Caracteristici și paleta de nuanțe de gel lacuri Diva

Caracteristici și paleta de nuanțe de gel lacuri Diva

În industria manichiură pentru a înlocui lacurile de unghii obișnuite rapid gel de spart lacuri. Poziția de lider a fost luată de lac gel Diva marcă făcută de Germania. Calitatea este recunoscută de către proprietarii de sex perfect si maestri ai manichiura salon.

Palete Shades

Diva este un nou brand în lumea modei, cosmetologie și accesorii elegante. Acesta oferă o mare varietate de imagini, decizii de design îndrăzneț pentru prețuri relativ acceptabile.

Acestea sunt lacuri ale categoriei medii de preț. În ceea ce privește calitatea lor, nu sunt inferioare mărcilor mai scumpe. Gel Lacquer posedă o selecție imensă de palete din culorile pastelate, strălucitoare și terminând cu nuanțe de seară.

Tonurile pastelate sunt moi, discrete, au 20 de nuanțe ale paletei. Potrivit atât pentru manichiura franceză clasică, cât și pentru acoperirea principală. Combinate cu unghii scurte, ideale pentru purtarea de zi cu zi și pentru a lucra într-un birou solid. Au o textură densă chiar și după o acoperire.

Nuanțele luminoase suculente, perle și mată din colecția clasică se vor potrivi fetelor elegante și curajoase. Culoare gamma diversificată. Orice rochie, bluze stricte cu fuste vor decora o manichiură deosebită folosind lacuri TM Diva Gel.

Evenimentul sau manichiura festivă poate fi făcută din nuanțe superbe gel lacuri 125, 126, 128 cu holografie. Nuanțe blânde 138, 139, 140 au o bază de zăpadă translucidă, cu o abundență de liliac și de paie de aur deschis. O astfel de manichiură arată foarte elegantă, bogată și atrage ochii.

Fulgi au un volum de 15 ml. Pe fiecare capac există o probă de culoare sub numărul. Fiecare sticlă are o perie elastică confortabilă, moale, cu o margine tăiată. Divele Diva sunt dotate cu o aromă dulce ușoară.

Citește mai mult  Stripper pentru unghii și Smart Enamel : Compoziție și aplicare

Textura se distinge prin varietate – există o consistență translucidă, transparentă și densă. Lacul de gel cu o structură translucidă și transparentă este recomandat pentru a acoperi în două sau trei straturi, cu dens – în două straturi. Se aliniază independent, nu lasă urme de pe perie.

În sortiment cu lacuri de gel, există capace de bază și de top cu un volum de 15 ml și sunt o parte obligatorie a unei manichiură frumoasă și bine îngrijită.

Acoperiri de bază

După ce mâinile sunt pregătite pentru aplicarea lacului de gel, este necesar să se acopere cuiele pentru a acoperi baza. Acoperirea de bază este disponibilă într-un plus de 30 și 50 ml. Pentru saloanele de manichiură, va fi mai profitabil pentru un borcan cu un volum mare – achiziția sa este mai economică. Este important să știți că baza consistenței dense este bine nivelurile plăcii de unghii sub acoperirea principală, are o perie moale confortabilă. Nu există un miros chimic ascuțit, iar parfumul dulce ușor predomină, care este foarte important în funcționare timp de două până la trei ore.

Baza de cauciuc se bucură în mare cerere. Acoperirea de bază oferă:

 • Cuplaj bun, despicarea microporelor+
 • Vedere netedă datorită degresării, eliminând umiditatea excesivă+
 • Protecția împotriva coloranților agresivi, a ciupercilor, a infecțiilor, cu vitamine și aminoacizi.

Top acoperiri

O astfel de acoperire se întâmplă cauciuc și fără strat lipicios. Topul de cauciuc are o consistență uleioasă, densă, o structură elastică, nu se răspândește. Vă permite să aliniați, dacă acest lucru necesită o acoperire sau un design. Folosit pentru modele mai complexe cu adăugarea de folie de culoare, margele, sticlă spartă, pietre. După aceea, stratul lipicios este îndepărtat cu o cârpă fără o grămadă cu un degresator.

Citește mai mult  Cum se face o lacquet de gel de manichiură?

Un design simplu include acoperirea obișnuită sau două sau trei straturi. De asemenea, puteți utiliza un top fără strat lipicios. Are nuanțe luminoase și saturate de tonuri pastelate.

Glitterul va da un luciu frumos în contrast cu vârful de cauciuc și economisiți timp. Aplicați-o în stadiul final al manicului finit:

 • El dă un anumit farmec – mâinile arată elegant, frumos, bine întreținut+
 • Protejează de umiditate, expunere la daune mecanice și chimice+
 • Accelerează procesul de uscare și finalizarea procedurii.

Producătorii de Gel Nakov Diva au luat în considerare un punct important – acum uscarea poate fi făcută nu numai de lămpile UV, ci și lămpile cu LED-uri.

Tehnologia aplicației

Începeți, aveți nevoie Dezinfecția prin suprafața de lucru antiseptică, unelte, mâini și unghii ale clientului.

 • Este necesar să pregătiți o placă de unghii, oferindu-i forma necesară și lupta cu un ferăstrău moale.
 • Suprafața cuiului trebuie să fie deduse, provocând acoperirea de bază.
 • Sub lampa UV trebuie să fie uscată la 2 minute, sub LED – 30 de secunde.
 • Ar trebui să alegeți umbra dorită de lac, să acoperiți unghia unu, de două sau trei ori, în funcție de densitate. Apoi ar trebui să continue să se usuce o anumită perioadă de timp.
 • După aceea, trebuie să aplicați elemente de decor.
 • Apoi este necesar să fixați acoperirea de finisare în una sau două straturi și să puneți din nou semnele sub uscare. Dacă acoperirea de finisare are un strat lipicios, atunci este necesar să se efectueze procedura descrisă mai sus.

Masters Recenzii

Până în prezent, marca DIVA este una dintre cele mai populare și mai căutate pentru manichiura decorativă. Acoperirea de bază a primit un număr mare de feedback pozitiv. Clienții, masterat și saloane de manichiură susțin că nu există nici o calitate similară în mărcile altor mărci. Baza de marcă Diva este potrivită pentru multe nuanțe de lacuri pe bază de gel al altor producători.

Citește mai mult  Global Fashion lac gel: caracteristici și paleta de culori

  Gelul lacuri s-au grabit mai mult în comparație cu lacurile obișnuite. Există un avantaj în alegerea unei palete de culori bazate pe noile tehnologii. Ele nu sunt expuse la umiditate, nu se deformează în utilizarea neglijentă. În plus față de acoperirile de top, Lacul Diva Gel are o protecție împotriva daunelor chimice și fizice.

  Printre dezavantaje există faptul că lichidul de îndepărtare a lacului nu va ajuta dacă se trezește.

  Va lua procesul consumator de timp, excursia în salon și o pierdere excesivă de bani.

  La manichiură, precum și alte tipuri de cosmetologie, este necesar să se apropie. În primul rând, trebuie să decideți unde va apărea manichiura: acasă sau în cabină.

  Brandul Diva a iubit multe femei din întreaga lume. Fetele și femeile încrezător în stilul lor lasă feedback pozitiv pe acest brand. Excepția nu va fi vedetele lumii de film și de afaceri de afaceri.

    Colecțiile de marcă Diva sunt actualizate în mod regulat de 2 ori pe lună, luând în considerare toate tendințele de modă, astfel încât marca oferă produse noi pentru experimente îndrăznețe în lumea frumuseții, modă și stil în căutarea de noi soluții.

    Acest lucru este confirmat de deschiderea de magazine din 23 de țări ale lumii.

    Cum să efectuați un design interesant de unghii utilizând Lacquer Diva Gel, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: