subtilitate de îngrijire a feței, după 20 de ani

subtilitate de îngrijire a feței, după 20 de ani

Datorită modificărilor legate de vârstă în piele, în anumite perioade de vârstă, este nevoie de îngrijire specială pentru îngrijirea pielii. Deja după 20 de ani, multe fete observați că starea feței se înrăutățește, sunt observate primele semne ale modificărilor legate de vârstă. Dar, departe de toată lumea știe ce să facă pentru a preveni și de a elimina aceste fenomene. Acest articol va examina în detaliu principalele procese care au loc în pielea persoanei în perioada cuprinsă între 20 și 30 de ani, precum și metode de control și de prevenire a acestora.

Particularități

Pentru pielea tânără, proprietarul căruia este puțin mai mult de 20 de ani, se caracterizează prin elasticitate. De asemenea, în cele mai multe cazuri, există suficientă umiditate în față. În unele cazuri, poate apărea instabilitate hormonală pe o perioadă de până la 25 de ani, dar nu mai sunt în astfel de cantități ca în adolescență. Cu toate acestea, la această vârstă este mai bine să începeți să efectuați o îngrijire complexă a pielii și să planificați cu atenție procedurile necesare pentru viitor.

La vârsta de 25 de ani, procesele din organism sunt schimbate și, ca rezultat, pielea feței începe să piardă umiditatea prețioasă. Prin urmare, sentimentul de profunzime, riduri și deteriorarea generală a statului apare.

Amintiți-vă că acest proces nu se întâmplă instantaneu, deci chiar dacă nu respectați schimbări vizibile, nu înseamnă că nu mai au început să apară.

Ca o regulă, cu vârste cuprinse între 25 și 30 între, fondul hormonal revine la normal și acnee, practic, nu apar în cele mai multe femei.

Mai aproape de 30 de ani, procesul de pierdere de umiditate, de asemenea, continuă, și în lipsa îngrijirii corespunzătoare, de asemenea, crește. De asemenea, începe să apară mai multe riduri, ceea ce necesită o concentrare de atenție la lupta împotriva lor.

Cu toate acestea, dacă vedeți abatere de la acest model, trebuie să contactați un dermatolog, cât mai curând posibil.

Reguli

Pentru fiecare perioadă de vârstă, există anumite reguli a căror respectare vă permite să extindă tineretul pielii feței și a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul.

De la 20 la 30 de ani, este necesar să se ia în considerare următoarele nuanțe:

 • Nu supraîncărcați fata cu cosmetice. Abundența de fonduri decorative, în plus, care va polua porii, se va face, de asemenea, vă mai în vârstă. Persistență cosmetice pot provoca procese de imbatranire prematura, mai ales dacă folosiți produse cosmetice de calitate slabă și nu-l clătiți peste noapte.
 • Este imposibil de a stoarce acnee. Acest proces este plină de infecție și apariția proceselor inflamatorii și mai mari. De asemenea, la fața locului de acnee pot ramane cicatrici si cicatrici.

 • Încercați să excludă Fast Food din dieta, deoarece acută și alimente gras are un efect negativ asupra stării pielii. Fit corect, încercați să mănânce mai multe fructe si legume bogate in diferite vitamine.
 • Încearcă să dormi cel puțin 8 ore pe zi. Non-dormit poate provoca, de asemenea, îmbătrânirea prematură, afecteaza starea generala a pielii feței, reducând tonul. De asemenea, putem folosi o mască specială pentru a dormi, mai ales dacă vă place să dormi pe stomac.
 • Protejați-vă fața de la expunerea la soare. Asigurați-vă că ați cumpărat creme speciale, având calculat filtrul necesar SPF.

După 25 de ani, trebuie să respectați următoarele reguli de îngrijire a pielii:

 • Vă rugăm să rețineți dacă și-a schimbat tipul, cheltuiește testul pentru definiția sa. După modificări hormonale, persoana poate dobândi o uscare crescută sau viceversa – grăsime.
 • De asemenea, pentru această vârstă ar trebui să fie decis cu produse cosmetice, în special cu crema. Este mai bine să obțineți 25 de ani pentru a utiliza cremă specifică pe parcursul cel puțin un an. Dacă schimbați adesea mijloacele, atunci efectele secundare care agravează starea dermului nu sunt excluse.
 • De asemenea, merită să luați o cremă pentru ochiul în jurul ochiului, având în vedere prezența tuturor vitaminelor necesare în ea. Rețineți că vitamina E, originea de flori și fitoestrogeni sunt prezenți în compoziție.
Citește mai mult  Cum să aibă grijă în mod corespunzător pentru fata de la domiciliu, după 50 de ani?

 • Utilizarea unei creme de noapte este introdusă în lista procedurilor de îngrijire a feței. Ar trebui să fie aplicat imediat înainte de culcare cu un sfert de oră, apoi surplusul său este eliminat.
 • Utilizarea ser va fi, de asemenea, noua procedură.

Regulile de mai sus sunt calculate pentru perioada de vârstă de la 25 la 27-28 ani, în funcție de caracteristicile individuale ale corpului. Pentru a grijă în mod corespunzător pentru piele, la 28-29 ani, este important să se ia în considerare nuanțe suplimentare asociate cu apariția ridurilor.

Așa că, la orice vârstă de proceduri au fost eficiente, să acorde o atenție la starea de sănătate, verificați nivelul de hormoni, se consulte periodic la medicul dermatolog și cosmetician.

În diferite perioade ale anului

Fetele ar trebui să fie amintit faptul că la momente diferite ale anului, există diverși factori externi asupra pielii feței, în special de vreme și mediul înconjurător. Dupa 20 de ani și chiar mai devreme ar trebui să fie protejate de un astfel de impact.

Vara soarele este foarte activ, lovirea excesivă a razelor UV asupra pielii poate depinde și provoacă îmbătrânirea prematură. Pentru a proteja fața de la un astfel de impact, este recomandat să se utilizeze produsele de protectie solara speciale cu factor SPF. Indicatorul său poate fi diferit – 15-40, specificul figură arată timpul în care crema va proteja fata sub aer liber. Dacă fără protecție, efectele razelor este în siguranță timp de 25 de minute, apoi cifra spectacolelor SPF de câte ori acest minim crește.

Deci, alege crema bazată pe durata șederii pe stradă. Amintiți-vă că este necesar să-l aplice pe fata nu numai atunci când mergeți la plajă, dar când doar vă lăsați casa în vreme însorită.

În plus față de crema, protejează suplimentar pielea din jurul ochilor, folosind ochelari de soare cu întunecarea optimă pentru tine, nu neglijați removers cap.

In vara, de asemenea, este mai bine să se abțină de la procedura de peeling, pentru că a fost în această perioadă a anului razele ultraviolete afectează cel mai intens, reducând eficacitatea procedurii.

În timpul iernii, soarele vine să înlocuiască alt impact – vântul. rafale de vânt rece sunt uscate în mod semnificativ prin pielea feței, astfel încât este necesar pentru moisturies suplimentare. Folosiți creme hidratante, nu numai în timp ce la domiciliu, dar înainte de a pleca. De asemenea, renunta la răzuirea intensive și să bea mai multă apă.

În sezonul de toamnă și de primăvară, atunci când pielea, la fel ca întregul organism, de multe ori suferă de avitaminoza, trebuie să se introducă utilizarea serurilor. Acestea sunt aplicate de câteva ori pe zi sub noapte sau zi, crema si penetreze straturile profunde ale dermei. Aceste sezoane sunt cele mai favorabile pentru decojire, deoarece soarele nu este atât de agresiv, și nu există nici un vânt puternic, la fel ca în sezonul de iarnă al anului.

Etapele

Pentru a îngriji corect pielea feței, este necesar să se utilizeze o abordare integrată, care constă din trei etape: proceduri de curățare, tonifiere, precum și umidificarea pielii. Singurele principii se bazează pe toate, dar procedurile în sine sunt diferite pentru diferite perioade de vârstă.

Într-o perioadă de până la 25 de ani, ar trebui să fie folosită pentru curățarea spumei, precum și a gelurilor speciale, dacă sunteți proprietarul pielii cu creșterea gradului. În același timp, aceste fonduri trebuie aplicate în mod regulat și de dorit de două ori pe zi – dimineața și seara. Dacă pielea dvs. este predispusă la uscare, selectați agenții de curățare cu o cremă sau o textura de ulei. Evitați utilizarea săpunului, care în majoritatea cazurilor strânge fața și uneori duce chiar la peeling. Cele mai optime pentru fetele tinere pentru a efectua procedura în două etape.

Citește mai mult  Diamond Peeling: Ce este și cum este ținut?

Mai întâi trebuie să scapi complet de fata de produse cosmetice, mai ales dacă utilizați în mod activ tonal și protecție solară. Acest lucru vă va ajuta uleiul hidrofil. Se aplică mișcărilor de masaj față și spălați cu ușurință apa caldă, fără a-și stropi fața. În procesul de spălare, instrumentul dobândește o textură spumoasă și elimină complet urmele de machiaj.

În cea de-a doua etapă, este necesar să se spală fața cu utilizarea spumei, gelului sau a săpunului cu textura cremă. De câteva ori pe săptămână, în plus față de agenții de spumare, este posibilă, de asemenea, utilizarea compozițiilor cu particule abrazive, exfolierea tuturor celulelor moarte și contribuind la o curățare suplimentară. Cele mai frecvente produse pentru aceste scopuri sunt scrubs. Titularii unui tip de piele grasă, se recomandă să acorde o atenție la prezența în compozițiile acizilor, ajută în plus pentru a elimina acnee și alte defecte. Dar nu este recomandat pentru a scăpa de particule arse cu un peeling de fete tinere, deoarece pielea lor este destul de capabil de a se restabili după spălare.

Tinerele sunt adesea neglijând astfel o etapă importantă ca tonifiere, Deși vă permite să umezi și de a restabili echilibrul pielii după curățare proceduri. După utilizarea exfoliant, pielea se confruntă cu un accent deosebit, mai ales în cazul în care este sensibil. Diverse tonic alcool fără conținut, care se aplică cu ajutorul unui disc de bumbac, restabili echilibrul în celule și, de asemenea, elimina roseata.

Se recomandă, de asemenea, să atragă atenția asupra faptului că există facilități universale. Utilizarea lor este în măsură să înlocuiască procesul în două etape.

Chiar dacă, în vârstă de 20 la 25 de ani, pielea poate arata destul de sănătos și elastic, aceasta nu înseamnă să neglijeze procedurile de umidificare. Acestea sunt aplicate pe fata unei creme, care susține nu numai echilibrul de umiditate, dar, de asemenea, furnizează pielea de substanțele nutritive necesare cu substanțele nutritive necesare. Este foarte important să se ia în considerare tipul de piele, deoarece în funcție de aceasta hidratare poate fi usor sau intens.

Pentru tip uscat este mai bine să aleagă astfel de creme care fac umiditatea necesară cât mai mult posibil, va elimina descuamarea si da elasticitate. Pentru piele combinată, formulările cu o textură medie. În aer liber de acoperire gras ar trebui să poată alege din instrumente textura lejera, care au o caracteristică suplimentară de eliminare sclipici. Dacă aveți o problemă tip de piele, crema de utilizare cu precauție, și mai bine ridica un mod individual potrivit pentru tine, consultarea cu un specialist.

În perioada mai vechi de 25 de ani, este recomandat să abandoneze complet utilizarea de săpun pentru spălare. În plus față de geluri de spălare și scrubies potrivite pentru tipul de piele, puteți încerca, de asemenea, procedura de peeling. Cel mai eficient poate fi realizată în saloane de înfrumusețare, în timp ce formulările speciale de acțiune profundă sunt aplicate pe fata si apoi îndepărtat, împreună cu celulele moarte ale pielii. Machiaj după 25 de ani se îndepărtează cu ajutorul unor mijloace care afectează delicat diferite secțiuni ale feței, în special pe pielea din jurul ochilor.

Citește mai mult  Gel pentru spălarea cu acizi: ce este și cum să aleagă?

Tonifiere are nevoie să fie făcut cu loțiuni speciale sau tonic. De asemenea, nu ar trebui să fie de alcool. Este de dorit ca fondurile sunt bazate pe extract de plante medicinale.

O atenție specială este acordată procedurilor de hidratare. Este important să selectați astfel de creme care să țină seama legate de îmbătrânirea pielii se schimba și îmbogăți cu toate substanțele necesare. După 25 de ani, fondurile ar trebui să includă vitaminele P, A, C, E, care contribuie la scăderea semnelor legate de vârstă și sunt antioxidanți excelenți. De asemenea, merită acordarea atenției acizilor conținuți în creme.

Pentru zona din jurul ochilor, merită să cumpărați o cremă separată, deoarece după 25 de ani este important să se acorde o atenție deosebită acestei secțiuni speciale a feței. Mimiciul ridurilor devin vizibile, iar crema obișnuită nu le permite să netedă, precum și să elimine umflarea și vânătăile, deoarece poate face o cremă pentru zona din jurul ochilor. Trebuie să o utilizați de câteva ori pe zi imediat după procedurile de curățare.

Se recomandă alegerea produselor cu acizi florali sau fructiferi, deoarece acestea contribuie, de asemenea, la netezirea ridurilor.

Rețete

Multe doamne preferă să se angajeze în mod independent în procedurile de ton, întinerire și de hidratare a pielii la domiciliu. Există o mulțime de rețete pentru acest caz care permit fetelor de peste 20 de ani să aibă grijă de pielea feței cu propriile mâini. Cele mai eficiente sunt măști pentru toate tipurile de piele.

Gălbenuș de ou și masca de trandafir. Pentru ei de gătit, o lingura de macese trebuie să fie turnarea unui pahar cu apă clocotită într-un termos și se lasă pentru câteva ore. Apoi, amestecați 1 linguriță de perfuzie profilată cu o gălbenuș de un ou de pui, o jumătate de linguriță de miere, precum și vitaminele A și E, luate în cantitatea de 10 picături. Timp de 20 de minute, compoziția rezultată trebuie aplicată pe pielea feței și apoi se îndepărtează cu apă rece.

De asemenea, nutrientul este o mască de cartofi. Este necesar să se facă piure de la un cartof, amestecându-l cu lapte cald și 1 h. L. unt. Coerența amestecului ar trebui să fie cea mai omogenă. Se aplică pe fața purificată timp de 10 minute și se spală temperatura camerei de apă. Această procedură ajută la satura pielea cu elemente nutritive.

reteta foarte simplu pentru curățare și nutriționale de fulgi de ovăz, apă clocotită vărsat. Un cuplu de linguri nevoie pentru a umple 3/4 pahare de apă clocotită, se lasă timp de 10 ore. După expirarea timpului, amestecul este aplicat pe pielea curata cu un sfert de oră. După ce este îndepărtat prin spălare cu apă caldă.

Sfat

Așa că tratamentele de îngrijire facială sunt de succes, luați în considerare sfatul cosmetologi:

 • Inainte de a cumpara produse cosmetice de o anumită firmă, să examineze cu atenție recenzii despre ea. Există o probabilitate de produse care produc.
 • Nu te place de procedura de contrast. Aceasta poate afecta negativ starea vaselor.

 • Nu procedura în exces va fi un masaj facial. Acesta este utilizat pe scară largă în domeniul cosmetologiei profesionale, acesta poate fi, de asemenea, făcute în mod independent. Masajul regulat contribuie la netezirea pielii suplimentare.
 • Scapa de obiceiuri proaste. Alcoolul și fumatul sunt saturate cu toxine suplimentare, având un impact negativ asupra acesteia.

Deci, orice fată trebuie să înceapă să aibă grijă de fața lor. Dacă executați aceste proceduri seturi, vizitați-vă cosmeticianul și urmați-vă sănătatea dvs., atunci puteți minimiza schimbările de piele legate de vârstă după 20 de ani.

Despre principiile de bază ale îngrijirii pielii față. Vedeți în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: