Blue Manicure Franceză

Blue Manicure Franceză

Într-un efort de a diversifica și de a face ceva nou și proaspăt, tendințele modei ale industriei Neil nu încetează să-i surprindă fanii cu idei de design luminoase. Astăzi, aspectul de modă este fixat pe Franch albastru: Această culoare este considerată una dintre cele mai bune și nobile. Având o culoare emoțională diferită, este capabilă să accentueze femininul și să demonstreze un gust subțire.

Caracteristici ale francului albastru

Culoarea albastră se referă la Culori Calm Color Palette. A fost mult timp asociat cu răcire, înțelepciune, pace, este un fel de simbol de curățare. Aceasta este o culoare eternitate, a făcut mult timp un înțeles special. De exemplu, vechii popoare au spus opinia că zeii trăiau în albastru. În același timp, culoarea albastră este rece din punct de vedere emoțional și complet nu se potrivește oamenilor predispuși la depresie.

Franch Blue oferă o imagine feminină cu frumusețe, dar pentru fiecare categorie de vârstă a femeilor, tonul său ar trebui să fie. Deci, vopselele întunecate sunt bune pentru tinerii de modă, în timp ce doamna vârstnică sunt contraindicate. Este important să luați în considerare și exigența culorii albastre la o imagine specifică și o întâlnire.

Culoarea nu poate fi numită simplă și universală. Se poate potrivi în arcul casual numai că albastrul va fi doar un zâmbet de unghii, iar baza manichiurii va fi efectuată de culoarea corporală. În plus, tonul albastru trebuie să fie dezactivat și blând: așa că manichiura va fi mai armonioasă în imaginea feminină. În plus, albastru este ales în selecția elementelor decorative.

Unghii și smile forma

Astăzi, tendințele modei nu au standarde strâmte de frumusețe. Fiecare femeie poate ridica individual. Singurul lucru pe care moda atrage atenția este dorința de feminitate și naturalețe. Lăsați-o să fie mai bine să fie unghiile scurte decât extinse. În general, plăcile de unghii pot depune eforturi pentru o alungire rezonabilă.

Cel mai bun design de astăzi ovală și de migdală ca unghiile sunt considerate. Dată fiind pofta de feminitate, rundă rotunjite și forma netedă a regiunii sunt binevenite. În ceea ce privește forma de zâmbet de manichiura frantuzeasca, aceasta va depinde atât de forma unghiilor și fantezie maestru manichiura.

Astăzi, datorită varietății elementelor auxiliare, un zâmbet poate fi făcută din arcuit, ca un val, linie diagonală asimetric, fermoar, triunghi.

zâmbet fantezie Great. În același timp, se poate să depună eforturi pentru un anumit subiect sau chiar sezonier, ceea ce este și mai important pentru Franch moderne. Diferența de design este executarea acestuia pe unghii de accent, care oferă expresivitatea și eficiența manichiului francez. Zâmbetul poate fi efectuat sub formă de floare, aripi de dragonflies sau fluturi, gradient, imitație de bule de șampanie, confetti multicolor.

În funcție de stilul manichiurii, sunt permise diferite experimente. În același timp nu numai Franța tradițională, dar și inversată. Este adesea decorată cu o subliniere deliberată a zonei cuticulate, care, pe un fundal principal albastru, arată deosebit de frumos și eficient. În plus, manichiura franceză inversă este notabilă pentru faptul că cel care este astăzi mai des alte tehnici care fac posibilă încorporarea modelelor geometrice care sunt considerate cele mai la modă astăzi.

Alegerea unui strat mai bun

Pentru a îndeplini astăzi Franța albastră, au început să folosească mai des lacuri hibride, deoarece sunt ieftine, iar durabilitatea acestora este semnificativ mai mare decât analogii obișnuiți. Fabricat de toate regulile tehnologiei, o astfel de manichiură deține unghiile fără a fi nevoie să se ajusteze până la 5 săptămâni. În acest caz, indiferent de varietatea de lac de gel, el va arăta întotdeauna proaspăt.

Cel mai bun lac de lac de astăzi sunt acoperiri mat și lucioase. Cu un pigment suficient, vă permit să creați un design luminos fără dungi și non-crusta. La modă Noi sezoane de oțel Matte acoperite cu efect textile. De exemplu, ele pot crea o suprafață sub piele de căprioară, depășindu-se cu fundul perlelor, precum și catifea.

Dacă este dificil să lucrați cu pigmenți maturi datorită capacității lor de a părăsi benzile, atunci produsele lacului lucios pot fi utilizate în hârtie.

Pentru a face Franch Matov, la capăt suficient pentru a merge pe unghii cu vârful cu un efect mat. Astfel încât el părea scump, alegeți un material cu o textura de catifea.

În plus față de lacurile mată și lucioase, pentru franc puteți folosi lacuri de pearl, chameleon, magnetice și jeleu. Cu toate acestea, ar trebui remarcat faptul că nu va funcționa cu ușurință cu fiecare dintre ele, iar unele și deloc fără un design rezonabil sunt capabile să o simplifice. Prin urmare, alegerea materialului adecvat trebuie să fie efectuată cu un pigment albastru. Acest lucru va face posibilă înțelegerea modului în care două sau trei lacuri se încadrează reciproc în exterior și dacă au nevoie reciproc.

Erori

Merită să identificați erorile caracteristice care pot fi găsite în continuare într-unul sau altul. De exemplu:

 • Franța albastră pe toate mâinile cu unghii nu ar trebui să aibă o lungime diferită+
 • Numărul de unghii de accent nu trebuie să depășească patru din zece+
 • Nu pot fi utilizate în proiectare în același timp, modelul punct al lacului de gel și decor spumant+
 • urât arată același model pe toate unghiile de accent+
 • strică designul și ineficiența desenului și nerecuperarea executării+
 • Nici un franc nu va fi frumos dacă redimensionați pielea în jurul plăcilor de unghii+

 • Nu amestecați Frenc cu mai multe tehnici de manichiură în același timp+
 • nedorit pentru a decora unghiile cu un model fără sezonalitate+
 • Nu este nevoie să sculpt pe unghiile scurte este mare, dar modelul de stuc mai volumetric+
 • Este imposibil să încercați să căutați creativitate pentru a crea opțiuni de design dur.

Este important să înțelegeți că franc nu tolerează rudeness și, prin urmare, astfel de opțiuni, ca imitație a punctului gol al cincilea, expus de unii „maeștri” de dragul rețelei, nu pot fi acceptate pentru ceva la modă, inspirată de noi tendințe.

Opțiuni de proiectare

Revenind la întrebarea celor mai relevante și spectaculoase opțiuni de astăzi, este sigur să spunem: în unitatea de tendință a armoniei, începerea feminină și minimalismul. În conformitate cu ideea de bază a modei italiene, trebuie să renunțați prea mult – și puteți vedea cum se va bucura de imaginea feminină. Manichiura franceză cu albastru poate fi decorată folosind diferite tehnici de decorare. De exemplu, culoarea albastră este perfectă pentru a lucra cu ștergere (pulbere specială de manichiură cu fracțiuni fine de particule).

Dacă designul este construit pe o bază corporală sau albă și un zâmbet albastru, atunci culoarea fundalului poate fi ușor pulverizată cu perle polen. Din acest design, numai beneficii, iar uterul este chiar mai bun decât vasul de perle va schimba aspectul pigmentului de fundal. Dacă francul are un cui de accent, pictat complet în zonă, este necesar să o procesezi cu WIP. Pulbere de frecare mai lungă într-o culoare albastră aprinsă sau întunecată, puteți obține un tip unic de textură.

În plus față de cablare, astăzi este considerat franceză la modă cu accente, decorate cu desene manuale. Desenul pe unghii poate fi acum realizat în diferite tehnici, dar cel mai interesant astăzi este versiunea umedă. Un astfel de tip de desen pare ca un pic impeding în fundalul principal. Arată o astfel de imprimare deosebit de ușor, cineva poate părea chiar acuarelă. Desenați imagini similare mai des pe un cui de accent, fără a le repeta pentru o mai mare expresivitate.

Franța albastră mare cu astfel de tehnici ca un voal, sticlă spartă, pulbere, gradient. Fiecare dintre ele, decorarea cuiului de accent al manichiurii franceze, face o dispoziție specială în design. În acest caz, poate varia în funcție de soluțiile de culoare selectate. De exemplu, designul din schema alb-albastru arată încet, culoarea neagră și argintul fac o solemnitate în designul unghiilor.

Astfel încât Franța în culoarea albastră nu și-a pierdut nobilimea, merită să ia în considerare nu numai alegerea lacurilor, ci și cantitatea și locația decorului. De exemplu, atunci când alegeți un design cu un model, este important să se acorde atenție locurilor mai reușite pentru fixarea decorului spumant. Uneori, pietricele mici nu sunt necesare deloc și este mai bine să le lăsați pentru alte opțiuni.

Frumos se poate uita la partea superioară a unghiilor accent, imitând picăturile de ploaie. Puteți decora unghiile de accent cu aparate de apă folosind contraste albastre, alb-negru. Și, de asemenea, armonios va fi decorarea unghiilor de accent, cu un viefanți de culoare, arginți, bouins transparenți sau albastri.

Puteți utiliza autocolante de apă și glisoare cu teme diferite (de la geometrie la abstractizare).

Exemple frumoase pentru inspirație

Adesea, dificil fără un exemplu vizual, faceți ceva special. Și, prin urmare, oferim mai multe opțiuni pentru designul francului de succes, Care vă poate inspira pentru a vă crea decorarea unghiului unic:

 • Franța elegantă folosind nisipul acrilic pentru unghiile de accent peste o bază neagră+
 • Design elegant capabil să decoreze costum de seară+
 • Soluție superbă pentru cazul solemne+

 • O soluție extraordinară care vă va permite să faceți o varietate de ceapă feminină+
 • Frumoasă manichiură cu o percepție albastră care diminuează modelul+

 • Designul de franc albastru albastru nu va lăsa indiferent nici o modă modernă+
 • Soluție laconică pentru imaginea orașului modern+
 • O opțiune interesantă capabilă să decoreze imaginea naturii romantice+

 • Designul francului cu un model frumos va da statut ridicat aspectului feminin+
 • Deschiderea blândă manichiură cu un zâmbet va dori piesele creative+
 • Design-ul frumos cu un model va permite o femeie în centrul atenției.

Despre modul de a face un albastru elegant manichiură franțuzească, vă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: