Cum să consolidăm unghiile?

Cum să consolidăm unghiile?

Imaginea frumoasă și completă este imposibilă fără manichiură. Dar chiar și cea mai scumpă acoperire nu este capabilă să ascundă dezavantajele sau să compenseze unghiile slabe, deoarece nici o manichiură nu poate decora unghiile sparte, slabe și de așezare. Și dacă au devenit plictisitoare, fragile și fragile, înseamnă că este timpul să ne gândim cum să le returnați o aspect sănătoasă.

Unghiile, ca tot corpul nostru, sunt necesare vitamine. Mai ales lipsa elementelor utile poate fi observată la schimbarea sezonului și în sezonul rece. În această perioadă, unghiile pot începe să devină leneș și să devină mai fragile și mai slabe. Doar un curs de recuperare și consolidare cu drepturi depline vor ajuta să facă față problemei. Și pentru aceasta nu este necesar să se adreseze specialiștilor costisitori sau să cumpărați rezerve de depozitare a produselor cosmetice de îngrijire. Efectuați toate procedurile de resuscitare și reabilitarea unghiilor pot fi acasă.

Particularități

Când întâlniți și comunicați, întotdeauna acordăm atenție mâinilor interlocutorului. Ei sunt capabili să spună multe despre persoana opusă. Și, prin urmare, saloanele de înfrumusețare oferă diverse proceduri atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dar pentru a da mâinilor lor aspectul bine ținut, nu este necesar să petrecem timp și bani pentru oferte scumpe spa. Toate procedurile pot fi efectuate independent fără a părăsi casa, în timp ce utilizați numai produse naturale.

Pentru a începe cu, este necesar să decideți ce sunt unghii. De fapt, este ghearele care s-au schimbat în procesul de evoluție. Funcția lor de bază se află în rigiditatea mecanică a vârfurilor degetelor, ceea ce este în special necesar atunci când aveți nevoie să obțineți ceva, să faceți o altă manipulare, de exemplu, eliminați mâncărimea pielii. Placa de unghii este formată dintr-o proteină întărit și conține sulf, calciu, zinc, seleniu, cupru și fosfor.

Rezistența plăcii de unghii depinde nu numai de puterea, ci și de genetică. De exemplu, unghiile subțiri sunt imposibil de făcut gros, folosind vitamine și folosind orice măști sau creme. Puteți obține îngroșarea numai artificial și temporar, pentru că puteți aplica acoperiri de protecție speciale care vor face o placă de unghii cu un nivel mai solid și durabil.

Dar acest lucru nu înseamnă că dacă unghiile s-au slăbit și au început să se rupă, atunci problema este numai în genetică. În primul rând, trebuie acordată atenție alimentelor, deoarece unghiile, pielea și părul sunt un fel de reflecție a întregului organism. Poate că corpul dvs. încearcă să avertizeze că a existat un fel de eșec și este obligat să acorde atenție sănătății. Unghiile pot fi răsfățate nu numai după întindere sau acoperiri cu gel. Adesea, fragilitatea apare după epuizarea dietelor, a bolilor și a lipsei de vitamine.

Luați în considerare cu atenție plăcuța de unghii și acordați atenție acestor fenomene:

  • Dacă observați mici pete luminoase pe unghii, atunci nu aveți magneziu. Include in dieta ta de zi cu zi tarate, seminte de dovleac, nuci, legume, migdale, nuci de cedru, fistic, alune si alune.
  • În cazul în care unghiile cresc foarte lent, mananca mai mult brânză de vaci, brânză, iaurt natural, pește, legume și fructe cu coajă.
  • În cazul în care unghiile au devenit fragile, aceasta înseamnă că organismul nu dispune de sodiu. O cantitate mare de acest mineral este conținut în mare pește, culturi leguminoase, ouă de pui și produse lactate.
  • În cazul în care unghiile lăsați, porniți din meniul de zi cu zi mai multe proteine. Poate fi carne, pește, produse lactate, legume, cereale, precum și cocktail-uri de proteine.
  • Unghiile pot fi, de asemenea, rade din cauza lipsei de grăsimi. Prin urmare, în dieta, trebuie să fie produse bogate în acizi gras. Și aceasta nu înseamnă deloc că este posibil în fiecare zi, există chips-uri, maioneză, grăsime sau carne grasă. Meniul fiecărei persoane trebuie să aibă în mod necesar produse cu un conținut ridicat de macroelemente dorite. Prin urmare, mâncați mai multe nuci, semințe, semințe de in, avocado, produse lactate, măsline, gălbenușuri, pește și ciocolată neagră.

De asemenea, pe structura plăcii de unghii influențează factorii externi la care pot fi atribuite detergenții de uz casnic, deteriorarea reci, mecanică etc. Prin urmare, atunci când lucrați în jurul casei, purtați mănuși de cauciuc pentru a minimiza contactul cu pielea cu substanțe chimice agresive, precum și protejarea pielii mâinilor în timpul înghețurilor.

Metode de îngrijire

Restaurați platina unghiilor și dați unghiilor un aspect frumos nu este atât de dificil. Toate procedurile pot fi efectuate fără a lăsa acasă. Dar, pe lângă faptul că este necesar să se îngrijească de unghii, ar trebui să se acorde o atenție deosebită tuturor degetelor. Deci, de exemplu, la îngrijirea unghiilor, ar trebui să se acorde o atenție deosebită cuticulei. Este o piele densă situată la baza plăcii de unghii. Efectuează o funcție importantă – le protejează de penetrarea infecțiilor. Cuticul poate fi acoperit cu forceps special, aparate sau deplasare cu mijloace suplimentare.

Cuticulul tăiat este necesar o dată sau de două ori pe lună, Deoarece atunci când conduceți această procedură, pielea va crește mai repede și devine brută. Și dacă este mutat cu mijloace speciale de la placa de unghii, se va întoarce câteva zile mai târziu în locul precedent. Prin urmare, pe cuticula, puteți să judecați întotdeauna calitatea manichiului efectuată.

De asemenea, rolele de unghii, situate pe ambele părți ale unghiului merită o atenție deosebită. Această parte a degetului are, de asemenea, o piele grosieră. Cilindrii de tăiere nu este recomandată, deoarece cea mai mică deteriorare a pielii poate duce la apariția de arsuri. Cel mai bine este să eliminați pielea clapetei pentru a utiliza un roz special.

Luați în considerare un pic simplu și în același timp modalități eficiente de a consolida unghiile la domiciliu.

Băi

Cea mai bună modalitate de a întări placa de unghii sunt băi. Pentru pregătirea lor, aveți nevoie de un minim de componente și pentru pregătirea unei băi mici, veți avea nevoie de câteva minute. Ca bază, sare marină, ierburi terapeutice, uleiuri esențiale și alte componente disponibile.

Dacă unghiile nu au suficiente vitamine, ei devin imediat slabe și fragile. Cea mai eficientă modalitate de a consolida apa de mare este. Și puteți organiza chiar o procedură de spa cu mânerele dvs. fără a părăsi marea. Suficient pentru a cumpăra în magazin o sare mare de pe litoral și dizolva-l într-un castron cu apă caldă. Puteți efectua această procedură în fiecare zi dacă aveți gratuit 20-30 de minute. Și în două săptămâni veți observa deja că unghiile au început să crească mai repede, iar suprafața lor a devenit mai strălucitoare și mai netedă.

După baie, se recomandă rezolvarea mâinilor în apă curentă și aplicați o cremă hidratantă, deoarece sarea se usucă pe piele. De asemenea, puteți utiliza ulei cosmetic. Nu uitați să acordați o atenție deosebită prelucrării cuticulei.

Baia de lapte vă permite să vă restabiliți rapid unghiile la domiciliu. După cum știți, laptele este o sursă excelentă de calciu, care este atât de slăbită cu unghiile slăbite. Și este destul de simplu să se efectueze o astfel de procedură. Suficient pentru a cumpăra în cel mai apropiat magazin alimentar lapte de vacă solidă. Principalul lucru este că procentul de grăsime este de cel puțin 2,5%. Se toarnă lapte într-un castron adânc și se încălzește în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde. Coborâți degetele în lapte timp de o jumătate de oră. Și apoi spălați-vă mâinile cu săpun și utilizați crema de hidratare. Nu uitați să vă ocupați de cuticula. Luați o baie de lapte recomandată de 2-3 ori pe săptămână. Și apoi după o lună veți observa modificările.

Se pare că gelatina poate fi utilizată nu numai pentru gustări și deserturi de gătit. Aceasta ajută perfect la reînvierea unghiilor după construirea și găzduiește, de asemenea, unghiile deteriorate și le dă o strălucire suplimentară. Gelatina poate fi achiziționată la orice magazin alimentar, principalul lucru este că pulberea nu conține coloranți și arome. Într-un castron adânc, se amestecă 1 gelatină de lingură și 200 ml apă caldă. Se amestecă bine amestecul până când toată gelatina este dizolvată. Când temperatura fluidului devine confortabilă pentru degete, coborâți cuiele în baie timp de 10-20 minute.

În cazurile de urgență, uleiul poate fi folosit și ca baie. Cel mai bun pentru întărirea plăcii de unghii potrivite de măsline, migdale și ulei de ricin. Uleiul de măsline poate fi achiziționat la orice magazin alimentar, iar Castor și migdalele sunt vândute în borcane mici din lanțurile de farmacie. În aceleași proporții, amestecați uleiurile și coborâți cuiele în baie timp de 15 minute, astfel încât placa să fie complet acoperită cu lichid. După procedura, șterge mâinile cu un șervețel pentru a îndepărta excesul de ulei, iar mișcările masare freca rămășițele mijloacelor din placa și cuticula, după care dau reziduurilor petroliere pentru a absorbi. Și mai bine pus pe mănuși de bumbac, pentru câteva ore, și, dacă este posibil, pe timp de noapte. O astfel de baie o va ajuta pentru a restabili rapid structura deteriorată de extensie sau gel lac de unghii.

Pentru a pregăti o baie cu decoct de plante medicinale veți avea nevoie de un amestec de diferite ierburi, care pot fi cumpărate de la farmacie sau colectate în timpul verii. Pentru consolidarea, flori margarete sunt potrivite, brusture, St. Adăugați la containerul pe o linguriță de iarbă uscată și se toarnă apă clocotită, se lasa la infuzat 10-15 minute. Când temperatura decoctul devine confortabil, mai mici degetele într-un recipient pentru o jumătate de oră. După baie, șterge-ți mâinile cu un șervețel uscat sau un prosop, și apoi utilizați crema nutritiva de hidratare.

Baia cu ceai verde este o rețetă foarte simplă la domiciliu pentru tratamente spa. Veți avea nevoie doar de ceai verde și câteva picături de ulei de măsline. Umpleți ceaiul cu apă fierbinte și acoperiți capacitatea cu un capac, lăsați-l să se prelească 15 minute. Apoi adăugați două linguri de ulei în ceai și amestecați abia răciți. Când temperatura devine confortabilă, coborâți-vă mâinile în baie timp de 15 minute.

Pentru baia de miere, în plus față de miere lichidă, veți avea nevoie de ulei de măsline 2 st. Linguri și un ou de pui brut. Amestecați toate ingredientele din recipient și încălziți amestecul pe baia de apă sau în cuptorul cu microunde. Deplasați bine înainte de formarea de omogenitate și coborâți vârful degetelor timp de o jumătate de oră. După procedură, spălați-vă mâinile sub apă curgătoare cu săpun și aplicați crema de hidratare la unghii și cuticule.

Măști

Măștile sunt aplicate pe placa de unghii cu mișcări de masaj moale. Mijloacele sunt frecate cu atenție direct în cui și cuticula. După finalizarea procedurii, puteți purta mănuși de bumbac și lăsați o mască pentru câteva ore pe mâini.

Rețetă de popularitate unică și câștigătoare pentru o mască de boabe a apărut relativ recent. După cum știți, o mulțime de vitamine utile, inclusiv vitamina C, sunt conținute în coacăze. Și este această boabe care contribuie la restaurarea rapidă a plăcii de unghii. Pentru a întări unghiile subțiri și pentru a scăpa de stratificare, utilizați astfel de boabe: coacăze, lingonberries și afine.

Pentru această procedură, orice coacăz este potrivit: roșu, negru sau alb. Fructele de padure pot fi, de asemenea, proaspete sau înghețate. Luați o pereche de fructe de padure și frecați-le în plăcuța de unghii. Jucul alocat se lasă timp de 10-15 minute, după aceea vă spăl mâinile bine cu săpunul, astfel încât urmele pielii să rămână. Cu această procedură, este necesar să fii foarte îngrijit, astfel încât să nu se estompeze cu haine de suc de stropit sau mobilier. O astfel de mască se poate face de câteva ori pe lună.

Iodul ajută la combaterea transpirației și a unghiilor slăbiți, dă o placă de culoare strălucitoare, deci se recomandă aplicarea unei astfel de mască înainte de culcare. Cu ajutorul unei baghete de bumbac, aplicați un pic de iod la fiecare unghie și acoperiți uniform întreaga placă. Instrumentul este rapid absorbit, mai ales dacă unghiile sunt foarte uscate. Această procedură nu este adecvată pentru aplicațiile zilnice și este recomandată ca prevenire sau în plus față de tratamentul cuprinzător de 1 timp pe sezon.

Puteți întări unghiile prin remedii populare, de exemplu, folosind o mască de ovăz și de mușețel. În sezonul de vară puteți folosi flori vii, iar în timpul iernii nu este uscat în timpul iernii. În farmacie puteți cumpăra flori uscate de musetel în saci de ceai, dar pentru utilizare ca o mască petală trebuie să fie eliberată din sac. Ovăzul de ovăz conține multe vitamine de grup B și E, precum și bogate în aminoacizi. Dar pentru utilizare în scopuri cosmetice nu este procesată. Achiziționați în magazin de ovăz fără zahăr și aditivi suplimentari. Dacă gătiți masca numai pentru a fi utilizate în mâinile voastre, va trebui să amestecați flori de ovăz și margarete pe o linguriță într-un castron adânc. Umpleți amestecul cu apă clocotită și acoperiți capacul. Dați 5 minute pentru a vă întări, după care vă amestecați cu atenție la starea de cashitz. Aplicați o mască pe unghiile dvs. și lăsați-o timp de 20-30 de minute.

Dacă unghiile cresc foarte încet, puteți utiliza o mască de brânză de vaci în combinație cu o baie de lapte. Rețeta pentru această mască este foarte simplă: într-un castron adânc amestecați o linguriță de brânză de vaci și câteva picături de ulei de măsline sau castor. Amestecați-le cu atenție înainte de a da consistența smântânii. Aplicați la placa de unghii și lăsați-o timp de 30 de minute. Utilizați masca de brânză de cabană este recomandată de câteva ori pe săptămână timp de o lună.

Mierea este o componentă nutrițională excelentă în multe proceduri de plecare. În plus față de baie, miere lichidă poate fi utilizată ca componentă principală din mască. De asemenea, în miere, puteți adăuga câteva picături de ulei de cacao sau de nucă de cocos, iar amestecul a fost șters în unghii și cuticula. Masca poate fi păstrată la mâna de la 10 la 30 de minute. În acest caz, totul depinde de perfecțiune, deoarece mierea este o componentă foarte lipicioasă, deci nu este destul de confortabil să stați cu ea.

Masca va ajuta la accelerarea creșterii unghiilor. Și chiar într-o săptămână de utilizare veți vedea deja primele rezultate tangibile. Dar această rețetă nu este recomandată să folosească proprietarii de unghii subțiri și deteriorate, deoarece componenta principală a măștii este ardeiul roșu ars. Încercați să începeți adăugarea unei cantități mai mici de piper și ajustați proporțiile pe baza senzațiilor. Se amestecă piperul roșu și crema de mâini de hidratare preferată în aceleași proporții. Se amestecă bine mijloacele înainte de a da omogenitate. Aplicați o mască pe unghiile dvs., dar fiți atenți dacă există leziuni ale pielii sau răni în jurul plăcii de unghii. Este mai convenabil să se aplice o mască cu ciucuri speciale sau o baghetă de bumbac. Lăsați instrumentul timp de 15 minute. Dacă simțiți arderea, apoi spălați masca înainte. După procedură, aplicați crema sau uleiul cosmetic.

Parafinoterapie

După cum știți, parafina și ceara afectează perfect placa de unghii, astfel încât acestea sunt adesea folosite în a părăsi produsele cosmetice. Dar, de multe ori, toate magazinele și tratamentele spa din saloane sunt scumpe. Orice măști pot fi luate acasă și le va costa uneori mai ieftine. Parafina cosmetică poate fi achiziționată la magazinul de îngrijire cosmetică. Vândut, de regulă, parafină în borcane mici, dar este suficient pentru o medie de șase luni.

În urma recomandărilor producătorului, topiți parafina pe baia de apă în starea lichidă. Adăugați câteva picături de ulei de măsline la amestec și apoi aplicați scula rezultată la unghii. De asemenea, în mâinile tale puteți pune mănuși. Durata procedurii este de 1,5-2 ore. Desigur, poate părea că o astfel de mască durează prea mult timp, pentru că în timpul întregii timpi mișcarea mâinilor va fi limitată. Dar acest lucru este bine, deoarece acest timp poate fi alocat pentru a vă vedea filmul preferat și pentru a vă odihni sub muzică relaxantă. Se recomandă efectuarea acestei proceduri de 1-2 ori pe lună. Parafina va accelera creșterea unghiilor și va ajuta la alinierea structurii lor.

Fonduri

De asemenea, puteți face în mod independent o cremă de nutrienți la domiciliu. Pentru a întări unghiile, veți avea nevoie de o cremă de 30%, suc de aloe, ulei de calendula, buckthorn și bur. Toate ingredientele trebuie amestecate în aceleași proporții în starea de smântână lichidă. Frecați remedierea în fiecare zi de 1-2 ori pe zi în placa de unghii și pielea din jur. Depozitați crema gata este necesară în frigider.

După finalizarea oricărei proceduri, nu este recomandat să efectuați imediat o manichiură și să aplicați lac. În complexul cu măști și băi, puteți folosi lacuri terapeutice și de întărire. Astfel de acoperiri sunt recomandate pentru unghiile deosebit de subțiri care pot rupe la cea mai mică etanșare. Întărirea stratului va face o placă de unghii mai densă și groasă.

Pentru creștere și fortificații, puteți utiliza lacuri medicale speciale care pot fi achiziționate la farmacie.

Producătorul indică toate recomandările pentru utilizarea pe ambalaj. Mai ales popularitatea acoperirii protectoare a companiei Eveline 8 din 1. Judecând după recenzii, lacul nu numai că ajută la consolidarea unghiilor slăbite și fragile, dar oferă, de asemenea, o vedere frumoasă. Aplicați un instrument la unghii nevoie cu atenție, astfel încât lacul să nu atingă pielea. Timp de patru zile zilnic este necesar să acoperiți unghiile cu un strat de lac, iar în a cincea zi, scoateți lacul cu ajutorul unui lichid convențional și repetați din nou procedura. Astfel, este necesar să se utilizeze instrumentul timp de 2-3 săptămâni. În acest timp, unghiile vor deveni mai fine și durabile, instrumentul va ajuta la eliminarea fragilității și va scăpa de plictiseală.

Sfaturi și recomandări

Unghiile pe mâini nu cresc atât de repede, timp de o lună, placa va crește pe o medie de 1 mm, adică să crească un cui neted sănătos, va dura aproximativ șase luni.

Oferim unele mai eficiente și în același timp secrete simple pentru îngrijirea unghiilor:

  • Nu utilizați un roz de metal grosier. Este mai bine să o înlocuiți cu un model de sticlă sau plastic modern.
  • Pentru a returna unghiile un aspect sănătos după construirea în sus, veți avea nevoie de câteva săptămâni. Cea mai ușoară cale va fi o mască zilnică a uleiului Jojoba, care poate fi achiziționată într-o farmacie. În fiecare seară înainte de culcare, ulei încălzit se freacă într-o farfurie și cuticulă. După procedura, se recomandă să oferiți complet uleiului și să nu vă spălați mâinile cu săpun. În întreaga perioadă, nu se recomandă acoperirea unghiilor cu lac, pentru a nu încetini procesul de tratament.
  • De asemenea, pentru unghii pot folosi ulei de semințe de struguri, arbore de ceai, lavandă, lemn de santal, bergamot, caise și piersic. Toate uleiurile pot fi amestecate și frecați în plăcuța de unghii și cuticula sau adăugați câteva picături în măști, băi sau creme nutritive.

  • Deseori unghii pot fi leneși și pauze din cauza lipsei de vitamine. Dar permiterea situației este, de asemenea, un fel de agenți farmaceutici destul de simpli. Cumpărați fiole de vitamina A și E. Unele companii farmaceutice oferă vitamine complete „AEVIT”. Aceste vitamine trebuie să fie accesate spre interior, dar ele sunt, de asemenea, excelente pentru utilizarea pe unghii. Pentru aceasta, un ac mic se toarnă capsulă cu vitamine lichide și să distribuie scula pe toate unghiile. O capsulă este suficientă pentru toate cele 10 degete. Frecați vitaminele din placa de unghii și cuticula. După 1-2 săptămâni de utilizare zilnică veți vedea cât de mult au crescut unghiile. Această procedură este recomandată pentru a fi efectuată o dată în sezonul de nutriție și menținerea sănătății plăcii de unghii.
  • Scapă de galbenul unghiilor și întăriți placa va ajuta Lolk Lămâie. Adesea, unghiile devin slăbite și fragile din cauza lipsei de vitamina C. Apoi orice fruct cu un conținut mare de vitamine vine la salvare, de exemplu, lămâie. Pentru procedura, veți avea nevoie de o mică felie de lămâie și un timp liber. Atașați Lolk Lemon la fiecare unghi timp de 30 de secunde. Această procedură este bună deoarece nu necesită o mulțime de timp liber sau o pregătire îndelungată. Puteți alimenta placa de unghii înainte de culcare sau chiar în timpul pauzei de prânz. Și în loc de lămâie, puteți folosi grapefruit sau portocaliu.

Urmați frumusețea unghiilor nu numai la îndemână, ci și pe picioare. Și rețete și secrete pentru a întări unghiile foarte mult. Dar cel mai important – nu uitați să efectuați în mod regulat proceduri similare cel puțin în momentul în care vizionați filmul sau ascultați muzică, pentru că numai cu utilizarea obișnuită, puteți obține un rezultat excelent.

Despre ce alte modalități de a întări unghiile, vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: