Caracteristici și palete de nuanțe de gel lacuri cer

Caracteristici și palete de nuanțe de gel lacuri cer

Produsele marca internă Giorgio Capachini a existat din 2010. În timpul dezvoltării sale, ea a arătat o abilitate competitivă ridicată în segmentul său. Maeștrii serviciului de unghii și un iubitor de manichiură la domiciliu sunt din ce în ce mai preferați de lacurile de gel trifazic cu o bază de cauciuc. Ele creează o acoperire pe unghii, impecabile în mulți indicatori.

Caracteristici și avantaje

Sky Gel Lacquer oferă manichiură vederi bine întreținute pentru o lungă perioadă de timp și diferă de mijloace similare de preț accesibil. Producătorul intern cu atragerea atenției la numele străin a dotat unghiile sale cu caracteristici decente.

Ele respectă standardele internaționale de calitate, care confirmă numeroase feedback clienți.

Sky Lacquer pentru uscare în lampă include diverse substanțe care îi dau rezistență, protecție și culoare.

 • Foto Inițiator – Substanță necesară pentru respingerea acoperirii.
 • Filmul anterior este responsabil pentru stabilitatea lacului gelului pentru expunerea mecanică și protejarea suprafeței de jetoane și fisuri.
 • Solvent, oferind remedierea pentru consistența și ușurința necesară la îndepărtarea.
 • Pigment care dă o nuanță de lac.
 • Umpluturi care determină calitățile texturii ca vâscozitate și densitate.

Principiul lacului de gel este de a aplica baza, finisarea acoperirii și uscarea fiecărui strat aplicat sub lumina lămpii de UV sau LED. Acestea sunt dispozitive mobile mici care efectuează polimerizare de acoperire din cauciuc timp de 20 de secunde la 2 minute, în funcție de tipul de lampă.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele acestui lac sunt următoarele.

 • Media disponibilă cu înaltă calitate.
 • Textură optimă de densitate. Ușurința de aplicare datorită ciucurii convenabile – nu părăsește benzile, distribuind uniform remedierea pe suprafața unghiei.
 • Rezistență excelentă. Păstrează unghiile timp de trei săptămâni și mai mult.
 • Paletă bogată de flori. Toate nuanțele sunt caracterizate de un pigment bun.
 • Cu ajutorul gelului Skye, puteți face cu ușurință o manichiură impecabilă, fără a avea o abilitate specială. Economisește timp și bani pentru a vizita cabina.

Aplicați o acoperire de cer colorată, ca orice alt lac de gel, aveți nevoie pentru unghiile pre-lustruite. Procesul de descriere a stratului superior al plăcii de unghii le dăunează, perturbând structura naturală. Mai ales dacă faceți Shellac în mod regulat.

Acest dezavantaj al fondurilor ar trebui să fie luat în considerare și să ofere o pauză de la un lac de gel. Acestea sunt necesare pentru a restabili stratul de protecție natural al unghiului.

Perioada de valabilitate și regulile de depozitare

Rezistența și netezimea stratului de acoperire afectează, de asemenea, durata de valabilă a lacului de gel. Producătorii indică data de producție pe sticle cu produse. Tot ce este ambalat în flacoane opace de 8-10 ml. Magazinul lacului de gel este permis de la doi ani de la data fabricării. Pentru o astfel de perioadă, componentele își păstrează proprietățile, astfel încât lacul nu se rostogolește, dar se răspândește uniform atunci când sunt aplicate la unghii. Să nu scurtați durata de valabilitate a produselor, este important să o contactați corect.

În timpul manichiurii, este inacceptabil pentru o lungă perioadă de timp pentru a părăsi flaconul în forma deschisă: În timpul polimerizării trebuie să se închidă. La sfârșitul lucrării, trebuie să eliminați întotdeauna resturile produsului cu gâtul rezervorului și închideți capacul. Stocați fondurile mai bune într-un loc răcoros și întunecat. În lumină, produsele își vor pierde rapid calitățile declarate, iar nuanțele luminoase vor dobândi o nuanță gălbui.

Gamă

În gama componentelor necesare pentru aplicarea, există acoperiri pentru baza sub lac de gel și fixarea acestuia, o gamă largă de acoperiri pigmentate, un grund neacidic, un deshidractor special lichid și mijloace pentru îndepărtarea materialelor.

Baza și pluggerul sunt produse în 10 ml flacoane și degresant și lichid pentru îndepărtarea acoperirii – în borcane de 100 ml. Tradingmark of Georgio Kapacini a dezvoltat un set complet de fonduri pentru manichiura cea mai lungă și găzduită.

Produsele neilalizate de înaltă calitate permite lacului gelului să păstreze bine pe unghii, să nu crăpească și să nu răspundă la factori externi de impact negativ.

Palete Acoperiri numărul mai mult decât o varietate de nuanțe. Texturile lacurilor se disting prin prezența sau absența unui luciu, sequin, strălucitor. Gama de culori este finalizată în mod constant, luând în considerare tendințele de modă din tendințele neiase și de modă în general.

La modă poate alege culoarea lacului de gel pentru manichiură, concentrându-se pe imaginea, costumul, un anumit eveniment sau sub orice accesoriu.

Doamnelor senzuale și pasionate aleg tonuri luminoase și coapte, reprezentate de flori de eșarfă, zmeură, corali și cireșe (nr. 26, 37, 39, 78).

În schema luminoasă, nuanțele naturale – așa-numitul NYUD (nr. 05, 24, 45, 74, 96, 99). Calm elegant tonuri clasice mereu la modă. Ele sunt potrivite pentru haine diferite și sunt adecvate în orice imagine – de la romantismul casual la vara.

Pastel Lover găsi în gel lacuri cer o mulțime de nuanțe potrivite: roz blând (nr. 41, 59 și 72), albastru ceresc (nr. 09 și 97), tânăr liliac (nr. 49, 76 și 95), cremă (NO 32 și 67 ), Verde deschis (nr. 51).

Astfel de culori pe unghii sunt ideale pentru manichiură pentru fiecare zi și armonios combinate cu diferite obiecte de garderobă.

O selecție mare este, de asemenea, prezentă într-o gamă luminoasă: o fucsie apetisantă în mai multe nuanțe, Bordeaux, Emerald, variații purpuriu, vor dori dușul de modă la modă, ventilatoare de artă neil spectaculoasă.

Tendințe

În Neil-modă, așa-numitul amestec de culori de culori și nuanțe diferite într-o manichiură este acum foarte popular. Combinațiile extraordinare, în contrast, ar trebui să fie luminoase, dar nu ascuțite.

Compozițiile arată modern:

 • Dungi verzi pe bază portocalie+
 • Benzi de galben pe o bază nudă, decorată cu panglică de argint+
 • Roz și cremă + argint cu strălucire+
 • Albastru, cafea și bej în modele geometrice+
 • Monetărie, decorată cu model floral sau glisoare albe+
 • Turcoaz ca fundal sub flori albe+
 • Mazăre colorată pe o bază diferită+
 • Monetă cu alb și aur.

În alegerea Hue, producătorul clienților nu limitează. Luminos și dezactivat, lucios și mat – oricine este disponibil sub proiectul intenționat.

Recenzii

Pe acoperirile de marcă internă publică doar recenzii pozitive. Fondurile sunt solicitate de profesioniști și s-au îndrăgostit de cumpărătorii obișnuiți angajați în designul casei de unghii prin eforturi independente.

Potrivit meșterilor experimentați, acoperirea acestui brand este persistentă și densă prin textură. Lacurile de gel sunt ușor de lucru și confortabil atunci când îndepărtați de la unghii.

Maeștrii profesioniști de manichiură au remarcat că un lac de gel de la Giorgio Capachini este în plus saturat cu o tabără a bazei și finisaj. Această acoperire cu forță dovedită, decorarea gălbenelor de femei aproximativ trei săptămâni fără ajustare intermediară.

Sky Prezentare generală a produsului A se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: