Caracteristici și gel de paleta de culori lacuri Klio Professional

Caracteristici și gel de paleta de culori lacuri Klio Professional

Frumoase unghii – o imagine din satelit integrantă a unei femei frumoase. Arta de manichiura a trecut o perioadă lungă perioadă de dezvoltare, și de la simplu lacuri, care trebuie să fie schimbate la fiecare câteva zile, a venit la lac cu gel. Au popularitate supărat din cauza proprietăților lor unice. Cele mai importante sunt puterea de acoperire și durata de utilizare. Până în prezent, există mulți producători de lacuri. Ele sunt toate de o calitate diferită, așa că înainte de a cumpăra este necesar să înțelegem bine sortimentul. Acest articol dezasamblează fundațiile și paleta unuia dintre liderii de piață – marca Klio Professional.

Demnitate

Orice lac bun trebuie să aibă următoarele proprietăți.

 1. Securitate. Instrumentul de înaltă calitate nu va avea substanțe chimice active care pot afecta sănătatea. În plus, ar trebui să fie în siguranță în lucrul atât pentru client, cât și pentru un specialist. Cu o utilizare lungă, ar trebui să alegeți un lac de gel care nu dăunează plăcii de unghii și poate, dimpotrivă, se va întări.
 2. Putere. Principalul avantaj al oricărei acoperire este durabilitatea acestuia. Prin urmare, prezența zgârieturilor, a chipsurilor sau a acoperirii crăpate este un semn al lacului rău. În condiții normale, acoperirea ar trebui să țină la aproximativ două săptămâni, iar înlocuirea manichiurii va avea nevoie când unghiul va crește.
 3. Simplitatea cererii. Nu ar trebui să dureze mult timp. Desigur, acest lucru va necesita o lampă specială ultravioletă și alte materiale, dar gelul gel nu trebuie să se usuce după ore. Maximum – 5-10 minute.
 4. Același lucru este valabil și pentru îndepărtarea acoperirii. Cu ajutorul unui instrument special, acesta poate fi îndepărtat cu ușurință, fără a deteriora placa de unghii. Din nou, dacă nu este așa, ar trebui să vă gândiți la schimbarea producătorului.

Klio Professional Gel Lacquer are toate semnele de calitate care sunt descrise mai sus. În plus, atunci când este creat, producătorii au avut grijă de comoditate și au adăugat câteva avantaje suplimentare, care va îmbunătăți semnificativ procesul de utilizare.

 • Volumul unei sticle mari – 12 ml. Nu toate companiile sunt renumite pentru acest lucru. Un astfel de volum vă permite să utilizați Lacul de mult timp, dar în același timp nu va avea timp să se usuce sau să strică. Apropo, o perie care vine într-un set este, de asemenea, foarte bună calitate. Lucrurile ei bune și o grămadă strânsă îi vor permite mult timp.
 • Nici un miros neplăcut. Foarte des în procesul de aplicare, puteți simți mirosurile chimice până când lacul nu reușește. Cu acest producător nu vor exista astfel de probleme.
 • Klio Professional Lacul este destul de ușor de eliminat În ceea ce privește produsele altor firme. Acest lucru se poate face chiar și acasă, dar numai sub rezerva unei înțelegeri clare a secvenței de acțiuni și a prezenței tuturor mijloacelor la îndemână.
Citește mai mult  Idei de design pedichiură în tonuri de burgundă

 • Textura lacului de gel este, de asemenea, specială. Stafide – abilitatea de a se alinia pe unghii. Datorită acestei proprietăți, aplicarea lacului are loc mai rapidă și atentă. Chiar și un strat va fi uniform, fără bulgări și un hubby.
 • Sunny lumina rezistenta. Un factor important – modul în care varful se va comporta în procesul de șosete. În plus față de răul fizic, lacul poate arde și culoarea nu va fi atât de strălucitoare. Din fericire, acest lucru nu se aplică acestui producător. Produsul său este rezistent la razele ultraviolete și nici o culoare, nici structura lacului pe unghii nu se vor schimba.
 • O gamă largă de nuanțe. Klio Producător Producător Flower Palette este într-adevăr foarte mare. Are mai mult de 300 de opțiuni. În plus, variațiile noi sunt în mod constant dezvoltate, care completează paleta. Sunt de acord, este întotdeauna mai bine să aveți mai multe variante de lac, care pot fi alese de starea de spirit sau de rațiune. Deși este imposibil să nu rețineți că rata de reaprovizionare a intervalului ar putea fi mai rapidă.

Dintre minusurile puteți evidenția costul produsului. Nu este coordonat și foarte competitiv, dar prețurile sunt prezentate pe piață. Această întrebare se datorează producătorului de țară. Majoritatea fondurilor sunt făcute în China, iar plantele profesionale Klio sunt în Europa, astfel încât costul acestui produs este puțin mai mare decât media.

Apropo, în plus față de lacurile din gel direct, compania Klio este implicată în producția de echipamente, cum ar fi o bază de manichiură, acoperiri de consolidare sau întărire. Acest lucru face posibilă utilizarea unei linii de produse în toate etapele manichiurii, unde fiecare lac sau bază va fi bine combinată între ele.

Citește mai mult  Manichiura cu banane: idei si optiuni de proiectare

Cum se utilizează?

Pentru a înțelege în cele din urmă problema acoperirii moderne de unghii, trebuie să înțelegeți cum să utilizați aceste lacuri.

Manichiura de înaltă calitate, care va dura în stare perfectă de la două săptămâni și mai mult, se dovedește cu respectarea strictă a instrucțiunilor pas cu pas.

 • Totul începe cu o manichiură obișnuită, și anume alegerea lungimii și a formei cuiului, îndepărtarea cuticulei și măcinarea plăcii de unghii. Ca rezultat, găurile trebuie să fie îngrijite și chiar, ca lac, deși pot ascunde neregulile, dar acest lucru nu se aplică sherbinelor sau chipsurilor puternice.

 • Ajungeți la acoperire, trebuie să începeți cu unghii degresare. Acest lucru este adesea folosit degresant, care poate fi cumpărat la orice magazin. Se aplică cu o lacrimă ca un lac obișnuit și cel mai adesea nu are un miros specific. După această procedură, este imposibil să permiteți unghiului să atingă orice suprafață, altfel toate degresarea va merge înșelătorie.

 • Următoarea etapă – Baza profesională Klio. Acesta este un strat suplimentar de protecție între cui și lac, astfel încât să nu le neglijați. Baza în sine trebuie să fie un strat subțire și neted de mijloace.

După aplicarea, este necesară uscarea utilizând lampă UV.

 • Este timpul să vă deplasați la produsul principal. Modul de utilizare este același ca în stadiul anterior – un strat subțire și uscare sub lampă timp de 40 de secunde un minut. Singurul moment – este de dorit să se usuce fiecare deget separat, adică punerea lacului și imediat în lampă. Acest lucru îi va permite să nu se răspândească. Numărul de straturi nu este limitat și fiecare nou va adăuga saturație.
Citește mai mult  Airbrush pentru unghii: Caracteristici și recomandări pentru utilizare

De asemenea, merită să ne amintim că sunt utilizate mai multe fonduri, cu atât este mai mare grosimea cuiului în sine este ca rezultat. Lacul în sine este recomandat să aplice mișcări netede din cuticula la vârful unghiei și să nu ia o mulțime de echipamente pe o perie.

 • Apoi, dacă doriți să găsiți sclipici, trebuie să utilizați agentul de fixare de la Klio Professional. Alt nume – acoperire de finisare. Pentru el, un strat bun este suficient, după care degetele merg la lampa UV.

 • Pentru un efect mat există o acoperire mată specială. Aceasta este o noutate care va permite orice nuanță de lac de gel pentru a face mat. Se aplică, ca și stratul de fixare.

 • Când toate straturile de pe unghii s-au uscat, fiecare placă de unghii șterge produsul pentru îndepărtarea stratului lipicios. Ei bine, la sfârșit puteți folosi uleiul de nutrienți, procesându-le cuticula și pielea mâinilor.

În raport cu uscarea sau coacerea lacului gelului, acordați în mod necesar atenție degetelor mari, astfel încât acestea să fie bine uscate. În caz contrar, manichiura va trebui să redo.

Lucky și alte produse profesionale Klio folosesc cu ușurință, iar procesul de aplicare a acestora diferă puțin de la standard.

Masters Recenzii

Un factor important la cumpărare – comentarii de către specialiștii care sunt deja utilizați de Klio Professional Produse. Deoarece produsele sunt populare, a colectat o mulțime de comentarii care pot fi împărțite în mai multe categorii. Iată doar câteva opinii despre maeștrii de manichiură pe baza experienței lor:

 • lacul este ușor de aplicat, cade fără probleme și nu se iau dungi+
 • Finisajul puternic permite manichiura să rămână lungă fără schimbare+
 • Lacul de gel este ușor eliminat folosind mijloacele potrivite, nu deteriorarea plăcii de unghii+
 • O gamă largă de culori și un volum mare de sticlă permite unui instrument mai lung, deși lacul în sine este mai scump decât prețul mediu al pieței.

Prezentare generală a unor gel lacuri Klio Professional A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: