Caracteristici și palete de nuanțe de lac gel E.Milac

Caracteristici și palete de nuanțe de lac gel E.Milac

E. Milac este o linie profesională de fonduri create de Moscovite Catherine Miroshnichenko. Produsele sunt produse în Germania. Peste 12 colecții de lac de gel au fost eliberate pe parcursul anului. Fata talentată a fondat școala școlară EMI, învățând cum să lucreze cu materiale de drepturi de autor.

Specificații

Gelul de gel are o formulă bogată pigmentată, datorită căreia este realizată o singură acoperire cu un singur strat. Compoziția și grosimea fac mai ușor să funcționeze cu lac, acoperirea în sine este aliniată în timpul aplicării. Brand Shellaca E. Milac este produse decorative cu caracteristici și calitate ridicate. Culori elegante, populare pentru admiratorii reali de frumusețe și tendințe în lumea modei. Unele colecții sunt eliberate în formatul de șepteluri și vopsele gelului.

Numerele de flori sunt complet identice, care sunt extrem de convenabile atunci când se creează pictura și designul.

Shellaca E. Milacul este convenabil de utilizat, Nu formează o grămadă, nu există nici o bubbleitate, materialul nu se întinde în afara plăcii de unghii. Gelul de gel este aplicat la unghiile cu un strat subțire fără estompare. Datorită a ceea ce este suficient de potrivit pentru utilizarea chiar non-profesională. Pentru a obține cel mai bun rezultat, aplicați o bază de marcă înainte de a aplica culoarea.

Pigmentarea saturată face ca gelul lacului să fie economic, permițându-ne să realizăm o culoare suculentă și o acoperire uniformă dens într-un singur strat. Finisajele cu diferite efecte sunt aplicate la securizarea: Matte, Velor, lucioasă, Email. Acoperirea de bază – baza se aliniază și întărește platina unghiului.

Vă permite să obțineți o etichetă excelentă a materialelor, mărește rezistența manichiului la 4 săptămâni.

Nuanțele de culoare

Datorită formulei unice, Shellatele păstrează culoarea colorată a culorii în întregul sens al șosetelor de manichiură. Ei nu pierd culoarea sub lumina soarelui, sclipirea oglinzii nu este ștersă, nu există o plictiseală a acoperirii. Baze de date de camuflaj – Această bază poate fi utilizată ca mijloace independente. Tonul de bază este aproximativ de culoarea naturală a platinului de unghii sau are mici nuanțe roz, bej. Baza este ideală pentru unghiile subțiri și de așezare.

Paleta principală este formată din 37 de nuanțe. De la alb și negru, la culori de bază și combinații lor.

  • Colecția de marmură de piatră – linia de toamnă de 12 lacuri de gel de nuanțe calme, praf, neclară. Uită-te perfect cu vârfuri mată și lucioase.

  • Inele pastelate și colecții Grand Resort Creat pentru perioada de primăvară-vară. Diferite cu flori curate luminoase. Linia este potrivită pentru călătoria și satisfacerea primelor culori de primăvară.

  • Hype reprezintă 12 șemineuri rafinate cu strălucire.

  • Colecția de celebritate – 11 gel lacuri cu perle, mai mult la sezonul de toamnă.

  • Colecția înflorește viața Anterior, el a fost sticle clasice cu lac, dar a dobândit ulterior un nou format. Produsele sunt acum eliberate sub formă de vopsele de gel în borcane. 12 soluții color sunt reprezentate în linie.

  Avantaje și dezavantaje

  Avantajele lacurilor gelului E. Milac:

  • Coerența intensă densă+
  • Compoziție unică sigură+
  • Flori de rezistență+
  • nu provoacă alergii și iritații.

  Din minusuri pot marca un preț ridicat. Unele nuanțe luminoase, cum ar fi vopseaua de gel de zăpadă alpină curată.

  Recenzii

  Cumpărătorul a remarcat calitățile pozitive ale lacurilor de gel E. Milac, acoperirea este în medie de 2-3 săptămâni. Paleta de culori este diversă și contemporană. Când utilizați baza de unghii începe să râzi mai puțin. În ciuda tuturor părților bune, unii fanii mărcii notează că, atunci când se utilizează baza și partea superioară a acestui brand cu acoperire colorată a altor mărci, chipsuri și fisuri, acoperirea se poate agăța, crackling. Datele manifestărilor apar cel mai adesea atunci când sunt expuse la apă caldă.

  De asemenea, printre dezavantajele mici ale clientului, a observat forma incomodă a periilor de fixator de finisare. Este prea larg pentru unghiile mici înguste, va fi inconvenient de utilizat. Maeștrii spun că este mai bine să adere la regulile tehnologiei de utilizare a lacului de gel. Milac pentru a evita acoperirea deșeurilor și a crește momentul șosetelor de manichiură. Merită să acordăm atenție grosimii plăcii de unghii după utilizarea bazei de date. Se recomandă aplicarea bazei a 2 straturi, va permite protejarea manichiului de la jetoane.

  În timpul activității profesionale a Învățătorului, există calități pozitive ale produselor, comoditate în picturi murale autor. Toate mijloacele de e. Milac îndeplinesc cerințele și caracteristicile stabilite de fabricant. Tot mai mulți oameni și de masterat încep să meargă la branduri interne.

  Gel lacuri e. Milac brandului rus este un sortiment de înaltă calitate a mărfurilor, nu inferior la analogii străine.

  Privire de ansamblu asupra diferitelor gel lacuri e. Milac în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: