Rețete Masca filme de la punctele negre la domiciliu

Rețete Masca filme de la punctele negre la domiciliu

Masca filmului deosebit de iubit de proprietarii de piele grasă cu o înfundare ușor. În cazul în care este folosit în mod regulat, va fi mult mai înțelept să învățați să faceți o substanță.

Particularități

Masca film de la punctele negre pregătite la domiciliu, diferă de alte soiuri ale acestei produse cosmetice cu structura sa. Substanța lipicioasă, partea de sus, se transformă într-un film subțire, care, înlăturat, „ia” murdărie și conținutul porilor. Masca poate fi scoasă din piele chiar și fără apă, care poate fi o adevărată mântuire în unele situații de urgență.

Convenabil și ce să se aplice Puteți chiar cu ochii pictați, deoarece atunci când eliminarea machiaj acestei zone nu va avea de suferit. masca de film este ușor de creat la domiciliu de la componentele care sunt întotdeauna prezente în frigider. cosmetice de casă potrivite pentru proprietarii de orice tip de piele.

Chiar și în cazurile în care purificarea profundă a porilor este pur și simplu nu este necesar, această mască „ștergere“ gri și oboseală, reîmprospătare și se potrivesc derma.

Beneficii și daune

Masca de film acasă vă permite să curățați în mod eficient porii de murdărie și de grăsime, precum și fragmente de piele moarta Indeparteaza. Ea are acțiunea unui exfoliant moale, și, prin urmare, potrivit pentru pielea uscata. In plus, soiurile negre ale unor astfel de substanțe ușor albesc pielea, făcând pistrui și pete de pigment mai puțin strălucitoare. Pe scurt, Folosirea regulata a filmelor masti de casă face posibilă pentru a elimina ridurile mici și capilare a ochiurilor de plasă. Firește, utilizarea componentelor adiționale oferă o proprietate de hidratare, hrană și răcoritoare a unui produs cosmetic.

Mască de film dăunătoare poate fi în cazul în care va fi folosit în ciuda contraindicațiilor. De exemplu, vorbim despre cooperoză sau prezență abundentă a vedetelor vasculare. Formulările de film pot afecta negativ starea de piele prea subțire și sensibilă, chiar dovediând tăierea ei. Contraindicațiile aplicațiilor includ, de asemenea, aproape de suprafața capilarelor și a rănilor neexplodate.

Eficienţă

Judecând după recenziile, măștile de film de acasă se găsesc foarte eficiente, dar numai atunci când starea pielii nu este prea lansată. Se remarcă faptul că fața devine netedă și catifelată, tonul său se îmbunătățește și porii curățați vizual devin mai puțin vizibili. Datorită eliminării regulate a particulelor moarte, însoțite de hidratant, pielea încetează să coajă.

Multe fete sărbătoresc Producția pielii scade, dar numai sub rezerva procedurii regulate.

Este necesar să menționăm că filmele de măști de casă sunt o alternativă demnă de produse achiziționate.

Cum sa faci o masca la domiciliu?

Numeroase rețete simple vă permit să gătiți o mască de film cu mâinile tale.

De la carbon activat

O mască neagră făcută cu utilizarea de carbon activ este foarte populară. Pentru ao crea, vor fi suficiente jumătăți ale tabletei care vor trebui să fie zdrobite în starea pulberii. Boabele negre sunt amestecate cu o gelatină de jumătate de linguritină și amestecate cu o cantitate mică de lapte – undeva cu o linguriță. Amestecul trebuie amestecat la uniformitate, undeva 15 secunde pentru a se încălzi într-un cuptor cu microunde și, așteptând până când se răcește până la o temperatură confortabilă, se aplică unei zone cu probleme. Puteți scoate masca numai după ce este complet înghețată.

Această rețetă poate fi modificată în funcție de necesități și de capacități. De exemplu, pentru prelucrarea întregii persoane, va fi necesară creșterea numărului de componente: luați o tabletă întregă, gelatină de linguriță și o lingură de lapte. Lichid alternativ, apropo, poate fi apă rece.

În absența unui cuptor cu microunde, amestecul este foarte încălzit într-o baie de apă.

De la gelatină

Eliminarea adăugării de carbon activ, se pare că a creat o mască bună de film. Pentru pregătirea ei, trei linguri de lapte sunt folosite pentru a reproduce o gelatină de linguriță. Substanța este amestecată înainte de dispariția bucăți, aproximativ 15 secunde în cuptorul cu microunde și aplicată pe piele. Filmul este îndepărtat numai după uscarea finală. Adăugați masca de curățare Proprietatea de alimentare a pielii se va întoarce cu sucul de fructe sau legume.

În acest caz, aceleași gelatină de linguriță se dizolvă într-o treime dintr-un pahar de suc prin încălzirea la căldură mică. Substanța este ușor rece și distribuită pe față. Eliminarea filmului deja uscat, pielea va trebui să se bată cu o cremă nutrițională. Sucul separat pentru această mască ar trebui să fie în conformitate cu starea și nevoile pielii. De exemplu, sucul de piersic poate fi ajutat pentru a scăpa de uscăciune și coajă, precum și stoarce din varză sau morcov.

Pielea uleioasă reacționează bine la impactul de roșii, lamaie, grapefruit și sucuri de coacăze. Pentru piele normală, în principiu, puteți utiliza orice lichid, dar pielea va primi cel mai mare beneficiu de pepene verde sau de afine. Pregătirea mască bazată pe gelatină și ceai verde, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante, poate fi folosit ca principală componentă. Pentru a găti masca, va trebui să se amestecă o treime dintr-un pahar de băutură fiert tare, o treime dintr-un fascicul de sticlă mușețel și o lingură de gelatină. Ei bine, dacă aveți adăugați la soluția pe o lingura de suc de castravete si suc de aloe.

Este necesar să se clarifice faptul că mușețel, ceai verde și gelatina sunt amestecate mai întâi. Apoi, această combinație ar trebui să fie cald pe o baie de aburi până când toate boabele sunt decuplate. Doar de așteptare pentru răcirea masca, puteți îmbogăți cu suc de castravete si aloe. O altă variantă a măștii de gelatină implică utilizarea de smântână, oferind hidratare suplimentară a pielii. În prima etapă de funcționare, gelatina de lingură este turnată de 60 de mililitri de apă încălzită. Apoi amestecul umflat este conectat la o lingură de smântână grasă și o pereche de picături de o soluție de ulei de vitamina E. Masca finisată este distribuită pe piele și frunze până când este înghețată.

Din ouă

Pentru fabricarea celei mai simple mascuri de ouă, va exista o proteină destul de obișnuită, care este ușor bicioasă cu o furculiță și aplicată în zonele problematice. Experții recomandă în partea de sus a stratului de ou pentru a lipi bucăți de șervețele și când se umezesc pe deplin, aplicați resturile substanței. După îndepărtarea filmului uscat, spălați fața este opțională, dar puteți utiliza crema de hidratare. O decizie interesantă este de a aplica după masca de proteine, rămase gălbenuș. Puteți combina un ou cu suc de aloe – o astfel de mască se confruntă cu efectiv cu eliminarea acneei.

Amestecul este preparat dintr-o proteină și o pereche de linguri de suc de aloe. Se recomandă mai întâi bate primul ingredient, și apoi conectați-l cu al doilea, după care se aplică ușor pe față și se lasă să împingă. Filmul va fi mai convenabil pentru a curăța cu un burete umed. Din nou, finalizarea procedurii, se recomandă să fie aplicată pe fața gălbenușului rămase.

De asemenea, puteți amesteca ouale cu lapte sau suc de lămâie.

Termeni de aplicare

Înainte de a aplica la masca de film self-made piele, Suprafata trebuie să fie curățate de murdărie, produse cosmetice și săruri ale pielii în exces. În acest scop, detergent obișnuit este potrivit. Pentru a spori efectul de masca, puteți precipita, de asemenea, pielea, după care să rupă fața. substanta lipicioasa Este cel mai convenabil de a aplica o perie plat special sau sponia. Mișcările trebuie să fie spre partea de jos în sus, adică, de la bărbie la frunte și prin linii de masaj.

Zonele din jurul ochilor și în apropierea buzelor sunt mai bine să nu folosească. De asemenea, este important să lăsați diferența de lângă sprâncene și linia de creștere a părului. Grosimea substanței trebuie să fie de aproximativ 1 milimetru. Prea subțire se rupe rapid, și prea gros va adormi de mult timp.

Vizionând o substanță lipicioasă pe piele, este necesar să faceți o poziție orizontală și să încercați să relaxați mușchii faciali. De regulă, timpul mediu de expunere al cosmeticelor la domiciliu este de 20 de minute.

Masca este filmat când se usucă complet. Este posibilă determinarea stării sale prin atingerea feței cu degetul – dacă nu este lipită, atunci procedura este considerată completă. Ar trebui să scoateți masca în același mod ca și aplicat, care este, de jos în sus. Pentru aceasta, filmul este bine agățat de vârfurile degetelor și strânge partea de sus. Fața purificată este șters cu tonic și prelucrată cu cremă. De asemenea, puteți face imediat o mască, strângere. Puteți utiliza o mască de film în funcție de starea pielii. În principiu, de trei ori pe săptămână sunt considerate limita superioară a normei.

Pentru pielea sensibilă, utilizați o dată pe săptămână sau de 3 ori în 2 săptămâni.

Despre cum să faci o mască de film din puncte negre cu carbon activ și gelatină acasă, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: