Aparat de manichiură de unghii: Sfaturi de selecție și de operare

Aparat de manichiură de unghii: Sfaturi de selecție și de operare

O mașină bună pentru manichiura si pedichiura (moara) este principalul factor de muncă de înaltă calitate. Evident, fosta tehnologie a industriei Neil este depășită și în prezent progresul a făcut un mare pas înainte.

Cum de a alege?

Înainte de a achiziționa un dispozitiv de manichiură Master Nail, trebuie să decideți termenii operațiunii sale. Dacă alegeți dispozitivul pentru ao utiliza la domiciliu, pentru a alege o mașină cu o putere mică. De regulă, pentru uz casnic, modelele sunt potrivite cu viteza de rotație până la 5000 rpm.

Dacă veți deveni un maestru profesional de manichiură, atunci pentru a începe cariera dvs. alegerea optimă pentru dvs. va fi viteza dispozitivului de până la 25000 rpm. Pentru salon sau frumusete studio, veți avea nevoie de aparate mai grave. Trebuie remarcat faptul că viteza dulapului profesional depășește 30000 rpm.

Pentru a determina mai precis ce model a dispozitivului pentru manichiura unghiilor master va fi potrivit pentru tine, este necesar să se studieze pachetul și un set de caracteristici efectuate în detaliu.

De regulă, atunci când cumpără un dispozitiv de manichiura, expertul fiți atenți la următoarele aspecte: mâner – Manipulator, numărul de duze și cleme pentru acestea, masina de masă, componente suplimentare, metoda de încărcare.

Pen-manipulator

Este de preferat să aleagă modele cu un maner ergonomic, forma care este convenabil care se încadrează în mâna ta. Ar trebui să acorde atenție la greutatea mânerului. Cel mai convenabil pentru muncă este mânere a căror greutate nu depășește 200 de grame. În caz contrar, mâna va ajunge rapid obosit în procesul de lucru.

Citește mai mult  Tsar-Nailing : caracteristici și opțiuni de design original manichiura

Un rol important este jucat de firul care leagă mânerul cu mașina. Prea scurt sau prea lung sârmă poate interfera cu munca. Opțiunea optimă este firul de primăvară, care, dacă este necesar, se întinde la lungimea dorită.

Lipsa vibrațiilor mânerului va fi un avantaj suplimentar atunci când alegeți un instrument, deoarece interferența vibrațională afectează acuratețea mișcărilor în timpul funcționării.

Duze

Pentru a efectua o manichiură, este posibil să aveți nevoie de duze nu numai pentru prelucrarea plăcii de unghii, ci și pentru lucrul cu cuticul (piele). În același timp, ar trebui să se acorde atenție prezenței duzelor pe care le veți fi utilizate. Aparatul de manichiură profesională este echipat cu următoarele duze: discuri pentru a da forma plăcii de unghii, discuri pentru măcinare, lopată pentru cuticula, duza pentru procesarea cilindrului de unghii, pentru lustruire, pentru uscare, perie de curățare a unghiilor.

Cleme pentru duze

Fixatori poate fi automat, semi-automat și manual. Acestea diferă în modul de schimbare duze. Atunci când manualul de schimbare clemă duza este considerată cea mai laborioasă.

Greutate

Masa mașinii are semnificațiile pentru vrajitori care lucrează pe drum. Pentru munca în acest mod, modelul este mai potrivit nu mai mult de o greutate de 2 kg.

Aspirator

aspirator este proiectat pentru praful și particulele formate colecta în timpul funcționării.

Acesta îmbunătățește semnificativ condițiile de muncă și, în ciuda faptului că este scump, cele mai multe dintre maestrii alege exact modelele cu aspiratoare.

metoda de încărcare

Aparate de Nutriție pentru manichiura poate fi de la rețea, de la baterie și de la baterii. În cazul în care activitatea se face în modul staționar constant, alegerea cea mai rațională va fi de încărcare de la rețea. Atunci când se lucrează la plecare, pot fi necesare surse de alimentare suplimentare.

Citește mai mult  Pedichiura la instruirea pas cu pas și a erorilor diseminate

Revizuirea modelelor și recenzii ale clientilor

Unghii master ZS-603

Dispozitiv profesional cu viteză de rotație 35000 revoluții. Dispozitivul este echipat cu un manipulator confortabil de mâner și o contrapartidă. În kit există o pedală, o moară într-o cantitate de 6 bucăți și un suport de mâner. Potrivit recenziilor clienților, acest model și-a atras prețul scăzut și un design ergonomic frumos. În procesul de lucru, se observă confortul excavării – coasterele sub mâner. În lucrare, dispozitivul acționează destul de repede, nu se încălzește. În general, cumpărătorii au evaluat pozitiv acest model.

Nail Master ZS-601

Viteza acestei unități ajunge la 35.000 de revoluții / min. Schimbarea modurilor se face la modul de comutare, iar mașina este controlată manual și pedala. De la suprasarcină, dispozitivul este protejat de un mecanism de siguranță încorporat. Potrivit recenziilor clienților, acest model este foarte confortabil în muncă. Există o pedală și un stand pentru tăietori. De asemenea, cumpărătorii mulțumit cu munca aproape lipsa de zgomot și vibrații.

În plus, dispozitivul perfect cu pielea se descurcă flagrated.

Unghii master ZS-702

Această unitate este una dintre cele mai puternice din domnitor. Cu o viteză de cifra de afaceri de 35.000 rotații / min, are o capacitate de 65 W. Acest aparat este echipat cu un ecran LCD care afișează viteza de rotație. Proiectarea dispozitivului asigură rotirea directă și inversă, precum și un micromotor în mâner și sistem de răcire. Potrivit comentarii ale clientilor, acest model de calitate excelentă, aproape silențios, acesta poate muri toate operațiunile de manichiura si pedichiura. Comoditatea de două tipuri de control și de reglare a vitezei se aplică în mod direct.

Citește mai mult  Exemple de cele mai bune opțiuni de manichiura si lacuri de rating

  Sfaturi de operare

Atunci când se lucrează cu un cutter, este necesar să se producă netezi mișcări progresive scurte de-a lungul unghiei pentru nu mai mult de 3 secunde. Gradul de presare a mânerului de forță trebuie să fie comparabil cu gradul de presare a mânerului de bilete. Când se utilizează duze, este necesar să se observe regula: de la mai mult la un mic, adică, duzele grosiere participă mai întâi în procedura de unghii, apoi cu granulație fină.

După fiecare utilizare a dispozitivului, este necesar să se producă dezinfecție și măsuri de igienă.

Aparate de revizuire video pentru manichiura Master Nail Vedeți mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: