Aparate pentru manichiura si pedichiura: Caracteristici de alegere și funcționare

Aparate pentru manichiura si pedichiura: Caracteristici de alegere și funcționare

Aparatul pentru manichiura si pedichiura este ușor de utilizat și instrument practic. Acesta vă permite să efectueze unghiile nu numai în studiouri de design de unghii, dar la domiciliu.

Dispozitiv

Aparatul manichiură este numit moara și aparține dispozitivelor electromecanice în care funcționarea motorului electric este convertit la cuplul. Structural, dispozitivul este reprezentat de o carcasă, un mâner de lucru și o unitate de picior (în unele modele pot fi lipsesc).

Carcasa include o sursă de alimentare, de control al vitezei, activarea / buton, indicatorul luminos, de aspirare off și să stea pentru mâner de lucru. capac pneumatic este proiectat pentru a elimina unghii heap rezultat, resturile de lac vechi și piele moartă. Dispozitivul funcționează sincron cu rotația arborelui și îndepărtează instantaneu substratul fin.

Mânerul este un dispozitiv cilindric care seamănă cu un marker gros, și este format dintr-un motor microscopic, care asigură rotirea arborelui, și un vârf cu un set de duze.

Micromotor instalate în dispozitivele de manichiură are două varietăți. Primul tip este reprezentat de un dispozitiv colectiv și funcții cu perii care conduc arborele în mișcare. Tipul de bază este o opțiune mai avansată și este instalat pe dispozitive profesionale de înaltă putere. Asigurarea cuplului în astfel de dispozitive se datorează prezenței senzorilor speciali care hrănesc curentul direct la arborele de lucru.

Modelele se disting printr-o durată lungă de viață și o muncă absolut tăcută, care este explicată prin lipsa sistemelor de brichete în desenele lor, înclinate să ștergă și să producă suficient zgomot atunci când lucrează. Viteza de rotație a arborelui modelelor de inculotele profesionale ajunge la 60 de revoluții pe minut, în timp ce la dispozitive colector de acasă acest indicator variază de la 15 la 30 mii.

Vârful detașabil servește pentru a fixa numeroasele duze și este un dispozitiv cu un mecanism de primăvară rotativă care servește pentru a fixa în mod fiabil Borov. Cu toate acestea, în unele modele, înlocuirea sculei se face prin deșurubarea unui bolț special și ia o anumită perioadă de timp încât nu este foarte convenabil.

Duzele virf se disting printr-o mare varietate și sunt reprezentate prin modele de polizare cuie, capace cauciucate speciale pentru lustruire, abrazive cu role pentru prelucrarea unghiilor, mori de măcinare îndepărtarea cuticulei, precum și duze de disc, reglarea formei plăcilor de unghii și de con duze în formă de duze destinate îndepărtării porcurilor și hopterurilor. Toate instrumentele au un calibru unic de coandă, o componentă de 2,35 mm, ceea ce le face universale și compatibile cu toate tipurile de dispozitive de manichiură.

Unitatea de picior care pornește micromoterul în mânerul de lucru este prezentă în majoritatea modelelor profesionale. Dispozitivul este realizat sub forma unui buton mare sau pedalei, care este plasat pe podea. Este condusă de presiunea luminii și se conectează la cazul principal folosind un fir.

În plus față de elementele principale ale designului, asigurând funcționarea unității, multe modele sunt echipate cu dispozitive auxiliare. Opțiunile suplimentare sunt iluminate, comutatorul de viteză și protecția supraîncălzită. Și dacă fără lumină de fundal, puteți face cu ușurință, apoi alte două funcții sunt foarte utile. Comutatorul de viteză vă permite să controlați și să modificați numărul arborelui de rolă, iar releul de protecție va deschide imediat lanțul în cazul supraîncălzirii bobinei motorului electric.

Dispozitivele de manichiură sunt împărțite în portabile și staționare. Modelele staționare includ toate elementele de mai sus și sunt utilizate, de regulă, în studiourile serviciului de unghii și saloanele de înfrumusețare. Modelele portabile complet simple nu pot avea un corp major și pedale. Astfel de dispozitive constau dintr-un mâner de lucru cu o sursă de alimentare încorporată și unitate utilizând un comutator de comutare.

Scop

Aparatul pentru manichiură și pedichiură este conceput pentru îngrijirea profesională și la domiciliu a plăcilor de unghii, precum și a pielii și a picioarelor. Utilizarea aparatului vă permite să abandonați leziunea la suprafața unghiilor de manichiură și să efectuați toate manipulările necesare utilizând duzele rotative. Dispozitivele sunt suficient de funcționale și sunt capabile să efectueze nu numai alinierea și lustruirea unghiilor, ci și să taie gelul artificial, lacurile de lac și acrilice, pentru a menține marginile unghiilor, șterge și mănâncă cuticula, eliberând unghia din Pesrygia, Curățați rolele laterale din piele veche și procesați zonele de umplere ale pielii pe picioare și palme.

Citește mai mult  Marathon Manichiura Aparatură

Fiecare dintre aceste proceduri este efectuată utilizând o anumită duză având o specializare îngustă. Deci, cu ajutorul duzelor ceramice cu granulație grosieră, care nu sunt mai bine potrivite pentru utilizatorii novici, puteți elimina pielea deteriorată și prin modelele medii-tăiate – pentru a gestiona cuticula. Ceramica redusă este proiectată în principal pentru șlefuirea unghiilor și este utilizată atunci când efectuează lucrări de finisare cu zone separate ale pielii.

Silicon-carbură, precum și modele de nisip, având un diametru diferit și un grad diferit de abrazivitate, sunt considerate a fi cele mai eficiente. Și dacă duzele ceramice, indiferent de nivelul de cereale, sunt un material destul de moale, atunci modelele de diamante sunt mult mai greu și multifuncționale. Cu ajutorul unui instrument al diametrului diametrului diamantului, puteți da forma dorită și scoateți zonele înflorite, iar duzele cu diametru scăzut sunt tăierea cuticulei și a rolelor laterale.

Cutterul de frezat de carbură are titan sau pulverizare de tungsten și aplicată la stadiul inițial de manichiură. Duza este concepută pentru a retrage un strat de alcool ars și exces de acoperire acrilică. Modelele formale sunt curățarea fisurilor pe picioare și degete și, de asemenea, îndepărtează în mod eficient vechiul porumb.

Un alt tip de duze – polizoare, concepute pentru finisarea lucrărilor pe starea de șlefuire și de prelucrare a gelului și a suprafețelor acrilice. Modelele au aditivi din silicon în compoziția lor, astfel încât șlefuirea să fie efectuată în modul blând. În plus față de modelele de silicon, există lustruit din fibre de lână sau de bumbac și se simte. Cu ajutorul unui astfel de instrument, este posibil să se atingă efectul unui luciu profund și de a da unghiile unice strălucind.

Avantaje și dezavantaje

Cererea ridicată a consumatorilor Dispozitivele de manichiură profesională și de uz casnic se datorează unui număr de demnitate indiscutabilă a acestor instrumente.

 • Datorită versatilității și multifuncționalității dispozitivelor, nu este nevoie să utilizați un număr mare de instrumente de manichiură. Cu ajutorul mașinii, puteți efectua un ciclu complet de proceduri de îngrijire a unghiilor, precum și o manichiură și pedichiură.
 • Posibilitatea de a trata pielea uscată face posibil să renunțe la ruperea preliminară a mâinilor și picioarelor, ceea ce reduce semnificativ timpul de manichiura.
 • Datorită numărului mare de duze și posibilitatea de a selecta instrumentul în cadrul unui tip de piele specifică, este posibil la durere a evita și senzații neplăcute în timpul procesării unghiile. În plus, absența într-un set de instrumente ascuțite elimină lezarea pielii și nu permite infecția.
 • Când unghiilor prelucrate și piele, nu este nevoie de a utiliza apa. Acest lucru elimină riscul apariției și transmiterea infecțiilor fungice și face procedura absolut sterilă și de igienă.
 • prelucrarea stopează cu duze speciale ajută să scape de bataturile solare și o htophast în aproape o sesiune.
 • Punerea în aplicare a unui punct de masaj care apar în punerea în aplicare a procedurilor are un efect benefic asupra organismului.
 • Datorită capacului pneumatic, acționând asupra principiului aspiratorului, maestrul și clientul sunt protejați de inhalarea suspensiilor cu curgere fină formate în timpul rectificării și prelucrării unghiilor.

Minusurile de instrumente includ dependența energetică, probabilitatea de reducere a numărului de rotații cu un nivel de tensiune insuficient asupra rețelei, ineficiența procedurilor pentru starea lansată a plăcilor de unghii și a pielii, precum și imposibilitatea tratării unghiilor prea subțiri.

Caracteristici și varietăți

Dispozitivele de manichiură și pedichiură sunt disponibile în diferite opțiuni de alimentare și configurare. Facilitează în mod semnificativ alegerea modelului necesar și vă permite să achiziționați atât un model profesional multifuncțional pentru cabină, cât și un dispozitiv simplu și bugetar pentru uz casnic. Aparatele de uz casnic au, de regulă, o gamă îngustă de caracteristici și sunt destinate manichiurii hardware. Funcția de îngrijire a pielii, în astfel de modele nu este de multe ori furnizate, dar datorită dimensiunii universale a gambelor, duzele pentru îngrijirea pielii pot fi achiziționate separat.

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un instrument suplimentar, aveți nevoie pentru a vedea numărul maxim de rotații ale acestui dispozitiv. Deci, mașinile, viteza de dezvoltare de până la 10 mii de rotații pe minut, este puțin probabil să facă față cu mașini vechi și natopysh, motiv pentru care achiziționarea de duze speciale pot fi inutile. Cu toate acestea, pentru a avea grijă de materiale plastice de unghii, astfel de dispozitive se potrivesc perfect și pot fi utilizate de către persoane care nu au avut o experiență în prealabil cu experiență în machiaj performante.

Citește mai mult  Cuticulă: Metodele pentru îndepărtarea și carelifications

De obicei, viteza de rotație a arborelui de uz casnic nu depășește 20 de rotații pe minut, și ca sursă de alimentare servește o rețea de 220 V. Puterea unor astfel de modele nu depășește 35 de wați, controlerul de viteză poate fi lipsit de asemenea, setul de mori și duze rar depășește 5-7 unități, iar lungimea firului poate fi mică și adesea rolează mișcarea utilizatorului. Modelele diferă în costurile reduse și ușurința utilizării sunt opțiunea ideală pentru utilizarea individuală.

Dispozitivele profesionale sunt caracterizate printr-o putere mare ajungând la 120 W și viteză mare. Numărul de modele staționare depășește adesea 45 de revoluții pe minut, iar în unele cazuri ajunge la 50 de mii. Dispozitivele sunt echipate cu o unitate de picior, ceea ce facilitează în mod semnificativ lucrarea expertului și au, de asemenea, un aspirator încorporat și un comutator de viteză. În unele modele de înaltă tehnologie, este instalat un ventilator și un sistem invers, permițând arborelui să se rotească în ambele direcții. Produsele sunt echipate cu un cablu lung și sunt echipate cu un număr mare de duze diverse. Singurul minus de dispozitive profesionale este cel mai mare cost, care, în principiu, este destul de achitat de o calitate excelentă, un număr mare de funcții și o durată lungă de viață.

Cum de a alege cea mai bună opțiune?

Criteriile de alegere a mașinilor electrice de acasă și profesionale pentru manichiură și pedichiură sunt oarecum diferite. Când cumpărați un model amator, trebuie să rețineți că dispozitivele prea scăzute sunt potrivite exclusiv pentru execuția manichiurii, iar pedichiura nu poate fi capabilă să facă față. Deci, pentru execuția manichiurii este destul de potrivit pentru o capacitate de până la 30 W: un astfel de model poate face față cu ușurință cu unghiile și rolele de unghii. În timp ce pedichiura va necesita un agregat cu o capacitate de 35 până la 60 W și o viteză de 30-35 mii rotații pe minut. Un astfel de număr de revoluții este considerat destul de sigur, deoarece chiar și cu utilizarea imperativă nu va fi capabilă să rănească piele și unghii. O astfel de viteză va fi destul de suficient pentru a gestiona gelul de gel cu pielea și spilvingul cu acrilic.

Când alegeți un aparat profesional, trebuie să acordați atenție puterii și vitezei dispozitivului. OPTIMAL este capacitatea de 60-100 W la o viteză de până la 50.000 rpm. Astfel de modele au o resursă mare și sunt capabili să asculte 10 ani, menținând în același timp parametrii principali de funcționare. În plus, puterea dispozitivului este de mare importanță atunci când scoateți unghiile false. Îndepărtați factura necesară foarte repede, astfel încât unghiile naturale să nu aibă timp să se încălzească în acest timp. Dispozitivele cu putere redusă, astfel încât procedura de îndepărtare a căptușelii apare destul de dureroasă.

În plus față de viteza și puterea, trebuie să acordați atenție ergonomiei dispozitivului. Cele mai convenabile în funcțiune sunt mânere cu sfaturi subțiri, cu o greutate de cel mult 200 de grame. În plus, dispozitivul trebuie să se întindă în mod convenabil în mână și să nu se exprime din ea sub influența vibrațiilor. Un criteriu important este lungimea firului dispozitivului. Nu ar trebui să flexeze și să limiteze mișcările maestrului în timpul executării manichiurii și a pedichiurii.

De asemenea, ar trebui să acordați atenție dimensiunilor produsului. În același timp, este necesar să se relaționăm dimensiunea acestuia cu dimensiunea desktopului și numărul de obiecte asociate: sticle, creme și vopsele și lacuri. În același timp, unitatea este prea mică. Nu merită alegerea: astfel de modele sunt mai rele decât răcite și necesită terminarea periodică a muncii pentru răcirea motorului. Atunci când alegeți un model profesional, să acorde o atenție la prezența unor funcții suplimentare, multe dintre care simplifică foarte mult utilizarea dispozitivului va facilita activitatea comandantului și să accelereze calendarul procedurilor. Un astfel de opțiuni este un dispozitiv incorporat pentru uscare lac, ceea ce permite să nu pierde timpul pe uscarea naturală a compoziției și mai rapid pentru a merge la următoarele etape de manichiură.

Sfaturi de operare

Atunci când se lucrează cu dispozitivul Este necesar să se respecte în mod clar normele prevăzute în instrucțiunile de instruire și respectă tehnica de securitate.

 • Toate procedurile trebuie efectuate numai cu pielea uscata. În cazul în care pielea mâinilor sau picioarelor trebuie să se rupă, apoi din momentul procedurii de apă, nu mai puțin de trei ore trebuie să treacă înainte de manichiura.
 • În timpul prelucrării vârfurilor plăcilor de unghii, este necesar să se reducă rev. Acest lucru va preveni riscul de rănire a unghiilor și piele în zona aproape de gaz.
 • Hardware manichiura este nu mai mult de două ori a recomandat o lună.
 • Când scade puterea micromotor, nu este recomandat pentru a pune pe unghii sau piele. În acest caz, este necesar să se adauge numărul de rotații, și atunci când se utilizează dispozitive care nu au un controler de viteză – să ia o pauză și să dea aparatul să se relaxeze.
 • După ce procedura este finalizată, mânerul de lucru, carcasa și vârful trebuie să fie curățate de firimituri și praf, precum și toate duzele trebuie să fie dezinfectate și se usuce bine.
 • Magazin duze și tăietori recomandate în cazuri speciale, departe de dispozitive de încălzire și lumina directă a soarelui.
Citește mai mult  Sharp unghii negru: opțiuni de moda si idei originale

Review-uri si rating-ul producătorilor

Modern Inginerie electrică Piata Reprezintă o mare selecție de aparate pentru manichiură și pedichiură. Modelele sunt prezentate într-o gamă largă, cu o mare varietate de funcții și de design. Facilitează foarte mult selecția unității dorite și vă permite să o achiziționați la o valoare confortabilă. Cele mai populare și în căutarea pentru utilizarea profesională și la domiciliu este considerată o serie de modele.

 • Masina de Sud Coreea Strong 210.105 L Sa bucurat de o cerere mare și se caracterizează printr-o putere mare de 64 W. Posedând viteza medie de rotație, 35.000 de revoluții, modelul este potrivit atât pentru utilizarea la domiciliu, cât și pentru activitățile profesionale. Dispozitivul este echipat cu o funcție de răcire încorporată și o clemă de rotire a arcului, fixarea ferm de fixare. În plus, unitatea este echipată cu un releu de urgență care deschide lanțul în cazul supraîncălzirii motorului sau scurtcircuitului în rețea. Modelul se referă la categoria medie de preț: valoarea sa este de 7.200 de ruble.

 • RUNAIL RM 25000 Firma de frezat Proiectat pentru uz casnic, echipat cu o unitate de picior și are o capacitate de 10 W. Viteza de rotație a arborelui este de 25.000 rpm, ceea ce este destul de suficient pentru a gestiona plăcile de unghii, îndepărtarea unghiilor artificiale și prelucrarea pielii de umplere. Modelul este echipat cu o funcție inversă, iar tăietorul de tăiere este efectuat fără utilizarea cheii. Costul modelului este de 4 mii de ruble.

 • Marathon 3 campion Diferită cu ușurința de funcționare și eficiența ridicată. Viteza maximă de rotație a arborelui este de 35.000 rpm, putere – 40 W. Dispozitivul este echipat cu un sistem invers și o unitate de picior. Costul modelului este de 7.950 de ruble. Producătorul Țară – Coreea de Sud.

 • Modelul german Beurer MP41 se referă la cel mai bugetar aparat și constă doar dintr-un mâner de lucru care include micromotor și vârf. Viteza de rotație a arborelui este de numai 3800-4600 se transformă, costul produsului – 2 299 ruble.

 • Modelul Vitek VT 2204 Producția chineză cântărește ca o colecție de 580 de grame și poate lucra atât de la rețea și de la baterie cu o capacitate de 500 mAh. Aparatul este echipat cu duze de zece, de încărcare, poate funcționa în modurile două turații, se distinge prin funcționarea silențioasă și dimensiuni mici. Costul aparatului este de 790 ruble.

Judecând după recenzii de utilizator, cel mai convenabil de a folosi sunt modele puternice. Calitatea înaltă a mașinii sud-coreean, rândul său moale de rotație a arborelui, prezența unui număr mare de duze și posibilitatea de viteze de comutare. O mulțime de comentarii de aprobare merită Beurar german. Modelele sunt ușor de utilizat și diferă în duzele de bună calitate. Cele mai multe critici câștigat dispozitive din China Vitek. Există o viteză redusă de rotație a tăietorilor, material de calitate scăzută pentru duze și o durată de viață scurtă.

Astfel, manichiurile sunt invenție foarte practică. Ele ajută fără durere, să poarte o manichiură și pedichiură a oricărei complexități, acționează ca asistenți indispensabili de îngrijire a pielii și a picioarelor.

Cum de a alege un dispozitiv de manichiură, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: