Alege un design pedichiură alb cu strasuri

Alege un design pedichiură alb cu strasuri

Aspectul și unghii bine îngrijit – zona pe care ar trebui să fie plătită în fiecare fashionista la. Astfel, la prima vedere, detalii minore, cum ar fi o manichiura si pedichiura, complement, completat și subliniază imaginea. În cazul în care manichiura este o zonă activă de atenție aproape fiecare fată, apoi pedichiură de multe ori uita. În același timp, starea de cuie pe picioare este un detaliu important și completează imaginea generală. Una dintre cele mai la modă pedichiură, relevante și universală de culoare albă.

Alb Pedichiura cu strasuri

pedichiură alb cu pietre sau cristale – una dintre cele mai elegante și îndrăznețe moduri de a decora unghiile de pe picioare. Există multe opțiuni pentru utilizarea cristalelor: pietrele și pietrele pot fi decorate cu tot unghia, este jumătate (partea de sus, jos, dreapta sau stânga). De asemenea, pe unghia puteți poziționa doar câteva ornamente mici într-o formă simetrică sau asimetrică. De asemenea, puteți adăuga paiete la pietre și cristale.

Pentru ieșirea de seară, partidul sau campania de tematică zgomotoasă la club este cea mai potrivită o decizie luminoasă și îndrăzneață – decorarea pietrelor de la toate unghiile.

Pentru șosetele de zi cu zi, ar trebui să alegeți mai multe opțiuni liniștite pentru pedichiură – ar trebui să fie oprite la aplicarea doar a câteva pietre.

Trebuie remarcat faptul că pedichiura se poate face atât cu cristale incolore, cât și cu pietre luminoase. În alegerea pedichiurii albe cu strasurile, este, de asemenea, important să fiți repetat din imaginea generală (stil de îmbrăcăminte, stil de viață și altele). Puteți să rămâneți la unghii – analogii de materiale naturale (chihlimbar, agate, turcoaz și așa mai departe). Varietatea la modă de pedichiură cu cristale este stilizarea unghiei sub ornament „Sticlă spartă”. Acest design poate fi efectuat atât în ​​nuanțe luminoase cât și pastelate.

Citește mai mult  Violet Franch pe unghii: Decor Idei și frumoasă combinație

Imaginea specială chic și de lux va da o manichiură albă cu aur. Ca parte a acestui design, puteți utiliza pandantive sau pandantive. Rețineți imediat că această opțiune este destul de ambiguă în performanța sa. În plus, nu toate fetele Este potrivit în șosete (confortul depinde de tipul de pantofi).

Alternativă la pedichiura albă și de aur va fi o pedichiură cu incluziuni de argint. Mai ales relevant, o astfel de alegere va fi în sezonul de iarnă (de la argint Rhines poate fi amânată, de exemplu, fulgi de zăpadă).

Un alt punct important – alegerea formei și dimensiunii cristalelor.

Deci, forme geometrice poate fi un excelent plus la un stil minimalist birou strict, și forme rotunjite sunt capabili de a sublinia feminitatea și naturalețe.

Pedichiură în alb: soiuri de înmatriculare cu strasuri

În general, comandanții de servicii de unghii aloce mai multe tipuri de modele de unghii de culoare albă cu cristale:

 • Design Point (locație la nivel local)+
 • aspect trapezoidal (de stabilire a pietre din partea de jos a unghiei la capătul său)+
 • varietate Abstract (Locul de amplasare fantezie de pietre pe unghie)+
 • covor de Est (combinație de pietre de diferite forme, dimensiuni și culoare)+
 • Liniile geometrice (utilizarea formelor minimalistic).

Alte optiuni

Există un număr mare de alte opțiuni de unghii de design de pe picioare lacquet albe. Citiți mai multe.

Pedichiura cu ornament dantelă albă

Rafinat și modele de dantelă îngrijite sunt în măsură să dea rafinament și sofisticare orice imagine.

  Acesta este un design incredibil de blând și feminin de cuie, care se va potrivi cu fiecare fată.

  texturi diverse

  Neobișnuit și inițial, o combinație de netedă și textură lacuri.

   Citește mai mult  Manichiura monofonică: Noutăți și caracteristici de design

   Sidef

   Pearl și opțiunea Pedichiura luminoase Potrivit pentru fashionships reale, gata să conteste sondajele de zi cu zi.

   O schemă de culori

   Una dintre cele mai populare este combinația de combinație alb cu albastru. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie limitată la modele standard, utilizați fantezia ta. Se combină alb cu roșu și caractere aldine, roz blând sau încrezător și liniștitor verde.

   După cum puteți vedea, designul unghiilor este o parte importanta a imaginii modei. Tu cu siguranță nu pierde dacă vă decideți pentru a decora unghiile pe picioare cu lac alb. Un punct culminant va fi decorat cu pietre, cristale sau pietre.

   O astfel de decizie va da note speciale chiar și o imagine simplă de zi cu zi. Și completează, de asemenea, costumul festiv de seară.

   Cum sa faci o manichiura luna alba cu stras, uita-te in videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: