Acrylege pentru extensia unghiilor: caracteristici, caracteristici de alegere și aplicație

Acrylege pentru extensia unghiilor: caracteristici, caracteristici de alegere și aplicație

Nu cu mult timp în urmă, un produs inovator pentru maeștri de manichiură și pedichiură a apărut pe piața modernă. Acrylel a combinat cele mai bune calități ale a două materiale pentru a extinde unghiile: acrilice și gel și a fost produs ținând cont de dorințele maeștrilor serviciului de unghii.

Această abordare a făcut posibilă excluderea unui monomer din compoziție, care este în acrilic și provoacă o mulțime de probleme, dar pentru a lăsa rezistența inerentă acestui material.

Ce este Akrigel?

Acrilul este un hibrid gel și acrilic și are multe avantaje față de căile tradiționale de a construi.

Ia în considerare principalul lor:

 • Ușor de utilizat, ușor de aplicat pe suprafața unghiilor și nu se răspândește+
 • absolut nu dăunează sănătății, datorită unei compoziții speciale+
 • nu provoacă alergii și nu are un miros ascuțit+
 • Praful rămas după vărsare, nu zboară în jurul camerei și se stabilește pe suprafața de lucru+
 • nu evidențiază evaporarea în timpul polimerizării+
 • Ușor de aplicat și nu necesită abilități suplimentare.

Acrylel este un material versatil și permite maeștrilor să-și extindă complexul de servicii. Cu aceasta, nu numai că veți face corectarea jetoanelor și prelungiți placa, ci și simulați un apartament sau în formă de cupol. Ca rezultat, unghiile sunt bine, identice naturale, totuși, foarte durabile. Unghiile făcute cu acrill sunt practic simulate datorită elasticității speciale și ușurinței materialelor.

Singurul dezavantaj al unui astfel de poliegel este prețul său care poate ajunge la 5 mii. ruble pentru sticlă. În plus față de materialul în sine, vor exista fonduri suplimentare, care vor trebui, de asemenea, să cumpere la un preț ridicat.

Care este diferența față de alte materiale?

Acrylege pentru extensia unghiilor vă permite să obțineți un efect mai bun în comparație cu materialele tradiționale. Noua acoperire poate fi aplicată un strat mai subțire decât acrilic, ca urmare a căreia unghiile arata naturale. Spre deosebire de acrilicul de acoperire, Polygel nu se întărește fără uscare sub lampă, ceea ce simplifică foarte mult munca cu acesta și, de asemenea, reduce semnificativ timpul pentru efectuarea tuturor operațiunilor.

Citește mai mult  denim manichiură

Dacă comparați acrilul cu lac de gel, acesta nu se răspândește și rămâne la locul de aplicare. Acest lucru vă permite să inventați noi soluții și formulare, să o utilizați pentru a lucra cu partea superioară a unghiei. Utilizarea Polygelului permite maeștrilor să salveze semnificativ, deoarece consumul de material este redus la minimum.

Pentru a crea efectul dorit asupra unghiilor, nu trebuie să aplicați mai multe straturi, unul este suficient, iar unghiile vor arăta perfect.

Aplicarea și caracteristicile de utilizare

Polygel este un material destul de nepretențios, pentru că nu este nevoie să dobândească noi perii speciale. Ele sunt potrivite pentru aplicarea gelului sau acrilicului. O alegere ideală pentru a lucra cu materialul va fi perii din artificială sau amestecată cu o grămadă naturală.

Instrucțiunea de aplicare pas cu pas arată așa.

 • Înainte de a începe munca, periați umezirea într-un degresator.
 • Unghiul se pregătește ca atunci când lucrați cu gel. Degresarea și grundul într-un singur strat.
 • Un pic poliegel este aplicat uniform pe placă cu o perie.

 • Apoi faceți peria într-o soluție specială pentru a lucra cu acrybelul. Acesta va permite periei să nu se țină la material.
 • Facem o formă, apăsând ușor materialul periei pe placă. Pentru a evita detașarea, este necesar să funcționeze cu atenție zona cuticulei, ca atunci când lucrați cu acrilic.
 • După ce întreaga suprafață este acoperită cu o poligonă, este necesar să se usuce în lampă.
 • Netezirea suprafeței unghiilor folosind o coajă de 180 grit. Ea termină formarea.

Acrilul este produs într-o schemă de culori mici. Cu toate acestea, pentru a diversifica designul și a obține culoarea necesară, gelul gel poate fi aplicat pe partea superioară a materialului.

Selecție și cei mai buni producători

Cum a trebuit să observați, lucrați cu acrilic este o plăcere. Clădirea și corectarea utilizând acest material permite maeștrilor serviciului de unghii pentru a crea noi forme și a extinde semnificativ lista de servicii furnizate. Polygel este potrivit nu numai pentru extensie, este o soluție excelentă atunci când este necesar să se corecteze vârful unghiei (fără a aștepta corecția) și pentru a consolida unghiile naturale.

Citește mai mult  Bright și idei neobișnuite Amestec de culoare albă cu nuanțe portocalii în manichiură

Luați în considerare principalii producători ai acestui material, avantajele și dezavantajele acestora.

Irisk profesionist

Are consistență plastic, forță sporită și polimerizare confortabilă. Cu toate acestea, există mai multe dezavantaje: un încearcă obișnuit nu se va potrivi Polygelului pentru a stabili polilgelul, este necesar lichidul fluidului.

În plus, gelul acestui brand are o mică îmbrăcăminte.

Gel de budincă din Bluesky

Are o varietate de gamă naturală de culori, optimă în vâscozitate. Se distinge prin lipsa completă de lipire reziduală, care va economisi pe mijloace speciale, este polimerizată timp de una sau două minute. Din dezavantaje, este posibil să se observe un tub incomod (ambalaj) care nu permite controlul consumului de material și absența nuanțelor de camuflaj.

TNL Professional

TNL Professional completează primele trei producători de polideli. Se distinge printr-o consistență confortabilă, o gamă largă de culori și o uscare rapidă.

Numai stickența mică poate fi atribuită posibilului contra.

  Polygel este mare pentru modelare în cazurile de boli fungice, proteze de unghii. În cazul în care unghia se situează în spatele patului de unghii sau cojile, și există gol imens, acrylel va ajuta aici. În orice caz, atunci când aleg un brand polygel, este necesar să se bazeze pe argumente pro și contra de materiale, precum și scopul utilizării.

  Despre cum să crească acrylege unghiile, uita în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: