat, eliminând praful și murdăria. Apoi, grătarul este turnat în vasul emailat, turnat cu apă, așteptând 15 minute, după care sunt drenate în capacitatea pregătită (închis ermetic). Se recomandă spălarea.

Pot fi stocate perfuzie. Nu mai mult de 5 zile.

 • Serul de lapte. Pentru gătitul ei cumpărați proaspăt Kefir. Puneți-l în congelator și așteptați ca acesta să plece și să devină solid. După aceea, scoateți produsul, dezghețați, tulpina. Substanța rezultată poate fi spălată de două ori pe zi. Resturile sale sunt scoase din piele cu un șervețel sau apă.

Diferite opțiuni pentru spălare

Spălarea este o știință întreagă. Sistemele pentru această procedură au fost dezvoltate. Cu unele dintre ele vă vom prezenta mai puțin.

Sistemul coreean „4-2-4”

Pașii principali.

 • Primele 4 minute. Zona feței, a gâtului și a gâtului este tratată cu ulei hidrofil, apoi masați în timpul acestor 4 minute. Acest lucru contribuie la dezvăluirea porilor, de a le curăța din blocaje riguroase de trafic, reziduurile de produse cosmetice decorative sunt, de asemenea, eliminate. Spălați uleiul nu este necesar.
 • 2 minute după. Aplicați o chiuvetă (spumă, gel). Este amestecat cu baza de petrol.
 • Restul de 4 minute. Limpede cu apă caldă (2 minute), apoi rece.

Cu o tendință la apariția unor stele vasculare, temperatura apei nu trebuie făcută prea mică.

Cameră dublă japoneză

Va trebui să achiziționați:

 • Ulei hidrofil+
 • Înseamnă spălare (familiară pentru tine)+
 • Plasă (burete) pentru a bate spuma.

Întregul proces constă în mai multe etape.

 • Procesul hidrofil al pielii uscate (0,5 ore. L. va fi de ajuns), masarea lui 2 minute. O facem ușor, delicat, trecând prin linii de masaj, nu trageți pielea. După timpul rezervat, spălați substanța.
 • Acum luăm un mijloc de spălare și o spumă pe grilă, numită Avadam. Spuma ar trebui să se dovedesc atât de gros încât, dacă te întorci palma „cu susul în jos“, nu se argumentează. În continuare, vom începe să „unitate“ în piele, ușor pat. 2-5 minute va părăsi procedura. După aceea, feriți-vă de apă la temperatura camerei, șterge fața cu un prosop.
 • Aplicați Părăsirea obișnuită.
Citește mai mult  Reguli pentru gimnastică pentru față

Pe sistemul Lazzlo

Imediat doriți să avertizeze: dacă alegeți această metodă de spălare, pregătiți-vă să evidențieze pentru cel puțin 30 de minute. Sunt necesare Secvența de acțiuni și toate recomandările care trebuie îndeplinite.

 • Se pune pielea, dar nu-l spală cu apă. Este foarte simplu de a face acest lucru: trebuie să luați un duș fierbinte sau se află în baia. Temperatura apei trebuie să fie foarte mare (desigur, fără fanatism, nu este necesar să fiarbă în ea). Timpul procedurii este de 8-10 minute.
 • piele de joc este tratatăulei hidrofil, Trecerea de la centrul feței la periferie.
 • Următorul în pelvis turna apă foarte fierbinte (formați 2/3 din rezervor). Ei mai mici o bucată de săpun (stii deja ce este mai bine să ia) și să le petreacă cu ulei de tratat. După spălare, această piesă este pusă din nou pe pelvis, așteptând săpun se dizolvă ușor, apă de spumă.
 • Acum, se spală fața cu soluția de săpun rezultată. Dar tot ce nu este folosit, lăsând rece.
 • O apă mai puternică începe să clătească fața. Se face așa: stropi de apă pe piele. Numărul de repetări – 80.
 • În cele din urmă, vă puteți spăla reziduurile de săpun cu apă rece, intra in fata cu un prosop vafe. Aplicați agentul dvs. Părăsirea de obicei și voal tonic.

Contrast

Este necesar să-l cheltuiți în ceasul de dimineață pentru a obține o taxă de veselie pentru întreaga zi viitoare.

 • Se spală fața cu apă caldă, se spală de 2-3 ori.
 • Se ridică temperatura la o posibila (toleranta) maxim. Scoateți din nou fața.
 • Schimbați poziția mânerului supapei opusă, apă rece ca gheața Solicitați. noi spălăm. Pe parcursul întregii proceduri de mai multe ori schimba dramatic temperatura apei.
 • Hot / durata de spălare cu apă rece durează maximum 30 de secunde. „Hot“ este întotdeauna intervale mai lungi.
 • In timpul procedurii de contrast, ar trebui să apară nu mai mult de 3 modificări în regim de temperatură.
 • Nu se recomandă utilizarea oricărui demachiant.
 • Etapa finală: un masaj ușor cu o facială a prosopului, aplicarea cremei, ser, tonic.
 • Du-te la strada va fi doar o oră.

Mănuși de masaj

 • Eliminați cosmetice decorative din față și locul de muncă. Puteți abur ușor pielea cu ajutorul unei băi de aburi.
 • Pune pe o mănușă specială de masaj, uda-l cu apa, se picură câteva picături de gel sau spumă, lather.
 • Cu masaj ușor și se deplasează într-o mișcare circulară de la centru până la periferia feței. Nu apăsați pe piele, nu trageți-l. Continuați să faceți 1-2 minute.
 • Acum puteți elimina mănușa și se spală cu apă rece.

Dispozitive de spălat

Există mai multe dintre ele. Pe scurt totul ia în considerare.

 • Perie de curățare mecanică. Ea nu are un motor, este necesar să se masaj manual pielea feței cu chiuveta aplicată pentru a obține efectul de răzuire și a curăța porii.
 • perie rotativă. Procedura efectuată cu ajutorul său seamănă cu o fotografie (brash) – un fel de curățare mecanică de suprafață hardware a unei persoane cu duze speciale de rotire automată.
 • Aparate de silicon. Este o noutate în lumea plecării. Cel mai cunoscut producator de astfel de echipamente este Foreo. Aparatul din Suedia funcționează pe principiul pulsațiilor utilizat de cosmetologi în timpul altor proceduri anti-îmbătrânire și de ridicare.

spălare uscată

Această tehnică este cea mai neobișnuită. Se bazează pe „spălare” a feței și a corpului cu fluxuri de energie. Selectați în procedura de numai 10 minute și vă veți simți probleme, va lua oboseala, iritabilitate, activitatea corpului ca întreg va fi restaurat.

Pentru „abluțiunea“ este folosit buchet imaginar de energie alb. Arbitrar se deplasează palmele cu el în jurul capului, de-a lungul feței, gâtului.

Distanța dintre regiune și mâinile „spălate“ ar trebui să fie mici.

Pașii principali

Luați în considerare procedura de spălare, în funcție de momentul zilei.

Dimineața

Dimineața washness, după cum am menționat mai devreme, contribuie la curățirea pielii de excesul de piele sărată, evidențiată peste noapte.

 • Curățați fața. Nu este nici o cosmetică decorativă pe piele, prin urmare, vă puteți spăla, folosind doar chiuveta de obicei: spumă, săpun, gel, crema.
 • Tonifiere. Nu uitați să ștergeți fața curată cu un burete, umezit în Tonic, acesta va oferi hidratare suplimentară a pielii, se va pregăti pentru depunerea unui produs a pleca.
 • Hidratează. Introdus coada de bază în timpul zilei grija ta fata. Alege un produs potrivit pentru tine în funcție de vârstă și de tipul de piele.
Citește mai mult  Caracteristici ale procedurii de ridicare feței endoscopic

Seara

Inainte de culcare, spălare va fi mai aprofundată.

 • Curățenie. Trece în 2 etape: Demaciazh și, de fapt, masina de spalat. O dată sau de două pe săptămână am nevoie de curățare mai profundă cu exfoliant, peeling, perii speciale, mănuși.
 • Tonifiere. Nu cred că, înainte de culcare, pielea nu are nevoie de suplimentare de umiditate și nu neglijați mijloacele ca tonic.
 • Hidratantă / Produse alimentare. În funcție de tipul de piele, aplica crema de noapte, ser, o mască care nu necesită spălare.

Am nevoie pentru a șterge fața mea?

Nu atât de mult timp în urmă, informația care a apărut pe internet că este imposibil să ștergeți fața cu un prosop după spălare, spun ei, acest lucru este un crescător de bacterii și alte microorganisme dăunătoare. Conform teoriei ancestrals, este mult mai sigur și mai util pentru a da pielea să se usuce. Cu toate acestea, astfel încât totul este teribil de fapt?

Așa cum sa dovedit nu. Pe suprafața pielii, într-un fel sau altul, bacteriile sunt în mod constant prezente, astfel încât să nu vă fie frică de prezența lor într-un prosop. Desigur, vorbim despre utilizarea unui produs individual. Excepțiile sunt persoanele care au inflamație foliculară în orice parte a corpului, deoarece în acest caz prosopul va deveni într-adevăr un zgomot în. În general, dacă sunteți bine cu pielea, nu există probleme dermatologice, puteți folosi în siguranță un prosop. Cu o singură rezervare: Fața este mai bună să nu ștergeți, dar spălați.

Soluție alternativă pentru intrări Prosoape – Servetele de hârtie de unică folosință.

Luați în considerare nuanțele

Uneori, realizând anumite proceduri, nu știm cum să o spălăm după ei. Să luăm în considerare câteva cazuri.

 • După spălarea masca de țesături, nu are nevoie, Cu toate acestea, dacă sunteți incomod să simțiți rămășițele uneltelor de pe piele, puteți solida cu apă rece la 15-20 de minute după terminarea procedurii.
 • Mulți sunt interesați, indiferent dacă este posibil să se spală fără a scoate lentilele. Da, puteți, interzis să vă deschideți ochii sau să căutați în sus, dacă faceți un duș.
 • După masca de alginat, spălați fața nu merită. Va fi suficient pentru a șterge doar tonica pielii.
 • După tatuarea oricărei zone (sprâncene, secol, buzele), injecția de apă pe suprafața prelucrată este strict procesată la completă (și independentă!) convergența crustelor. Dacă picăturile de apă din lacker au ajuns acolo, scoateți-l cu un șervețel, doar trei. Spălați (precum și dușul) este foarte curat, procesând zona din jurul buretului permanent.
 • Dacă crești cilia, rețineți că adezivul se usucă 48 de ore. Încercați cel puțin o zi să vă abțineți de la umiditate. Ștergeți fața cu un disc de bumbac, umezit cu apă micelară, apoi clătiți ușor cu apă, dar nu atingeți genele.
 • După corectarea viziunii laser Este necesar să se spele cu mare grijă și o limită mai bună pentru a freca pielea în jurul ochilor burete umede.
 • Dacă ați făcut peeling saloon, Nu se recomandă spălarea feței în decurs de 12 ore.
 • Vopsea sprâncene Henna – să se abțină de la spălare în următoarele 24 de ore.
 • Curățarea fețelor în salonul de înfrumusețare – Nu vă îngrijorați 12 ore.

Recomandări

Diferitele tipuri de piele necesită o abordare diferită a procedurii de spălare:

 • Necesitatea uscată de a spăla temperatura camerei de apă sau ușor mai mare cu lapte sau gel+
 • Mijloacele pentru pielea grasă ar trebui să dizolve excesul de sebum, a finalizat procedura de clătire a pielii feței cu apă rece+
 • Alegeți fonduri, afectează în mod diferit zonele uscate și grase+
 • Pielea normală nu are nevoie de mult de îngrijire, un gel sau lapte adecvat – tot ce ai nevoie+
 • Sensibil tip de capricios pielii, de la orice „pas de partea“ poate să apară erupții cutanate, asa ca alege mijloacele cele mai delicate pentru îngrijire.

Despre cum să se spele de ulei, puteți afla mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: