Reguli de îngrijire a feței în timpul sarcinii

Reguli de îngrijire a feței în timpul sarcinii

In timpul sarcinii, corpul femeii este reconstruit intens. Toate acestea vizează să asigure cele mai multe condiții favorabile pentru creșterea și dezvoltarea fătului. Modificările din sistemele interne fac de multe ori se simțea în manifestările externe pe pielea feței, care provoacă adesea o mulțime de îngrijorare.

Probleme posibile

În primul rând, aș dori să rețineți că nu toate mamele viitoare experiență experiențe cu privire la aspectul lor. Unele astfel de stat o, dimpotrivă, contribuie la rezolvarea multor probleme cu pielea, de exemplu, dispare strălucire grăsime, acnee erupții cutanate, gura. Cu toate acestea, sunt cei care în „poziția de interesantă“ începe să detecteze semnalele deranjante pe fata, care de multe ori duc la deteriorarea stării emoționale a viitoarei mame ca un întreg.

De multe ori, în timpul scule fătului, următoarele simptome aspect neatractive apar:

 • Eyewell+
 • descuamarea uscăciune excesivă+
 • Paloarea capace exterioare+
 • cosuri+
 • pete întunecate+
 • Educație mintală+
 • manifestări alergice sub formă de erupții cutanate.

Atunci când sunt găsite astfel de semne, nu ar trebui să cadă într-o panică, pentru că după naștere, corpul este restaurat, iar cele mai multe dintre problemele merg pe cont propriu. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că, în unele cazuri, pot exista consecințe neplăcute sub formă de bușteni, pigmentare.

Pentru a preveni acest lucru, este important să se acorde o atenție deosebită îngrijirii pielii feței în această perioadă dificilă.

Cauze

Cunoașterea cauzelor problemei pielii, puteți minimiza și apoi a preveni, la toate.

  Printre principalele motive pentru care puteți selecta mai multe.

  • restructurarea Hormonal a corpului. In timpul sarcinii, nivelul de hormon sexual feminin estrogen este redus. Acesta este responsabil pentru proprietățile de protecție ale pielii, elasticitatea, elasticitate. Îmbunătățirea nivelului de progesteron hormon, este, de asemenea numit hormonul sarcinii, conduce la o scădere a imunității pielii, și, prin urmare, procesele inflamatorii pot apărea, cosuri. Sarcina principală a progesteronului este acela de a asigura un mediu favorabil pentru copil, astfel încât este imposibil de a reduce numărul său, în orice caz,.
  • Modificări în apă și sare metabolismul în țesuturile. Îmbunătățirea conținutului cantității de sodiu în țesuturi duce la faptul că acesta începe să atragă fluid, provocând fenomene congestive, edem. Acest lucru este vizibil mai ales în zona din jurul ochilor, unde pielea foarte blând, și stratul de fibre gras subcutanat este practic absentă.
  • avitaminoza. Pentru a menține funcționarea normală, organismul necesită un număr mare de vitamine, minerale, microelemente.
  • Probleme cu gasts.

  profilaxie

  • Pentru a evita sau de a scăpa de manifestări neplăcute pe pielea feței, este necesar să se facă referire cu atenție la starea corpului ca întreg. În această perioadă responsabilă, mai mult ca oricând, este important să se respecte regimul de muncă și de recreere, pentru a mânca în mod corect, este mult mai probabil să fie în aer curat și pentru a evita vopsite spații.
  • Dieta trebuie îmbogățită cu legume proaspete, fructe, verde, culturi de cereale. Nu mai este nevoie de a utiliza produse lactate, brânză de vaci, carne de vită, pește. În cazul unor reacții alergice, este necesar să se renunțe imediat ingredientul periculos.
  • Este important să se limiteze admiterea dulce, făină, ascuțit, afumat. Ar trebui să uităm de băuturi carbogazoase, energie.

  • nutriție adecvată echilibrată reduce riscul de boli gastro-intestinale, care adesea se manifestă simptome neplăcute pe coperta piele.
  • Desigur, în plus față de păstrarea stilul de viață corect, este necesar să se acorde o atenție la îngrijirea aspectului. Dar trebuie avut grijă, deoarece sarcina impune anumite restricții privind utilizarea anumitor proceduri cosmetice.
  • Ca urmare a creșterii producției de melanină de pigment, un număr mare de alunițe apar adesea în al doilea semestru al sarcinii. Fața este cea mai vulnerabilă în această privință, din moment ce nu-l ascunde sub haine. Prin urmare, este important să se bucure de protecție solară cu un factor de protecție ridicat.

  Cum să vă îngrijiți?

  • În primul rând, este necesar să urmați puritatea epidermei feței și în spatele pielii întregului corp. Cel mai bine este să utilizați metode de curățare blânde. Epiderma la femeile gravide are cea mai mare sensibilitate. Prin urmare, probabilitatea de a deteriora stratul exterior este mare, ceea ce poate duce la consecințe nedorite.
  • În această perioadă va trebui să abandoneze diverse coji acide, chimice, proceduri hardware. Și nu este doar un grad de distrugere a procesului, ci și în amestecuri. Este necesar să se evite expunerea la orice substanțe chimice care pot provoca o reacție alergică sau să rănească copilul. La urma urmei, toate substanțele aplicate pielii penetrează adâncimea adâncă și au un impact asupra acesteia. În timpul sarcinii, evitați uleiurile esențiale, retinolul.
  • Procedurile de curățare ale epidermei sunt recomandate pentru a fi efectuate utilizând componente naturale naturale sau tonice ușoare. Puteți aplica măști din produse proaspete.
  • După curățarea pielii hidratează, hrănim. Noaptea nu se recomandă aplicarea unui strat gros de cremă, deoarece poate duce la edem.

  mijloace de casă

  Să aibă grijă de fața acasă – sarcina este simplă. Înarmați cu cunoștințele necesare, puteți obține un rezultat, superior toate așteptările.

   • Deci, pentru a crește tonul pielii, hidratarea și care conferă prospețime, puteți folosi cuburi de gheață. Puteți șterge fața dimineața și seara. Gheață poate fi preparată din apă simplă, și puteți face un fascicul de mușețel. Această plantă contribuie la îndepărtarea proceselor inflamatorii, umflături.
   • Pentru curățarea pielii, puteți utiliza ulei de măsline convențional. Acesta va oferi hidratantă intensivă, nutriție și, de asemenea, să dea matutinei la umbra epidermei.
   • Masca din lut albastru sau alb va salva de la puncte negre, previne aparitia cosurilor. Reteta este destul de simplu. Este necesar să se amestece o cantitate mică de argilă în apă caldă și se aplică un amestec pe piele timp de 10-15 minute. Apoi, este necesar să se spele cu apă abundente. Pentru a obține efectul de hidratare în Kashitz, puteți adăuga un pic de ulei de măsline.
   • patrunjel Raucher sau ceai negru ordinare va ajuta sa scapati de edem. Este suficient doar pentru a șterge epiderma din locurile de umflare.
   • Masca de smântână obișnuită are un efect de albire.

   Cosmetice decorative

   Sarcina nu este o contraindicație pentru utilizarea de produse cosmetice decorative. La urma urmei, este important ca o femeie să rămână frumoasă în orice perioadă de viață. În poziția „interesantă“, puteți utiliza, de asemenea, ruj, rimel, umbre, corectorilor de mascare umflarea sau pete pigmentare. Subliniind meritele persoanei va îmbunătăți starea de spirit și se adaugă încredere. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că produsele cosmetice decorative se pot ascunde doar zonele cu probleme, dar nu este capabilă să rezolve problema.

   Atunci când alegeți produse cosmetice, aceasta ar trebui acordată prioritate componentelor naturale.

   Este mai bine să renunțe la utilizarea de produse cosmetice profesionale, deoarece compoziția sa se caracterizează prin cel mai mare conținut de substanțe rezistente chimic. În această perioadă, este mai bine să se limiteze utilizarea de produse cosmetice de lux, bazate pe componente naturale.

   Pentru a se evita creșterea pielea uscată a feței, aspectul de iritare, cosmetice trebuie să se spele în mod necesar pe timp de noapte. După care fața este curățat, atunci hidratează maxime. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza uleiul de măsline obișnuit sau orice cremă hidratantă.

   Contraindicații

   • Este important pentru alegerea mijloacelor cosmetice cu extremă precauție. Trebuie avut în vedere faptul că aceste substanțe pot conține hormoni responsabili pentru frumusete. Dar, în această perioadă de viață, astfel de componente trebuie abandonate, deoarece atunci când intră în organism, ele sunt capabile să afecteze negativ întreaga perioadă de sarcină.
   • Dacă, după utilizarea cosmeticelor pe piele, mâncărime, roșeață, erupție cutanată, apoi de la un astfel de mijloc, este necesar să refuzați imediat. Cu o înrăutățire a stării, trebuie să contactați imediat medicul. Faptul este că în timpul sarcinii, intoleranța individuală poate chiar să apară, ar părea inofensivă, la prima vedere, substanțe.
   • Nu se recomandă cosmetice de utilizare, care conține componente necunoscute sau perioada de valabilitate a expirat, care a.
   • Pentru a evita consecințele neplăcute înainte de a utiliza orice mijloace în timpul sarcinii, se recomandă consultarea cu specialiștii.

   Îngrijire în continuare

   de îngrijire a pielii după sarcină este, de asemenea, foarte important. În această perioadă se produce o restructurare hormonală a întregului corp și este necesar să se refere cu atenție la orice modificare a feței. Deoarece tulburările funcționale ale corpului reflectă în mod inevitabil pe piele. Este necesar să se mențină puritatea capacului exterior al persoanei, să efectueze proceduri de hidratare, să se hrănească. Pentru aceasta, cosmeticele populare sau magazine vor fi potrivite.

   Una dintre principalele probleme cu care se confruntă după sarcină este apariția vergeturilor.

   Pentru a preveni apariția benzilor binecuvântate, se recomandă utilizarea mijloacelor care sporesc elasticitatea, elasticitatea pielii. Vergeturi pentru a începe să utilizeze la primele simptome suspecte.

   Menținerea unui stil de viață sănătos, somnul complet și măsurile preventive vor permite pielii să își întoarcă rapid aspectul anterior.

   Căutați îngrijire față în timpul sarcinii.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: