Cum să vă îngrijiți mâinile?

Cum să vă îngrijiți mâinile?

Pentru o adevărată femeie îngrijire pentru corpul lor este necesar. Deosebit de atenți, reprezentantul frumosului jumătate de umanitate aparține îngrijirii pielii blânde și sensibile.

Reguli fundamentale

Nici unul dintre noi nu nu ar dori să dea mâinile vârstei, dar această parte a corpului a fost de acord în primul rând. Faptul este că pielea mâinilor este deosebit de uscată și vulnerabilă, deoarece are puțină apă și glande sebacee în ea, astfel că fisurile și ridurile pe perii sunt problema urgentă a tuturor fetelor și a femeilor.

În plus, mâinile noastre sunt afectate de curățarea constantă a mâncărurilor de casă și de spălare folosind agenți de curățare destul de agresivi. Și chiar dacă observă o notă „cu un balsam” sau „protejează în mod fiabil pielea mâinilor”, nu merită să credeți că astfel de mișcări publicitare. Zilnic „Chimie” similară afectează negativ doamnele blânde.

Da, și impactul condițiilor meteorologice și impactul constant al mediului extern (de la soarele scufundat la vânt puternic și îngheț) Nimeni nu a anulat. Din aceasta, pielea mâinilor este de obicei crăpare, devine uscată și oferă o mulțime de probleme cu proprietarul său. De aceea, îngrijirea perii, degetele și palmele ar trebui să fie zilnice și corecte pentru a-și păstra sănătatea și frumusețea lor de mulți ani.

Amintiți-vă că, fără protecție fiabilă, mâinile pot „ataca” diferite boli de piele și dermatită. Și din moment ce obiectivul principal al unei astfel de îngriji este formarea unui strat protector, astfel încât umiditatea nu este evaporată de la suprafață, înseamnă, împreună cu utilizarea produselor cosmetice și a cremelor, merită să beți o mulțime de apă, care va să fie un factor suplimentar de hidratare a pielii.

Etapele

Îngrijirea mâinilor este un întreg sistem de proceduri cosmetice, care pot fi împărțite în mai multe etape principale:

 • Curățenie+
 • Exfoliere+
 • masaj+
 • Hidratant, alimente și protecție+
 • Mască regulată+
 • Tăiere și îngrijire a unghiilor.

Din păcate, o etapă atât de importantă a îngrijirii mâinilor, cum ar fi curățirea, multe femei lipsesc și nu-i dau atenția cuvenită. Și în zadar, pentru că înainte de a aplica o cremă de nutrienți pe față, mai întâi să scăpăm de reziduurile cosmetice și alți contaminanți, deci va fi logic să utilizați această regulă și pentru mâini.

Adesea mâinile uscate este doar din cauza săpun sau gel incorect selectat, astfel încât să acorde o atenție la compoziția agentului de curățare, de preferat cu componente naturale din extracte de plante. După spălare, este în valoare de mâini de uscare, iar apoi apoi aplica o crema de nutrienți. Și pentru a efectua procedura de curățare chiar și în cazul în care nu există apă și săpun, să aibă grijă de un gel antibacterian compact, care ar trebui să fie o femeie de des de geantă de mână. Cu toate ca agenți antibacterieni intensive sunt încă recomandă utilizarea la un nivel minim, deoarece acestea se usucă puternic pielea mâinilor.

Este necesară procedura exfolierea pentru a elimina celulele epidermului vechi și actualizări ale pielii activați – Deci, ea va arăta tânără, indiferent de cat de vechi esti. Pentru exfoliere, veți avea nevoie de un scrub sau de peeling special, care poate fi cumpărat ca în magazinul cosmeticic și va face propriile mâini din mijloacele „primare” – de exemplu, zahăr, fulgi de ovăz sau cafea, cu adăugarea oricărui ulei vegetal.

Una dintre componentele importante ale îngrijirii este masajul. În același timp, nu este necesar să fugi în cabină, puteți efectua în mod regulat procedurile de auto-masaj la domiciliu – acest lucru este plăcut și nu este atât de obligatoriu. Un masaj bun al pielii mâinilor, palmelor și degetelor poate îmbunătăți semnificativ fluxul sanguin, poate ameliora tensiunea din mușchii obosiți și relaxați-vă.

Printre opțiunile de acasă, notăm următoarele:

 • Apăsarea, frecarea și frământarea degetelor și a perii+
 • Palmele de frământare care utilizează astfel de articole auxiliare ca o minge mică sau pietre naturale+
 • Punctul de masaj al mâinilor de perii „Shiatsu”, care afectează starea tuturor sistemelor organismului.

  Și în cele din urmă, după toate procedurile efectuate, a venit o schimbare de nutriție a pielii cu cremă. Utilizarea sa este, de asemenea, necesară pentru umezirea și protejarea pielii mâinilor de influențele externe negative. Pentru a pregăti un drog de acasă sub formă de cremă de mână aveți nevoie de o lingură de amestec zdrobită de musetel, gălbenele, plantain și rândul său. Ierburile se toarnă un pahar de apă fierbinte și insistă în noaptea. Formarea perfuziei și utilizarea următoarelor proporții: 1 h. L. Infuzia se adaugă 50 g de unt și 1 h. L. Dragă, amestecând bine totul până la o stare omogenă. Dacă există glicerină în casă, adăugați cremă la ea și câteva picături de lămâie pentru a crea un alt medicament miraculos. Și cu scopul de dezinfecție a pielii și vindecării rănilor, alegeți produsele cosmetice pe bază de musetel.

  Citește mai mult  Întinerirea mâinilor cu mezoterapie

  Introducerea pielii, nu uitați de unghii, Deoarece ei, ca și coafura, sunt o carte de vizită a unei femei și sunt pur și simplu obligați să arate bine întreținute și cu atenție. Unghiile trebuie să fie scrise în mod regulat, tăiați cuticula și hidratați pielea lângă ei. Și manichiura cu propriile tale mâini sau unghii de gel în cabină este o alegere personală deja a fiecărei doamne, în funcție de capacitățile și ideile sale financiare despre frumusețe perfectă.

  Proceduri în saloane

  În plus față de îngrijirea la domiciliu, va fi mai puțin probabil să participe la saloane profesionale, deoarece în prezent există multe proceduri interesante și eficiente de îngrijire a salonului care vor îmbogăți pielea mâinilor cu vitamine, substanțe utile și dedicate considerabil. Acesta va fi deosebit de important pentru a distinge timpul pentru a vizita salonul în timpul iernii, când pielea suferă de impact natural negativ.

  Cea mai populară procedură de tratament cosmetică este terapia cu parafină, care, apropo, a fost folosit în Roma antică. Și în epoca URSS, această tehnică a fost adesea folosită pentru regenerarea tonului muscular și a pielii după leziuni sportive. Acum, această procedură aduce nu numai un beneficiu pur practic al îngrijirii mâinilor, ci și o relaxare extraordinară a întregului corp, deoarece terminațiile nervoase de pe palmele noastre afectează toate corpurile corpului.

  Tiperapia de parafină se efectuează folosind parafină topită. El își înconjoară brațele, îngheață și creează o asemănare a mănușii, sub care se creează efectul de saună. Prin urmare, pielea evidențiază mai întâi umiditatea, care este saturată cu oxigen și apoi se întoarce la celulele epidermei.

  O astfel de procedură este recomandată în special pentru cei care au o piele foarte uscată sau crăpată.

  Procedura eficientă și populară a salonului – Masaj manual. Este logic că va fi mai eficient și mai eficient când este ținut imediat cu două mâini și cu ajutorul unui specialist. Masajul activează toate punctele și celulele, și îmbunătățește, de asemenea, circulația sângelui.

  Înfășurarea de ciocolată pentru mâini – Procedură utilă, parfumată și delicioasă. În plus față de regenerarea și nutriția celulelor, pielea va dobândi un ton neted, iar petele de pigment și roșeață vor dispărea treptat. În plus, datorită ciocolatei, după cum știți, producția de „hormoni de agrement” lucrează și, prin urmare, va fi oferită o mare stare de spirit după o excursie la un salon cosmetic.

  Alginatul și măștile sunt alge marine, care elimină inflamația, activează circulația sângelui și stimulează procesul de admisie a oxigenului.

  Mască de alge și împachetări pentru un timp foarte scurt vor restabili pielea deteriorată, iar mâinile vor face blând și catifea.

  Rețete

  Pielea a rămas tânăr și a arătat atractiv, încercați să o îngrijiți cu o peeling făcută cu propriile mâini. Aceasta este o scutire foarte eficientă a pielii de la celule vechi, oferind loc de către tineri. Opțiune la prețuri accesibile și simple – Peeling de zahăr. Pentru a face acest lucru, turnați 1 h. L. Nisip de zahăr în palma lui, adăugați 1 h. L. Olive sau alt ulei vegetal, amestecați ingredientele și frecați peelingul cu mișcări circulare în pielea mâinilor.

  Automat veți avea o cutie de masaj. Destul de câteva minute din această procedură plăcută, după care se spală peelingul și mâna curăță cu grijă șervețele fără a folosi apă sau săpun, astfel încât uleiul de măsline să alimenteze pielea. Crede-mă, după o astfel de procedură, suprafața pielii devine pur și simplu mătase la atingere. Dacă se dorește, ca parte a acestui agent de exfoliere natural și absolut sigur, puteți folosi sare de mare sau fulgi de ovăz tocată.

  Citește mai mult  Cum să faci peeling pentru mâini?

  Curățarea fulgilor de ovăz este făcută pur și simplu – sunt preparați cu apă clocotită, iar când amestecul se va răci, masucia pielea mâinilor. Această scrub de lumină și moale poate fi folosită în fiecare zi fără teama de a da rău stratului superior al pielii.

  Dacă tu Kofemanka, nu aruncați grosimea și a făcut-o un scrub de mână util. Trebuie amestecat cu ulei natural (de exemplu, măsline, caise sau floarea-soarelui obișnuit). Deoarece acest scrub este foarte intens, va fi suficient pentru a folosi de câteva ori pe săptămână.

  Și dacă doriți să albiți pielea mâinilor sau să scăpați de pistrui obsesiv, puteți adăuga astfel de ingrediente, cum ar fi crema, smântână sau suc de lămâie în oricare dintre scrubics.

  Dacă nu aveți încredere în produsele SPA Shopping, este timpul să aveți grijă de cosmeticele de mână. Masca de hidratare include 1 h. L. Miere, 1 h. L. smântână grasă și 0,5 ore. L. curcumă. Această compoziție este suficientă pentru a aplica mișcările de masaj de lumină și pentru a ține 10 minute la îndemână, după care ne spălăm cu apă. Datorită acțiunii de turmeric, pielea mâinilor primește nutriție și recuperare suplimentară. Singurul dezavantaj al măștii se datorează unui pigment saturat pentru scurt timp va picta mâinile și unghiile în galben, astfel încât să petreacă o astfel de procedură înainte de culcare.

  În timpul iernii, „primul ajutor” pentru pielea mâinilor va fi următoarea mască. Lemon Zest Trebuie să amesteci cu 2 st. L. Grăsime brânză de cabana, 1 h. L. Sudarea ceaiului verde și 1 h. L. ulei de masline. Și, dacă o jumătate de oră, pentru care masca este absorbită, nu poți sta inactiv, doar pune pe mâinile mănușilor de cauciuc.

  Disponibil pentru toată lumea, masca gustoasă și nutritivă – banană. Pentru pregătirea ei, luați 1 banană și 1 h. L. Orice ulei vegetal. Banana de terci cu unt trebuie să fie încălzită și în formă caldă pe mâna mâinilor. După o răcire completă, amestecul este spălat cu apă caldă, iar mâinile dvs. vor deveni mult mai moi pentru numărare.

  Pentru a nu lăsa toți banii în saloanele cosmetice, învățați cum să faceți și să utilizați băi pentru mâini. Ele nu sunt doar hidratate și hrănite pielea, ci și de un efect de vindecare și vindecare a rănilor. Ele pot fi cu sare de mare, ierburi naturale (de exemplu, cu mușețel, atrochem) sau noroi terapeutic.

  De asemenea, puteți face o baie de bere cu mușețel. Florile proaspăt placate sunt adăugate la bere caldă, mâinile sunt plasate acolo timp de 10 minute. Chamomile dezinfectează rănile și îndepărtează inflamația, iar berea înmoaie pielea. De la alte băi sănătoase cu ingrediente vegetale, menta, var, lenjerie, stejar, cu o rozie sau o fiară. Plantele sunt turnate cu apă clocotită și insistă 5-10 minute. Fiecare baie durează o jumătate de oră, iar după ei purtând o cremă. Astfel de proceduri sunt efectuate în fiecare zi timp de 1-2 săptămâni.

  În arsenalul de acasă al fiecărei femei ar trebui să fie și toate uleiurile posibile. Va fi suficient pentru a aplica uleiul adecvat în mâini, adăugând câteva picături de vitamine A sau E și puneți mănuși de bumbac. Acțiunea oricărui ulei va spori numai compresele calde. Pentru ei, puteți lua 3 părți ale uleiului și 1 parte din miere, amestec încălzit pe o baie de apă într-o stare caldă. Amestecul este suprapus pe pielea mâinilor și acoperit cu tifon sau o cârpă timp de o jumătate de oră.

  Cei care au pielea sensibilă și înclinați la reacții alergice, pot fi recomandate pentru a utiliza crema pentru copii sau crema de cremă. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o loțiune de corp pentru copii, vitamina E din capsule și vaselină. Componentele sunt amestecate cu o pană pentru a obține o stare omogenă.

  Citește mai mult  Reguli de îngrijire a unghiilor

  Sfat

  • Spălați-vă mâinile cu temperatura camerei de apă, deoarece apa prea rece duce la peelingul lor. Și pentru a preveni apariția de burscă, ștergeți-vă mâinile cu atenție și nu lăsați umiditatea pe ele.
  • Efectuarea muncii la domiciliu folosind orice produse de curățare, asigurați-vă că utilizați mănuși. Chimia modernă este foarte agresivă – dacă poate lua în considerare rugina, atunci stratul de piele este suprimat.
  • Se întâmplă adesea că există reacții alergice la un nou agent cosmetic. Deoarece femeile se bucură de pulberi în fiecare zi, datorită efectului acumulativ, impactul fondurilor în mâini poate fi ireparabil. Dacă mănușile de mână nu s-au dovedit sau pur și simplu ați uitat să le purtați, utilizați instrumentul simplu, care va ajuta la restabilirea echilibrului PH a pielii mâinilor: împrăștiați-le cu un amestec de lapte acru (1 st. L. ) cu oțet de mere (2 st. L. ).

  • În timpul iernii și toamnei, nu neglijați mănușile și mănușile – frigul și vântul pot face deșertul uscat de pe piele. Și acasă, dacă este posibil, utilizați un umidificator de aer, deoarece încălzirea cu aburi se usucă în interior.
  • Nu scurgeți apa în care cartofii au fost gătiți. Perfuzia caldă se confruntă perfect cu rolul mâinii nutritive.
  • Dacă aveți un seric de lapte de la brânză de vaci, utilizați-l ca un mijloc eficient pentru îndepărtarea petelor de pigment pe piele.
  • Un amestec de părți egale de glicerină și lămâie va ajuta mâinile moale la atingere și catifea pe aspect.
  • Spălarea mâinilor, ștergeți-le cu castravete proaspete, care este un tonic excelent pentru piele.
  • În primăvara și vara, asigurați-vă că vă protejați mâinile de la radiații ultraviolete agresive folosind spray-uri sau creme cu gradul maxim de protecție pentru ele.

  • Un alt mic secret – folosiți brațele obișnuite pentru copii pentru a atenua. Aditivii nocivi în el este minim și beneficiile – cel puțin depanarea.
  • Unghiile și cuticulele au nevoie de hidratare, deci într-un complex cu o cremă pentru mâini, dobândiți un remediu special pentru cuticul sau folosiți capsulele cu vitamina E.
  • Luați vitamine și beți mai multă apă – împiedică distrugerea fibrelor de colagen și îmbătrânirea prematură. Pentru ca pielea să fie sănătoasă, frumoasă, hidratată și cu un minim de riduri, este, de asemenea, necesar să mănânce drept și există multe fructe. Acest lucru nu numai că îmbunătățește starea pielii, dar va crește și imunitatea și protejează de tot felul de boli.
  • Când cumpărați crema de mâini, asigurați-vă că acordați atenție compoziției sale. Nu ar trebui să aibă siliconi, coloranți artificiali, parabeni, produse de rafinare a petrolului și alte „urâți”, care pot afecta negativ sănătatea pielii și provoacă adesea reacții alergice.

  • În timpul iernii, merită să punem o cremă nutritivă cât mai des posibilă – de cel puțin 3 ori pe zi. În același timp, dacă în vară aplicăm o cremă hidratantă în după-amiaza și hrănind înainte de culcare, apoi în timpul rece totul se întâmplă cu acuratețea da, dimpotrivă. Nutriția intensivă și textura de grăsime a cremei va fi necesară în timpul zilei când mergeți la îngheț.
  • Dacă în vreme caldă sunteți îngrijorați de o astfel de problemă ca transpirația mâinilor, este suficientă pentru a aplica o soluție de soluție de acid salicilic cu alcool în compoziție.
  • Dacă pielea pielii este prea uscată și a început să se coajă, alegeți creme care au ulei de migdale în compoziția lor, aloe, avocado, shi, jojoba. Și proprietățile liniștitoare ale uleiului de lavandă sau arborele de ceai, ca parte a cremei, vor ajuta pentru mâinile libere și inflamate.

  Astfel încât mâinile să pară bine îngrijite la orice vârstă, experții recomandă să înceapă să facă proceduri speciale de la 25 de ani – de exemplu, masaj și măști speciale. În 40 de ani, este posibilă creșterea frecvenței drumeții într-un salon profesionist de până la 2 ori pe lună, iar după 50 de ani – dacă este posibil o dată pe săptămână.

  Cum să vă îngrijiți mâinile la domiciliu, să căutați în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: