Băi de unghii: Utilizați, vătămări și rețete

Băi de unghii: Utilizați, vătămări și rețete

Mâinile bine îngrijite cu unghii sănătoase și sănătoase – unul dintre principalele atribute ale omului modern. Din păcate, nu toată lumea se mândrește cu plăcuța de unghii perfectă. Lipsa de vitamine, obiceiuri proaste, impactul constant al mijloacelor agresive – toate acestea si aceasta prasteaza aspectul. În plus, cu vârsta, chiar și cele mai sănătoase unghii se fixează, începe să iasă și să se rupă.

Îngrijirea obișnuită a acestora va ajuta la revenirea la ei duritatea și o culoare frumoasă frumoasă. Căci acest lucru nu este nevoie de câte câteva zile să viziteze saloane de manichiură sau să dobândească mijloace scumpe. Suficiente băi de acasă cu diverse ingrediente care pot fi cumpărate în cea mai apropiată farmacie sau supermarket.

Beneficiu

Apa caldă cu aditivi utile dizolvată în se transformă într-un agent real de vindecare. În funcție de ingredientele care fac parte din acest amestec, această procedură vă permite să rezolvați multe probleme.

 • Băile de vindecare sunt capabile să ajute cu diferite boli fungice. Unele componente sunt capabile să se vindece rapid zgârieturile și fisurile rămase după manichiura tivita la maestrul neprofesional.
 • Băi nutritive umple țesăturile cu vitamine și minerale utile. Cu procedură regulată, culoarea și structura unghiei sunt egalizate, devine mai uniformă și strălucitoare.
 • Unele amestecuri sunt capabile să accelereze semnificativ creșterea plăcii de unghii. Unghiile frumoase lungi vor crește deja printr-un cuplu – primele trei săptămâni. Este posibil să se aplice acest instrument în fața sărbătorilor sau sărbătorilor mari, în acest caz că nu va avea nevoie de acumularea artificială.

 • Grosimea unghiilor este determinată de genetica umană. Cu toate acestea, mulți factori care afectează aceasta contribuie la scăderea acestei valori. Cu ajutorul restaurării componentelor băi domestice, puteți restabili grosimea unghiei la indicatoarele inițiale.
 • Culoarea plăcii de unghii se schimbă și cu vârsta. Punctele albe sau întunecate apar, umbra în loc de roz natural devine galben neplăcut. Ajuta la rezolvarea acestei probleme va fi capabila ca bai speciale de albire.

În plus față de beneficiul pentru plăcile de unghii, băile au un efect pozitiv asupra pielii mâinilor. Ea devine mai moale, țesutul este saturat cu substanțe utile și umiditate. Acest lucru contribuie la netezirea ridurilor și la o scădere a petelor de pigmentare legate de vârstă.

În plus, procedura este destul de plăcută, mulți îi place să se relaxeze și să se prăbușească în gândurile noastre, în timp ce mâinile sunt în apă caldă.

Posibile daune

Cu toate calitățile sale pozitive, băile de unghii se pot dovedi din procedura de vindecare în acest pericol. Cel mai adesea, o astfel de transformare este asociată cu încălcări ale regulilor de utilizare a fondurilor sau cu o selecție incorectă a componentelor. Fiecare dintre ele în cantități excesive poate chiar să rănească chiar și cele mai puternice și sănătoase. Mai ales se întâmplă atunci când un ingredient activ.

 • Sare. Sarea excesivă este sigură pentru unghiile în sine, dar poate trage foarte mult și agravează pielea mâinilor.
 • Iod. Un număr mare de iod nu numai că va viu pielea și unghiile într-o culoare nemaipomenită, galbenă, dar și unghiile fragile.
 • Lămâie. În doză mică, o astfel de baie este practic inutilă. Mult mai eficient șterge unghiile cu un felicker al acestui fruct. Și în cantități mari, sucul de lămâie este dăunător pielii. El a corpulat-o și aduce dureri severe, lovindu-se în mici răni sau zgârieturi.
 • Mangan. Cu un număr mare de acest lucru, este ușor să obțineți o ardere chimică reală.
Citește mai mult  lac gel albastru: cele mai bune combinații și idei de manichiură

În plus, temperatura apei este. Desigur, nimeni nu va scufunda mâinile în apă clocotită, riscând să obțină arsuri puternice. Dar chiar și apa caldă, care este destul de capabilă de a suferi o persoană, nu poate dăuna cu unghiile. Sensibil la temperaturi, de la căldură excesivă, acestea sunt extinse rapid, iar după procedură, acestea sunt, de asemenea, restituite rapid. Asemenea picături sunt pline de fascicule și chiar fisurile plăcii de unghii. Pentru a nu obține un astfel de rezultat, nu ar trebui să turnați apă prea caldă în castron sau la bască.

Termeni de aplicare

Există mai multe reguli de bază care trebuie urmate, La băi de unghii au dat un rezultat bun și nu a rănit sănătatea.

 • Conducerea de formare. Trebuie să alegeți timp în avans, astfel încât să nu fie distrași de către cei din afară. Cel mai bine este să efectuați procedura înainte de culcare, astfel încât să nu aveți un contact cu mediul agresiv după baie. Puteți să o faceți pe unghiile vopsite, dar să absoarbă cele mai bune substanțe utile, care nu sunt acoperite cu lac sau gel. Imediat trebuie să gătiți un prosop pentru a șterge mâinile după procedură sau dacă apelul urgent la telefon.
 • Regularitate. Nu așteptați efectele uimitoare de la o procedură. Unghiile și-au pierdut sănătatea și sănătatea într-o singură zi, așa că merită să lucrați înainte de a sprijini frumusețea și puterea. Program de procedură optim – în fiecare zi. Dacă ritmul vieții nu permite să aloce atât de mult timp pe procedură, merită să o repetăm ​​de cel puțin 2 ori pe săptămână.
 • Durată. Nu există nici un punct pentru a face baie pentru o perioadă mai mică de 5-10 minute. Pentru completitudinea efectului și a beneficiului maxim, este mai bine să lăsați mâinile într-un amestec de apă cel puțin până la 15-20 de minute. Se recomandă punerea unui fierbător cu apă caldă pentru ao turnați ca o baie de baie.

 • Complexul mer. Tratați și consolidați unghiile în picioare nu numai de băi. Dacă se combină această grijă cu măști, împachetări sau instrumente speciale cumpărate, care pot fi achiziționate într-o farmacie sau magazin, atunci rezultatul cerut va fi obținut mult mai rapid.
 • Contabilitate alergii individuale. Fiecare persoană poate avea intoleranță la oricare alt ingredient care sunt utilizate în băile. Chiar dacă există multe comentarii încântați de masca cu un alergen în rețea, nu ar trebui să riști sănătatea pentru acest.
 • schimbarea periodică a componentelor. Unghiile repede se obișnuiască cu substanțele care fac parte dintr-o anumită componentă din baie, astfel încât o dată pe lună este în valoare de a schimba rețeta.

În plus, curățarea, și baia de întărită poate fi pur și simplu înlocuită cu complexul.

Rețete

Există mai multe retete diferite pentru o procedură similară la domiciliu. În primul rând, este necesar să se determine ce se așteaptă un efect special de procedura. Dacă unghiile trebuie să fie întărite, atunci ar trebui să alegeți niște produse și dacă albiți – atunci alții. În al doilea rând, în decurs de 3-4 săptămâni puteți încerca diferite băi, după care este cel mai eficient pentru a determina care dintre ele este cea mai eficientă. În al treilea rând, puteți explora diverse recenzii sau puteți solicita sfaturi de la medicii de manichiură profesională sau dermatologi.

Nu există nici o rețetă numai corectă. Cu toate acestea, puteți evidenția câteva cele mai populare din fiecare categorie.

Consolidarea

Pentru a întări unghiile, băile din plante, iod și ulei sunt perfecte. De exemplu, puteți amesteca 100 ml de ulei de semințe de 5-6 picături de iod. O astfel de baie va da unghiile strălucind și culoarea naturală netedă. O altă rețetă poate fi pregătită chiar și fără a vă lăsa self-catering. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați 50 ml de ulei vegetal și 50 ml de oțet de mere slabe. Se amestecă bine ingredientele și coborâți cuiele în ele timp de 10-15 minute și apoi lubrifiați cu orice cremă nutritivă.

Citește mai mult  Spectaculos manichiură galben-portocalie

Când drumeții într-o farmacie, puteți cumpăra ierburi uscate și faceți o baie de consolidare foarte utilă pentru unghiile fragile și slăbite. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați timp de 4 ore. Linguri de rădăcină de brusture, musetel si Hice. Preparați un amestec cu apă clocotită și rasă aproximativ 2 ore. După aceea, puteți dilua o perfuzie puternică de apă caldă și puteți începe să tratați cuie.

Pentru creștere

Cea mai populară variantă de baie, consolidând creșterea unghiilor și, în plus le consolidarea, sunt tot felul de soluții cu sare. Utilă în special în acest caz, sare marină bogată în iod naturale. Pentru a prepara acest mijloc, este suficient să se ia 0,5 litri de apă caldă și se adaugă 4-5 st. linguri de sare mare de mare. Amestecul este agitat temeinic și coborâți cuiele în ea timp de 20-30 de minute.

Consolidarea creșterii unghiilor va ajuta, de asemenea, băile cu gelatină. Pentru aceasta, este necesar să se pregătească 200 ml de mușețel slab de infuzie, care va întări în continuare placa de unghii. Adăugați la acesta 2-3 ore. Linguri de gelatină și se amestecă cu atenție. În masa uleioasă rezultată, coborâți vârful degetelor timp de 20-30 de minute.

Hrănitoare

Pentru a obține o placă de unghii cu vitamine și minerale utile de acid citric perfect adecvat. Este suficient să o amestecați în proporție de la 1 la 2 cu orice ulei îndrăzneț și încălziți amestecul pe o baie de apă. Odată ce toate cristalele acide se dizolvă în ulei, puteți trece la procedura care va dura aproximativ 15-20 de minute până când amestecul este complet răciți.

Citește mai mult  De ce lac gel Clapele rapid de unghii și cum să-l evite?

De asemenea, mâncarea excelentă pentru țesăturile de unghii și din piele vor fi un amestec de uleiuri esențiale. De exemplu, puteți amesteca 2 picături de ulei de arbore de ceai, trandafiri și oglinzi cu 10 ml ulei de jojoba. Amestecul este încălzit în baia de apă și coboară unghiile în ea timp de 10-15 minute.

Recuperare

Puteți restabili placa de unghii după deteriorări sau extensii folosind ulei simplu de măsline. Este suficient să o încălziți și să puneți cu unghiile lichide groase calde timp de 15-20 de minute. În plus față de restaurarea unghiilor, mijloacele vor hrăni pielea mâinilor, o va face mai fină și moale.

Pentru a returna unghiile o stralucire sanatoasa poate fi folosita in frigider portocaliu. Pentru gătit, este necesar să se dizolvă 2 ore. Lingurile de sare de sare obișnuită în 1/3 ceasca de suc de portocale amestecate cu 2/3 pahare de apă. Pentru a spori efectul, puteți adăuga 3-4 picături de iod. Pierde unghiile în lichidul parfumat nu trebuie mai mult de 15 minute, după care ar trebui aplicate crema de nutrienți sau mijloacele speciale pe ele.

Pentru albire

Nu numai albirea unghiilor dvs., dar și înmuiați cuticula în fața manichiului poate fi băi obișnuite de sodiu. Pentru a face acest lucru, amestecați 1 oră. Soda lingură cu 2 ore. linguri de peroxid de hidrogen într-un pahar mic, omite în unghiile ei și țin în un amestec aproximativ 10-15 minute.

De asemenea, efectul de albire are un amestec de lamaie de miere pentru unghii. Pentru baie veți avea nevoie de 2 st. Lingurile de miere, sucul 1 al Lemonului de mijloc și 2. Linguri de ulei de măsline. În amestecul trebuie să scufundați unghiile timp de 10-15 minute, după care se clătește bine cu apă rece.

Recenzii

În diverse forumuri și site-uri din rețea puteți găsi multe recenzii diferite despre anumite rețete pentru restabilirea și consolidarea unghiilor. O astfel de procedură de domiciliu devine o mântuire reală pentru cei care respectă în mod regulat regulile pregătește o soluție apoasă de substanțe active. Utilizatorii au marcat o creștere rapidă, o fortăreață mai mare și uniformitatea plăcii de unghii. „Pur și simplu”, „eficient”, „rezonabil” – toate acestea se spune despre cele mai simple compoziții care sunt capabile să returneze sănătatea unghiilor în câteva săptămâni.

Desigur, există aceia care sunt nemulțumiți de rezultatele procedurii. Cel mai adesea, acest lucru se datorează lipsei de rezultate din proceduri unice sau reacții alergice. Cu o rețetă clară de odihnă și luând în considerare alergiile, băile sunt capabile să consolideze, să restaureze și să albească chiar și cele mai problematice unghii.

În următorul videoclip așteptați cele mai bune rețete pentru unghii.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: