Vichy minerale 89 serica: Compoziția și metoda de utilizare

Vichy minerale 89 serica: Compoziția și metoda de utilizare

Vichy Mineral 89 ser este un agent protector pentru fața persoanei destinate utilizării de zi cu zi. Acest produs cosmetic este potrivit pentru orice tip de epidermă (inclusiv sensibil). De obicei, gelul este vândut în o capacitate mică de 50 mililitri.

Despre Mark

Vichy este fondată în 1931. De atunci, angajații de laborator utilizează expertiza științifică și experiența dobândită de zeci de ani în producția produselor lor cosmetice. Acesta este modul în care sunt create de înaltă calitate și produse eficiente. Managerii companiei raportează că principala lor misiune este de a asigura bine îngrijite, sănătate și tineret al femeilor, în ciuda diferitelor factori naturali, subiectivi și obiectivi (vârsta, ecologia, caracteristicile individuale ale pielii și T. D. ).

Caracteristici ale produsului

Compoziția de gel Vichy Mineral 89 include 2 componente active:

 • apă termală mineralizant+
 • Acid Hialuronic de origine naturală.

Este important de remarcat faptul că prima componentă (apă termală care conține mai mult de 10 de minerale) este reprezentată în acest agent, în număr record – 89%. Apropo, este extras din surse situate în Franța. Datorită substanțelor utile incluse în apă, contribuie la normalizarea echilibrului pielii acid alcalin, și, de asemenea, contribuie la regenerarea, hidratarea și protecția stratului superior. Astfel, indicatorul funcțiilor de barieră ale epidermei crește semnificativ.

Acid hialuronic natural, la rândul său, conferă silkiness suprafața pielii. Acest lucru este posibil datorită capacității materiei microparticulei la apă așteptare. În acest sens, această substanță este, de asemenea, numit un sector hydrophic naturale.

De asemenea, produsul include componente cum ar fi:

 • glicerol+
 • Glicol butilic+
 • Lemon Acid+
 • mentol+
 • rășină Biosaccharide și altele.

Ca parte a Vichy minerale 89 nu există nici o astfel dăunătoare pentru piele (și în general pentru organismul uman) substanțe, cum ar fi parabeni, alcool, siliconi, precum și diferiți coloranți, arome, parfumuri și t. D.

Funcțiile fondurilor

Producătorul asigură că 89 de instrumentul Vichy Mineral Efectuează o întreagă gamă de funcții.

Printre ei:

 • protecţie+
 • Consolidarea funcțiilor barierei naturale+
 • Consolidarea+
 • ton aducerea+
 • îndepărtarea de disconfort și oboseală+
 • Piele hidratantă.

Studii clinice

Inainte de a ajunge la rafturile magazinelor cosmetice și devin accesibile cumpărătorului masiv, acest gel a trecut o serie de teste (inclusiv experimente clinice). Deci, ser a trecut de mai multe teste instrumentale. Calitatea și eficiența mijloacelor a fost evaluată de către fete și femei de vârste diferite (grupuri de la 18 la 65 de ani).

Conform testelor de consolidare, sa ajuns la concluzia că După utilizarea în ser zone ale pielii, în cazul în care a fost aplicat remediul, sa observat cu 36% mai puține particule cu poluare. De asemenea, testele deținute și hidratare. Conform rezultatelor, după aplicarea Vichy minerale 89 (după 4 ore), pielea devine mai hidratata (cu 24,3%).

În plus, un experiment pe scară largă a fost realizat cu participarea a 42 de femei care au timp de 4 săptămâni folosit produsul în viața de zi cu zi și a urmărit efectul pe care el a produs pe piele. Deci, 87% dintre ei a remarcat mai sănătos și culoarea proaspătă a feței, 94% au raportat că pielea a dobândit o strălucire plăcută naturale, 87% dintre femei a observat că epiderma a început să se completeze umiditate. In plus, 90% dintre fete au ramas incantati procesul de aplicare de gel, deoarece au experimentat senzații plăcute atunci când se aplică un mijloc pe piele, iar 92% sunt siguri că Vichy Mineral 89 abordat perfect tipul de epidermă.

Modul de aplicare

Utilizați acest instrument este recomandat persoanelor cu orice tip de piele (uscat, uleios, combinat, normal, sensibil). Producătorul sfătuiește să aplice mijloacele de 2 ori pe zi: dimineața și seara. În același timp, pentru o aplicație de două picături mici ale gelului.

Produsul trebuie să fie aplicat pe fata (mișcări pre-curățate și uscate). Apoi serul trebuie distribuit uniform pe mișcările de masaj cu pielea. Spălați că nu are nevoie.

Comentariile clienților

  Utilizatorii familiarizați cu acest produs cosmetic raportează că utilizarea sistematică a gelului îmbunătățește semnificativ starea pielii. De asemenea, fetele notează exercitarea serului, lipsa mirosurilor ascuțite neplăcute (care este inacceptabilă pentru părăsirea).

  În același timp, unele achiziții nu le-au plăcut textura produsului. Mulți raport că, după aplicarea sa pe piele rămâne senzație neplăcută și lipicios. Cu toate acestea, este imposibil să nu observăm faptul că societatea monitorizează cu atenție comentarii. Potrivit statisticilor lor, evaluarea medie a Vichy minerale 89 este 4.9 din 5 puncte (pe baza rezultatelor analizei 420 comentarii).

  Despre cum Vichy minerale 89 ser funcționează în condiții reale, uite următoare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: