Caracteristici de manichiură negru pentru unghii scurte

Caracteristici de manichiură negru pentru unghii scurte

Manichiura neagra pe unghiile scurte – unul dintre loviturile de decorare moderna a unghiilor. Culoarea este destul de nobilă, cu o abordare pricepută a designului vă permite să completați eficient și starea imaginii feminine pentru alt stil și vârstă. Dar că manichiura se potrivește bine într-un anumit arc, trebuie să cunoașteți caracteristicile percepției, corelați culoarea cu forma plăcilor de unghii și alegeți un decor modern.

Lungime și formă

Culoare neagră destul de luminoasă. El subliniază imediat nu numai lungimea unghiilor, ci și indică brusc forma lor. Aici poate fi principalul dezavantaj al unui design rău, care este asociat cu alegerea greșită a formei sale de unghii. Depinde de pereții laterali ai plăcii și de bine. Astfel încât culoarea neagră nu consolidează imperfecțiunile formei, va trebui să bateți defectele formularului, să eliminați severitatea vizuală și să creați iluzia echilibrului.

Chiar dacă se pare că trebuie să acordați preferință formei la modă, nu este întotdeauna posibil pe unghiile scurte. În mod ideal, nu vă puteți îngrijora dacă pereții laterali ai plăcilor de unghii sunt paralele cu respectul reciproc. În acest caz, culoarea neagră a lacului gelului de pe unghii va arăta frumos atât cu o linie dreaptă, cât și cu o linie ascuțită.

În ceea ce privește celelalte două tipuri de plăci de unghii, aici va trebui să fie respinsă din regulile general acceptate ale profesioniștilor de servicii non-unghiilor. Să spunem dacă pereții laterali sunt de asemenea, cum ar fi, va trebui să fie pur și simplu să nu picteze părțile laterale, să se retragă de la ei pentru a menține echilibrul vizual al formei.

Dacă placa de unghii este triunghiulară, trebuie să scrieți marginea de împingere cu un unghi mic și apoi să alegeți o formă dreaptă. De asemenea, nu trebuie să fie interesat de Boca, care va permite alinierea unei forme triunghiulare la o dreaptă.

Soluții de culoare

Culoarea neagră se referă la vopselele neutre ale paletei de culori. Și el va lua starea de spirit, care va fi în contrast. În același timp, acesta poate fi combinat cu absolut cu orice culoare din paleta de la alb si neon. Cu toate acestea, indiferent de propriile preferințe, trebuie să adere la regula de relevanță. De exemplu, dacă setul de argint poate deveni elegant, cu manichiura neon lamaie este potrivit, cu excepția pentru imaginea unei tinere rebar.

Contrastul de culoare pot fi transmise printr-un lac cu gel pigmentat, gel, vopsele acrilice, strasuri, pietre, sclipici, design slider sau chiar stembling. În același timp, este necesar să se ia în considerare faptul că culoarea neagră este capabil să-și piardă nobilimii, în cazul în care contrastele vor fi prea mult. Este de preferat să parieze pe nobilimea textura, mai degrabă decât a lua și umple unghiile cu un design complex,.

Tendințe de modă

Într-un mod, dorința de minimalismul. În ciuda faptului că culoarea neagră nu este considerată culoarea naturală a unghiilor, cu ajutorul său puteți efectua o mare varietate de soluții moderne care subliniază imaginea unei femei care deține cu încredere la vârful unui val la modă. Există mai multe tendințe care pot fi utilizate în acest sezon, și anume:

 • Selectarea zonei cuticulei cu un handicap de pietre mici+
 • Reducerea numărului de unghii de accent de până la trei și apoi două+
 • Simplificarea decorării manichiului, dozarea strictă+
 • Alinierea punctelor de accente nu mai mult de mai multe locuri+
 • Contour Stroke Nail Plate linia de contrastanță subțire+
Citește mai mult  Sfaturi pentru alegerea și utilizarea unui cabinet de lacrimă pentru instrumente de manichiură

 • Matte și Glossy Texture joc în Design Franch+
 • Incursionarea unghiilor de accent în cristale mici+
 • Utilizați în proiectarea accentelor din folia de rupere+
 • Combinând textura lucioasă cu nisip acrilic+
 • Creând un model de pulbere+
 • Folosind tehnica de gradient cu o întindere netedă de la negru negru la gri sau alb.

În plus, acum modelele de marmură la modă și efectul cobwebs care creează produse de vopsea specială.

În diferite tehnici

Manicura neagră poate fi efectuată luând ca bază nu numai designul clasic, cu o caracteristică plină de colorare a unghiilor pentru ea într-o singură culoare. Astăzi, soluțiile combinate sunt mai populare, în care puteți bate cu succes lipsa de lungime a plăcilor scurte de unghii. De exemplu, puteți combina manichiura și clasicele franceze, văl și franceză, invers franceză și primind un spațiu negativ, în care o parte a plăcii este acoperită numai de materiale transparente.

Veil este o tehnică cu un lac translucid și adesea contur de contur, Care vă permite să creați efectul stocării Kapron. În același timp, pe un fundal, puteți crea diferite modele de culoare negru și de altă culoare. MegaCrase se uită pe o bandă de gradient verticală, creată folosind pulbere acrilică.

În plus, puteți trage în negru pe un fundal negru translucent, acoperind polenul de aur sau argint rezultat. Uita-te negru și aurul sau tipărirea de argint va fi ușor și stare.

Puteți decora designul unei tehnici negre clasice de manichiură de sticlă spartă. Datorită depășirii unei pelicule subțiri, care este tăiată în bucăți mici, apoi lipită de vârful lichidului, manichiura va arăta foarte luminată și eficientă. În plus, puteți combina franc tradițional și inversat, care arată și foarte interesant. Nu mai puțin expresiv poate funcționa în negru, duet de clasice și design lunar.

Citește mai mult  Lacul Lamcomchir Gel: Caracteristici și palete de culori

Decor

Industria nevătă vă place fanii săi cu o gamă largă de tot felul de decor, cu ajutorul căruia puteți face starea de spirit și starea potrivită în manichiură și, adesea, subliniați numirea cepei feminine. Din lista de tot felul de elemente decorative, puteți aloca cel mai relevant în proiectarea manicului negru:

 • Kamifubuki+
 • Folia temporală+
 • străini+
 • Sclipici+
 • Pictat+
 • Sticking+
 • Slider-design+
 • lăţime+
 • Pulbere acrilică.

În ciuda faptului că există multe instrumente pentru decorarea nyl, trebuie să combinați. De exemplu, Kamifubuki nu trebuie combinată într-un singur design împreună cu strasurile, deoarece va simplifica tipul de manichiură făcându-l ieftin. În același timp, uterul este o bază excelentă pentru decorarea ulterioară a unghiilor. În același timp, pentru negru, puteți utiliza variante de polen cu efecte diferite, variind de la perle de expresie fine și terminând cu fulgi de mica de yuki.

WTFT poate fi un fundal de unghii de accent. Datorită lacului negru, poate dobândi un efect diferit și un grad de elegiu. De exemplu, poate fi aur, argint, oglindă, metal, cârpă sau chiar piele. Dacă este pentru un astfel de fundal pentru a turnați un gel negru sau lipiți o pulbere acrilică pe ea, designul va dobândi unicitatea. În ceea ce privește colaborarea, pe un fundal negru, ar trebui să fie minim. În același timp, este permisă efectuarea unei imprimări ștampilate în tehnica de gradient.

Idei de design

Una dintre prioritățile lui Neil-mode a devenit sezonalitate. Desigur, nu este atât de ușor să o puneți în aplicare, având un lac negru de gel ca bază. Cu toate acestea, este posibil să puneți elemente decorative în mișcare. De exemplu, fulgi de zăpadă holografică pot fi lipite la unghiile de accent, ceea ce va indica abordarea sărbătorilor de Anul Nou. Dacă doriți să indicați tema de iarnă, puteți descrie efectul unui zăpadă Poroshi în design, folosind zahăr acrilic de argint și creând o vedere neobișnuită a francului cu ea.

Citește mai mult  Manichiura alba cu strasuri: caracteristici de design si idei elegante

Pentru manichiura de vară, puteți lua baza subiectelor de plante sau florale, reprezentând o imprimare pe unghii într-o singură culoare. Să spunem că poate fi o floare albă pe un fundal negru, fie dimpotrivă, o plantă neagră pe un cui accent pe bază de alb. Uită-te frumos la unghiile de accent tras cu o pene subțiri de perie și spikeleți. Cea de-a doua desene poate fi folosită pentru manichiura de toamnă, fonjându-le în locuri de cereale cu un strălucire de aur sau pietre.

Pot fi luate ca un design geometric. Astăzi este trendy, iar culoarea neagră aici poate fi aleasă ca bază și desen. De exemplu, puteți utiliza ideea formelor geometrice, trageți pe unghii accente directe cu dimensiuni diferite situate pe ele. În plus, în forme geometrice goale de modă și tot felul de triunghiuri.

În ceea ce privește notarea acesteia: ele permit vizual să prelungească plăci scurte de unghii. Pentru aceasta, maestrul atrage de obicei un triunghi alungit de la baza plăcii de unghii la marginea superioară. O altă opțiune de a crea un efect de lungime este un dreptunghi de contur, care este atras de accent, și chiar toate unghiile mâinilor. Acest truc vă permite să scoateți imperfecțiunea unei plăci scurte de unghii, ale căror role laterale nu sunt paralele.

Cum se face o manichiură lunară tăiată cu o acoperire mată, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Ana

  „Doritorul acestui text ar putea intreba: ‘Care sunt cele mai potrivite modele sau motive de manichiură negru pentru unghii scurte?'”.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: