Mască eficientă V-UP pentru ridicarea de urgență facial ovale și de la cea de a doua bărbie marca Lamucha

Mască eficientă V-UP pentru ridicarea de urgență facial ovale și de la cea de a doua bărbie marca Lamucha

Multe femei se referă la problema sagging și piele flască în zona bărbiei. Nu-mi place ridurile de pe gat, deoarece starea acestei părți a corpului determină aspectul general. În același timp, nu toată lumea are timp să meargă regulat la centrele de cosmetică pentru a elimina astfel de defecte. compania coreeană Lamucha a inventat un produs inovator, care înlocuiește multe proceduri cosmetice diferite. O mască de unică V-UP vă permite să salvați tinerețea și frumusețea zonei portret, face casă obișnuită.

Despre marca

Lamucha de brand a fost fondată în Coreea de Sud în 1998 de celebrul designer de Kim Jong Zhong bijuterii.

Coreea de Sud, în ultimii ani, a devenit pe bună dreptate a devenit un legislator în domeniul frumuseții și cosmetologiei. În această țară există un număr mare de oameni frumoși. Nu numai fetele coreene, dar bărbații își urmează foarte atent aspectul, îngrijirea pielii și părului și folosiți cele mai recente produse cosmetice.

Concursurile de frumusețe din Coreea de Sud sunt foarte populare. Datorită reputației sale impecabile și cel mai înalt profesionalism Kim Jong Zhu de peste 13 ani este partenerul oficial al concursul principal de frumusețe din țara „Miss Coreea”. Guvernul Coreei de Sud are încredere în Kim pentru a face coroane pentru câștigătorii competiției.

Dar designerul nu sa oprit la realizat. Observând modul în care concurenții încearcă să obțină standarde europene de frumusețe și rafinament a feței și gâtului, adesea recurgând la operațiunile din plastic (Coreea de Sud este un lider global în numărul de operațiuni din plastic pe cap de locuitor), Kim are o idee nouă!

Ea a creat o linie de măști care au ridicarea de urgență și ajuta frumusețile să obțină caracteristici imaculate ale feței și gâtului fără a fi nevoie să recurgă la plastic. Și cunoștințele profunde în proprietățile aurului împinse Kim pentru a crea un ser de 24k, care este acum inclus în fața măștilor de față și oferă o strălucire excelentă și o culoare de piele.

A apărut o serie de măști și cosmetice lamucha. Și astfel marca Lamucha a creat noi tendințe pe piața cosmetologiei coreene non-operaționale.

Măștile Lamucha nu numai că permit evitarea operațiunilor de plastic dureroase scumpe, dar în același timp sunt create pe baza a 100% din ingredientele naturale. Lamucha Cosmetics nu conține parabeni, conservanți cu formaldehidă, produse de rafinare a uleiului, coloranți sintetici, uleiuri minerale, trietanolamină, alcool și surfactanți dur. Acestea sunt produse de înaltă calitate din inima legiuitorului mondial în domeniul cosmetologiei.

Achiziționați produse numai în buticuri care sunt distribuitorul oficial al mărcii. Deci, masca V-up poate fi achiziționată la Beautique Boutique – Rețeaua de buticuri rafinate specializate în vânzarea de produse premium în frumusețe și sănătate.

Mască V-Up în boutique de frumusețe

Luați în considerare caracteristicile produsului V-Up în detaliu.

Descrierea măștii

V-UP este o masca de hidrogel de compresie.

  Potrivit producătorului, utilizarea acestui produs poate înlocui suspensia de operare facială, masajul și cursul mezoterapiei. De asemenea, masca ajută la reducerea depozitelor de grăsime și, ca rezultat, eliminând cea de-a doua bărbie.

  Datorită structurii bine gândit-out, produsul are o presiune ușoară pe fața în sus. Acest lucru vă permite să înfrângeți gravitatea și să eliminați acuzația din cauza efectului de ridicare. Masca este fabricată din țesătură specială oferind efecte de răcire și masaj. Datorită acestui fapt, microcirculația sângelui este îmbunătățită, iar procedura este îmbunătățită. În plus, materialul este impregnat cu substanțe utile care afectează pozitiv pielea.

  Compoziția include ingrediente valoroase.

  • Colagen, cu o structură similară proteinei naturale. Datorită acestuia, elasticitatea pielii crește, tonul și ameliorarea ei se îmbunătățește.
  • Acid hialuronic, Efectuarea funcției de umidificare naturală, înmuiere și regenerare. De asemenea, în detrimentul impactului său, ridurile sunt netezite.
  • Complexul de vitamine, Responsabilul pentru actualizarea epidermei și îmbunătățirea circulației sângelui.
  • Extracte de ierburi valoroase (Lotus, Pueraria, Ginkgo biloba, Smilaksus chineză, ulm David, Goji), piele saturate cu urme de elemente utile și efecte anti-inflamatorii si antioxidante.

  Efectul de răcire a fost mult timp utilizate în cosmetologie. O astfel de recepție o stimulează circulația sanguină și afectează o țesătură gras brun. Datorită acestui fapt, o reducere instantanee edem. Fața pare mai zvelt.

  Sub Scăderi frecventă și țesut subcutanat fluid. A doua bărbie dispare, partea de jos a persoanei devine mai elegant, tânărul ovalul fețele sunt în curs de dezvoltare sub forma literei V. De fapt, acest lucru explică numele produsului.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: