Caracteristici și cele mai bune modele LED LED-uri pentru lac de gel

Caracteristici și cele mai bune modele LED LED-uri pentru lac de gel

Manichiura cu ajutorul lacului Gel este unul dintre cele mai populare tipuri de îngrijire a unghiilor. Nu este surprinzător, deoarece acoperirea se ține departe de mult timp, nu este nevoie să faceți manichiura în fiecare zi. Acest lucru este deosebit de important pentru fetele active moderne, deoarece mâinile întâmpină întotdeauna cel mai mare impact asupra mediului. Pentru designul șelacului de unghii au nevoie de o lampă LED. Merită să luați în considerare mai multe caracteristici și cum să alegeți un model mai bun.

Principiul de funcționare

Pentru manichiura perfectă, Shellac sau lac de gel este potrivit în cel mai bun mod posibil. Puteți crea absolut orice design de unghii care va încânta ochiul nu o săptămână. Lacul de gel nu se va usca independent, spre deosebire de lacul obișnuit. Îi ajută să se usuce lumina ultravioletă. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să deschideți fereastra și să râdeți mâinile, mai ales că soarele vă place prezența noastră nu este atât de des.

Lampa LED este o invenție unică care vă permite să uscați rapid și eficient Shellac-ul acasă. Astfel de ajutoare au unele diferențe de la lămpile ultraviolete. Acestea au fost inventate puțin mai târziu decât UV și au primit imediat recunoașterea în serviciul de unghii.

Principiul muncii lor este destul de simplu. Datorită prezenței multor becuri mici, polarizează instantaneu stratul de acoperire pe unghii, care îngheață și devine puternică și persistentă.

Dispozitivele au lungimi de undă diferite, care ar trebui luate în considerare atunci când alegeți un lac de gel. Pentru unele lampă UV necesară, pentru alții doar LED. Este demn de remarcat faptul că a doua opțiune este mai versatilă, deoarece intervalul de valuri este mult mai larg. În funcție de firma companiei, ajutoarele electrice pot avea un senzor automat de comutare și oprit. Când vă ridicați mâinile la uscător, se aprinde imediat și se oprește după un timp predeterminat sau când vă îndepărtați mâinile. Este foarte convenabil pentru că nu veți uita niciodată să opriți dispozitivul, nu va arde fără nevoie.

Cât timp trebuie să păstreze lac de gel?

Dacă preferați să vă faceți o manichiură acasă, atunci trebuie să știți câteva nuanțe pentru a obține rezultatul dorit.

  • Există o anumită perioadă în care acoperirea unghiilor este complet polarizată. Cu cât dispozitivul este mai puternic, cu atât mai puțin este necesar pentru uscarea lacului.
  • Timpul în care aveți nevoie pentru a usca unghiile, depinde și de timpul de serviciu al echipamentului. Cu cât este mai mare lampa, cu atât mai lungă se usucă stratul de gel.
  • Pentru manichiura acasă, 9 uscătoare Watt sunt cele mai des utilizate. Aceasta este o opțiune destul de economică care permite uscarea stratului de acoperire.
  • Timpul de uscare într-o astfel de lampă LED este de la 6 la 10 minute. Lămpile de putere mai mare, care sunt create pentru manichiură profesională, vă permit să uscați unghiile timp de 30-60 de secunde. Puteți achiziționa o astfel de lampă și pentru uz casnic, dar este mult mai scump.

Evaluați cele mai bune modele

Valori

Dispozitivul de marcă Valori este o opțiune bună pentru designul de unghii de înaltă calitate la domiciliu. Echipamentul acestui brand se referă la mici lămpi de alimentare. Lampa are dimensiuni compacte și se distinge prin mobilitate extraordinară. Funcționează de la un cablu USB care poate fi conectat la unitatea de alimentare sau la computer. Această opțiune este una dintre cele mai populare și accesibile. Puteți cumpăra o lampă în magazinul online, unde este reprezentată în diferite soluții de culoare. Dacă sunteți doar la început încearcă puterea ta într-un caz manichiura, atunci vă va ajuta Valori în acest lucru, deoarece este imposibil.

CND

Produsele de brand-ul american sunt populare în CND Rusia, datorită varietății de produse fabricate. Lampe pentru lacuri gel de uscare această companie sunt o descoperire pentru profesioniști și pentru cei care doresc doar pentru a face manichiura rapid. Asistentul electric este echipat cu toate funcțiile necesare pentru muncă plăcută. Un afișaj convenabil vă permite să urmăriți timp modul și uscare. Temporizatorul vă permite să instalați absolut orice moment de lucru, ceea ce este foarte important atunci când se lucrează cu lacuri de anumite mărci.

Avantajul de lămpi cu LED-uri este durabilitatea CND lor. Cu o muncă intensă, lampa poate servi cel puțin 1 ani. Funcționalitatea și versatilitatea sunt, de asemenea, un factor important în alegerea CND. Printre echipamentele acestui brand, se găsesc adesea falsuri, deci trebuie să studiați cu atenție lampa și magazinul în care îl cumpărați.

Jessnail

Echipamentul acestui brand este produs în Rusia, care are un efect pozitiv asupra valorii sale. Marca rusă a plăcut iubitorii de manichiură frumoasă și de maeștri profesioniști, care doar încep carierele lor. Lampa este foarte convenabilă de utilizat, nu provoacă dificultăți în. Dimensiunea standard vă permite să vă uscați simultan cinci degete. Asistentul este echipat cu un cronometru pentru 2, 3 minute și pentru munca infinită. Designul atractiv vă place ochiul și face munca mai plăcută. Echipamentul are un dezavantaj mic – nu există un cronometru special în uscarea stratului de uscare. După cum știți, este necesar mult mai puțin timp pentru acest lucru decât polarizarea stratului principal.

OPI LED

Uscătorul acestei mărci este un adevărat trofeu profesional. Un bun salon de înfrumusețare este pur și simplu obligat să aibă exact astfel de lămpi pentru uscarea lacurilor. Echipamentul vă permite să lucrați cu majoritatea tipurilor de acoperire constantă, uscați-o rapid și eficient. Manichiura devine o procedură plăcută și economisește timp.

Oglinzile de înaltă calitate încorporate permit gelurilor mai bune și mai rapide la polarizare, oferind un strat neted. Lampa nu are un palet, care îi permite să fie utilizat pentru pedichiură. Cu un mâner confortabil, lampa este mobilă, este ușor să o transferați de la un loc la altul. Singurul dezavantaj al LED-urilor OPI este valoarea sa. Dar dacă vă puteți permite să cumpărați acasă astfel de echipamente, atunci trebuie să faceți acest lucru.

Diamant

Această opțiune se referă la lămpile cu preț mediu. Este potrivit atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic. Lampa poate face față celor mai multe materiale polimerice, inclusiv biogels. O varietate de forme de corp vă permit să alegeți un lucru frumos și elegant care va fi un bun ajutor atunci când creați un design de unghii.

Lampa este echipată cu becuri mici și o lampă spirală, care vă permite să faceți față uscării de mai multe ori mai rapidă. Paletul detașabil oferă convenabil să lucreze cu unghiile pe picioare. Lampa este plasată simultan patru unghii, care nu pot fi foarte convenabile. Acest echipament este produs în China, dar se distinge de o calitate excelentă europeană și are o durată lungă de viață.

Runail

Lămpile acestei mărci au o reputație destul de bună. Echipamentul poate avea dimensiuni și domenii diferite. Pentru începători, compania oferă opțiuni bugetare cu dimensiuni reduse. Pentru profesioniști, există o gamă întreg de model cu diferite caracteristici și design. Echipamentele profesionale au dimensiuni standard și echipate cu toate caracteristicile necesare.

Prețul accesibil este o lampă mare plus. Cu costuri reduse, lampa funcționează foarte bine și îi permite să o folosească de mult timp. Lămpile sunt destul de grele, deci este mai bine să le folosiți staționar. Ele nu sunt foarte confortabile pentru pedichiură.

Planeta Nails

Aceasta este o lampă bună și ieftină, care oferă o muncă neîntreruptă și manichiură de înaltă calitate. Un design atractiv sub forma unei inimi folosește o iubire specială între reprezentanții podelei frumoase. Aceasta este o opțiune excelentă pentru maeștrii și iubitorii de service pentru unghii pentru a face o manichiură independent acasă. În ciuda greutății mici a dispozitivului, are o putere bună, este construită în 28 de lămpi, care asigură uscarea rapidă și de înaltă calitate. Acoperirea nu se răspândește, dar este distribuită uniform.

Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

O varietate de lămpi nu pot provoca o întrebare naturală: Ce opțiune să alegeți să uscați unghiile într-o situație specifică și la ce putere ar trebui să existe o lampă. Totul depinde de modul în care dispozitivul va fi utilizat intensiv. Dacă faceți o manichiură numai acasă, atunci veți avea suficientă lampă cu o putere de 9 wați. Acest lucru este suficient pentru a usca bine acoperirea și economisirea semnificativă a energiei electrice. Pentru uz profesional, trebuie aplicate dispozitive de alimentare mai mari, de exemplu 36 de wați și mai mult. Astfel de lămpi se confruntă cu munca lor mai repede și să salveze timpul clientului.

Durata de viață

LED-ul lampa de viață depinde în mod direct de calitatea sa. Atunci când alegeți echipamentul de uscare, este necesar să studiați cu atenție caracteristicile sale. O lampă bună cu o putere mare poate servi pentru un an fără a-și pierde calitățile inițiale. Veți înțelege că dispozitivul a început să-și piardă performanțele atunci când unghiile încep să se usuce prost. De fiecare dată când aveți nevoie de tot mai mult timp pentru a vă usca fiecare strat.

Dacă puteți schimba lămpile la noi, atunci nu este nevoie să cumpărați un dispozitiv nou. Din păcate, nu toate firmele oferă o astfel de oportunitate. Opțiunile necostisitoare servesc mult mai puțin, dar costul lor implică, deci nu merită minunat la sosirea rapidă.

Recenzii

Ca orice dispozitiv, recenzii despre lămpile de uscare a stratului de polimer sunt destul de controversate. Ambele eșantioane ieftine și mai scumpe au dezavantajele lor, deci există recenzii despre ele. Utilizatorii lampă LED-uri sărbătoresc superioritatea lor față de opțiunile ultraviolete. Timpul de uscare este redus semnificativ, iar calitatea nu suferă. Unele fete se plâng că lacul este acoperit cu bule după uscare în lampă. Dar adesea această problemă apare din cauza calității scăzute a acoperirii în sine.

Care este diferența dintre lămpile cu diode ultraviolete și care este mai bine potrivit pentru a lucra cu gel, ao privi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: