Principalele etape ale îngrijirii pielii coreene

Principalele etape ale îngrijirii pielii coreene

Poate că este dificil să găsești o femeie din lume care nu ar vrea să arate frumos și atractiv la orice vârstă. În ceea ce privește femeile coreene, pentru ei frumusețea feței a fost pur și simplu ridicată la cult. Aveți grijă de pielea coreeană foarte devreme. Chiar și în epoca matură, pielea pe fața femeilor coreene arată tineri și atinsă. Care este motivul pentru un astfel de efect și ceea ce afectează sănătatea tineretului și a pielii? Se pare că folosesc un sistem multijar pentru curățarea și nutriția pielii și este datorită ei de mult timp ei pot să arate perfect.

  Particularități

  Coreenii susțin că o față frumoasă pentru a transporta produse cosmetice minime, și de tineret și frumusețea se menține datorită grijii constante a pielii, care trebuie să fie curățate, hrănite și hidrata. Koreanki sugerează frumusețea mult mai mult decât femeile europene. Mulți sunt obișnuiți cu dimineața pentru a spăla cu apă simplă sau pentru a șterge fața cu tonic, după aceea se aplică produsele cosmetice. Pentru femeile coreene, această spălare este în mod clar suficientă. Ei au grijă de piele mai competent și o fac în mod regulat.

  Îngrijirea coreeană implică faptul că pielea trebuie să fie pregătită pentru aplicarea oricărei produse cosmetice. Pentru a asigura o strălucire pentru o zi întreagă, trebuie să fie eliminată de poluare. Trecerea sistemului de îngrijire coreeană cu 10 trepte, se poate aștepta ca pielea să fie transformată și va fi proaspătă și strălucitoare, pungile și umflarea vor dispărea.

  Pentru spălarea asiaticului se utilizează sistemul care are numele 424, ceea ce înseamnă că 4 minute are loc pe curățarea feței, spuma este aplicată 2 minute, 4 minute de apă de apă.

  Pentru spălare, folosesc apă contrastantă, pentru aceasta este necesară alternativă a apei calde cu frig.

  Avantaje și dezavantaje

  fete coreene de a începe să lupte cu deficiențe de vârstă pe piele și în curând a scăpa de probleme, și nu miros acnee cu mijloace tonale.

  Mai multe straturi de medicamente sunt aplicate pe pielea feței, care se dovedește a fi un impact profund și intens.

  După dormit pe pielea ramane resturile de contaminanți, care sunt formate ca rezultat al activității glandelor sebacee și sudoripare. Este Dimineața Cleansing că ar trebui să fie plin și să includă nu numai spălare obișnuită cu săpun. femeile din Asia să acorde o atenție deosebită umidificarea feței și protejează împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete. Acesta nu este obișnuit să faceți plajă în Coreea, la toate, femeile preferă să protejeze pielea lor și întotdeauna aplică protecție solară. În cosmeticichka, Koreanka poate fi văzut de agenți de îngrijire și unele destul de produse cosmetice decorative. Ei cred că nimic nu se poate decora mai bine o fata decat o fata tanara si curata.

  Judecând de către sondaje, femei obișnuite, provocând pielea, folosește doar două etape – curățarea și aplicarea cremă în dimineața și / sau seara. Fetele japoneze și coreene au practicat o îngrijire a pielii multiple. Fiecare pas este important și efectuează o funcție specifică. Implicarea mijloacelor, trebuie să o faceți în mod consecvent. Fetele coreene preferă să aibă grijă de piele să fie complet și să se supună tuturor etapelor.

  Avantajele metodei coreene ar trebui să includă:

  • Selecție largă de produse de îngrijire. Koreanka preferă să schimbe cosmeticele și să nu aleagă un anumit brand. Producătorii eliberează în mod regulat noi. Datorită schimbării frecvente a mijloacelor, pielea nu se obișnuiește cu ei și rămâne susceptibilă la componente utile.
  • Protecția împotriva radiației UV. Când cumpărați un mijloc, este important ca în el să existe componente care protejează de soare.
  • Utilizarea minimă a produselor cosmetice.

  Acele femei care au stăpânit metoda coreeană de îngrijire a pielii coreene remarcă faptul că au scăzut considerabil numărul de riduri, au reușit să scape de acnee, să dau pielea de strălucire. Datorită acestei tehnici, puteți încetini procesele de îmbătrânire și puteți extinde tinerii.

  Deși această metodă a câștigat o mare popularitate, are anumite dezavantaje care sunt următoarele:

  • Pentru a desena toate mijloacele va trebui să-și petreacă o mulțime de timp.
  • Prețul ridicat pentru plecarea cosmetică. Femeile coreene consideră că îngrijirea constantă a feței la cele mai corecte, astfel încât să poată petrece destul de mulți bani pe ea.
  • Reactii adverse. Ca orice produse cosmetice, printre produsele cosmetice coreene există anumite produse care conțin acizi, adesea cauzând alergii.
  • Nu toată lumea poate veni. Pielea Europei și asiatic în structura sa este diferită, astfel încât astfel de produse cosmetice pot dăuna astfel de produse cosmetice.

  Pentru a vă asigura că cosmetice este potrivit pentru tipul, aceasta este în valoare de cumpărare o mini-versiune de încercare de droguri.

  Reguli

  de îngrijire a feței coreeană Necesită anumite reguli:

  • O vizită la cosmeticiana. Pentru Koreanok, o vizită la 1 sau 2 ori pe săptămână a unui cosmetolog sau un dermatolog este considerat destul de obișnuit. El va da sfaturi de îngrijire, va efectua proceduri, reglează sistemul.
  • Alegerea unui cosmetice, Koreankov alege produse cosmetice de orice marcă, fără umplere pe un singur. Ei vor fi fericiți să folosească elemente noi, și nu se vor folosi aceleași mijloace pentru o lungă perioadă de timp.
  • condiție obligatorie este de hidratare. Asiatice au pielea uscata, asa abundent prelucrate cu uleiuri. Ei le pot aplica în mai multe straturi. Datorită nutriție abundente, devine blând ca un catifea.
  • Face bani cu un strat subțire, mangaie cu atenție degetele.
  • Aplicarea măștilor pentru un asiatic poate fi considerată un real ritual. Dacă femeile europene folosesc măști de 1-2 ori pe săptămână sau mai puțin, asiaticii cred că măștile nu se întâmplă prea mult și le fac în fiecare zi.
  Citește mai mult  Cum să aibă grijă de piele cu probleme?

  • Când se utilizează măștile de țesături, ele nu pot fi folosite din nou, deoarece acest lucru poate provoca iritații și inflamații.
  • Pentru coreeană, este extrem de important să eliminați machiajul înainte de culcare. Nu puteți să vă culcați cu produse cosmetice, deoarece în timpul toxinelor de dormit vor cădea în piele, ceea ce va duce la inflamația sa.
  • La aplicarea produselor, trebuie să utilizați mai întâi produsul cu o textura lichidă, apoi aplicați formulări dense.
  • Pentru hidratarea și hrănirea pielii în jurul ochilor, sunt folosite patch-uri, care sunt umplute cu glicerină, uleiuri și vitamine. Mulțumesc, puteți scăpa de ridurile mimice, pete întunecate și pungi sub ochi.
  • Protecție la bronz și ultraviolete. femei asiatice, spre deosebire de Europa sau de femei americane, nu se va bronza la soare, fără a proteja față de mijloacele de efectul nociv al razelor UV. Aproape toate cremele de producție coreeană conțin factor SPF. Este deosebit de important să se aplice fondurilor cu protecție împotriva femeilor ultraviolete, după 30 de ani.

  Pentru multe femei, poate părea că regulile pentru îngrijirea feței este prea mult, dar merită încercat să le efectueze.

  Luați în considerare tipul de piele

  Având în vedere faptul că, pentru fiecare tip de piele aveți nevoie de anumite fonduri, este important să știe cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru uscat, ten gras, combinate. Există o anumită tehnică, datorită căreia puteți alege individual de îngrijire pentru fiecare tip.

  Mulți cred că tenul gras, cu anghilă și erupții cutanate este doar in adolescenta, dar nu este. Mai mult de 30% dintre oameni pot avea aceste probleme pentru un timp foarte lung. Pentru scurgerile uleioase se caracterizează prin pori extinși, inflamație, acnee. Pielea feței are adesea o strălucire îndrăzneață, în special zona T.

  Cei care au astfel de probleme ar trebui abținutați din mijloacele care pot usca pielea, deoarece pot provoca o creștere a selecției Sebumului.

  Folosind metoda de îngrijire a pielii coreeană de acest tip, este necesar să curățați cu atenție pielea, dar este necesar să o faceți cu atenție, astfel încât să nu o răniți.

  Proprietarul pielii uscate se plâng adesea de adâncurile sale, peeling care rezultă din mâncărime. Pentru a elimina simptomele neplăcute, este necesar să umezi capacul pielii, nu uitați de exfoliere.

  Cosmeticele pentru pielea uscată pe ambalaj trebuie să indice că instrumentul este adecvat și hidratantă. Având în vedere că în straturile superioare ale epidermului nu există suficientă umiditate, piele, susceptibilă la uscarea uscată, poate vârsta mai devreme. Cosmeologii coreeni recomandă utilizarea esențelor delicate care nu vor înscrie porii. Ele sunt folosite pentru noapte pentru a hidrata și hrăni pielea. O opțiune excelentă pentru a calma fulgii poate fi considerată esența lui Berrisom.

  Pentru a evita peelingul, este important să faceți peeling în mod regulat. Pentru a face acest lucru, utilizați gelul de peeling Mizon.

  Suporturile combinate ale pielii ar trebui să efectueze proceduri de plecare, combinând mai multe produse cosmetice. Adesea, fetele de acest tip suferă de uscăciune pe obraji și de grăsime în zona T. Pentru a elimina deficiențele, merită să efectuați o curățare regulată. Pentru aceasta, luați un ulei hidrofil care îndepărtează contaminarea, după utilizare, pielea va deveni pregătită pentru absorbția substanțelor. Următorul folosiți tonerul SAEM, lucrează bine la zona T. Ar trebui să luați un toner cu extract de curățare. Datorită proprietăților acestei flori africane, porii vor fi mai puțin vizibili.

  Cu pielea normala, este important să aibă grijă în mod corect pentru ea, să mențină un echilibru de acid, umiditate. Puteți realiza acest lucru folosind deosproce hidratata tonic cu colagen. După aplicarea sa pe piele, un film aparte este format, protejarea unei persoane de la expunerea la mediul extern.

  bine Tonic hidratează pielea, normalizează echilibrul pH-ului.

  De multe ori, femeile cu pielea sensibilă apar probleme în formă de adâncime, mâncărime, descuamarea și inflamația. Grija pentru o astfel de piele ar trebui să fie foarte blând. Pentru a calma pielea inflamate, este necesar să se aplice ulei la ea, suc de aloe sau de a folosi ceai verde.

  Citește mai mult  Masaj față: Caracteristici și tehnologie

  fete coreene pentru a scăpa de exfoliere de foarte multe ori folosesc tot felul de măști. Puteți alege orice compoziție adecvată prin piele. Cosmeticienilor recomandă să se oprească alegerea lor pe masca facială Kocostar. Are lapte de cocos, care va avea grijă de pielea inflamate și sensibile. Masca a recomandat să facă în noapte, astfel încât dimineața să obțină un rezultat uimitor. Fața după utilizare va fi mai mică, proaspătă, pielea va deveni elastică.

  Producătorii coreeni oferă un sortiment mare de produse cosmetice care sunt potrivite pentru diferite tipuri de piele. Este important să se determine corect cu alegerea și să găsiți un instrument care să satisfacă toate aceste cerințe.

  Pașii principali

  Sistemul coreean de îngrijire facială va acționa dacă este de ao conduce în etape. Există o schemă de zece viteze care permite o scurtă perioadă de timp pentru a aduce fața chipului în ordine.

  Seară

  Îngrijirea pielii facială seara:

  • Pentru a purifica pielea feței, utilizați uleiul hidrofil și spălați machiajul spumei ușoare pentru spălare+
  • Până la 3 ori pe săptămână, se aplică crema de masaj, ar trebui să includă peelinguri și măști de rulare+
  • Toner sau ceață+
  • Următorul și lapte ușor sau emulsie este aplicat+
  • O crema de fata se aplica, in timp ce o atenție specială este acordată zonei din jurul ochilor.

  Pentru femeile europene ar putea părea că acesta este un proces foarte lung, dar datorită desfășurării unor astfel de proceduri, pielea este ștearsă și restaurat.

  Dimineaţă

  Îngrijirea în dimineața pentru femei asiatice este format din următoarele etape:

  • Dimineața, pielea este eliminat, pentru această cremă utilizare sau spumă pentru spălare+
  • atunci tonerul este aplicat sau lotiune+
  • hrănesc pielea, provocând emulsie tender, ser+
  • Curățați pielea cu un lapte+
  • Aplicați crema de fata+
  • să acorde o atenție la zona din jurul ochilor, crema de crema pe ea+
  • După ce crema se aplică mijloace de bază, grund+
  • Machiajul este aplicat în etapa finală.

  Koreankov nu folosesc machiaj luminos, ei cred că fața arată vulgar.

  Pentru ei, destul de o fundație de lumină în formă de SS, ruj pitic si mat.

  Fonduri

  Poate că femeile europene vor fi dificil de a trece acest nivel multijar și nu vor sparge secvența, dar procedurile de zi cu zi vor putea îmbunătăți pielea feței, vă va permite să arătați 5 sau 10 ani mai tineri.

  Îngrijirea pasului presupune:

  • Curățenie. Pentru a curăța pielea, Koreanki în dimineața se utilizează spumă pentru spălare, iar seara uleiul hidrofil este ales sau spumă pentru a îndepărta machiajul. Cosmeologii recomandă spălarea pentru a lua ulei-spumă Holika Holika. După utilizarea sa, excesul pielii va fi îndepărtat, porii vor fi curățați, pielea hidratează.
  • Mijloace cosmetice pentru spălare. După aplicarea unui agent hidrofil, pielea este curățată de o spumă sau de un săpun facial folosind o plasă specială sau o funcție de confort pentru a crea o spumă.
  • Peelinguri și scruburi. Datorită lor, celulele arse sunt îndepărtate, pielea devine actualizată, puncte negre dispar. Foarte popular în Coreea ia în considerare peeling-rola, care este aplicată pe o față uscată, rulouri de rulare, apoi se spală.
  • În acest stadiu, femeile asiatice șterg fața care nu conține alcool. Merită o preferință agenților blânzi, care vor restabili echilibrul acid al pielii.
  • Această etapă implică aplicarea unei esențe, datorită căreia pielea va fi pregătită pentru aplicarea produselor cosmetice. Femeile coreene sunt adesea preferate de un extract de melc care promovează regenerarea pielii. El este potrivit pentru cei care au pielea sensibilă și problematică. Poate fi folosit și ser, adică un ser care va fi mai concentrat decât esența, mai util, dar și mai scump.

  • Extracte de ulei. Acestea sunt eliberate în sticle cu pipetă pentru o aplicare convenabilă sau sub forma unei seringi. Baza de ulei pătrunde repede adânc în piele, ceea ce oferă un rezultat bun într-un timp scurt. Pentru a atinge efectul, este suficient să se aplice 2-3 picături.
  • Măști. Un număr mare de koreanok dau preferință măștilor de țesături și hidrogel, deoarece sunt disponibile și ușor de utilizat. Principalul lor avantaj este o eficiență ridicată. Faceți-le de bumbac, pentru impregnarea de utilizare a lut, extracte de plante, mucus de melci și t. D. Măștile hidrogelului au ingrediente mai active, cu dense adiacente pielii creează un fel de efect de seră. Aplicați o mască de țesătură timp de 20 de minute, hidrogel – cu 35-40 de minute.
  • Crema de ochi. Zona din jurul ochiului nu are nevoie de îngrijire de la îngrijirea potrivită. Utilizarea cremei ușoare delicate va contribui la combaterea schimbărilor de prima vârstă.
  • În stadiul penultim, se aplică o emulsie, care este o cremă blândă. Este folosit pentru umiditate. Dupa 30-35 de ani, pielea începe să ceară o atenție sporită, astfel de vârstă ar trebui să fie, de asemenea, luate în considerare la alegerea acestui fond. Emulsie poate oferi pielii de îngrijire necesară. În cazul în care pielea este grăsime, este suficient de multe ori doar să-l aplice. Pentru pielea uscată merită să utilizați cremă hidratantă.
  • Aplicarea de protecție solară sau de noapte masca.
  Citește mai mult  Caracteristicile fețelor de masaj

  În timpul nopții o dată pe săptămână, merită să efectuați o procedură profundă de curățare în cabină.

  Datorită acestuia, straturile superioare ale epidermei vor fi îndepărtate, ceea ce va contribui la lansarea procesului de regenerare a celulelor noi.

  Machiaj

  Femeile coreene plătesc o multime de curățare și hrănirea pielii feței, având în vedere că această frumusețe este și de aceea încearcă să nu aplice o mulțime de machiaj. Ei de obicei nu folosesc umbre luminoase saturate cu ruj, crezând că se pare vulgar. Pentru machiajul asiatic folosesc Bbuses, pulbere blândă și strălucire imperceptibilă.

  Recomandări

  După ce am citit sistemul coreean, mulți ar putea crede că nu este nevoie să cheltuiți bani pe o astfel de cantitate mare de fonduri de curățare, deoarece au existat întotdeauna suficiente cincci sau săpun. Da, în plus, o grămadă de instrumente aplicate sunt imediat spălate de pe piele. Adesea, femeile cumpără cea mai bună și mai scumpă cremă, gândindu-se că va rezolva toate problemele. Dar fără pregătirea facială preliminară, orice cosmetică nu va aduce un astfel de rezultat uluitor.

  Koreankov a recomandat curățarea pielii nu numai în afara, ci și curățați corpul din interior. Pentru a face acest lucru, mâncați corect, luați antioxidanți și beți multe ceaiuri verzi. Datorită acestei curățiri, procesele de schimb vor fi mai rapide, excesul de grăsime din organism este topit, iar pielea feței va fi odihnită și tineri.

  Review-uri de fete care au încercat metoda coreeană pe ei înșiși, ei spun că vor acționa, în cazul în care în mod regulat și în mod consecvent toate procedurile.

  Deosebit de mulțumit de multe rezultate după aplicarea măștilor. femeile coreene se bucură măștile spălate și immentable, acestea sunt aplicate pentru noapte, să ia.

  Astfel de măști pot fi împărțite în tipuri care:

  • Protejați hidratarea pielii+
  • ușura pielea și aliniați tonul ei+
  • Strângeți și purificați porii+
  • restaurați și tonați pielea+
  • Cu efect de întinerire.

  Pentru a obține un efect mai mare, este recomandat să alterneze măștile și să le facă la rândul lor.

  Aplicati masti pe fata standuri cu mișcări de masaj, astfel încât componentele active pot mai adânc în piele. Femeile coreene preferă măști de țesături care sculpte găuri pentru gură și ochi tăiate. Țesătura este impusă strâns pe față și păstrează 10-20 de minute. După procedură, fața nu se spală.

  Popularitatea specială a Koreankov bucura de măști care sunt aplicate pentru noapte. Ele se recomandă să se aplice după aplicarea cremei de noapte după 1-1,5 ore.

  În plus față de măști de față, importanța deosebită a coreean este dat pentru a aplica o crema pentru zona din jurul ochilor. Aceste zone ar trebui să se aplice crema blând, atingând cu degetele.

  creme coreene sunt foarte diferite de produsele din alte țări, acestea sunt mult mai ușor și aer. După aplicarea lor pe piele rămâne niciodată. Asigurați-vă că pentru a face cunoștință cu compoziția sa înainte de a cumpăra. Atunci când alegeți o crema de zi, este important să se asigure că acesta are o protecție împotriva razelor ultraviolete. Noaptea coreeană crema are o consistență groasă, se aplică cu un strat gros.

  De-a lungul nopții, el va fi absorbit treptat.

  Grija pentru fata, asiaticii nu utilizați niciodată burete sau alte mijloace. Cosmetice pe care le aplică doar manual. Atunci când tonic aplicate sau lotiune, au, de asemenea, se toarnă pe palma, apoi aplicat pe fata. cosmetologi coreene recomanda folosirea unui spray ceata lumina, care pulverizat pe față.

  Utilizați aceste recomandări sau nu, problema tuturor, dar recenziile fetelor după utilizarea sistemului din Asia spun că acesta acționează. Judecând după comentarii, este potrivit pentru îngrijirea pielii pentru orice feței. După aplicarea unui sistem de mai multe etape, mulți au reușit să scape de acnee, reduce porii, aliniați tonul, elimina conținut excesiv de grăsime în zona T. Fondurile din Coreea va schify pielea feței la scârțâitul.

  Mai multe detalii despre tratamente faciale coreean de îngrijire a pielii vă va învăța de la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: