Caracteristici și gel de gama de culori lacuri Irisk Professional

Caracteristici și gel de gama de culori lacuri Irisk Professional

Manichiura frumoasă și bine păstrată este o carte de vizită a oricărei femei care respectă auto-respect, astfel încât întrebarea de a alege materialele ar trebui abordată foarte responsabil.

Elementul principal este, fără îndoială, lacul gelului. Trebuie să fie o calitate bună, să aveți o culoare bogată și să nu traumiți textura unghiilor. Luați în considerare Lacul IRISK Professional Gel – firmele care au reușit să se dovedească pentru 13 ani de existență pe o piață internațională de frumusețe.

Sortiment de marcă

Compania Irisk Professional este specializată în produse de manichiură, produce materiale pentru designul unghiilor, produse de extindere, diferite tipuri de acoperiri. Lacurile gelului de marcă sunt deosebit de populare Acum, când în industria de frumusețe, pozițiile de frunte au luat o manichiură cu o acoperire rezistentă, care este foarte strâns legată de placa de unghii și păstrează până la trei până la patru săptămâni.

Lacurile de gel profesionist IRISK sunt produse în Statele Unite, în ciuda faptului că marca însăși este înregistrată ca rusă. Producția străină vă permite să utilizați cele mai recente progrese tehnologice în proces și să monitorizați cu atenție calitatea produsului. Implementarea apare nu numai în Rusia, ci și în multe țări europene, în timp ce calitatea lacurilor IRISK Gel este extrem de evaluată de către maeștri internaționali.

Până în prezent, sortimentul mărcii prezintă cinci gel linek Lakkov:

 • Stilul lacului (paleta de 80 de nuanțe diferite de acoperire trifazată)+
 • Shine Gel Tango (de asemenea, acoperirea trifazată, dar o gamă mai largă de culori – 100, ceea ce face această linie lider într-o varietate de palete)+
 • Irisk gel (Paleta de bază, acoperirea trifazică 80 de nuanțe diferite)+
 • Gelul lipsei „3 în 1” (acoperire cu heliu multifuncțională cu o singură fază, 60 de nuanțe în paletă)+
 • Gel polonez cu un pas (acoperire cu o singură fază, are doar 20 de nuanțe).

Recomandări – Gaj de acoperire rezistentă

Lacurile de gel profesionist Irisk garantează o acoperire de înaltă calitate a plăcii de unghii și a culorii luminoase și rezistente. Cu toate acestea, pentru ca proprietățile declarate de producător, sunt necesare o abordare profesională a manichiurii și o secvență clară a tuturor etapelor sale.

Acoperirea corectă a lacului de gel irisk se efectuează după cum urmează.

 1. Placa de unghii este complet pregătită pentru aplicația de culoare. Se efectuează o manichiură tivita sau hardware (arborii sunt îndepărtați, este deplasată sau tăiată cu cuticula, formularul dorit este dat la unghia). Apoi, placa este bine lustruită la starea de nivel perfect, nu ar trebui să existe bug-uri, nereguli, fisuri ale stratului superior și t. D.
 2. Orice substanțe terțe care pot interfera cu ambreiajul unui lac cu un cui. Pentru aceasta, se aplică o compoziție specială de degresare, unghiile sunt recomandate să le atingă pentru a-și termina uscarea, numai atunci vor fi pregătiți pentru mai multe etape.
 3. Componenta obligatorie a manichiurii folosind gelul de gel – grund, este folosit pentru a stabili un ambreiaj între acoperirea colorată și placa de unghii. Din nou, este necesar să așteptați o uscare completă.
 4. Următorul este aplicat de acoperirea transparentă de bază a IRISK. Pentru ao usca, va fi necesară pentru lampă UV, ora de uscare aproximativă – 60-90 de secunde. Dacă păstrați mai puțin, riscul unui ambreiaj rău al lacului cu un cui și, în consecință, manichiura absolut instabilă.
 5. Acoperind direct cu lac de culoare a umbra dorită. Este important să se acorde atenție texturii sale. Culorile separate în irisk sunt suficient de dense și nu necesită mai multe straturi, iar unele, dimpotrivă, vor da tonul opac dorit, numai dacă le aplică secvențial de două sau trei ori. În această etapă, este foarte important să se usuce în lampa UV fiecare strat. Merită deloc deloc pe una, iar întregul risc de manichiură merge la Nammark.
 6. După aplicarea stratului de acoperire colorată, este necesar să o rezolvați cu partea superioară, care este uscată și în lampa UV. În acest stadiu, este mai bine să se usuce unghiile de mai multe ori pentru a asigura rezultatul și excluderea riscurilor.

Dacă faceți o manichiură profesională și respectați cu atenție toate recomandările de acoperire, lacurile profesionale IRISK vor da culori persistente și bogate și râde pe unghii de cel puțin 20 de zile.

Noutate în industria de frumusețe: manichiură și astrologie

Irisk Professional – Primul brand care a dat clienților săi un conducător de lacuri de gel, conceput special pentru diferite semne ale zodiacului. Numele său este destul de compatibil cu subiectul – Zodiak. Din primele zile de lansare pe piață, seria are un interes deosebit în rândul iubitorilor de către profesioniștii din manichiură și non-design.

Acest lucru este destul de natural, deoarece producătorul ține pasul cu vremurile și oferă clienților săi nu numai produse de înaltă calitate, ci și o idee creativă pe care o puteți bate profitabil.

Caracteristica acestei linii este aceea că pentru fiecare semn al zodiacului, este selectată paleta proprie de culori, formată din 12 nuanțe diverse. Ele pot fi într-o singură schemă de culori sau absolut în diferite, depinde de fiecare selecție specifică. Dar orice reprezentant al fiecărui semn al zodiacului va putea să ia o umbră cel mai potrivit pentru gustul ei.

Linia Lacului Zodiak Gel nu oferă o culoare specifică pentru fiecare semn zodiacal (de exemplu, pentru leu – numai roșu, și pentru pește – numai albastru). Acesta oferă o alegere, dar fiecare paletă este selectată, ținând cont de caracteristicile psihologice ale unui anumit semn. De exemplu, pentru leii de foc și pasionați, nuanțele de culori roșii și de aur sunt dominate și pentru virgini echilibrate și măsurate – culori pastelate. Producătorii cred că paletele propuse în cel mai bun mod reflectă caracteristicile naturii diferitelor semne zodiacale.

Pentru clienții maeștrilor Neil-Design, aceasta este o oportunitate excelentă de auto-exprimare. S-a dovedit științific că elementele aspectului uman afectează comportamentul său, astfel încât acoperirea roșie pe unghii va ajuta să devină mai încrezătoare, iar culorile pastelate vor provoca sensibilitate și moale.

Astfel, Irisk încearcă să încălzească în mod constant interesul clienților săi și să-i placă cu noi propuneri. În condiții de concurență, nu este suficient să oferim numai calitatea și o paletă de culoare mare, iar compania o înțelege.

Prin urmare, îi place cu idei interesante și disponibilitate a prețurilor. Îndepărtați acoperirea profesională a liniilor propuse, nu numai saloanele de frumusețe de top, ci și stăpânii amatorilor implicați în practica privată.

Opiniile

Ca și în întreaga industrie de frumusețe, pentru brandul IRISK Professional nu există o evaluare neechivocă a oricărui profesioniști sau de la iubiți în domeniul designului de nyl. Opiniile nu sunt de acord cu privire la opusul direct: Revizuirea maeștrilor pot depune mărturie atât despre confortul și ușurința de acoperire și de suprafețele neuniforme ale suprafeței și lungimea timpului de uscare în lampa UV.

Clienții saloanelor de înfrumusețare și maeștrii privați nu vin într-o singură poziție: cineva rămâne foarte mulțumit de o manichiură rezistentă, iar cineva spune că lacul de gel își pierde apariția în procesul de șosete, se estompează rapid și este arsă mult mai devreme promis de producători 20 de zile.

  De ce se întâmplă dacă marca are deja recunoașterea internațională și îndoielile în calitatea sa nu ar trebui să fie? Răspunsul este simplu: piața este suprasaturată de falsuri de branduri celebre. Mulți câștigă reputația firmelor bine dovedite și distrug-o. După ce ați întâlnit pe rafturile magazinului presupus Irisk Professional și cu care se confruntă cu rezistență scăzută a stratului și o culoare neuniformă, plictisitoare, utilizatorii își pot schimba opinia despre toate mărcile, nici măcar să-și dea seama că a fost doar o falsă.

  Prin urmare, cea mai sigură opțiune este de a obține produse de înaltă calitate direct de la furnizor, comandând direct de la el.

  Irisk Professional are propriul site unde distribuitorii și persoanele fizice se pot familiariza cu sortimentul de gel de lacuri și face o comandă corespunzătoare propriilor gusturi și preferințe sau cerințele pieței pe care este planificat să pună în aplicare.

  Revizuirea gel de lacuri, de sus și de bază Irisk profesionale în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: