Soiuri și sfaturi pentru Sera Sery Lauder

Soiuri și sfaturi pentru Sera Sery Lauder

Serul – cosmetice populare. Astfel de produse sunt utilizate de femei de diferite vârste. Utilizarea lor poate îmbunătăți semnificativ starea pielii, de saturarea cu nutrienții săi, dau un efect de întinerire. Rezultatul – fața sănătoasă și strălucitoare. Celebrul Esee Lauder oferă produse de înaltă calitate de acest tip. Luați în considerare un Citește mai Sortimentul de brand și să se ocupe cu modul de a alege opțiunea corespunzătoare.

Particularități

Serum – un anumit tip de produs concentrat. Conținutul elementelor biologic active în compoziția sa depășește de multe ori numărul de astfel de componente în agentul obișnuit. De aceea, ele sunt, de asemenea, inferioare celor mai scumpe, cremele de fata publicitate.

Dacă veți compara ceea ce este mai bun – ser sau crema, cosmetologi va alege primul. Principala diferență este procentul mare de molecularity. zer mici molecule pot pătrunde în stratul cel mai profund al epidermei și au un impact puternic pe ea.

În același timp, există suficient pereche de picături de ser, spre deosebire de o cremă sau spumă, pentru a obține un efect vizibil.

Regula principală atunci când aleg este de a determina tipul de piele. instrument Incorect selectat cel mai bun caz, nu vor satisface solicitările dumneavoastră, iar în cel mai rău caz – afecta pielea feței. Dreptul va lua în considerare și în considerare vârsta și timpul anului, deoarece în diferite luni pielea are nevoie de diferite substanțe. De exemplu, într-o perioadă caldă, este mai bine să alegeți un ser bazat pe apă și în frig – pe bază de ulei.

Amintiți-vă că înainte de a aplica mijloacele de care aveți nevoie pentru a curăța cu atenție fața cu „chiuvetele” (spumă, mousse, gel). Datorită distribuitorului existent pe sticla mărcii, mijloacele sunt cheltuite din punct de vedere economic, deoarece este extrudat numai de numărul său. De asemenea, acest tip de capacitate este considerat foarte fiabil, deoarece oxigenul din interiorul scurgerii nu poate. Este foarte important, deoarece procesele de oxidare sunt capabile să reducă toate beneficiile produselor cosmetice.

Limitați trei picături de produs. Acest lucru este suficient pentru a obține un efect vizibil. Utilizarea excesivă poate dăuna. Sticla de 30 ml ar trebui să fie suficientă pentru 50 de aplicații.

Cosmeologii recomandă aplicarea serului exclusiv pe zone problematice. Dar nu așteptați ca efectul minunat asupra influenței pleoapelor. Zona din jurul ochilor este cea mai delicată. Ser, care se încadrează pe ea, va provoca roșeață și ardere.

Seri de hidratare sunt aplicate utilizând un tampoane căptușite cu patters lumină. Asigurați-vă că pentru a trece prin linii de masaj. Serul va cădea peliculă invizibilă subțire care nu necesită frecare. După câteva secunde, toate componentele valoroase absorbite complet, fără a părăsi pista lipicioasă.

Perfecționist pro

Serul cu o denumire „de întărire rapidă + ridicare” vizează revenirea rapidă a elasticității pielii. Efectul va fi similar cu procedura de lifting facial. Se realizează în detrimentul hidro-acidului alfa și concentrat acetil-hexapeptidă-8 conținută în agenție.

Producătorii promite un efect instant asupra tuturor zonelor cutanate faciale. Conturul este strâns, în special zonele cele mai problematice (bărbie, dulciuri nazolabiale și pomeții).

Deja după prima aplicare, o femeie poate observa efectul. Cele mai hidrateaza pielea, apare Radiance naturală. Potrivit comentariile clienților, după 3 zile, finețe, moliciune și elasticitatea epidermei sunt observate. După 2 săptămâni, persoana devine vizibil mai elastică. contururile faciale sunt strânse, liniile de bărbie și pomeții devin vizibile în mod clar.

Este demn de atenție la factorul următor: acizii alfa hidraulice aceeași contribuie la îmbunătățirea sensibilității pielii la razele UV. După cum toată lumea știe, sub influența Soarelui, petele de pigment și ridurile apar mici. Prin urmare, atunci când se utilizează ser, încearcă să evite stau la soare sau să aplice de protecție solară înainte de a ieși din casă.

Caracteristici Ser:

 • Potrivit pentru toate tipurile de piele+
 • Întărește pielea feței+
 • are un efect de ridicare+
 • Reduce ridurile si Mimic de varsta+
 • contribuie la apariția de strălucire sănătoasă+
 • Aliniază linii faciale+
 • Sushing Pores.

Cum se aplică:

 • Este necesar să se aplice în dimineața și seara pe pielea curățată în prealabil+
 • încercați să evitați zona din jurul ochilor+
 • După câteva secunde, se aplică de protecție solară (în dimineața).

Idealist

Acest ser, ingustarea porii. Acest produs este un mare viteză complex de ingrediente active, în detrimentul care este restaurat textura pielii feței. Devine neted, pori înguști aproape jumătate. După 4 săptămâni de aplicare, femeile observă reducerea porilor cu 69%.

In plus, serul are ca scop nivelarea tonul feței, combaterea descuamarea. Deja după prima aplicație există moliciune și silkiness.

Metoda de aplicare este foarte simplu: unele ser trebuie aplicat pe pielea curată, imediat după aceea puteți folosi crema hidratanta favorit. Produsul nu produce alergii, potrivite pentru toate tipurile de piele.

Efectul acestei cosmetice:

 • În mod semnificativ îngustarea porilor+
 • aliniere textura piele+
 • Lichidarea peeling+
 • efect de Botox+
 • piele Softeing+
 • A scăpa de culoarea pielii plictisitoare, oferind o stralucire sanatoasa.

Perfecționist

Acest ser impotriva ridurilor, care crește elasticitatea pielii. Acest produs cosmetic are ca scop combaterea modificărilor faciale legate de varsta. Datorită serul, puteți scapa de ridurile faciale si de varsta intr-un timp scurt, scoate semănarea fețelor, aliniați liniile unor zone. cercetatorii de laborator au demonstrat că tehnologia CPR-75 utilizat este capabil de 2 ori pentru a mări procesul de producere colagen natural.

Ca urmare, ridurile sunt netezite treptat, pielea devine moale, fata arata tanar si proaspat. Femeile sărbători un rezultat similar, după o săptămână de utilizare. După 4 săptămâni, se observă restabilirea completă a pielii. Textura sa devine densa si elastica. 96% dintre respondenți susțin că ridurile mimice și de vârstă sunt reduse semnificativ. Instrumentul este aplicat pe același principiu ca și alte seruri, potrivite pentru toate tipurile de piele.

Proprietăți produs:

 • Reduce tot felul de riduri+
 • are un efect de ridicare+
 • contururi mai clare marcile+
 • Provoacă stimularea generației de colagen natural+
 • Returnează pielea față de ton.

AVANSAT NOAPTE REPAIR

Specialiștii ESTEE Lauder Lab au făcut o descoperire în lumea cosmetologiei. Un nou ser este îndreptat către un proces sincron continuu de recuperare a celulelor pielii. Produsul reînnoit reduce semnificativ ridurile, și este, de asemenea, posibilitatea de a încetini îmbătrânirea naturală, datorită noii tehnologii numita Chronolux CB.

Serul de noapte este capabil de:

 • reduceți ridurile adânci și mici+
 • face pielea netedă, hidratată și elastică+
 • Aliniați tonul feței, dați-i o culoare sănătoasă și strălucire.

Produsul este potrivit pentru orice tip de piele. Nu înscrie porii și nu provoacă acnee. Multe femei după utilizarea de 4 săptămâni a acestei produse cosmetice observă o reducere semnificativă a ridurilor. Imediat după aplicarea, netezime se simte și moale, este nevoie de eliminarea completă de la uscarea și descuamarea. Dimineața, pielea arată proaspăt și odihnit, apare stralucire sanatoasa.

Recenzii

   Femeile care au încercat în produse cosmetice americane pentru întinerire, hidratare și îngustarea porilor, în principal, lăsați feedback-ul pozitiv. Mulți observă imediat efectul promis: pielea devine umezită și moale și există o lipsă complet de sentiment. Pentru câteva săptămâni de utilizare, există o reducere a ridurilor vizibile, îngustarea. Mijloace cu efect de ridicare și Botox-ul strânge fețele însămânțare, face pielea elastica. Principalul lucru este să vă identificați corect problema și să selectați un instrument destinat rezolvării acestuia.

   Prezentare generală a serului Reparații de noapte de la Estee Lauder Vezi mai multe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: