Bright lac gel de manichiura: idei originale și sfaturi privind proiectarea

Bright lac gel de manichiura: idei originale și sfaturi privind proiectarea

Fiecare frumoase vise reprezentative de sex pe care unghiile ei frumoase sunt în centrul atenției, indiferent de lungimea lor, formele și caracteristicile individuale.

Particularități

Frumoasa manichiura luminoase, care vor fi păstrate într-o formă de prioritate pentru un timp destul de lung, se obișnuiește să se facă cu lac gel. Design-ul gălbenelelor poate fi realizată în următoarele tehnici:

 • gradient+
 • Franch+
 • Monofonică+
 • tematic+
 • lunar.

Înainte de a începe crearea unei manichiură luminoase cu lac gel, placa de unghii trebuie acoperite cu baza, apoi se aplică strat decorativ și finisare. La alegerea unei scheme de culori, aveți nevoie pentru a naviga masa de nuanțe și lungimea unghiilor.

soluţie de culoare

manichiura Bright nu are caracterul sezonier. galbenelele Bright pot fi făcute în oricare dintre tehnicile de mai sus. Pentru manichiura luminos de pe unghiile tale pot fi atribuite descărcarea idealului, Este necesar să se urmeze recomandările specialiștilor Neil Art.

 • Bright lacuri (portocaliu, galben, salata, de culoare fucsia si altele) arata excelent, având doar un fundal alb, ca bază. Este de dorit ca culoarea albă și culoarea au fost produse de un singur producător, apoi densitatea si textura lor va coincide.

 • Acoperirea decorativă a tonului luminos trebuie aplicat cât mai precis posibil. Chiar și cele mai mici scurgeri vor strica ideea originala de designer.

 • În cazul în care un lac luminos monofonic pare prea simplu, puteți aplica un decor cu dungi, cercuri sau imagini drăguț. Dacă nu există nici un moment pentru pictura rafinat de cuie, puteți folosi autocolante gata făcute, cursoare și stembling.

Modelele

În trend, model geometric pe unghii. El a depășit chiar și flori și bucle. Această situație este explicată prin faptul că geometria arată foarte atractivă și va fi adecvată pentru purtarea de zi cu zi și pentru ieșirea de seară. Pentru a descrie un model elegant, trebuie să respectați următoarea secvență de acțiuni:

 • După ce o manichiură igienică este efectuată pe unghii, puteți aplica o acoperire de bază și puteți usca sub lampa UV (nu mai mult de 60 de secunde)+
 • După marginea unghiei este sigilat, se poate aplica un strat decorativ și uscat din nou+
 • Dacă este nevoie de același mod de a aplica un strat de lac și să se usuce bine+
 • Tasselul plat se aplică modelelor concepute: dungi, o varietate de figuri, spirale + și uscate în lampă.

Important! Dacă vă îndoiți de abilitățile dvs. cu privire la acuratețea aplicării tuturor elementelor geometrice, puteți achiziționa șabloane speciale sau pentru a le construi de pe bandă cu propriile mâini.

După ce a lucrat pe desen este terminat, unghia trebuie acoperite cu finisajul și uscat în lampa timp de 3 minute. Tiparele nu se poate face pe toate galbenelele, ci pe una sau două. Modelul poate fi diferit pe fiecare deget. Principalul lucru este de a se conforma cu unitatea stilului.

Poze

Imagini pentru o manichiură strălucitoare pot fi foarte diverse, variind de la forme simple la cele mai complexe și imagini ornamentale. Pentru a crea desene pe unghii, expertii recomanda folosind puncte. Deoarece lac de gel aplicat are o răspândire proprietate, trebuie să fie uscate periodic sub lampa. Pentru a efectua modele complexe pentru a găsi șablon aproape imposibil. Prin urmare, va trebui să apeleze la un profesionist în domeniul Neil-Art. Cu ajutorul pensulei, comandantul va arăta orice animal, un personaj fabulos sau altceva.

Moon Manicure

În manichiura luminoasă a acestui soi, bine în zona de creștere a unghiilor este colorată în tonuri ușoare sau transparente, iar restul plăcii – în saturat. Principalul lucru este alegerea combinației de culori potrivite. Cea mai interesantă este culoarea albastră saturată pe cea mai mare parte a nogotului și a argintului în fântână. Puteți combina două tipuri de lacuri: mată și lucioasă. Primele Rămășițele de tip pentru întreaga unghiei, iar al doilea – numai pentru proiectarea sondei.

Manicura lunară se va uita cel mai bine la unghiile de lungime medie și lung. Trebuie amintit că manichiura din această tehnică reduce vizual lungimea unghiilor. Cea mai spectaculoasă versiune a manichiurii se va dovedi pe gălbenele înguste ale unei forme alungite. Titularii unei plăci largi de unghii ar trebui să fie gândite temeinic combinația de culori și să aplice cu exactitate lac de gel. Culoarea selectată corespunzător vă permite să faceți unghii largi mai îngrijite și atractive.

Manichiura lunar se face în conformitate cu următoarele etape:

 • manichiură igienică+
 • Acoperire de bază+
 • Zugrăvirea puțuri, apoi restul cuiului (de preferință în 2 straturi)+
 • Uscarea sub lampa UV nu mai puțin de 120 de secunde+
 • Finalizați acoperirea.

Exemple

Se pare luminos și proaspăt, o manichiura de culoare monofonic a culorii de la Berlin Lazuri cu un model simplu sub forma unui soare, realizat din lac metalic.

Franch clasic cu motive florale în gama violet-purpuriu arată foarte blând și elegant.

Combinatia de manichiura lunar și franceză în culori alb-roz arată foarte suculent și „apetisant“.

alb-portocaliu manichiura lunar va ridica starea de spirit în orice moment al anului.

Fetele cărora le place să fie în centrul atenției se va potrivi manichiura lunar în culori negru și roz și verde-violet.

O manichiura monofonic de albăstrea cu pietre și model geometric în tehnica de spațiu negativ va atrage cu siguranta atentia altora.

Cum se creează o manichiură elegantă, strălucitoare cu paiete, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: