Alegeți o lampă pentru lac de gel

Alegeți o lampă pentru lac de gel

Astăzi, gel lacuri, biogeluri și o varietate de geluri colorate sunt adesea folosite pentru a crea o manichiură de înaltă calitate și practică. Din păcate, ele sunt imposibil de utilizat fără utilizarea unei lămpi speciale, deoarece le permite să le consolideze pe gălbenele. Astăzi, astfel de lămpi se găsesc nu numai în saloanele de înfrumusețare, mulți oameni la modă au achiziționat deja un astfel de dispozitiv pentru a crea o manichiură uimitoare și elegantă pe cont propriu. Merită luați în considerare caracteristicile lămpii pentru lac de gel, avantajele și dezavantajele sale, caracteristicile de alegere, precum și varietățile și evaluarea celor mai bune modele.

Caracteristică

În prezent, nu numai profesioniști din domeniul nyl-artei, ci și începători în acest domeniu, precum și utilizatorii obișnuiți preferă la crearea unui lac de manichiură la modă și durabilă. Caracteristica lor este că pentru uscare, va fi necesară o lampă specială, deoarece poate fi realizată numai cu ajutorul său. Pentru a alege corect o lampă pentru lac de gel, trebuie să luați în considerare mai întâi principiul funcționării sale. Acesta este un dispozitiv special care este utilizat pentru rejuginarea anumitor substanțe. Emite radiațiile ultraviolete, adică valuri care au o lungime specifică. Acest lucru permite polimerizarea lacului de gel, prin urmare, ferm și fixându-l pe gălbenele.

Razele ultraviolete oferă o conversie a unui lichid, substanță vâscoasă într-o suprafață rezistentă care se distinge prin rezistență. Folosește această tehnologie simplă pe care o manichiură lungă poate fi garantată. Puteți fi sigur că în două săptămâni, Neil-Art nu va sparge.

Beneficii și daune

Se știe că radiația ultravioletă este dăunătoare sănătății umane, dar nu cred că lămpile pentru uscarea lacului de gel sunt, de asemenea, dăunătoare pentru sănătate. Pentru a usca lacul aplicat pe gălbenele, doar 30 de secunde până la 2 minute. În acest timp, impactul ultravioletului asupra sănătății umane este minim, așa că nu vă faceți griji. Singurul lucru care, cu utilizarea regulată a unei astfel de lampă a pielii mâinilor poate fi mai rapidă. Pentru a vă proteja de acest lucru, suficient de 20 de minute înainte de procedura de manichiură aplicați crema de mână. Aceasta va crea o barieră protectoare.

De asemenea, este demn de a vorbi despre beneficiile unei astfel de lămpi. Noi toți străduim pentru galbenelele noastre arata frumos și bine îngrijit, dar uneori nu putem merge de multe ori la salon pentru a face o nouă manichiură. Cu ajutorul gel de lac, este posibil să se asigure că manichiura va arata ca un nou o săptămâna. Desigur, este pur și simplu imposibil de a realiza un astfel de efect fără o lampă. Prin urmare, se poate argumenta că în condiții de siguranță, cu ajutorul acestui aparat poate salva o mulțime de timp.

Tipuri de lămpi

Astăzi, alegerea cumpărătorilor are o selecție largă de lămpi lac de gel de la diverși producători. Oricine poate alege cea mai bună opțiune în funcție de capacitățile financiare și a obiectivelor. Este în valoare de vedere principalele soiuri de lămpi, precum și caracteristicile lor.

Ultraviolet

Astfel de lămpi au devenit primele dispozitive în domeniul Neil Art. Acestea sunt numite în continuare lămpi UV. Astăzi ele sunt populare, deoarece acestea au următoarele avantaje:

 • Selecție imensă de design – producătorii moderni utilizează diverse forme și variații de culoare pentru a crea astfel de dispozitive, care vor aprecia cu exactitate Fashionista unghii+
 • Cost – astfel de instrumente sunt prezentate în diferite categorii de prețuri, care oferă posibilitatea de a alege, și, de asemenea, face instrumente disponibile tuturor.

În plus, lămpile ultraviolete au dezavantaje, cum ar fi:

 • Radiația lampa UV are un impact negativ asupra ochilor, care trebuie luate în considerare atunci când lucrează cu această adaptare+
 • Utilizarea unei astfel de lampă se usucă nu numai lac de gel, ci și plăcuța de unghii, precum și pielea mâinilor+
 • Modelele ultraviolete ard rapid, ceea ce înseamnă înlocuirea frecventă, iar acest lucru afectează negativ finanțele proprietarului.

Un criteriu important al modelului ultraviolete este puterea sa. Lămpile de tip standard au de obicei 9 wați, deși există destul de des modele de la 18 la 54 de wați. Este demn de remarcat faptul că puterea are un impact direct asupra calității polimerizării și asupra duratei procesului de uscare. Soluția optimă este dispozitivul cu o capacitate de 36 wați. O astfel de lampă este de obicei echipată cu patru becuri. Pentru a usca stratul de lac de gel are nevoie doar de 2 minute.

Nu uitați de cronometrul care este prezent în lămpile ultraviolete. Dacă luăm în considerare modele simple, atunci puteți face o setare de timp pentru momente. Multe dispun de dispozitive cu două moduri. Puteți alege modul „2 minute” sau „∞”. În al doilea caz, lampa va funcționa atâta timp cât apăsați butonul de oprire. Dar opțiunile scumpe oferă timp de instalare în câteva secunde. Aceste lămpi sunt cele mai economice în funcțiune.

Lampa ultravioletă poate fi reprezentată de diferite dimensiuni, care merită luată în considerare atunci când alegeți opțiunea optimă. De obicei, profesioniștii Neil-Art dobândesc o lampă mare, deoarece ambele mâini pot fi uscate în același timp.

Astfel, timpul este economisit semnificativ, procedura de uscare este redusă de două ori. Dar pentru uz personal la domiciliu, opțiunea compactă va fi perfectă.

Lampa cu LED

Relativ recent a apărut la lămpi cu LED-uri de vânzare. Principalul lor plus este că acestea permit polimerizarea destul de repede. Aceste dispozitive, desigur, sunt mai scumpe decât prima specie, dar lucrează pentru o lungă perioadă de timp fără defecțiuni și înlocuiesc lămpile, deoarece diodele emise de lumină sunt caracterizate printr-o durată lungă de viață. Dacă unul dintre ei nu mai funcționează, restul diodelor vor fi suficiente pentru a continua să lucreze cu lampa, care este avantajul indiscutabil al speciilor LED.

LED-urile cu LED-uri mult mai bune decât un dispozitiv cu becuri UV, La urma urmei, cu ajutorul lor, gelul de gel de pe gălbenele pot fi uscate în doar 10-30 de secunde. Acest lucru vă permite să economisiți în mod semnificativ timp la crearea manichiurii, astfel încât astfel de dispozitive sunt adesea folosite în saloanele de înfrumusețare. Dacă aveți nevoie să achiziționați o lampă LED pentru uz casnic, atunci ar trebui să oferiți preferință la 6 watt cu o capacitate de 6 wați. Ele se caracterizează prin costuri reduse, dimensiuni compacte și aceeași calitate ca și modelul UV.

Este foarte important să luați în considerare locația LED-urilor, deoarece uniformitatea polimerizării depinde de acest lucru. O alegere excelentă este opțiunea în care sunt situate pe partea de sus și pe laturi.

Producătorii moderni oferă modele chiar și cu control senzorial. Un astfel de dispozitiv se aprinde când mâna este în lampă și dacă scoateți mâna, lampa se va opri automat. Este foarte convenabil și economic. Avantajele lămpilor LED ar trebui să fie atribuite faptului că acestea nu sunt predispuse la încălzirea, iar în timpul funcționării nu provoacă senzații neplăcute. Pielea mâinilor, cum ar fi gălbenele sunt în siguranță. De asemenea, trebuie remarcat faptul că lumina emisă este inofensivă pentru ochi, pentru că funcționează fără Ripple.

Din păcate, lămpile cu LED-uri posedă astfel de dezavantaje:

 • Nu se poate usca nu toate lacurile gelului+
 • Emit Ultraviolet, care are următorul interval, în comparație cu fluorescentul+
 • Cost destul de ridicat.

Gestrapet

Recent, Masters Neil-Art a decis că a fost mai bine să cumpărați – UV sau LED-uri pentru uscarea lacului gel, ca o soluție mai nouă a apărut – CCFL. Acest dispozitiv poate fi numit hibrid sau combinat, deoarece combină principiul funcționării atât al LED-urilor, cât și al fluorescentilor. Plăcuțele incontestabile ale lămpilor de susținere a gazelor sunt caracteristici cum ar fi durabilitatea și consumul scăzut de energie. Această opțiune vă permite să obțineți uscarea de înaltă calitate a oricărui lac de gel, iar o astfel de soluție este potrivită pentru gelurile de modelare, ceea ce îl face universale. Dispozitivul este sigur pentru sănătate și, de asemenea, nu se supraîncălzește pielea mâinilor.

Singurul minus este un proces mai lung de polimerizare, în comparație cu analogul LED, deoarece timpul de funcționare poate fi de la 30 de secunde la 3 minute.

Abordarea corectă

Înainte de a cumpăra o lampă pentru lac de gel, este necesar să se țină cont de diferiți factori. Acest lucru va face posibilă alegerea corectă și nu dezamăgită de cumpărare. Așadar, alegerea acestui dispozitiv, sunt luate în considerare mai multe criterii.

Putere nominală

Astfel de dispozitive dobândesc nu numai profesioniști, ci și auto-învățați pentru utilizare la domiciliu. Pentru a alege cea mai bună opțiune, este în primul rând să acordăm atenție puterii modelului, deoarece acest factor are un impact direct asupra vitezei muncii. Dacă alegeți alegerea dvs. pe o lampă puternică, utilizați-o destul de des, consumul de energie electrică va crește. Dar puterea dispozitivului afectează rata de polimerizare a stratului de acoperire. Numai o lampă puternică garantează procesul de uscare în doar 30 de secunde. Această opțiune este ideală pentru saloanele de înfrumusețare, unde, în ziua în care maestrul servește un număr mare de oameni. Pentru uz personal, modelul cu o putere medie va fi potrivit.

Dimensiuni, greutate și formă

La alegerea dimensiunilor și a formei dispozitivului, puteți fi respinși din preferințele personale. Dar experții recomandă achiziționarea unei lămpi fără colțuri ascuțite pentru a lucra în cabină pentru a minimiza posibilitatea de rănire a clientului. O opțiune mică vă va permite să vă uscați prin fiecare mână separat, în timp ce dispozitivul de dimensiuni mari – două mâini simultan. Chiar și există dispozitive care au uscat fiecare unghie separat, soluția optimă este o lampă proiectată pentru o mână degete. Greutatea aparatului joacă un rol important.

Dacă maestrul Neil-Art face o manichiură de ieșire, atunci modelul compact se va potrivi mai bine, dar pentru a lucra în cabină puteți utiliza echipamentul de dimensiuni mari.

Echipamente

Comoditatea de funcționare a echipamentului depinde în multe privințe din configurație. Merită luată în considerare faptul că acest criteriu are o dependență directă cu prețul. Cele mai multe funcții au o lampă, cu atât va costa mai scumpă. Opțiunea optimă trebuie să aibă următoarele funcții:

 • Activarea automată a dispozitivului va permite expertului să nu petreacă timpul și să nu se schimbe atenția asupra dispozitivului în sine+
 • Prezența unui cronometru va permite expertului să se simtă mai liber, deoarece nu va fi nevoie să verificați timpul și să vă uitați în mod constant la ceas, deoarece după un timp predeterminat, lampa se va opri automat+
 • Opțiunile cu fundul detașabil vă vor permite să utilizați dispozitivul și pentru o pedichiură, precum și să furnizați acces convenabil la becurile care vor trebui să se schimbe din când în când+
 • Cu ajutorul ventilatorului încorporat, toate elementele dispozitivului vor putea să se răcească, ceea ce va extinde timpul de funcționare al acestui echipament, precum și protejează utilizatorii de posibile arsuri.

Proiecta

Producătorii moderni de lămpi pentru lac de gel oferă o gamă largă de modele care diferă nu numai de funcții, ci și apariția. Atunci când alegeți o execuție a culorii și designul dispozitivului, fiecare cumpărător poate fi respins din preferințele și dorințele personale. Merită să trecem stilul camerei în care va fi lampa. Ca rezultat, procesul de aplicare a lacului de gel va aduce atât maestrul, cât și utilizatorul este o plăcere. La alegerea unei lămpi Shellac, vor fi luate în considerare următoarele sfaturi ale profesioniștilor:

 • Novice nu ar trebui să cumpere imediat o lampă scumpă, este mai bine să începeți cu o versiune bugetară, iar în viitor poate fi înlocuită cu o opțiune mai eficientă+
 • Pentru a lucra în diferite direcții, de exemplu, produceți o uscare a diferitelor materiale și, de asemenea, să se angajeze în unghii cu opțiunea optimă va fi o lampă hibridă, care este mai scumpă decât de obicei, dar vă va permite să lucrați cu ușurință+
 • Pentru maeștri care au mulți clienți, este mai bine să cumpărați modele puternice, deoarece permit timpul minim de timp pentru a efectua polimerizarea stratului de acoperire+

 • Dacă maestrul funcționează la o masă mică, alegerea optimă este o lampă compactă+
 • Dacă doriți să simplificați lucrarea cu gel gel cât mai mult posibil, atunci este mai bine să alegeți echipament cu un număr mare de funcții, ceea ce va maximiza procesul de uscare în sine+
 • Lampa din versiunile de culoare luminoase nu poate fi armonizată cu o direcție comună de stil, precum și o iritare de la clienți, astfel încât selecția designului joacă, de asemenea, ultimul rol+
 • Prețul produsului poate fi diferit, fiecare selectează opțiunea în funcție de capacitățile sale, dar merită înțeles că modelele ieftine nu se pot lăuda cu o calitate superioară și prezența unui număr mare de funcții, deoarece acestea sunt în principal eliberate companii minore.

Modele de rating

Piața modernă prezintă o gamă largă de lămpi lacuri de gel. Pentru a începe cu, ar trebui să luăm în considerare producătorii pentru a facilita alegerea dvs. Toate marcile pot fi împărțite în trei grupe.

 • Lămpile profesionale sunt de obicei proiectate pentru a fi utilizate în saloane de înfrumusețare. Ei dețin numeroase branduri americane, cum ar fi Geleș, CND, OPI și armonie. De obicei, produsele din aceste mărci sunt foarte de înaltă calitate, moderne și costisitoare.
 • Clasa mijlocie aparține dispozitivelor care pot fi utilizate atât pentru funcționarea în saloanele de înfrumusețare, cât și pentru uz personal. Această clasă include companiile ruse-chineze și ruse. Băieți, cum ar fi Jessnail, RunAil, Planet Nails, Sun și Polaris sunt savurate. Dispozitivele sunt caracterizate de o calitate bună și au, de asemenea, o garanție de service.
 • Cea mai mică calitate a lacului de gel este furnizată de site-urile chineze, pe care nu este chiar clară care companie este un producător.

Astfel de dispozitive se rupe rapid rapid, conțin numărul minim de funcții, se caracterizează printr-un design primitiv. Dar ei îndeplinesc funcția de uscare a șelacului și, de asemenea, au un cost accesibil.

Merită luarea în considerare a clasamentului celor mai bune modele, Ce va permite fiecărui cumpărător să facă alegerea potrivită în funcție de preferințele și dorințele personale.

 • Jessnail 36 W – Soluție excelentă atât pentru profesioniștii din industrie, cât și pentru uz casnic. Acest model de producător intern are o formă clasică, datorită cărora vă permite să se usuce simultan pe aceeași mână. Această lampă vă permite să acoperiri de înaltă calitate de orice tip. Dispozitivul conține becuri de lumină, puterea fiecăruia este de 9 wați. Acest model are trei moduri de operare – timp de 2 și 3 minute, precum și opțiunea „fără sfârșit”. Include instrucțiuni în limba rusă, care este un avantaj indiscutabil. Paletul este reprezentat de un tip detașabil. Și, bineînțeles, merită să subliniem costul disponibil. Printre minusurile trebuie să evidențieze lipsa temporizatorului, dacă trebuie să uscați o uscare mai mică de două minute.
 • CND lampă UV 36W – Aceasta este o alegere excelentă între lămpile UV, care este potrivit pentru profesioniștii din industria nevătă. Acest dispozitiv este echipat cu un număr mare de funcții, are 4 cronometre, palet retractabil, mâner de transport, placă de referință și ventilator. Acest model este caracterizat prin versatilitate, deoarece este potrivit pentru orice lac de gel. Radiația sa nu afectează viziunea. Becurile de lumină diferă în funcționare îndelungată.

Din păcate, un astfel de model este adesea format, deci trebuie să fiți atenți atunci când alegeți. Desigur, calitatea trebuie să plătească întotdeauna, deci are un cost destul de ridicat. Acest model are o mulțime de feedback pozitiv.

 • Lumină opusă – Aceasta este o soluție adevărată pentru meșteșugurile de manichiură. Datorită LED-urilor, uscarea stratului de acoperire este realizată aproape instantaneu. Acest model se caracterizează prin astfel de avantaje ca corpul metalic fiabil, polimerizarea rapidă, garanția de un an. Acesta poate fi aplicat nu numai pentru manichiură, ci și pentru pedichiură. Lampa are o putere de 32 de wați, în timp ce fiecare bec are o capacitate de 6 wați. Dar acest dispozitiv are unele minus: un preț destul de ridicat, este conectat numai printr-un adaptor la un Euroreset și nu este potrivit pentru toate lacurile gelului.
 • LED + CCFL Diamond – Acesta este un reprezentant luminos al lămpilor hibride pentru uscarea lacului gelului. Se caracterizează prin costuri accesibile și de bună calitate. Datorită prezenței a 12 lămpi LED și 1 spirală, polimerizarea stratului de acoperire este efectuată în numărarea secundelor. Acest dispozitiv este completat de un cronometru, care este proiectat pentru 10, 30 și 60 de secunde. Datorită fundului detașabil, acest dispozitiv poate fi utilizat chiar și pentru pedichiură. Dacă vorbim despre minusuri, atunci o dimensiune mică nu permite să se usuce simultan toate cele 5 degete pe de o parte, merită lipit de următorul algoritm „4 + 4 + 2”. Deoarece temporizatorul este situat mai jos, provoacă un inconvenient pentru manichiura independentă. De asemenea, trebuie remarcat faptul că acest dispozitiv este produs în China.
 • RUNAIL 36 BTRU 911 – Aceasta este o lampă eficientă la un cost accesibil. Este reprezentat sub forma unui „tunel”, în care există patru becuri, fiecare dintre acestea având o putere de 9 wați. Dispozitivul are un fund desenat, un cronometru cu trei moduri (1, 2 și 3 minute). Deși lampa are un preț mic, dar adesea alegerea acelui profesioniști. Dacă luăm în considerare punctele slabe, trebuie remarcat faptul că garanția este prevăzută doar trei luni, cronometrul uneori funcționează cu întreruperi, iar greutatea dispozitivului este de 1,5 kg.

Termeni de utilizare

Pentru a utiliza în mod corespunzător lampa pentru lac de gel, merită să efectuați o manichiură, Aderarea la următoarea secvență:

 • Noblogii ar trebui să dea o anumită formă, precum și să elimine cuticula+
 • face degresare gălbenele, deoarece altfel nici o lampă nu va permite fixarea eficientă a stratului de acoperire pe unghii+
 • După aceea, merită să punem o acoperire de bază, în timp ce ar trebui să faceți un strat de aplicație foarte subțire + specialiștii sfătuiți mai întâi să acopere patru unghii, cu excepția celor mari și uscați-le în lampă+
 • Rezultă lacul obișnuit pentru a aplica partea superioară și uscată în lampă + pentru șelaca de pe ambalaj indică cât timp trebuie să păstrați etichetele din lampă să se usuce complet.

Mulți sunt interesați de întrebare sau puteți usca lacul de gel fără utilizarea lămpii. Din păcate, nimeni nu poate face fără. Shellac în aparență nu diferă de cea obișnuită, dar compoziția sa chimică este complet diferită, astfel încât să se usuce utilizarea lampa este obligatorie. Mai ales că este foarte convenabil să picteze unghiile cu lac gel, iar apoi doar 1 minut sub lampă și manichiură este gata.

Utilizare greșită

Dacă nu respectați regulile pentru utilizarea unei lămpi pentru lac de gel, nu va fi posibilă crearea unei manichiură durabilă și frumoasă. Merită luarea în considerare a erorilor frecvente privind noii.

Dacă șelaca nu se usucă, atunci a fost pus pe un strat destul de gros. Trebuie aplicat cu un lac de gel cu un strat subțire și apoi uscați-l sub lampă.

 • Dacă lacul nu sporește, atunci motivul poate fi că mâinile de la lampa au fost luate înainte de timp. Lacul de gel are nevoie de o anumită perioadă de timp petrecută sub razele lămpii, numai atunci există o acoperire puternică cu o placă de unghii. Trebuie să urmați întotdeauna instrucțiunile, deoarece fiecare secundă este importantă. Dacă lampa are un cronometru, atunci numai după semnal puteți scoate mâinile din lampă.
 • Dacă în timpul uscării, simțiți că coacerea este, atunci nu trebuie să vă fie frică și să opriți procedura, deoarece este destul de normală. Trebuie remarcat faptul că coacerea nu este un gel de lac, dar este un strat de bază, deoarece este conectat la platina unghiilor pe o parte, iar pe cealaltă – cu Shellac. Poate fi comparată condiționat cu scotch-ul față-verso. În procesul de uscare, devine din greu și înainte ca acesta să fie reprezentat în formă lichidă, unde moleculele sunt haotice. Sub influența lămpii de bază a moleculei de bază formează un fel de lattice cristal, este în acest moment că este evidențiată, deci se pare că acoperirea arde.

 • Uneori, gelul gel nu se usucă sub lampă și, dimpotrivă, începe să se întoarcă și să meargă, care este explicată din mai multe motive. Lampa slabă nu garantează mânerul religiei de lacuri cu unghiile. Și merită remarcat faptul că lampa are nevoie de înlocuirea în timp util a elementelor luminoase. De obicei, se usucă numai stratul superior de lac și în interiorul învelișului din starea lichidă, care se manifestă în plierea ulterioară a întregului acoperire.

Desigur, un alt motiv poate fi o încălcare a procesului de acoperire, așa că merită să adere clar la instrucțiunile de utilizare a șecurilor și a lămpilor de uscare.

Despre cum să alegeți o lampă ultravioletă pentru lac de gel, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: