măști de față Fabric: ce este și cum să le folosească?

măști de față Fabric: ce este și cum să le folosească?

Boom pe măști asiatice în pachete atractive au început în urmă cu câțiva ani. China, Coreea, Japonia reprezintă în mod regulat produsele sale pe piața rusă, în orice segment de preț: de la buget la foarte scump. Atragerea de măști de țesut, ca regulă, ușurința de utilizare și efect, care, atunci când utilizarea regulată devine evidentă.

Ce este?

Dispozitivele tesatura de unică folosință sunt realizate pe tipuri de servetele, complexe de îngrijire a antrenat, cu fante confortabile, în care se află gura, nasul și ochii. Produsul se distinge prin scopul propus, de tipul de piele, conform compoziției. Puteți alege o linie înclinat pentru orice persoană, cu terapeutice, anti-îmbătrânire și alte funcții. Ca parte a măștilor din tesatura, puteți vedea de multe ori: componente vegetale, cum ar fi mușețelul, ceai verde, aloe vera, alge evacuare extracte + animal, Hyaluronic, componente sintetice.

Acesta din urmă nu este necesară, pentru că este „“, de synthetics exemplu, adenozină sau niacinamida, stimulează perfect schimbul celular, protejează pielea, restabilește starea sa. În plus, aceasta este partea sintetică a compoziției afectează producția de colagen, este de la ea ca si copilaria starea de sanatate a feței noastre depinde de ea. În plus, aceste substanțe nu permit producerea melaninei, ceea ce previne pigmentarea.

Principalele ingrediente incluse în măști

Vom analiza argumentele pro și contra ale celor mai populare componente ale cosmeticelor acestei specii de astăzi.

Cu Mucin Snail

Aceasta este o lovitură de cosmetologie modernă, deoarece Muzin are un efect pozitiv asupra mineralizării, conține umidificatoare naturale, proteine, hialuron în formă naturală, săruri de tip mineral. El „construiește” o coajă de înaltă calitate. Muzin se confruntă perfect cu ieșirea radicalilor de piele liberă, care provoacă procese de îmbătrânire. Printre avantajele evidente – funcția keratolitic (exfoliant), efectul antiinflamator, sintetizarea elastinului și colagenului, proprietatea hidratantă. Muzin ca și cum ar înconjura pielea cu o peliculă de protecție, prin care oxigenul este ușor de penetrat, dar umiditatea nu se evaporă.

Afișarea măștilor cu mucină pentru a elimina eiotica, terapia anti-îmbătrânire, atunci când este rasată de tipul de acnee și acnee. HipoalerGenicitatea acestei substanțe o face aproape indispensabilă pentru proprietarii unui tip de piele sensibil.

Cu mucus de melc

Mucus, spre deosebire de Muzin, conține în plus apă și proteină de specii complexe. Participă în mod activ la crearea structurii pielii și a producției de substanțe anti-îmbătrânire + datorită mucusului, fibroblastele nu sunt supuse efectelor dăunătoare ale mediului extern, de exemplu, ultraviolete. Sub influența UV, numărul fibroblastelor este în plină desfășurare, pielea este spartă, apar riduri, porii se extind, elasticitatea este pierdută. Secreția unui mucus de melc restaurează acest echilibru, ținând nivelul de colagen, elastină și hialuron la nivelul dorit.

Secreția melcului negru, potrivit cercetării, îmbunătățește aspectul pielii cu aproape 30%. În plus față de expunerea la straturi adânci, mucusul are un efect benefic asupra epidermei superioare, ucigând viruși, bacterii, acnee de întărire și alte inflamații ale pielii.

Cu acid hialuronic

Principalul efect dovedit al procedurilor cu hialuron – ridicare și întinerire. Această substanță este capabilă să creeze o barieră de protecție ușoară între piele și mediul extern, care deține nivelul de hidratare pe marcajul necesar. În același timp, schimbul de oxigen în celule nu încetinește. Haluron se luptă perfect cu diferite tipuri de riduri: adânc, mic, mimic + el în sens literal le umple, netezi. Aceasta este o componentă indispensabilă pentru tipul de piele uscată, se luptă cu orice peeling, cea mai mare parte a umidității pielii.

Acidul hialuronic sa stabilit în tratamentul inflamației, a rănilor, a cicatricilor superficiale. În plus, are o proprietate unică pentru a spori efectul cosmetic al altor componente ale compoziției măștii.

Cu grenadă

În cazul în care substanțele anterioare au aproape nici contraindicații, atunci grenada poate provoca reacții alergice, astfel încât nu este potrivit pentru orice piele. Sucul de rodie – un elixir real al tinereții veșnice, este utilizat în mod activ în cosmetologie, în special în producția de măști de tesatura. Compoziția extractului de rodie este bogat in vitamine, microelemente care elimina perfect peeling, lumina pistruii și pigmentării, a scăpa de cercurile din jurul ochilor, a trata pielea problema, întineri.

Citește mai mult  Rezervați masaj facial: Caracteristici și reguli

Cu colagenul

Acesta a fost mult timp cunoscut faptul că această substanță este responsabilă pentru conectarea țesuturilor în organism, cu ea acest parts funcția elastina. Acest tandem este necesar pentru piele, pentru ca acesta să fie neted, elastic, elastic, pentru a mări funcțiile sale de protecție, radicalii liberi liberi. efect de intinerire, consolidarea navelor, impact pozitiv asupra proceselor metabolice – pentru acest lucru este necesar pentru a satura pielea de colagen.

Cu miere

Nu puteți reduce proprietățile utile ale mierei pentru piele, mai ales că organismul său este capabil să absoarbă o sută la sută. Există aproape trei sute de conexiuni și elemente care sunt benefice pentru sănătatea pielii. Vitaminele din grupa B și C, zinc, polifenoli sunt hidratate, vindecare, protejează epiderma, preveni îmbătrânirea, apariția iritației și a inflamației, afectează perfect procesele de natură metabolică. Datorită acestor proprietăți, miere face pielea moale, o curăță, se luptă cu uscat, riduri.

Mierea este capabilă să îmbunătățească calitativ starea epidermei, are un efect antioxidant, îmbunătățește circulația sângelui, alimentarea oxigenului, nu permite deshidratată. Mască măștile luminează pielea, trageți-o, pori înguste.

Contraindicații

Este necesar să utilizați cu atenție aceste produse cosmetice în perioada de iritație puternică, deoarece riscul de alergii crește de mai multe ori. Dacă pielea se referă la tipul de grăsime, hrănirea și hidratanții sunt contraindicați: Ei provoacă lucrarea glandelor sebacee. De asemenea, nu trebuie să aplicați măști de acest tip cu deteriorarea gravă a pielii: răni profunde neobișnuite, arsuri.

Scop

În plus față de compoziție, agenții de plecare sunt clasificați conform destinației. În funcție de efectul și acțiunea, ele pot hidrata, pate, purificați, în plus, există compoziții universale care combină simultan mai multe complexe. Trebuie să alegeți o mască numai după ce ați decis cu tipul de piele.

Citește mai mult  Cum să utilizați o lingură UNO curățare facială?

Hidratantă

Se potrivesc aproape pentru orice tip de piele, relevante aproape la orice vârstă. Au o mulțime de hoți de legume și animale, haluron, colagen. Puteți să le aplicați, de 1-2 ori în 7 zile.

Oxigen

Scopul acestui tip este de a satura celulele cu oxigen, care este baza apei. Pielea deshidratată pierde elasticitatea, arată nesănătoasă, flabby. Mască de oxigen împingând procesele de regenerare, provoacă producția naturală de substanțe necesare pentru piele. Oxigen în mijloace cosmetice Nu există, pătrunde în piele, datorită perfluorocolerodorilor, care se transformă în oxigen, în contact cu derma și pătrunde în celule, întinerirea pielii.

Utilizarea lor este inadecvată la o vârstă fragedă atunci când pielea este sănătoasă și tânără, dar pielea matură cu semne grave de îmbătrânire va fi perfectă. Nu utilizați astfel de măști la persoanele cu răni circulative, deschise, tăieturi.

Curăță

Scopul acestui tip de mijloace este de a elibera pielea din celulele decedate, contaminate, dă pielea o vedere sănătoasă și strălucitoare. Adesea, există absorbți în astfel de măști, îndepărtând perfect grăsimea. produse de curățare sunt deosebit de bune pentru tineri și probleme de piele, cu inflamații nesemnificative. Cu precauție trebuie să fonduri de utilizare, cu efecte de uscare cu titularii de piele uscată.

Anti îmbătrânire

Acesta este, de obicei, masti nutritive, de multe ori acestea includ umidificarea și funcția. Scopul lor este de a ajusta deficiențele existente și pentru a preveni îmbătrânirea a dermului. Ele sunt simulate, strângeți + în complexul include elastina, colagen, vitamine, extracte, aminoacizi. O astfel de compoziție complexă va fi nepotrivit pentru tineri piele, deoarece este sarcina de uniformizare și regenerare a proceselor metabolice.

universal

Acest tip de produse cosmetice combină diverse funcții: curățare, umiditate plus nutriție. Acestea includ adesea componente care ajuta acnee, acnee, sunt foarte bune pentru gras, problemă și dermul mixte. Măștile universale pot fi combinate în diferite domenii diferite: pentru pielea din jurul ochilor, față, gâtului, decolul zonei.

Avantaje și dezavantaje

În ciuda popularității, masca de acest tip nu are doar avantaje, ci și unele defecte.

Pro:

 • Efect evident și rapid, cu condiția ca o selectată corect selectată+
 • Utilizare rapidă+
 • Ambalaj confortabil, ușor de utilizat+
 • nu ia mult spațiu+
 • Puteți trece printr-un curs individual, fără a merge la cosmetician+
 • Nu necesită spălare+
 • Compoziție unică.
Citește mai mult  Perii pentru spălare: să învețe să aleagă și utilizarea

Minusuri:

 • Reacția alergică este posibilă+
 • Costul ridicat, desigur+
 • Are contraindicații.

Cum se utilizează?

Adesea, întrebarea apare, este posibilă utilizarea de câteva ori o mască de țesături. Repetați procedura cu un cosmetologi de unică folosință nu vă recomandăm. La urma urmei, baza produsului este un mediu favorabil pentru reproducerea microbilor, bacterii. Al doilea motiv este de substanțe toxice, care sunt trase din piele și rămân pe masca + folosind materialul a doua oară, permite bacteriilor si a toxinelor pentru a absorbi în piele. Dar dacă rămân lichide în pachet, în sine înseamnă, este posibil să-l aplice, este convenabil să-l aplice, folosind un disc de bumbac convențional.

măști Fabric – o soluție excelentă pentru cei care nu au timp suplimentar cu privire la procedurile grave și costisitoare cosmetologie. Algoritmul de aplicare este foarte simplu, mai ales pe ambalaj, cel mai adesea, există instrucțiuni de utilizare. Există mai multe recomandări care dau cosmetologi profesionale.

 • Pielea trebuie să fie în mod necesar pregătite în mod corespunzător: cu atenție și curățate prin mijloace speciale de spălare și tonic.
 • In vara, masca se recomandă să se răcească în cazul în care nu are proprietăți de rupere – atunci este încălzit.
 • După curățare masca este aplicată pe față, netezite, astfel încât nu există cute, bule + mai convenabil de a face acest lucru din nas la marginile.

 • Este necesar să se efectueze procedura, într-o stare de relaxare și pace.
 • Modul temporară trebuie să fie urmată de menținerea timpului specificat.
 • După îndepărtarea măștii, masaj fata.
 • Spălați crema nu au nevoie.

Masca este cel mai bun, fie în dimineața sau seara, respectând în același timp cu procedurile obișnuite care părăsesc în timpul cursului: se spală frecvent, produse de uz potrivite pentru tipul de piele.

Cum să faci acasă?

Masca de tesatura se poate face cu propriile lor mâini folosind rețete populare. În primul rând, baza de bumbac subțire este creat: pentru acest lucru trebuie să taie materialul sub forma unui oval, cu fante. Apoi, aplicat la baza adecvată pentru tipul dermei. Puteți găti tine însuți compoziție: Ia orice decoct pe bază de plante, în funcție de sarcinile pe care trebuie să le rezolve masca. De exemplu, pe o lingură de mușețel, trandafiri, boabe de soc pe 150 ml de apă pentru prepararea cafelei, tulpina, rece. Introduceți gelatina în apă 1 până la 2 părți, cald, introduceți vitaminele E și A în capsule. Sursa tesatura și se aplică jumătate fata de o oră, frotiu și se aplică crema.

Despre modul de a face o masca tesatura pentru a hidrata pielea feței, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: