Apăsați pentru manichiură: specii, caracteristici de desen și de îngrijire

Apăsați pentru manichiură: specii, caracteristici de desen și de îngrijire

Privind la design frumos al manichiurii, puțini oameni cred despre ce fel de instrumente create master. Ne pare că baza unui astfel de succes este abilitățile de calificare și artistic ale unui specialist. De fapt, jumătate din succesul se află în selectarea perii potrivite de măcinare. Aceasta este ceea ce vă permite adesea să efectuați un desen fără abilități speciale. Să ne concentrăm în detaliu pe această problemă și să aflăm ce sunt ciucuri pentru manichiură, care sunt caracteristicile lor, pe măsură ce atrag și ce trebuie să știți despre îngrijirea instrumentelor.

Particularități

Perii pentru manichiură diferă de acei analogi care sunt utilizați pentru desenul pe hârtie sau panza. Partea lor de lucru poate consta din materiale diferite, moliciunea și elasticitatea vor depinde de ea. Grămada poate fi naturală și artificială, în plus, poate diferi și forma periei, care va determina tipul de utilizare a acestuia. Cu grijă adecvată, fiecare astfel de instrument este capabil să servească cel puțin doi ani.

Nu ne gândim la faptul că toate periile care sunt utilizate de către profesioniști de servicii de unghii au propriul lor scop. Unele dintre ele sunt utilizate în mod direct pentru proiectarea și crearea unui anumit desen. Opțiunile de origine naturală, concepute pentru a lucra cu produse neyl-acrilice, pot fi făcute din păr Sable, cunits sau oi. Forma lor poate fi cea mai diversă.

Cei care se bucură de lucru cu gel sunt realizate dintr-un teanc sintetic. În plus față de prețul rezonabil, astfel de perii sunt ușor de întreținut, acestea diferă în durabilitate. ciucuri similare sunt bune pentru desen detaliat.

Având în vedere că gelul nu se va usca fără o lampă specială, Master are timp pentru perii de curățare în timp util. În ceea ce privește vopsele acrilice, este important să se ia în considerare faptul că, după uscare, complică spălarea periei, în timp ce cu o vopsea umedă vă puteți spăla imediat peria cu apă rece convențională.

Pentru comoditate, fiecare perie manichiură are propriul număr de două duze la opt. Aceste puncte nuanțarea grosimea grămezii: cu cât numărul perie, gros. Alegerea instrumentului credincios depinde de design specific, grosimea liniilor și complexitatea imaginii în sine. De exemplu, pentru abstractizare mai des utilizați mai mult de zero opțiuni. Atunci când sunt necesare elemente mici, să ia o perie de 0 sau 00.

Soiuri

Există mai multe opțiuni majore, iar fiecare dintre ele are propriile sale nuanțe.

  • Liner Creat pentru desen drepte si curbe linii, precum și accidente vasculare cerebrale. Puteți desena le dungi, cușcă, precum și linii inegale sub piele zebră. Căptușeli se disting printr-o grosime mică, poate avea o lungime diferită a grămezii.
Citește mai mult  De ce aveți nevoie de un grund pentru gelul lacului și cum să îl utilizați?

  • Shader sau perie Shader reprezintă un model plat, care este cel mai adesea diferit sau un sfat prost. Puteți desena elemente mari ale tipăririi, inclusiv două nuanțe aplicate imediat pe diferite părți ale părului.

  • Pensulă de ventilație Și adevărul seamănă în afară de un fan asiatic. Acesta vă permite să creați mai multe linii în același timp, se utilizează atunci când este necesară o eroare sau un gradient. Acest instrument utilizează când trebuie să întunecați fundalul, să aplicați paiete.

  • Puncte doar convențional aparțin perii, deoarece acest instrument la sfârșit nu are o grămadă, ci o minge de metal. Cu ea, creează amprente în Polka Dots, echipamentul care arată pentru a desena astăzi ornamente etnice populare.

  • Pensulă de dormit Mai bine decât apartamentul obișnuit vă permite să trageți un frotiu în tehnica, în care tonurile de contrast de vopsea sunt aplicate la diferite direcții, iar petalele sau frunzele sunt desenate, căutând un joc neted de nuanțe. Părul de la ciucuri tăiate la un unghi de 45 de grade.

  • Petală considerată cea mai simplă și mai comună instrument. De multe ori este folosit nu numai pentru desen, ci și pentru aplicarea bazei și agățarea marginii stratului de acoperire la baza plăcii de unghii. Aceeași ciucuri creează un design acrilic stuc.

  • Opțiuni de silicon sunt o alternativă la uneltele familiare cu peri. În loc de păr, au un vârf de silicon. Astfel de perii sunt prevăzute pentru a lucra cu acoperiri de diferite tipuri, incluzând lacul obișnuit și hibrid, precum și gelul și acrilicul. Aceleași instrumente sunt folosite pentru a curăța cuticula. Aceste adaptări sunt unice prin faptul că acestea nu absoarbe vopseaua folosită, ceea ce simplifică în mod semnificativ îngrijirea lor.

Ce și când desenează?

În ceea ce privește cea mai convenabilă opțiune pentru începători, este shadere siliconică. Cu toate acestea, este imposibil să aloce fără ambiguitate orice opțiune, deoarece gradul de confort va depinde de tipul de material utilizat în lucrare. Masters cred că în lucrul cu acrilic este mai ușor de opțiuni de utilizare cu păr natural. Dacă lac de gel este utilizat ca vopsea, de asemenea, este mai ușor de a lucra cu o perie din păr natural. Pentru o mai mare eficiență a gelului de modelare este în valoare folosind o opțiune teanc sintetic.

Cum se utilizează?

În funcție de tipul de perie pentru manichiură, metoda de utilizare a acestora poate diferi. De exemplu, dacă trebuie să efectuați pictura artistică, alegeți o grămadă de tip rotund destul de subțire. Poate fi scurt sau lung, cu o grămadă de până la doi centimetri. Trage de aceste instrumente ca acesta: vârful câștigă vopsea, pune punctul în locul potrivit și, fără ridicare, întindeți linia în direcția cea bună. Deci, creați bucle, dantelă și chiar contururi.

Citește mai mult  Luna Pedichiura: Executie original Opțiuni și creare Sfaturi

Când trebuie să lucrați la orice element, încercați să utilizați o perii lungi pentru desen. Liner sau planificator este diferit de la un analog cu un teanc scurt, care mai mult de vopsea este recrutat pe ea, care vă permite să efectuați o linie fără adăugarea de material de lucru. Este foarte convenabil și elimină riscul de linii de căsătorie sau duble într-un singur loc.

O perie ventilator este ușor de utilizat: Este necesar pentru a efectua un gradient fie un model abstract, aplicând un sequin, sau o pulbere turmă. Dacă trebuie să utilizați un instrument pentru a aplica o strălucire pe suprafața vopsită, acestea sunt marcate pe pensula și mișcările ușor de branșare sunt împrăștiate în locul potrivit unghiei. Totul este de prisos. Când aveți nevoie pentru a efectua efectul ombrie, două culori contrastful câștigă pe diferite direcții și înscrie cu ei pentru a unghiilor conectarea cu o tranziție lină. Uneori, un țesut ventilator creează benzi obișnuite, imersarea acestuia în vopsea și desen pe fundal de lucru cu atingeri ușoare.

Când aveți nevoie pentru a picta unghii sau pentru a crea un model de mare pe ea, cu o perie plat, pigmentul este aplicat pe una din laturile sale. După aceea, acesta este pus pe margine și prin variația presiunii de a crea un model diferit. Aproximativ același principiu se bazează și tesite analogice. În ceea ce privește lucrul cu soiuri de silicon, lucrul cu ele va necesita aplicarea preliminară pe unghie preparat dintr-un lac pigmentat.

Figura Creați cu precizie pe o bază unusted, retragere cu silicon ciucuri linii diferite și modele. De fapt, acestea elimina excesul de vopsea, din cauza care va apărea modelul. Cu toate acestea, dacă trebuie să utilizați un perii de silicon pentru gel de modelare, va trebui să lucreze cu colțuri, margini sau chiar întregul plan de soi.

Indiferent de tipul de proiectare necesar, este imposibil de a apăsat prea mult.

Nuanțele de îngrijire

Cel mai simplu mod de a avea grijă de silicon ciucuri. Astfel încât să-și mențină performanța, este suficient să le ștergeți în timp cu un disc umed obișnuit sau un șervețel de manichiură. Este important să folosiți periile strict în scopuri – ele nu trag pe hârtie. Este imposibil să lăsați perii în apă, deoarece se poate deforma.

Dacă instrumentul este ușor jenat, este necesar să o coborâți în apă fierbinte timp de câteva minute. Trebuie să urmați spălarea în timp util – curățați-l pe corpurile de lucru imediat după muncă. Dacă pierdeți timpul, lacul se poate usca, apoi trebuie să utilizați lichidul pentru ao draft și acest lucru este dăunător pentru structura părului.

Citește mai mult  Pedichiura de nunta: idei la modă și varietate de modele

Extindeți durabilitatea instrumentelor poate fi selecția paletei potrivite. Este important ca să nu aibă borcan și rugozitate, care sunt capabili să provoace o ștergere treptată a grămezii. De asemenea, categoric nu a permis periile de frecare despre șervețel. Nu trebuie să uităm că unele perii trebuie să fie tratate cu ulei de înmuiere pentru cuticule.

Nu puteți curăța perilor cu un ac sau cuie. Pentru îndepărtarea vopselelor, utilizarea monomerului sau fluide specializate pentru coloană sau synthetics. Magazin de instrumente mai bune în pedeapsa. Înainte de începerea lucrului, uneltele tratate anterior cu ulei sunt înmuiate în apă și ștergeți.

Nu puteți spăla uneltele cu uleiuri cosmetice, sampon cu un balsam, precum și detergent lichid pentru vase. Este important să se asigure că praful acrilic nu cade pe pensula. microparticulele ei bloca gramada, și, prin urmare, partea de lucru devine fragilă și rupere. Atunci când descrie unghiile, este necesar să se inflorescență strânse cu șervețele, ținându-le la o oarecare distanță.

soiuri cu silicon de rafturi destul de apa de diferite temperaturi, acestea pot fi tratate cu alcool, uleiuri minerale, soluții slab alcaline. Aceste produse pot fi spălate, ștergeți, expuneți dezinfecția diferită. Singurul lucru care le poate face rău este sterilizarea. De asemenea, luați notă și faptul că este imposibil să se prăbușească în mod intenționat lucrătorii de perii siliconice.

Recenzii

Perii de manichiură pentru modelare și muraluri de unghii consideră o descoperire pentru design și efectuarea unui amprentă stuc. Acest lucru este sigur atât profesioniștii din serviciul de unghii, cât și maeștrii începători. Cu ajutorul lor, puteți crea desene unice, retragerea liniilor subțiri, monograme și modele de deschidere fără probleme și îngrijite. În comentariile rămase pe forumurile dedicate artei Neil, se remarcă faptul că periile sunt într-adevăr capabile să lucreze minuni, facilitând activitatea Maestrului.

Cu toate acestea, maeștrii spun că nu toate instrumentele sunt convenabile în muncă, motivul pentru care este măcinarea grămezii. Ei acordă atenție că, pentru desenul de înaltă calitate, este extrem de important să alegeți produse de la producători cu o bună reputație.

De asemenea, este necesar să aveți grijă ca, în locuința setată, au fost soiuri de diferite dimensiuni, inclusiv opțiunea 00. Potrivit profesioniștilor, începătorii pot fi închise la produsele pentru manichiura Avon.

Mai multe despre perii de design de unghii, veți afla despre felul și îngrijirea lor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: