Aspirator pentru manichiură: ce este, cum să alegeți și să utilizați?

Aspirator pentru manichiură: ce este, cum să alegeți și să utilizați?

Cu cuvântul „aspirator”, mulți au asociații asociate cu aparatul de uz casnic pentru curățare. Cu toate acestea, profesioniștii din manichiură știu că aspiratorul este necesar nu numai pentru curățarea apartamentului, ci și pentru a îndepărta praful care apare în timpul extensiei unghiilor. Manichiura Aspirator este necesară atât pentru a menține curățenia locului de muncă în cabină, cât și pentru uz casnic.

Ce este?

În timpul lustruirea sau măcinarea unghiilor, rămășițele țesături excitate rămân întotdeauna, butași de unghii, lac vechi și vopsea – toate acestea se transformă în praf care trebuie eliminat. Manichiura aspirator – un dispozitiv indispensabil pentru aceasta. Fără curățarea în timp util a particulelor de praf de elemente dăunătoare – solvenți și pigmenți – pot fi răsucite în aer, pentru a cădea în plămâni, toate acestea sunt capabile să provoace apariția alergiei, a traheitei și a provoca alte defecțiuni respiratorii.

Găsirea în organism, împreună cu particulele de unghii dăunătoare inhalate, pot afecta negativ pielea și duce la dureri de cap. În plus, datorită prafului suportat accidental, poate apărea inflamație gravă a corpului vizual. Curățarea desktop-ului trebuie efectuată în timpul fiecărei proceduri de extensie a unghiilor. În plus, un loc de muncă curat produce întotdeauna o impresie bună asupra clienților, iar comandantul însuși lucra curat mult mai plăcută. Dacă achiziționați o înaltă calitate curat manichiură de vid, acesta va da salon specii respectabile.

Principiul și caracteristici ale muncii

Aparatul este o cutie din plastic sau metal. Motorul electric acționează lama ventilatorului, în timp ce viteza de rotație este de aproximativ 2500-3000 de rotații pe minut. Găsirea în dispozitiv, elemente nocive sunt separate și acumulate într-o pungă specială. În timpul funcționării, este merită o atenție specială la curățarea în timp util a acestui rezervor, în plus, puteți utiliza colectoare de praf de unică folosință.

În esență, mecanismul este similar cu aparatele de uz casnic, dar dispozitivul manichiura mobil are dimensiuni miniaturale și greutate redusă – nu mai mult de 3 kg. În același timp, echipamentul are un nivel scăzut de zgomot (nu mai mult de 48 dB) și capacitatea motorului de aproximativ 20-40 W în dispozitive portabile și aproximativ 200 W – la exterior.

Dacă maestrul are abilități tehnice, atunci puteți încerca chiar să faceți un astfel de aspirator. Designul este o carcasă cu un ventilator instalat în interior și o pungă de colectare a prafului. Pentru a face dispozitivul dvs., puteți contacta Internetul. Iată o mulțime de role pentru asamblarea unui aspirator de manichiură. Elementul principal poate fi, de exemplu, un răcitor de calculator. Această opțiune poate economisi în mod semnificativ bani când locul de muncă este aranjat pentru manichiură.

Soiuri

Desktop

Este un dispozitiv sub forma unui suport pentru mâini. Opțiune foarte convenabilă pentru cei care preferă să meargă la casă la client. Echipamentul desktop are o greutate redusă (până la 1,5 kg) și dimensiuni mici, pe masă nu ocupă mult spațiu. În exterior, se pare destul de simplu, este ieftin, în plus, o mare varietate de modele sunt prezentate în departamentele specializate și pe site-urile Internet.

Dispozitivul funcționează prin conectarea la rețea prin cablul de alimentare. Prin urmare, alegerea unui loc de muncă în casa clientului, comandantul trebuie să fie ghidate de prezența unui soclu. Mecanismul de lucru constă în acțiunea ventilatorului, care este protejată de o rețea metalică. Este posibil să se producă procesul de creștere și corectare a unghiilor direct pe carcasa din plastic – toate praful va fi întârziat automat în eșapament.

Încorporat

Această opțiune este potrivită pentru care spațiul existent pentru muncă este foarte scump. Plasa de metal, urmată de o capotă, este instalată direct pe desktop-ul însuși. Prin urmare, acest tip este recomandat montajului maeștrilor care au definit deja exact cu locul de muncă. În timpul corecției unghiilor, extractorul este situat clar la mâinile clientului, care oferă confort și client și maestrul. În plus, această opțiune pare destul de estetică.

Avantajele varietății de mortise sunt puterea mare și posibilitatea de a lucra neîntrerupt timp de câteva ore. Minusurile ar trebui să fie atribuite imposibilității de a lucra la efectuarea unei pedichiură. Modelele italiene încorporate au primit o evaluare ridicată a profesioniștilor, au perioade de garanție excelente. Puteți cumpăra un aspirator, care este fabricat din plastic cu o ușoară adăugare de elemente metalice.

Podea

Această opțiune are, de asemenea, avantajele și dezavantajele sale. Avantajele ar trebui să includă o putere mare: pentru termenul minim, acest aspirator va elimina o cantitate mare de praf. Aparatul în sine este un echipament în aer liber cu un caz masiv, care include un motor electric, un ventilator și un colector de praf. De proiectare există un furtun de evacuare, care dă în judecată reziduurile de unghii tăiate. Condițional, tot praful este întocmit.

De fapt, un astfel de dispozitiv nu ia spațiul de pe desktop, la toate, și acest lucru, plus. Cu toate acestea, dimensiuni masive ocupă o mare suprafață a cabinetului manichiură, iar în acest minus său. De asemenea, dezavantajele includ consumul de mare putere. Dar, cu acest aparat este foarte convenabil pentru a efectua pedichiură.

Ceea ce mai bine de ales?

Pentru a face alegerea potrivită și de a dobândi exact acest aspirator master va fi cel mai convenabil, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile și specificațiile modelului vă place. Profitați de mai multe recomandări în alegerea echipamentelor.

  • Atenție la putere. Puterea specificată consumată nu este legată de tragerea prafului.
  • Cel mai important criteriu – numărul de ventilatoare se transformă. Alegeți un dispozitiv cu o magnitudine de 2600-2800 de revoluții pe minut. Dacă ventilatorul este mai multe revoluții, este capabil să facă un zgomot puternic.
  • Verificați aceste date ca număr de metri cubi de aer. Pentru a face aspiratorul cu o eficiență maximă, acest parametru ar trebui să fie de aproximativ 300 de metri cubi pe oră.
  • Citiți manualul de utilizare. Este posibil ca acoperirea dispozitivului să se poată prăbuși atunci când contactează elementele chimice pe care comandantul le preferă să le utilizeze în funcționare.
  • Verificați dacă locuința este ușor de spălat. Este mai bine să alegeți opțiunile pe care lamelele de zăbrele și ventilatorul pot fi curățate dacă este necesar.
  • Verificați cât de ușor și convenabil eliminați și setați sacii pentru praf.
  • Preferați dispozitivele cu o grilă de mică adâncime, atunci obiectele care au venit accidental nu va duce la deteriorarea paletelor ventilatorului.
  • Este important să vă familiarizați cu garanție și informații despre producător. Mai jos este o listă de opțiuni cele mai preferate.

Modele de rating

Max final

Potrivit experților, un aparat foarte puternic. Ventilatorul funcționează la o putere de 65 W. Se referă la dispozitive portabile. Avantajele neechivoce ar trebui să includă zgomot redus (aparatul se aude numai în interior), de mare putere, o masă mică (doar aproximativ 1,6 kg). De asemenea, de masterat aloca eleganta a dispozitivului. Are forme rotunjite, iar grila în sine este ascunsă, datorită căreia designul poate fi numit ergonomic.

Din minusuri este demn de remarcat absența unui sac suplimentar de colectare a prafului. În schimb, dispozitivul este echipat cu un colector de praf multistrat, care trebuie să fie agitat după 4-5 clienți. În plus, unii maeștri aparțin de mare putere la dezavantajele de bunuri. Acest lucru se explică prin faptul că aspiratorul la putere maximă suge praf, respectiv, o pungă de unică folosință, în cazul în care acesta nu este nou, poate trece particulele de praf prin pereții de pe aceeași putere. De aceea, specialiștii care lucrează cu acest model preferă să includă un aparat pentru putere incompletă.

De asemenea, maeștrii dau următoarele sfaturi despre lucrul cu acest echipament: cuie Saw sunt recomandate în mod direct deasupra găurii și nu-l suprapună cu mâinile lui, deoarece praful ia departe de un aer puternic la ventilatorul departe de ventilator. De asemenea, potrivit specialiștilor, în ciuda asigurărilor producătorului cu privire la posibilitatea de a lucra fără mască, această regulă încă nu trebuie neglijat atunci când se lucrează cu acest aspirator.

Emil

O altă opțiune portabil – Emil X2. Aparatul de producție internă. Viteza de rotație a lamelor ventilatorului – 3100 rotații pe minut. Puterea dispozitivului este puțin mai mică decât modelul de mai sus – 60 W, dar greutatea sa este semnificativ mai mare – 3,2 kg. Printre avantajele dispozitivului alocă aspectul său respectabil, plăcut la atingerea de la atingere din plastic, ușurința de funcționare. În timp ce lucrează mâinile foarte convenabile pentru a continua cazul.

A minusurilor – nevoia de a pune echipament în imediata apropiere a sursei de praf, deși în practică această lipsă este impasibilă, deoarece în timpul corectării mâinii și așa că trebuie să păstrați peste ventilator.

Wizards care aleg acest model recomandă curățarea sacului de praf după fiecare procedură și, de asemenea, ștergeți ușor grila de protecție cu soluție de săpun, astfel încât umiditatea dinăuntru nu a primit.

Ultratech

Cea mai potrivită opțiune pentru maeștrii începători. În primul rând, este foarte simplu în modelul de operare și, în al doilea rând, costul său este corect pentru aproape toată lumea. Greutatea dispozitivului este de numai 1 kg, iar puterea este de 24 W. Carcasa este fabricată din plastic special, care rezistă tolerează impactul componentelor chimice. Miniatura – principalul plus al acestei opțiuni. Începătorii de masterat adesea nu au timp să obțină un loc de muncă în propriul loc de muncă și, prin urmare, lucrează la casa clientului. Modelul UltTech este foarte transportabil și pentru că este evaluat de amatori. Profesorii includ, de asemenea, prezența pungilor de rezervă și o apariție frumoasă. Aparent reamintește standul obișnuit pentru mâini, neted și plăcut la atingere.

Principalul minus al dispozitivului este lucrarea sa zgomotoasă, astfel încât în ​​timpul procedurii, conversația cu clientul este practic imposibilă. În plus, există o emisie parțială de praf afară, în special această problemă este relevantă în cazurile în care colectorul de praf este umplut. În acest sens, sacul trebuie curățat după 3-4 clienți. Masters sfatuiesc sa alegi acest model nu numai de manichiuri novice, dar, de asemenea, cei care preferă să crească în mod independent, unghiile lor. De asemenea, este recomandat să lucreze cu aparatul la turații mari, datorită acestui fapt, nivelul de zgomot este redus semnificativ datorită rulmenților pe termen lung de rulare.

Tornadă

Manichiura de evacuare „Tornado“ – o altă opțiune de producție din Rusia. Conform asigurări producătorului, aparatul curăță aerul cu 90-95%. Avantajele includ filtre detașabile de cărbune și de praf, precum și prezența unei lămpi cu LED-uri luminoase într-o țeavă de eșapament, ceea ce simplifică foarte mult procesul de lucru și elimină necesitatea de iluminare suplimentară. Capacitate Echipamente – 200 W, ventilator 2600 realizează rotații pe minut.

Dintre minusuri, este demn de remarcat nivelul ridicat de zgomot, dar în cazul în comparație cu alte curatatorii podea vid, nivelul de zgomot este destul de admis – 42 dB. Perfect potrivite pentru utilizarea la domiciliu și pentru a lucra în cabină. Prețul dispozitivului este destul de democratic, în plus, are o largă accesibilitate – modelul este oferit în multe magazine online.

Recenzii

Explorarea recenzii ale maeștrilor, se poate concluziona că cea mai optimă opțiune atunci când alegeți un aspirator de manichiură este un model portabil. În primul rând, vă permite să schimbați locul de muncă fără probleme și, în al doilea rând, nu are nevoie de acțiuni suplimentare pentru instalarea acesteia. La instalarea gazelor de eșapament încorporat, trebuie efectuate lucrările de pe dispozitivul dispozitivului, echipamentul de pardoseală necesită eliberarea spațiului în apropierea tabelului și cu un dispozitiv portabil nu există astfel de probleme. Schimbarea unui astfel de dispozitiv în cazul sfârșitului perioadei de garanție este mult mai ușoară decât dispozitive în aer liber sau încorporate.

În ceea ce privește modelele, nu există o opinie fără echivoc aici. Unanimos Masters numai în faptul că opțiunile străine și interne nu sunt practic diferite. Produsele producătorilor specifici se obțin atât recenzii pozitive, cât și negative. De exemplu, în funcție de consumatorii care au folosit aspiratorul Mach, este mai bine să achiziționați un model de mai scump cu o grilă superficială, deoarece o alternativă este mai ieftină, dar trauma. Punga este destul de densă în kit, care este, fără îndoială, avantajul modelului, dar este doar unul care ar trebui atribuit minusurilor.

Despre ceea ce un aspirator pentru manichiură să aleagă, să se uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: