Caracteristici de marca de gel de lacuri COSCELIA

Caracteristici de marca de gel de lacuri COSCELIA

Alegerea unui lac gel pentru setul de manichiura, este important să se acorde o atenție nu numai la culoarea produsului, dar, de asemenea, pe calitatea sa, deoarece frumusetea unghiilor depinde de ea, și sănătatea lor. Mulți preferă să evite produsele chineze care pot fi comandate la Aliexpress. Un site de produs destul de popular este Coscelia Gel Lac.

Cum de a alege?

Dacă vrăjitorul alege un lac de gel pentru a lucra cu clienții, atunci este necesar să se acorde preferință soiurilor trifazate. Ele se caracterizează printr-un preț ridicat, dar și calitatea manichiurii se dovedește a fi la înălțime. Cu toate acestea, această opțiune este potrivită numai la maeștrii experimentați – pentru începători este complicat. Cei care tocmai au început să corecteze corecția unghiilor, învelișul similar cu lacul gelului este mai mult.

Acesta este acest produs al Coscelia și este evaluat de mulți cumpărători.

Compania oferă un număr mare de culori diverse, printre care toată lumea poate găsi pentru ei înșiși opțiunea cea mai preferată. Lacurile Gel Coscelia va fi foarte bun pentru cei care își desfășoară manichiura. În prezent, 40 de culori sunt oferite pe site, printre care sunt mati, și nuanțe strălucite. Prețul va surprinde fiecare utilizator.

Recenzii

Dacă explorați recenzii despre consumatori despre Lacul Gel Coscelia, majoritatea sunt pozitive. Printre avantajele pe care fetele se remarcă sunt, pot fi observate câteva momente interesante.

  • Noroc gros, este foarte bun și cade fără probleme în două straturi, nu se răspândește.
  • Compania oferă culori foarte saturate – doamnelor ca nuanțe cu paiete care strălucesc frumos în soare.
  • Preț accesibil – un factor important atunci când alegeți produse pentru uz casnic.

  • Consumatori ca sticle de plastic ușoare care sunt ușor deschise și au o umplere excelentă.
  • Există o aplicație lină a lacului de sus, de bază și gel. Produsul se află în monofonică, fără dungi și lumen.
  • Potrivit fetelor, acesta este un produs de înaltă calitate. Două săptămâni după aplicarea pe acoperire, zgârieturi, fisuri, deschideri.

Coscelia gel lacuri este cea mai bună alegere pentru modelul începător. În plus, cererea sa economisește în mod semnificativ timp pe campanie la maestru.

Fetele pot face manichiura. Comparativ cu vizitele la salon, făcând o manichiură a casei merge mai ieftină. Sunt furnizate o selecție largă de culori.

Doamna însăși își poate distribui timpul și nu așteaptă săptămânile de la rândul său, corecția.

Printre recenziile există opinii negative. Cele mai multe dintre ele sunt asociate cu livrarea pe termen lung a mărfurilor: cineva a venit la cineva după două săptămâni și a fost necesar să așteptăm două luni. În cazuri rare, consumatorii au primit lacuri de gel, ușor scurgeri din ambalaj, deși totuși exactitatea de livrare este. În unele cazuri, există și o potrivire incompletă a culorii specificate în catalog, deși multe dintre acestea explică efectele ecranului computerului.

Recomandări generale

  • Experții recomandă încă utilizarea de sus și baza producătorilor americani și japonezi, iar produsele din China sunt destul de potrivite ca un lac de gel de culoare.
  • Trebuie amintit că înlocuirea frecventă a lacului de gel poate provoca distrugerea plăcii de unghii – acest lucru se datorează particularităților utilizării frecvente a lichidului pentru îndepărtarea învelișului plăcii de unghii.
  • Când se utilizează Lacquer de gel Coscelia, nu este nevoie de o acoperire suplimentară – nu își pierde stralucirea până când manichiura se actualizează.

Privire de ansamblu asupra Gel Laca din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: