Caracteristici și gel gama de culori lacuri CNI

Caracteristici și gel gama de culori lacuri CNI

Industria unghiilor nu stau în continuare, apar noi tehnici, modele, precum și lacuri de gel pentru implementarea tuturor acestor tendințe. Internațional CNI Corporation – fără excepție. Toate produsele acestui brand sunt produse în propria lor producție și, prin urmare, nu este nevoie de o calitate excelentă, de regulă, nici o întrebare. Acest articol va descrie mai detaliat despre paleta de culori largi a lacurilor gel ale acestui brand, caracteristicile lor și alte puncte importante care sunt îngrijorate de mulți clienți.

Caracteristicile produselor

CNI Corporation lansează materiale premium pentru servicii de unghii. Toate produsele de la brand sunt fabricate luând în considerare standardele și cerințele internaționale, în componența există doar ingrediente dovedite și sigure. Brandul are standarde internaționale și germane de calitate. Printre gama largă de produse de unghii, nu numai lacuri de gel de înaltă calitate pot fi achiziționate, dar și materiale conexe. Toate bunurile de la brand sunt potrivite pentru casă și pentru utilizarea salonului. Sortimentul prezintă sisteme de lacuri cu o singură fază și în trei faze.

În conformitate cu tehnologia de acoperire a unghiilor de acoperire de la brand, puteți obține acoperirea perfectă, care va încânta clienții cu cel puțin 3 săptămâni. În plus, produsele CNI permit crearea unei varietăți de desene între straturile de lacuri de gel.

Spectrul de culori

Gama de brand arată un număr mare de nuanțe diverse, printre care puteți ridica cu ușurință la fel. Pentru o căutare mai convenabilă, marca are o serie de fonduri permanente și limitate cu palete de culori selectate perfect. Următoarele opțiuni sunt relevante.

  • Codul orașului. Această serie prezintă 6 nuanțe de lacuri de gel care sunt ideale pentru un rezident al orașelor mari. Shadele de lamaie va dilua perfect săptămânii de megalopolis zgomotos, menta rece va adăuga o notă de prospețime, iar laptele roz va adăuga flirte la orice imagine.
  • În seria Aspect nud Cele mai populare nuanțe de nas sunt prezentate, variind de la bumbac blând și smântână și terminând cu roz de fum.

  • Gel norocos din serie LIMBA FRANCEZA Ideal pentru crearea unei manichiură franceză clasică. Cu ajutorul lor, puteți accentua cu ușurință orice imagine feminină. Ca parte a acestei colecții, producătorul oferă 3 nuanțe de bază translucide, precum și un alb curat, cu o perie subțire pentru desenarea marginii libere.
  • Colectie „Weekend de iarnă” va încânta nuanțele calde și confortabile care pot dilua cu ușurință săptămânile reci. Toate culorile din această serie sunt perfect combinate între ele, astfel încât acestea pot fi ușor combinate, creând un design unic și unic.

  • În seria „Luminile orașului mare” Puteți găsi o varietate de nuanțe care dau o acoperire netedă și subțire pe unghiile fără dungi. Culoarea saturată a lacurilor de gel este păstrată mai mult de 2 săptămâni. Mai ales recomandăm să acordați o atenție la nuanțele „Business Lady“, „Bocho-Shik“ și „Penthouse“.
  • Cele mai suculent și de vară nuanțe trebuie căutate în seria „Tropic”, și dezactivat, și în același timp, culorile contrastante sunt în colecția „clasici ruși“.

  • Ideal metalizată lacuri în 4 nuanțe de moda pot fi detectate în colecția „Strălucire”. Acestea sunt, practic, nouăzeci la sută constau din particule stralucitoare.
  • Dar tânăra doamnă cu siguranță va ca nuanțele suculente din seria MEREU TINERI. Acestea vor ajuta să umple cu culori calde iarnă rece Zile.

De asemenea, în sortimentului CNI-WORLD, noi vitralii lacuri pot fi găsite, care nu sunt transparente numai în consistența lor, dar, de asemenea, foarte pigmentate, care vă permite să obțineți design perfect pe o varietate de cuie.

Recenzii

În general, atât profesioniști, cât și amatori lăsați un feedback pozitiv despre lac gel CNI. Maeștrii sunt mulțumiți că marca oferă o mare varietate de nuanțe și mijloace pentru crearea unei manichiura Supernature. acoperiri de bază și topuri sunt disponibile în sortiment, care nu poate, dar Bucura-te. Cu toate acestea, unii exprimă opinia că gel de lacuri de brand sunt prea scumpe, pentru că prețul mediu variază în termen de 550-600 de ruble. Dar acest lucru nu se oprește mulți dintre cei care au încercat deja produse de la alte achiziții. Putem spune cu siguranță că produsele CNI sunt demni.

În următorul videoclip, veți găsi o prezentare generală a gamei de culori CNI gel lacuri.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: