Arnelle Gel Lacuri: selectarea produselor și idei de manichiură

Arnelle Gel Lacuri: selectarea produselor și idei de manichiură

O componentă importantă a unei imagini de succes a femeilor moderne este unghiile bine păstrate. Datorită utilizării lacurilor de gel de înaltă calitate pentru a crea o manichiură frumoasă astăzi nu este mult dificilă. Una dintre brandurile solicitate este produsele Arenlle. Acest brand a reușit deja să cucerească recenzii entuziaste între cele mai multe fete.

Particularități

Creatorul lui Arnelle este o femeie de afaceri tânără și talentată pe nume Svetlana Sirikova. De asemenea, conduce o școală de manichiură de succes. Sirikova are o vastă experiență în promovarea industriei nyl și creând lacuri profesionale de gel. În procesul de producție, ARNENLLE STANDINS STARTS LA Tehnici inovatoare. În plus față de crearea lacurilor de gel, marca produce alte produse: Instrumente și diferite bijuterii pentru Arta Neil Modern.

Avantaje și dezavantaje

Printre avantajele lui Arnelle pot fi alocate:

 • Gama largă de produse de unghii+
 • Gama largă de culori+
 • Reaprovizionarea colecției cu nuanțe noi+
 • Miros plăcut de fonduri+
 • Uscarea rapidă în lampă+
 • Perie confortabilă cu marginile subțiri+
 • Long Toe Manicure.

Cu toate acestea, nu există neajunsuri. Datele Nakov are un volum mic și o mică perioadă de valabilitate. În plus, prețul pentru o sticlă în 7 ml va fi de aproximativ 400 de ruble și de mai sus.

Vizualizări

Arnelle paleta lac gel are mai mult de 190 de culori diferite. Aici puteti gasi atât mai populare nuanțe pastelate și opțiuni luminoase pentru iubitorii de manichiura indraznete. În colecția ARNELLE, există, de asemenea, nuante unice de cameleoni, care sunt frumos revărsare în soare, schimbarea culorii.

Citește mai mult  Idei pentru crearea unei manichiură cu hieroglife

Arnelle are lacuri, cum ar fi astfel de Colorelle și Iubirea Mea. În ceea ce privește ultima serie, a câștigat popularitate în rândul majoritatea clienților, datorită unei game largi de culori. Deoarece producătorul Arnelle declară, gel mea dragoste lacuri ar trebui să fie uscat o medie de cel puțin 1 minut lămpile cu o putere de 48 W și mai sus.

Ideile de manichiură

Există mai multe idei pentru a crea o manichiura chic folosind arnelle gel de lacuri.

 • metoda Gradient presupune o tranziție lină de la o culoare la alta. Această manichiură este efectuată folosind un burete, care este aplicat două sau mai multe lacuri. Designul gradientului este apoi transferat cu ușurință dintr-un burete la unghii și este fixat cu partea de sus.
 • Metoda „sticlă spartă” – Acesta este un design care se face în detrimentul decorării unghiilor prin bucăți de folie feliată. Ele sunt suprapuse pe o acoperire monofonică și fixați cu un adeziv special.

 • Franch – una dintre cele mai căutate metode de decor de unghii. Manicura franceză este un clasic nesigur care vă permite să creați o imagine elegantă și rafinată. Adesea, în versiunea tradițională a liniei „zâmbet” are o nuanță albă, dar în Neil-Art modern folosesc culori diferite. De asemenea, designul francului este decorat suplimentar cu pietre și bule.
 • Imagini elegante au devenit deosebit de populare în ultimii ani. Cu ajutorul lacului modern de gel ARNENLLE, creați monogramele și modelele de diferite dimensiuni nu este dificil. De obicei, o manichiură multi-colorată folosind lacuri de gel este în medie de 2-4 săptămâni, absolut nu-și pierde tipul inițial.

Etape de lucru cu lac gel

Pentru a crea o manichiură frumoasă la domiciliu, trebuie să respectați nuanțele importante care vă vor ajuta să extindeți timpul șosetelor lacului de gel și să faceți designul elegant și original.

Citește mai mult  Caracteristici de îngrijire pentru unghiile marcate

Procesul pas cu pas:

 • În primul rând, scoateți cuticula, unghiile sunt tratate cu un baff+
 • După curățarea unghiilor și le dați forma, trebuie să mergeți la degresare, care se poate face folosind un deshidrator+
 • Următorul pas este să aplicați o acoperire de bază care să ajute la alinierea plăcii de unghii și să o facă perfect chiar și pentru o muncă suplimentară cu manichiura+
 • Gelul este aplicat cu un strat subțire pentru a evita formarea bulelor+
 • După uscarea atentă sub lampă, mergeți la stratul de la al doilea strat+
 • La capătul unghiilor, ele fixează partea superioară care mărește timpul șosetelor de manichiură și face suprafața lucioasă.

Recenzii

În general, compania despre compania Arnelle pozitivă. Fetele sărbătoresc produse de înaltă calitate și prezența unui număr mare de nuanțe pentru fiecare gust. Principalul criteriu de calitate este distribuția uniformă a lacului, rezultând o suprafață frumoasă și netedă a unghiilor. Potrivit clienților, lacurile ARNELLE Gel au o consistență densă și arată excelent cu o acoperire chiar și într-un singur strat.

În feedback negativ, fata spune despre volumele mici de lac pentru un preț destul de ridicat. În plus, multe doamne sunt nemulțumite de calitatea periei, iar unele lacuri pur și simplu „stoarse” în timpul uscării în lampă.

În următorul videoclip, așteptați o prezentare generală a colecției de gel Varnkov Arnelle „dragostea mea”.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: