Caracteristici și tehnici de aplicație Lacquer Beaux

Caracteristici și tehnici de aplicație Lacquer Beaux

Invenția de lac gel a făcut posibilă menținerea unei manichiură de mai mult de două săptămâni. Puteți face acoperirea în saloane specializate, precum și în casă, fără a recurge la serviciile profesioniștilor. Popular printre maeștri și clienți Gel Lacquer Beauxix este produs de compania franceză. În plus față de lacuri, compania produce și vinde accesorii și accesorii de manichiură: perii, lămpi ultraviolete, fluide de îndepărtare, acoperiri de bază și finisare,.

Avantajele produsului

Producătorul garantează o manichiură rezistentă, dacă tehnica de aplicare și impactul mecanic moderat asupra unghiilor sunt strict observate. Acoperirea se referă la produse premium datorită calităților și categoriilor de prețuri.

 • Compoziția chimică optimă nu afectează placa de unghii. Fără fragilitate, straturi, uscăciune, lac nu lasă pigmentul după îndepărtare. Nu agravează starea unghiilor slabe.

 • Coerența densității medii vă permite să aplicați unional lac. În același timp, uneori un strat este suficient pentru o culoare saturată luminată.
 • Densitatea lacul vă permite să faceți o suprafață perfect netedă, aplicând ușor. Linii și ascunde defectele plăcii.
 • Oferă o strălucire care nu se estompează pe toată durata de viață a manichiurii.

 • Culoarea nu se schimbă, nu se estompează la soare, nu dobândește galbenul când șosete.
 • Conform aplicației producătorului, lacul este ținut de două săptămâni și mai mult. Acest lucru permite economic să utilizeze instrumentul, salvați finanțarea clienților, achiziționați mai puțin frecvent saloanele produsului.
 • Acoperirea de finisare are o strălucire puternică, spre deosebire de mijloacele altor producători.
 • Sticla este fabricată din sticlă neagră, care protejează conținutul acțiunii factorilor luminari și adversari, își păstrează calitatea.

 • Perie sintetică convenabilă servește pentru aplicații ușoare și netede. Capul este o mână confortabilă.
 • Diverse și bogate palete de lac va place orice moda. Fiecare va găsi pentru ea însăși umbra și textura dorită pentru orice ocazie.

Etape de lucru

Aplicarea mijloacelor necesită respectarea Manipulări consecutive în ordine strictă.

 1. Îndepărtarea stratului lucios superior cu unghii de măcinare.
 2. Dezinfecția prin instrument antiseptic.
 3. Degresarea.
 4. Apoi alinierea bazei plăcii de unghii. Mijloacele de bază trebuie să fie uscate într-o lampă ultravioletă 45 de secunde.
 5. Aplicarea lacului de culoare, în 1 sau după cum este necesar 2 straturi. Fiecare strat este polimerizat în uscător timp de 45 de secunde.
 6. Fixarea stratului de finisaj, care este, de asemenea, supus uscării.
 7. Îndepărtarea stratului lipicios cu un mijloc special.
 8. Frecare în cuticula de cremă sau ulei cosmetic.

Dezinfectare

Aceasta este o etapă importantă înainte de a aplica straturile principale pentru ambele mâini ale maestrului, cât și pentru piele și cabana de unghii al clientului. Mijloacele antiseptice pot elimina excesul de umiditate, distruge bacteriile, ciupercile, praful după descriere, murdărie de pe suprafața plăcii de unghii. Nerespectarea regulilor de dezinfecție poate duce la un proces inflamator sub lac. Și ulterior trebuie să meargă la organizația medicală pentru tratament.

La domiciliu, cu acest scop puteți utiliza servetele de alcool.

Degresarea

Fluidul special îndepărtează excesul de grăsime și apă de pe suprafața unghiei, mărind astfel ambreiajul straturilor de acoperire.

În acest caz, instrumentul conține substanțe de îngrijire, care împiedică fragilitatea, uscarea excesivă.

Acoperire de bază

După dezinfectarea patului de unghii și degresarea se aplică baza. Servește la egalizarea suprafeței, ascunde neregulile și defectele. Tip de bază – camuflaj. Are o culoare naturală a unei umbre naturale, nu schimbă culoarea lacului atunci când șosete.

După aplicarea mâinii, punem polimerizarea în lampa ultravioletă timp de 45 de secunde. Lichid de acoperire de bază. Se răspândește, deci este dificil să se alinieze suprafața. Maeștri care nu sunt obișnuiți să folosească mijloacele unei astfel de consistențe, să o critică. Dar acest lucru nu înseamnă că nu are calități pozitive.

De asemenea, funcționează în moduri diferite pentru clienți, ar trebui luate în considerare caracteristicile individuale. Unii baze de date specialiști a acestui producător pus în 2 straturi, alternând fiecare uscare. Acest mijloc de bază este utilizat cu succes pentru unghiile extinse.

Acoperire de culoare

O varietate de palete de culori vă plac maeștrii și clienții. Lac de densitate a unghiilor, cade fără probleme, acoperă placa de unghii de la o mișcare. Este posibil să se aplice unul sau două straturi subțiri. Se comportă în apropierea cuticulei. În arsenal 130 nuanțe de culoare. Gama de culori fără paste a dobândit o popularitate specială. Tonuri ușoare pentru manichiura franceză bine dovedită în rândul clienților. Lacul nu se estompează la soare, nu galben, nu există crăpături și jetoane, în special vizibile pe nuanțe naturale cu șosete pe termen lung.

Culorile luminoase, suculente, cu paiete de mărime diferită s-au îndrăgostit de generația tânără. Acoperirea similară se aplică părților. Frumos Lacquer Beautix 909. Culoare gri închis cu sclipici și efect holografic, textura densă. Aplicarea a 2 straturi este recomandată. Au găsit nuanțele și femeile care dețin strict stil. Acestea sunt tonuri dezactivate, neutre.

Spectrul de culori

Setul de palete este împărțit în mai multe linii tematice.

 • Prima direcție se numește „femeie de afaceri”. Aici sunt 9 tonuri dezactivate pentru o manichiură strictă – de la bej deschis la roz blând. Concepute pentru cei care nu sunt obișnuiți să folosească acoperiri luminoase, îndrăznețe, atrăgătoare. Potrivit pentru întâlniri oficiale, lucrează în birou, profesori de instituții de învățământ, lucrători medicali, pentru fiecare zi.
 • A doua linie se numește „vise dulci” și constă din 17 tonuri de paste în principal. Cream, Pink, Monetărie, Cafea, Golden, Color Heavenly Gamma Potrivit pentru manichiura zilnica.
 • „Curcubeu” – Titlul celei de-a treia direcții. 17 nuanțe de toate culorile curcubeului, inclusiv zmeura, cireșe, fuchsia, culori violet. Potrivit celor care iubesc totul luminos, extraordinar, ies din mase, pentru anumite cazuri.
 • „Femeie în roșu” Are în setul de 17 tot felul de nuanțe de roșu. Colecția de scrisori de această culoare este destinată, se va potrivi evenimentului de seară, precum și o manichiură clasică.
 • „Pasiunea întunecată” Conține Gama de culori restrânsă. Nuanțe suficient de atenuate de flori, cum ar fi maro, burgundă, violet, albastru, verde – set primar de conducător.
 • „Discotecă” – Este 38 de varietate de culori îndrăznețe, cu paiete mari și mici. Norocul este revărsat, strălucește când lumina. Potrivit pentru fete luminoase, petreceri, sărbători.

În același timp, producătorul monitorizează tendințele modei și eliberează articole noi în fiecare sezon.

Strat de acoperire

Stratul final de manichiură este necesar pentru a asigura toate straturile. Se extinde termenul șosetelor de manichiură. Finisajul trebuie să fie uscat în lampă ultravioletă. Stratul superior la Beautex Nehust. Mulți specialiști nu-i plac această consistență, deoarece se răspândește pe unghie și nu este capabil să alinieze suprafața. Prin urmare, împreună cu gelul preferă să utilizeze alte mărci.

O altă caracteristică a mijloacelor este prezența bulelor. Când sunt aplicate la unghii, acestea persistă, nu dispar la uscare. Bubblele de aer strică aspectul. Ele sunt formate prin introducerea oxigenului în lichid când se scutură și transformă energic sticla. Rezistența fenomenului se datorează compoziției chimice a stratului de acoperire. Masters pentru excluderea aspectului aerului Întoarceți ușor sticla pentru amestecarea produsului 1.

În contextul opiniilor negative despre finalizare, există calități pozitive. Stratul final are o luciu luminos rezistent, păstrează lac de la jetoane, nu arde pigment, garantează protecția.

În concluzie, stratul lipicios după polimerizarea gelului în lampă este îndepărtat de un fluid special. Discul așezat cu mijloacele Ștergeți unghiile. Este de dorit la sfârșitul tuturor manipulărilor efectuate pentru a gestiona cuticula cu ulei cosmetic sau pentru a freca crema de grăsime pentru mâini.

Recenzii

Recenzii ale maeștrilor și clienților sunt similare. Se referă direct la lacul de gel, acoperiri de bază și de finisare. Aproape toată lumea îi place o varietate de lacuri de culori, o selecție uriașă din orice motiv și pentru fiecare gust. Dintr-o gamă largă, există întotdeauna ceva de oferit clienților. Maestrii ca dimensiunea sticlei de 15 mililitri, nu este cheltuită pentru o lungă perioadă de timp, nu este necesar să cumpărați adesea acest produs într-un salon de design de unghii. Pentru uz casnic, femeile preferă un volum mai mic.

Experții notează ușurința de a aplica geluri, perie confortabilă. Densitatea consistenței permite acoperirea într-un singur strat. Salvează cheltuielile cu gel. Acoperirea de finisare oferă un volum suplimentar, strălucire, netedă, prelungește durata de viață a manichiurii. Toți clienții spun despre asta. Eliminat prin mijloace convenționale pentru a elimina gelurile fără nici o dificilă. Placa de unghii nu este rănită, nu înscrie cu pigmenți. Unghiile își păstrează structura. Aceste calități sărbătoresc și stăpâni și femeile.

Reprezentanții cu o lipsă slabă de unghii nu numai că nu deteriorează starea înregistrării unghiilor, dimpotrivă, acoperirile sunt protejate împotriva deteriorării mecanice. Moment negativ în linia de acoperire se referă la bază și la terminare.

În consecvența lor, ele sunt foarte lichide, așa că s-au răspândit pe unghii și nu pot oferi alinierea suprafeței. Prețul ridicat al gelurilor acestei companii, comparativ cu alte companii similare, este un dezavantaj.

Cum să faci designul de unghii Lacquer Beautix, vei învăța în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: