Alegem un lichid pentru îndepărtarea lacului de gel și a Shellaka Severin

Alegem un lichid pentru îndepărtarea lacului de gel și a Shellaka Severin

Aspectul de acoperiri de unghii persistente de tip shellac a produs o adevărată revoluție în manichiură. Multe femei prefera sa face manichiura si pedichiura folosind versiuni de buget de gel de lacuri la domiciliu. O astfel de acoperire a este salvat ultima dată într-o stare excelenta. Cu toate acestea, este nevoie de mai multă putere și de timp pentru a elimina.

Cum de a alege?

Toate mijloacele pentru îndepărtarea gelului lac au astfel de componente nemodificate în compoziția lor ca acetonă, acetat de etil și solvent. Toate aceste solvenți deteriora unghia. El începe să se stabilească, pauză și hula. alcool izopropilic, de multe ori vin în aceste mijloace, este foarte uscare pentru unghii. Pentru a reduce acțiunea slabă a componentelor compozite, producătorii adaugă substanțe la produsele lor, care hidrateaza, inmoaie, Hrănește și întări unghiile.

Important! Preferând cu precizie acele produse pentru îndepărtarea acoperirilor persistente, în care există extracte de legume, uleiuri, vitamine, glicerină și vaselină.

La cumpărarea unui fluid de îndepărtare a șelacului, urmați următoarele principii:

  • Citiți cu atenție compoziția produsului, acordați atenție conținutului componentelor dăunătoare și utile în acesta+
  • Dați preferință acelor producători care se specializează în fabricarea produselor pentru manichiură și îngrijire manuală+
  • Înainte de a cumpăra, aflați cum este utilizat acest remediu, este posibil să aveți nevoie de instrumente suplimentare+
  • Durata lichidului este o caracteristică foarte importantă + îndepărtarea lacului de înaltă calitate, acționează de la mai mult de șapte minute.

Abordați procesul de îndepărtare al lacului gelului la domiciliu cu atenție. Instrumentul ales incorect poate afecta negativ sănătatea unghiilor. În mod ideal, este mai bine să încredințeze acest proces pentru meșteșugari manichiură. Aceasta va ajuta pentru a evita multe probleme cuie.

Citește mai mult  Idei de design de manichiură grafică

Caracteristică

lichid Severina este o cale alternativă de îndepărtarea acoperirilor de unghii persistente. Acesta este realizat de compania rusă specializata in fabricarea de produse pentru industria de manichiura. Biroul central al companiei este situat în Moscova. Vizual un borcan de fonduri similare cu agentul obișnuit care conține acetonă. Ușor de lichid transparent, roz sau albastru pot fi achiziționate în sticle mici. Design-ul de capacitate este laconică, nu există autocolante pe ea.

Toate informațiile importante tipărite cu roșu sau albastru pe sticla în sine. Aici puteți găsi instrucțiuni, măsuri de precauție și compoziția produsului.

îndepărtarea Severina lac gel este echipat cu un strat subțire de nas dozator, care este foarte convenabil în uz. Dozatorul poate fi îndepărtat, dacă este necesar. Unele sticle au o protecție de la deversând o pompă. Această formă de fonduri de vânzare este cel mai confortabil și practic în uz. fluid Severina îndepărtează ușor și rapid orice strat rezistent, în timp ce nu deteriora placa de unghii. Acest remediu nu este destinat pentru unghiile extinse, precum și pentru unghiile făcute pe Sfaturi. Este imposibil să-l aplice pe produsele din plastic.

Instrucțiunile produsului descrie în detaliu procesul de utilizare a produsului, și anume:

  1. Pre-Spire stratul de acoperire superior adecvat pentru umplerea rigiditate+
  2. Se prepară zece discuri de bumbac + folie tăiate în dreptunghiuri mici+
  3. Umeziti un disc de bumbac la instrument, a pus-o pe unghie și fixați bine folia+
  4. Țineți lichid 10 minute+
  5. Folosind un băț de lemn, îndepărtați suprafețele învelișului, după îndepărtarea folie și discuri.

Comentariile clienților

Înțelege calitatea produsului foarte problematică. Ele sunt atât de controversate încât sunt pierdute în ghicit care cred. Pe Internet puteți găsi recenzii despre mulțumiți și supărați de calitatea produsului utilizatorilor. Unii cumpărători susțin despre mirosul plăcut al fluidului. Ele prin parfumul luminos al trandafirilor. Alții lasă feedback despre mirosul ascuțit și neplăcut, dar încă tolerant. A treia oameni spun că, fără o mască care lucrează cu produsul este pur și simplu imposibil. Aroma este atât de consumată încât ochii enervanți, nasul și provoacă voma. Cu toate acestea, prețul scăzut al produsului compensează defectele de aromă.

Citește mai mult  Mirror gel de manichiura lac: noi modele și sfaturi cu privire la crearea sa

Există revizuiri negative toxice înseamnă pentru eliminarea lacului de gel Severin. Corpul pielea când contactează, provocând iritații teribile. Pe Internet puteți găsi mai multe recenzii cu fotografiile „la” și „după” aplicația produsului. În imaginile în care unghiile sunt descrise după utilizare, note și pielea din jurul lor se află într-o stare teribilă. Foarte clar poate fi văzută ca un lichid deteriorat rolele olock. Rămâne doar să ghicească ce doare atât unghiile: remediul în sine sau aplicarea incorectă.

La rândul său, alte note feedback-ul clientului nu încetează să ridice lichid de îndepărtare Severina. Fetele dovedesc că, în comparație cu alte mijloace, Severina este un produs foarte delicat. Este absolut nu produce arderea, nu se usucă și nu deteriora pielea. În deplină conformitate cu instrucțiunile înmoaie rapid lac gel, făcându-l pierde. acoperiri strălucitoare și manichiuri cu o varietate de design poate fi, de asemenea, îndepărtate cu ușurință și cu ușurință.

O parte din comentarii că remediul este rău lac gel de înmuiere și șelac. După mijloacele de acoperire este foarte dificil de a elimina cu un băț de culoare portocalie, care doare unghia. Trebuie să aplice o re lichid. Producătorul susține că motivul este probabil ca acoperirea finisajului superior să nu fie filmat.

Dacă mijloacele Severinei sunt foarte uscate, iar pielea este foarte uscată, producătorul recomandă utilizarea unui ulei de nutrienți după îndepărtarea lacului de gel, iar unghiile sunt acoperite cu lac de restaurare.

Cumpărătorii răspund la rentabilitatea rentabilității. Pentru o lună suficientă o sticlă. Lichid cu ușurință doză. Este nevoie foarte puțin pentru a elimina lacul gelului. Un design gînditor de sticlă împiedică evaporarea și transfuzia produsului Severin. Merită să utilizați un lac Severin Gel cu îndepărtare – o chestiune personală a fiecărei fete. Principalul lucru este de a face totul în conformitate cu instrucțiunile în conformitate cu măsurile de securitate, precum și de a nu utiliza metode brute, dacă produsul nu a afectat că foarte agravează sănătatea și aspectul unghiilor.

Citește mai mult  Opțiuni frumoase de proiectare pedichiură în tonuri ușoare

Despre cum să trageți lac de gel și Shellac cu lichid Severin, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: